Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πτώχευση εν λειτουργία....


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ
«Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία, ούτε ασφάλεια» (B. Franklin)..

Άποψη


Όταν μία επιχείρηση δεν είναι σε θέση να εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις της, αλλά διαθέτει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, ενώ θα μπορούσε να διασωθεί υπό προϋποθέσεις οπότε να μη χαθούν θέσεις εργασίας, τότε αναλαμβάνουν τη διοίκηση της οι πιστωτές – κάτι που περιγράφεται ως χρεοκοπία εν λειτουργία. 

Διαφορετικά η επιχείρηση κλείνει και ορίζεται ένας σύνδικος πτώχευσης – ο οποίος ....

Δύο εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από υπέρταση. Τι είναι η υπέρταση; Τι μπορείτε να κάνετε για να ελέγξετε την πίεση σας;

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης εορτάζεται στις 17 Μαΐου. Δύο εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από υπέρταση και η κατάσταση εντείνεται λόγω οικονομικής δυσπραγίας και
ανεργίας. 

Η υπέρταση παραμένει o Νο1 παράγοντας θνητότητας παγκοσμίως, ωστόσο μόνο το 25% ελέγχει και ρυθμίζει την πίεσή του, ενώ το 75% των ασθενών παραμένουν αρρύθμιστοι παρά την πληθώρα φαρμάκων που έχουν οι γιατροί στα χέρια τους. 

Σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στην πολυπλοκότητα των θεραπευτικών σχημάτων για την υπέρταση, στην κακή συμμόρφωση των ασθενών, στο ότι η υπέρταση είναι ασυμπτωματική, αλλά και στην άγνοια που υπάρχει για το συγκεκριμένο ....

«Τον Ιούνιο ξεκινάει η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας»

Ανησυχητική εξέλιξη για την Ελλάδα προβλέπουν οι ρωσικές υπηρεσίες:

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...


Σοβαρές και ραγδαίες εξελίξεις προβλέπουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες καθώς προειδοποιούν ότι η εφαρμογή του σχεδίου της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» θα ξεκινήσει άμεσα μετά τις εκλογές στο Κόσοβο της 11ης Ιουνίου ακραίοι εθνικιστές θα καταλάβουν την εξουσία στην Πρίστινα και ένας κατηγορούμενος ως εγκληματίας πολέμου, ο Ramush Haradinaj θα εκτελεί τα πιο σημαντικά καθήκοντα στη νέα κυβέρνηση.

Είναι μια μεταβολή που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την Ελλάδα καθώς οι.....

ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρδικο κρατοσ
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, αυτή που ονομάζουμε Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση, για να πετύχει την ίδρυση του Κουρδικού Κράτους, προσφέρει στον Σουλτάνο επέκταση της Τουρκίας προς Δυσμάς.

Γιαυτό και η επίσκεψη του Σουλτάνου στον Λευκό Οίκο.......

Οι Τούρκοι λόγω παμπόνηρης και έξυπνης πολιτικής και διπλωματίας, προς πάσαν κατεύθυνσην, παραχωρούν τα Ν.Α. εδάφη τους προς Συρία και Ιράκ-Ιράν, για ....

Προ των πυλών οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Προ των πυλών βρίσκεται η πιλοτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, θα ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου. 

Η καθολική εφαρμογή του θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο και θα προβλέπει πλειστηριασμούς....

Βόμβα από Spiegel: Σύντομα η Ε.Ε. θα διαλυθεί!

«Όποιος απορρίπτει κατηγορηματικά τα ευρωομόλογα, όποιος αρνείται την κοινή ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική, έναν προϋπολογισμό ο οποίος θα ελέγχεται από το ευρωκοινοβούλιο, όποιος δηλαδή αρνείται μια πραγματική ευρωπαϊκή συνεργασία δεν θα πρέπει να εκπλαγεί εάν σύντομα ακόμα περισσότεροι Ευρωπαίοι απαυδήσουν από την υπαγορευμένη από τη Γερμανία λιτότητα, εάν ολοένα και περισσότεροι ψηφοφόροι θεωρήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα σύστημα ποδηγέτησης, το οποίο πρέπει να διαλυθεί. 

Όποιος εμποδίζει τη ριζική μεταρρύθμιση της ΕΕ σύντομα θα ξαναέχει μια...

Ρ.Τ.Ερντογάν προς Ν.Τραμπ: «Θέλω την Β.Συρία, το Β.Ιράκ και το… μισό Αιγαίο»


ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 


Με μια ατζέντα που περιλαμβάνει από την Β.Συρία, το Β.Ιράκ μέχρι και το… μισό Αιγαίο πηγαίνει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στις ΗΠΑ και θα απαιτήσει από το Ν.Τραμπ να υλοποιηθεί με κάποιο τρόπο έστω και εν μέρει. 

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θέλει ολική αναθεώρηση των Συνθηκών κάτι που άλλωστε το έχει δηλώσει επισήμως που θα του επιτρέψουν να κάνει μια ανασύσταση όπως την φαντάζεται της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

Μια ανασύσταση που στόχο έχει τα λεγόμενα «κουρδικά εδάφη» και τις «αποθήκες υδρογνανθράκων» σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο και Β.Ιράκ (σε Κιρκούκ και Μοσούλη). Οι Τούρκοι θα....

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… «ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Ενώ το Αιγαίο φλέγεται, με χαρακτηριστική ειρωνεία τα τουρκικά ΜΜΕ υποδεχτήκαν τις έντονες διαμαρτυρίες της ελληνικής πλευράς για τις αλλεπάλληλες παραβάσεις του εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου από την τουρκική άσκηση, «Θαλασσόλυκος». 

Όπως αναφέρουν σήμερα οι Τούρκοι, η ελληνική πλευρά ισχυρίζεται ότι τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη παραβίασαν επί 144 φορές την ελληνική επικράτεια, προκαλώντας συναγερμό και ...