Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ελληνικό: επένδυση ή κάτι άλλο;

Τα οικονομικά στοιχεία προέρχονται από την επικαιροποιημένη μελέτη της ομάδας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του καθηγητή κ. Νίκου Μπελαβίλα και την ομιλία του στη Βουλή στις 29-10-2012.

Το μυστικό ημερολόγιο του Σταύρου Θεοδωράκη..ΒΙΝΤΕΟ.

Στο UNFOLLOW Απριλίου, που κυκλοφορεί, ο πιτσιρίκος αποκαλύπτει το μυστικό ημερολόγιο του Σταύρου Θεοδωράκη. Μην το χάσετε. Ζητήστε το στα περίπτερα.

Το UNFOLLOW ευχαριστεί θερμά ....

Οι ''εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντες''..

Ε
ίναι αατείο να πιστεύει κανείς πως είναιδυνατόν αυτοί οι άνθρωποι, τέτοιου ηθικούυπόβαθρου και υπόγειου, να θελήσουν να καταφύγουν πρόωρα στην λαϊκή ετυμηγορία των γενικών εκλογών, με οποιαδήποτε αιτιολογία!

     Άνθρωποι χυδαίοι, οιονεί υπόδικοι για χίλιες δυό παρατυπίες, παρανομίες και υπερβάσεις κατά την άσκηση της εξουσίας,
     ..ιταμότατοι, ικανοί να εμπαίζουν την κοινωνία, να περιπαίζουν τα θύματά τους με ψεύτικες ή ληξιπρόθεσμες προεκλογικές...

Νέες περικοπές στους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει ο Μητσοτάκης...

Μ
ετά το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο όπως δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε  τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι το νέο μισθολόγιο θα περιλαμβάνει τη χορήγηση πριμ παραγωγικότητας στους δημόσιους υπαλλήλους που διακρίνονται για την αποδοτικότητά τους.

Όπως είπε, τα χρήματα που θα βρεθούν...

Εγκρίθηκε το σχέδιο για κούρεμα καταθέσεων....

Θα επικυρωθεί μέχρι την 1/1/2016 είπε ο Βενιζέλος 
Και κούρεμα των καταθέσεων περιλαμβάνει το σχέδιο για διασώσεις τραπεζών που θα επικυρωθεί, μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016. 

Ήδη η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τη σχετική έκθεση, που προβλέπει συμμετοχή μετόχων και πιστωτών στις διασώσεις τραπεζών, για να μην πληρώνουν οι φορολογούμενοι. 

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, "με 588 ψήφους υπέρ και 81 κατά, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενέκρινε έκθεση, σχετικά με την πρόταση κανονισμού...

Η Ελλάδα ήταν το δείπνο στο «πάρτι της εξόδου»!

Χαρές και πανηγύρια για τους δωσίλογους της κυβέρνησης. 
Πούλησαν για μια φορά ακόμη την Ελλάδα στις αγορές, δηλαδή στα συνεταιράκια τους. 
Με το αζημίωτο πάντα. Ταυτόχρονα φρόντισαν να υπάρξει και το απαραίτητο τρομοκρατικό χτύπημα, ώστε να εμφανιστούν ως «εγγυητές της ομαλότητας». 
Ενώ την Παρασκευή υποδέχτηκαν την επιτετραμμένη του Μεγάλου Αφεντικού, der große Boss, την κ. Μέρκελ, η οποία για δεύτερη φορά έρχεται να οριοθετήσει – με τον γνωστό τρόπο που τα αρπαχτικά αιλουροειδή της ζούγκλας οριοθετούν την περιοχή τους – την Ελλάδα ως δικό της οικόπεδο.
Θα προσέξατε φαντάζομαι .....

Μια αναπνοή πριν ανάψει το φιτίλι στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

SADIK
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ – ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ – ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
Είμαστε μια αναπνοή πριν ανάψει το φιτίλι στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

To βίντεο αυτό δείχνει τις αφίσες του κόμματος του Α.Σαδίκ , που απαιτεί υψηλή υποστήριξη από τους Έλληνες μουσουλμάνους πομάκους και υπόσχεται απόσχιση της Ελληνικής Θράκης μας από τον εθνικό κορμό και ένταξή της στην

Ποιοι επιθυμούν να απαξιώσουν τα ενεργειακά κοιτάσματα της πατρίδας μας; Ποιοι υποτιμούν τον κίνδυνο εξ ανατολών;


εκρηξη (1)

¨Πιστεύω λοιπόν ότι στο Αιγαίο τα πράγματα θα παραμείνουν ήρεμα¨!! (ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Ντουίσμπεργκ-Έσσεν Χανς-Γιούργκεν Αξτ)
Το μέλλον της Τουρκίας, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τις δημοτικές εκλογές ήταν το αντικείμενο συζήτησης στην DW που διοργάνωσε η Γερμανοτουρκική Εταιρεία και η Εταιρεία Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Στους συμμετέχοντες ήταν ο ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Ντουίσμπεργκ-Έσσεν Χανς-Γιούργκεν Αξτ, ο Σουλεϊμάν Μπαγκ, διευθυντής σύνταξης της τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν στο Βερολίνο καθώς και τούρκοι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Τουρκία και τη Γερμανία.
Οι διαμάχες στο εσωτερικό της χώρας .....

ΠΟΛΕΜΟΣ: Κτύπησαν με χιλιάδες στρατιώτες οι Ουκρανοί.ΒΙΝΤΕΟ.

SPETZNASXL
Μεγάλης έκτασης στρατιωτική επιχείρηση ξεκίνησε ο Στρατός του ΚΙέβου στις ανατολικές ρωσόφωνες περιοχές με τις μάχες να μαίνονται αυτή την στιγμή στα αεροδρόμια του Σλοβάνσκ και του Κράματορσκ.
Το 45ο Σύνταγμα Spetznaz σπεύδει σε βοήθεια των ρωσόφωνων – ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΛΟΒΑΝΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ – ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ SU-27
Οι ρωσόφωνοι με ελαφρό οπλισμό αμύνονται του πατρίου εδάφους του ενώ το Κίεβο κατηγορεί την Μόσχα ότι έχει στείλει το επίλεκτο 45ο Σύνταγμα Spetznaz που εδρεύει έξω από την Κουμπίνκα στην Μόσχα και υπερσπίζουν τα αεροδρόμια κάτι που η Μόσχα δεν έχει δεχθεί.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι Spetznaz ξεκίνησαν την επιχείρηση με αερομεταφορά.
Ουκρανικά μαχητικά εγγύς ...

ΒΙΝΤΕΟ – Δήμου: Ειδωλολατρικό το δήθεν «Άγιο Φως» Οι ανθέλληνες συνεχίζουν να προκαλούν ...

590_c690066830396f491a90ff92dcb00439
Ταράζει και πάλι τα νερά, ο διάσημος συγγραφέας και μέλος του κόμματος «Ποτάμι», Νίκος Δήμου, με νέο του άρθρο, καθώς κάνει λόγο για δήθεν «Άγιο Φως», χαρακτηρίζοντας το ταυτόχρονα ειδωλολατρικό. 
Παράλληλα, υποστηρίζει ότι....

Οδηγούν την ανθρωπότητα σε πυρηνικό ολοκαύτωμα!

r-PAUL-CRAIG-ROBERTS-large570
Καταγγελία κόλαφος απο τ. Σύμβουλο του Ρήγκαν…
Ο Κόσμος στην Οδό του Αρμαγεδδώνα 15-4-14
Αυτή είναι η καταληκτική διάγνωση του Αμερικανού δημοσιολόγου και τέως υπουργού Πωλ Γκραίγκ Ρόμπερτς, στο άρθρο που ακολουθεί, παρά τον παρακάτω τίτλο που επέλεξε ο συγγραφέας, τίτλο που ανταποκρίνεται στην αφετηρία μιας κλιμακωτής ανάπτυξης επισημάνσεων στην ανάλυσή του, αντί στο τελικό της συμπέρασμα. 
Η όλη διαδρομή στην έκθεση στοιχείων και συλλογισμών πρέπει να καθηλώνει και το συμπέρασμα να πείθει ότι πράγματι πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας. 
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Foreign Policy Journal και σε άλλες διεθνείς ιστοσελίδες.
Για την μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Ο Ομπάμα απειλεί τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ
Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς
Τό καθεστώς Ομπάμα εξαπέλυσε....

Ο 3ος Παγκόσμιος ΠΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΟΙΠΟΝ
Δυστυχώς για όλους μας ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε, απλά εμάς σαν ΕΛΛΑΔΑ δεν μας έχει αγγίξει ακόμα. Αυτό διότι είναι στο αρχικό στάδιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ:
1. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. προσπάθησαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την ΟΥΚΡΑΝΙΑ για τρείς λόγους:
-Ο 1ος λόγος ήταν να μπει η ΟΥΚΡΑΝΙΑ στο ΝΑΤΟ ώστε η αντιπυραυλική ασπίδα να τοποθετηθεί πολύ κοντά στην ΡΩΣΙΑ.
-Ο 2ος λόγος ήταν η .....

Αλλάζουν όλα στις συντάξεις – Μειώσεις και αλλαγές ως το τέλος του 2014.

XRHMA6_592_355
- Επικουρικές και εφάπαξ θα χορηγούνται από τα κύρια Ταμεία
– Σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ δημοσιογράφοι και ανεξάρτητοι απασχολούμενοι
– Σαρωτικές ενοποιήσεις ασφαλιστικών ταμείων και μειώσεις συντάξεων λόγω κατάργησης κοινωνικών πόρων...