Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Bενιζέλος προς Σαμαρά: "Θα πέσουμε αν γίνει η άρση πλειστηριασμών"! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....!!!

Πανικόβλητος ο Βενιζέλος! Τι ειπώθηκε σε συζήτηση μεταξύ Σαμαρά και αντιπροέδρου…
undefined

Η διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στις Κ.Ο. τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ και αντανακλά την γενικότερη κατάσταση εντός της κυβέρνησης, αφού όλοι διαπιστώνουν ότι «τίποτα δεν βγαίνει» και «από Σεπτέμβρη η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη», έχει απασχολήσει το δίδυμο Σαμαρά και Βενιζέλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.....

Θα μας συντηρούν με σωληνάκια στην εντατική, μέχρι να μας πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος και μετά να έχουν να κάνουν με μία χώρα – ζόμπι που θα την κάνουν ό,τι θέλουν.....

Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα. 

«Θα είναι η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση αυτή του Σεπτεμβρίου», μας προετοιμάζει ήδη ο κ. Στουρνάρας.

Δηλαδή τι θα γίνει χειρότερο από ό,τι μας συμβαίνει το Σεπτέμβρη; Τετέλεσται η χώρα;

Σ' αυτό το καλοκαίρι της αγωνίας όπου ελάχιστοι Έλληνες θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές λίγων ημερών, τρία ερωτήματα βασανίζουν όλους μας:

Μπορούμε ή όχι να βγούμε από την κόλαση; Πού πάνε τα δισεκατομμύρια που μας δίνουν; Θα μας οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο οι δανειστές μας;

Για την ώρα 3 απαντήσεις είναι ορατές:

1. Αυτή η κατάσταση οδηγεί μαθηματικά σε μία πλήρη «αφρικανοποίηση» της Ελλάδας όπου ....

Η Ιαπωνία κρατά μακριά τους μουσουλμάνους η Ευρώπη;;;;;

Τελικά, να που οφείλεται η πρόοδος της Ιαπωνίας και να γιατί είναι πολύ εξελιγμένη αυτή η χώρα.

Έχετε διαβάσει ποτέ σ’ εφημερίδα ότι πολιτικός ηγέτης ή ένας πρωθυπουργός από ισλαμικό κράτος να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία;


 Έχετε διαβάσει ποτέ ότι ο πρωθυπουργός π.χ. του Ιράν, βασιλιάς ή πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει επισκεφτεί την Ιαπωνία;

 Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν
Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής:

Ποιος θα προλάβει ποιόν; Οι εκλογές την εξέγερση ή η εξέγερση τις εκλογές;

Τα όσα αφορούν στην Ελλάδα καθόλου θετικά και εξαιρετικά δυσμενή, είναι.

Τα απάνθρωπα μέτρα δεν έχουν αποδώσει, απλά ικανοποιούν και εξυπηρετούν τους δανειστές μας, ενώ η διαβίωση του μεγαλύτερου μέρους των Ελλήνων είναι σοβαρά προβληματική.
 


Συγγραφέας - madatoforos.com

Τελικά ποιος θα προλάβει ποιόν; Οι εκλογές την εξέγερση ή η εξέγερση τις εκλογές;

Ταυτόχρονα το ενδεχόμενο «κοινωνικής εξέγερσης» απετέλεσε σημείο σχολιασμού επισήμου ανωτάτου κρατικού λειτουργού, ο οποίος και λόγω του αξιώματός του πρέπει να γνωρίζει καλά τι λέει, αν και παρόμοιες φήμες σύρονται εδώ και αρκετό καιρό σε πολλούς και διαφόρους κύκλους.

Το κυβερνητικό μόρφωμα («μπόμπα» κοκτέιλ καπιταλισμού, νεοφιλελευθερισμού και «γιαλαντζί» σοσιαλισμού), συνεχίζει ακάθεκτο να τολμά εκπληκτικά καταστρεπτικά μέτρα –επί τουρκοκρατίας είναι βέβαιο ότι δεν υπήρξαν παρόμοια, οι Σουλτάνοι ήταν φιλάνθρωποι!- και να μηχανεύεται τερτίπια ανατολίτικης πονηρίας μαζί με καραγκιοζιλίκια κάθε μορφής (πρόσφατο το καταγέλαστο με τον ΦΠΑ, κλπ. κλπ.).

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.

Τα ανθελληνικά ασπόνδυλα που μάς περιτριγυρίζουν επιδιώκουν τον θάνατο τού έθνους μας με την διάλυση τού κοινωνικού μας ιστού. 

Οδηγούν με τις πολιτικές τής απελπισίας τον ελληνικό λαό στην διαίρεση των ζωτικών του δυνάμεων και στην αυτοπαραίτηση από τα δικαιώματα που απορρέουν από τους λόγους ύπαρξης τού κράτους.

  Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού ντόπιου νεοταξισμού υποβάλλουν το λαό σε θυσίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το μέλλον τού τόπου μας. 


Το ομολογούν οι ίδιοι με την αποτυχία τους να μειώσουν το περίφημο δημόσιο χρέος. 

Το κραυγάζουν οι χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων όταν αυτές συμβαίνουν από ανθρώπους που έδωσαν τα καλύτερα χρόνια τους μέσα σε ένα μαγαζάκι για να παραδώσουν το κορμί τους στις φλόγες μην μπορώντας να ανεχτούν μια εξαθλίωση που δεν την έφτιαξαν οι ίδιοι. 

Ναι, ζήσαμε για να το ακούσουμε κι αυτό με την αυτοπυρπόληση ενός εξηντάχρονου που απώλεσε από τη στημένη κρίση το ψιλικατζίδικο που είχε και αυτοπυρπολήθηκε χρησιμοποιώντας γκαζάκια μέσα στην καρδιά τής Αθήνας. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία οι ελληνικές επιχειρήσεις που κλείνουν είναι πολύ περισσότερες από αυτές που ανοίγουν.

Κουράγιο! Στο βάθος του τούνελ υπάρχει μπόρα...

Αύγουστος και καύσωνας. 

Η Εβραιοκρατία είναι εδώ. 

Και η διαχρονική αμερικανοκρατία που μας εκχωρεί στους Τούρκους. 

Η Ολυμπιακή του Ωνάση γίνεται Τουρκ Χαβά Γιολαρί. 

Ο ''kosher'' Avraamόπουλος υπέγραψε στην Ουάσιγκτον μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Εβραϊκού Μουσείου Μνήμης Ολοκαυτώματος και του Γενικού Επιτελείου Στρατού. 

Ο «μην με αλλάξετε εγώ είμαι το παιδί σας», μεσιέ Αντωνάκης θα πάει και αυτός να πλύνει τις σκάλες του Λευκού Οίκου, για να δείξει ότι είναι πρόθυμος για όλα.

Επομένως πρέπει με 800 λέξεις να βγούμε ένα βήμα μπροστά από το χαζό λαγό που καταπίνει με τις φούχτες «αλαφουζόλ». Ο τόπος μας βουλιάζει. Και βουλιάζει γρήγορα.


 Οι «θυσίες» οδηγούν σε άλλες θυσίες. ....

ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ – Έπεσε η σημαία από τη Βουλή!

Ένα σπάνιο γεγονός έλαβε χώρα στη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσε η ελληνική σημαία, η οποία βρίσκεται στην οροφή του κτιρίου της Βουλής.

Το ατύχημα συνέβη, καθώς κόπηκε ο ιστός. 

Σε  σύντομο χρονικό διάστημα οι υπάλληλοι του κτιρίου....

Γιατί η τρόικα θέλει πλειστηριασμούς στα σπίτια.

undefined

Να ανασταλεί ο νόμος Κατσέλη και να  ξεκινήσουν πλειστηριασμοί στα σπίτια πολιτών που δυσκολεύονται να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο, είναι μια απόφαση με μεγάλο πολιτικό ρίσκο. 
Είναι το μόνο που έλειπε σε μια Ελλάδα κοινωνικά διαλυμένη από την κρίση. Συμπλοκές και εικόνες όπως αυτές της φωτογραφίας στην Ισπανία, θα δώσουν πιθανότατα και την χαριστική βολή στην κυβέρνηση. Γιατί η τρόικα επιμένει τόσο πολύ;
Σε ένα ρεπορτάζ 15 μέρες πριν , έχουμε ήδη εξηγήσει το οικονομικό παιχνίδι που παίζουν «τα κοράκια της ντροπής»: ....

Η αλήθεια βρίσκεται στο διαδίκτυο.. σε κοινή θέα… όλα παίζουν ως τον Οκτώβριο του 2013.

Η αλήθεια βρίσκεται στο διαδίκτυο.. σε κοινή θέα... όλα παίζουν ως τον Οκτώβριο του 2013
Στα διεθνή fora οι τροικανοί είναι ανθρώπινοι και ειλικρινείς και λένε ξεκάθαρα και δημόσια τις απόψεις τους. 

Αντίθετα οι κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδας και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ φροντίζουν να κρύβουν την αλήθεια ή να την παραμορφώνουν. 

Διαβάστε λοιπόν σε μετάφραση τι λέει ο κος Thomsen της τρόικας για την σχέση του με την σημερινή κυβέρνηση και το χρηματοδοτικό κενό :

….ΕΡΩΤΗΜΑ : Εντάξει, και στην δεύτερη ερώτηση δεν έχουν στο ΔΝΤ ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, αν η σημερινή πλειοψηφία χάσει την πλειοψηφία της;
MR. THOMSEN: Εμείς δεν ασχολούμαστε με ένα υποθετικό σενάριο. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση συνεργασίας με την παρούσα κυβέρνηση και σ’ αυτό είναι που επικεντρωνόμαστε. (1)

Τι είναι το Τάμα του Έθνους, ποιοι έθαψαν την υπόθεση και γιατί...

192 χρόνια μετά ανοίγει ο φάκελος της περίεργης και σκοτεινής υπόθεσης….
Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο 
Στις 25 Μαρτίου 2021 η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη να τιμήσει ανάλογα τα 200 χρόνια από την ιστορική εθνική παλιγγενεσία και εθνεγερσία των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η Εκκλησία από την πλευρά της έχει αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες και έχει κάνει προγραμματισμό. Η Πολιτεία δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως! 
Τι είναι το τάμα του Έθνους και από ποιους έγινε; Πότε και γιατί; Ποια η ιστορική αλήθεια; Πόσα χρήματα και πότε χάθηκαν και ποιοι τα «εξαφάνισαν» τι έχει προηγηθεί και πότε; Ποιες ιστορικές αποφάσεις έχουν παραθεωρηθεί; Ποιες οι ευθύνες της πολιτείας και ποιες της Εκκλησίας; Ποια η σχέση με την δικτατορία και ποια τα ακριβή γεγονότα; 
Κατά την διάρκεια της έρευνας αυτής θα αποκαλυφθούν πολλά και δυστυχώς όχι ευχάριστα για πολλούς… υψηλά ιστάμενους σε θέσεις και αξιώματα εκκλησιαστικά και πολιτικά… 

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ.

Μερικές μόνο εβδομάδες μετά την εκλογή νέου προέδρου στην Κύπρο η Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ) στροβιλίζεται μέσα σε δίνη θανάτου... 

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και ανεξάρτητα του πως θα εξελιχθούν τα μνημόνια και τα «κουρέματα» ένα είναι σίγουρο: 

Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν στην Κύπρο.

Αντιστρέφει μια σταθερή πορεία οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας. Η ΚΔ παύει να είναι ένα ζηλευτό χρηματοοικονομικό κέντρο. 

Το γεγονός ότι αυτός, μεταξύ άλλων, ήταν ο στόχος των τεχνοκρατών, το δήλωναν απερίφραστα. 

Ως και να μην υπάρχουν χρηματοοικονομικά κέντρα στην Ευρώπη ή ως και να υπάρχει κάποιο σύστημα διανεμητικής δικαιοσύνης στην Ευρώπη που προσδιορίζει νομιμοποιημένα την κοινωνικοοικονομική δομή ενός κράτους-μέλους, τις ιεραρχίες της και την επιλογές της κοινωνίας. 

Για να κατανοηθεί επαρκώς η συντρέχουσα κρίση στην Κύπρο, απαιτείται να... 

ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ......BINTEO

Πρώτος ο Γεράσιμος 

Αρσένης σε συνέντευξή του

 είχε μιλήσει για 

επαναχάραξη συνόρων 

στην περιοχή μας... 

Πολλοί σοκαρίστηκαν από την άποψη που εξέφρασε αλλά με το πέρασμα του χρόνου και με τις εξελίξεις που μεσολάβησαν όλο και περισσότεροι πιστεύουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο . 

Αξιοσέβαστος απόστρατος Αρχηγός παρακολουθώντας τις εξελίξεις είπε ότι... 



“Πάμε για αναθεώρηση εδαφών στην κοντινή μας περιοχή, σε έτος 2016». 

Ίσως σύντομα να το πει και επώνυμα.

ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.


Κι όμως, η τρόικα δεν πρότεινε ποτέ την έναρξηπλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. 

Αντιθέτως, η πρωτοβουλία ανήκει ξεκάθαρα στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Ανάπτυξης... 
 
Και τότε, η ζημία που θα γίνει στην παραπαίουσα, ούτως ή άλλως, αγορά του real estate, θα είναι μη αναστρέψιμη. 

Σε αντίθετη περίπτωση, ωστόσο, εκτιμάται ότι αν σιγά - σιγά, ξεκινήσει η διαδικασία των πλειστηριασμών επιλεκτικά, τότε μπορεί να λειτουργήσουν κάποιες φυγόκεντρες δυνάμεις και να αποσυμφορηθεί, κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ! ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΜΒΑΣΜΑ ΥΨΟΥΣ 3.500 € (!!!) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!!!

Μπροστά στα μάτια του ΣΔΟΕ-Πολλά δισ. ευρώ αδήλωτα φεύγουν παράνομα έξω από εταιρείες τύπου WESTERN UNION
 

Από νόμιμους και παράνομους μετανάστες. Τα υπολογίζουν γύρω στα 44 δισ. ευρώ κ. Σαμαρά

Κάθε χρόνο σημαντικά ποσά «φεύγουν-ταξιδεύουν» από τους εργαζόμενους στην Ελλάδα αλλοδαπούς (νομίμως ή παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας) προς τις χώρες τους με τη μορφή εμβασμάτων μέσω των διαφόρων γραφείων-εταιρειών τύπου «WESTERN UNION»,χωρίς να ελέγχεται αν τα χρήματα αυτά αποκτήθηκαν από νόμιμη ή παράνομη δουλειά και κυρίως αν προηγουμένως φορολογήθηκαν στην Ελλάδα.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

undefined
 Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου 
Ο ορισμός μίας κρατικής μηχανής έγκειται στην εξής λειτουργία : λαβαίνοντας το ‘καύσιμο’, δηλαδή τους φόρους των Πολιτών (που επί της ουσίας αρχικά η λογική τους ήταν η ίδια με μία συνδρομή σε ένα αποκλειστικό κλαμπ ή ίδρυμα ή σύλλογο) η μηχανή παράγει υπηρεσίες δωρεάν ή εξαιρετικά φθηνές για τους Πολίτες-συνδρομητές.

Οι υπηρεσίες αυτές ανάλογα με το Σύνταγμα του τυπικού αλλά ουσιαστικά Δημοκρατικού Κράτους αφορούν, με διαφορετικούς βαθμούς παρέμβασης και /ή στήριξης ανά κράτος και σύνταγμα, τους τέσσερις...... πυλώνες προστασίας και υποστήριξης ενός κοινωνικού συνόλου : υγεία, εκπαίδευση / παιδεία, συγκοινωνίες-επικοινωνίες, προστασία (αστυνομία –στρατός -δικαιοσύνη).

Για αυτό σύμφωνα με το φορολογικό Δίκαιο βάση για την υποχρέωση των Πολιτών του Ελληνικού Κράτους να καταβάλλουν φόρους είναι αυτή ακριβώς η προαναφερθείσα ανταποδοτικότητα : το κράτος υποχρεούται .....

Κανένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου δεν έχει λίγο φιλότιμο και τσίπα να βγει και να πει την αλήθεια στον γίγαντα Ελληνικό λαό;

 

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΑΡΑΔΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ:

"Φταίνε τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και το κούρεμα που τους οδήγησε στην ανακεφαλαιοποίηση." 


Πόσα δις ήταν κύριοι η προμήθειες που εισέπραξαν οι τράπεζες από την διάθεση των ομολόγων; 


Πολλά ε; 

Πόσα κέρδη έβγαλαν οι τράπεζες από το trade αυτών των ομολόγων; 

Πολλά ε; 


Που κατέληξαν αυτά τα δις; 

Ο Μίκης Θεοδωράκης στην κάμερα... Η μαζικοποίηση του κινήματος και η ανάπτυξή του‏ ...

Αθήνα, 31.7.2013

Από τη οικία του ο Μίκης Θεοδωράκης διαβάζει μπροστά στην κάμερα, άρθρο που έγραψε την ίδια ημέρα και αναφέρεται στην μαζικοποίηση του Λαϊκού κινήματος και την ανάπτυξή του, με τίτλο 

Δίχως κίνημα Κατώτερων Δικαστών η χώρα θα οδηγηθεί στο χαμό...



Γράφει ο Θανάσης Αλαμπάσης 

Καθήκον εθνικό η αμφισβήτηση των εξοντωτικών τεκμηρίων διαβίωσης

Δημοσιεύω παρακάτω τη δήλωση αμφισβήτησης των τεκμηρίων διαβίωσης.

Τα ισχύοντα σήμερα τεκμήρια διαβίωσης, που θεσπίστηκαν λόγω αδυναμίας προσδιορισμού του πραγματικού κόστους διαβίωσης, οδηγούν σε τρομερές φορολογικές αυθαιρεσίες. 


Διότι δημιουργούν εξοντωτικά υψηλές ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ φορολογικές υποχρεώσεις, ικανές να οδηγήσουν τον κοινό μέσο πολίτη στην απελπισία και σε ολοκληρωτική ψυχική κατάρρευση. 

ΟΧΙ...σύγχρονα διεθνή σκλαβοπάζαρα.

Εκείνο που σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή προκειμένου να διασωθούμε είναι η συλλογική αντιμετώπιση της κρίσης. 
Το σάπιο «συνταγματικό τόξο» κάνει ακριβώς το αντίθετο. 
Επιλέγει μια – μια της κοινωνικές ομάδες και τις εξοντώνει. 
Κάνει επιλεγμένες απολύσεις και επιλεγμένες φορολογήσεις, εφησυχάζοντας τους υπόλοιπους, μέχρι να έρθει και η δική τους σειρά.
Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αντί να κρίνουν συνολικά την κρίση και να επισείουν συνεχώς το κίνδυνο για το σύνολο του λαού, παίζουν καθαρά το παιχνίδι του συστήματος, δηλαδή....