Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες της ιδιωτικής εταιρείας RSB.



Λυσσαλέος μαίνεται ο πόλεμος του Ν.Τραμπ με την CIA και την NSA καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές περίπου 370 επίλεκτοι Ρώσοι υπερ-επίλεκτοι πράκτορες προστατεύουν την ζωή και την οικογένεια του νέου Αμερικανού προέδρου από τις «βουλές» της νέας τάξης πραγμάτων. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει να έχει γίνει και η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του. Οι Ρώσοι πράκτορες έχουν γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» του.

Το ρωσικό εθνικό συμβούλιο ασφαλείας εξουσιοδότησε ιδιωτική μισθοφορική εταιρία και ....

Ξανά σε δίκη ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για τα πλαστά στοιχεία που μας έβαλαν στα μνημόνια.

 Έφεση ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά της απόφασης του Δ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκε από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση ο πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέας Γεωργίου.   

 Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε διαπράξει παράβαση καθήκοντος γιατί διατήρησε για ορισμένους μήνες από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο του 2010 παράλληλα με την ιδιότητα του επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και εκείνη του...

Θύελλα αντιδράσεων για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε άστεγους...ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ.Ψιτ ...δωστε τους και φώτο με ψητές γαλοπούλες στο φούρνο...

i-kibwtos-astegwn-prosfere-stolismena-de
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...EΛΛΑΔΑ 2016...

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...


ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ;;;;


(ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας!!!

Τα κάλαντα πήραν την ονομασία τους από τη λατινική λέξη calenda που προέρχεται από το ελληνικό ρήμα καλώ. 


Το έθιμο προϋπήρχε στην Ελλάδα, πριν από τη Ρώμη και τα πιο παλιά χρόνια τα παιδιά κρατούσαν ένα ...

Κάλεσμα Ντ. Τραμπ στις χριστιανικές χώρες να αντεπιτεθούν απέναντι στην ισλαμική απειλή.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε με μια ανάρτηση στο Twitter το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Τυνήσιο τζιχαντιστή Άνις Άμρι, δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο, να ορκίζεται «να σφάξει τους άπιστους σαν γουρούνια».

«Αυτή είναι μια ξεκάθαρα θρησκευτική απειλή που μετατράπηκε σε πραγματικότητα. Τόσο μίσος! Πότε οι ΗΠΑ και όλες οι χώρες θα αντεπιτεθούν;» έγραψε στην .....

ΣΟΚ: Χαράτσι 800 ευρώ για όλους τους Έλληνες! (ΠΙΝΑΚΑΣ).

Ισχυρές πιέσεις για μείωση του αφορολόγητου ορίου στο ύψος των 5.000 ευρώ συνεχίζει να ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι πιέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία φοβάται ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ και ενταχθεί στο ελληνικό πρόγραμμα θα υιοθετηθεί η θέση του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Άλλωστε, τόσο η τρόικα όσο και το οικονομικό επιτελείο αναγνωρίζουν ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2018, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να το καλύψει, χωρίς ωστόσο να λάβει μέτρα, όπως αυτά που ζητεί το ΔΝΤ.

Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ έχει βάλει στο τραπέζι των ...

Julian Assange: Ξεχάστε τη Ρωσία, η πραγματική απειλή για την Αμερική έρχεται από το Ισραήλ και το λόμπι του Ισραήλ.

Από το καταφύγιο στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, o ιδρυτήw του WikiLeaks, Julian Assange, απευθύνεται σε συνέντευξη τύπου στους υποστηρικτές του στο Βερολίνο, την Τρίτη, εν μέσω εικασιών ότι σχεδίαζε να αποκαλύψει δυνητικές απειλές στην Αμερική.

Από την αρχή στην ομιλία του ο Assange είπε ότι ενώ οι περισσότερες αποκαλύψεις θα έρθουν, ότι θα δεν κάνει οποιεσδήποτε σημαντικές ανακοινώσεις, υποστηρίζοντας ότι θα υπήρχε κάποιο .....

H Σιωνιστική Μαφία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που μας Κυβερνά…

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

Τα σχέδια της Σιωνιστικής «ΕΛΙΤ» είναι να «πλημμυρίσει» η Ευρώπη με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ώστε να αναμειχθούν οι Ευρωπαϊκοί λαοί, για να γίνουν εύκολη λεία στη Παγκοσμιοποίηση, & Σιωνιστική Νέα Εποχή!!!

Η Μέρκελ στη Γερμανία, ο Ολάντ στη Γαλλία, η Κυβέρνηση του Βελγίου, και ο Τσίπρας στην Ελλάδα, είναι στην υπηρεσία της ηγεσίας της- εκ των παρασκηνίων ενεργούσης- Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτό αποδεικνύει η πλημμύρα Ασιατών-Αφρικανών λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν Γερμανία-Γαλλία-Βέλγιο-Ολλανδία-Ελλάδα-Ιταλία.

Μέχρι η Λατινική Αμερική στέλνει ......

Μπράβο στα παιδιά του Πολεμικού Ναυτικού - Υπό δύσκολες συνθήκες η διάσωση των ναυτικών στην Ανδρο .


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2016, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), μετά από αίτημα του ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝ ΠΡΟΚEIΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Της Μαρίας Νεγρεπόντη - Δελιβάνη

Προφανώς, οι Νεοναζί μας εκλαμβάνουν ως εντελώς αμόρφωτους, καθυστερημένους και ευκολοχειρίσιμους.  Και, από μια πλευρά έχουν δίκαιο, αφού ότι εγκληματικό εφεύρημα  και αν τους περάσει από το μυαλό, σπεύδουν διασκεδάζοντας να μας  το επιβάλλουν. 

Και  οι κυβερνητικοί μας, ΟΛΟΙ, και αυτοί που πέρασαν και αυτοί που είναι τώρα στην εξουσία, αλλά και αυτοί που προλειαίνονται, το υπογραμμίζω ΟΛΟΙ, υποκλίνονται, συζητούν επί ώρες-ημέρες-εβδομάδες-μήνες, τις λεπτομέρειες σχεδίων γεμάτων (ας μου επιτραπεί) από  " εγκληματικές ηλιθιότητες", που  εμφανίζονται ως δήθεν σωτήριες, αλλά που μας οδηγούν κατευθείαν σε εξαφάνιση. 

Και αυτή η πορεία προς το μηδέν δεν τελειώνει, και αν δεν αντιδράσουμε δεν πρόκειται να τελειώσει πριν από την ολοκληρωτική μας καταστροφή.

Αρνούμαι να δεχθώ ότι, έστω και αν οι ιθύνοντες δεν είναι οικονομολόγοι, ή έστω και αν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μόνο κάποια  "πασαλείμματα" οικονομικών γνώσεων, αδυνατούν να κατανοήσουν, τα .....

Έλληνες πρωθυπουργοί που πέθαναν στη ψάθα. Έζησαν λιτά, χάρισαν περιουσίες και «έφυγαν» πάμφτωχοι.


Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί η γενική καχυποψία για τους πολιτικούς και πόσους από αυτούς βάζουν το… χέρι στο μέλι, αλλά υπήρξαν κάποιοι στο παρελθόν, ακόμη και πρωθυπουργοί, που πέθαναν πάμφτωχοι, είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.

Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ...

Γιατί δεν πέφτει «αυλαία» στο δράμα του ελληνικού χρέους...

Οι «σεναριογράφοι» της ελληνικής τραγωδίας προσφέρουν διαρκώς ένα συνονθύλευμα από σκηνοθετικές οδηγίες, αλλά το έργο παραμένει «κολλημένο» στην 3η πράξη. 
Γιατί; Διότι οι στόχοι τους δεν είναι πάντα συμβατοί ο ένας με τον άλλο.
Οι γεωπολιτικές, οικονομικές και ηθικές πλευρές της κρίσης του ελληνικού χρέους είναι καθηλωτικές. 

Την καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δράματα των αρχών του 21ου αιώνα. Αλλά το 2016 ήταν η χρονιά κατά την οποία μεγάλο μέρος του κόσμου έχασε το ενδιαφέρον του και έστρεψε την προσοχή του αλλού.

Η ψήφος της Βρετανίας υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, η ήττα του Ματέο Ρέντσι στο δημοψήφισμα της Ιταλίας για τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις και η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ήταν συναρπαστικά θεάματα. 

Οι συνέπειες θα είναι.....

Το ΔΝΤ επιμένει "Μειώστε συντάξεις και αφορολόγητο" Να μάθετε στους συνταξιούχους να ζούνε με αέρα κοπανιστό...

 Αμετάβλητο στις θέσεις του για το αφορολόγητο αλλά τις συντάξεις φαίνεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), όπως αποδεικνύεται από... μία διευκρινιστική προσθήκη στο κοινό άρθρο των Πόουλ Τόμσεν και Μόρις Όμπσφελντ. 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το άρθρο των Πόουλ Τόμσεν και Μορίς Όμπσφελντ σχετικά με τα της Ελλάδας, το Ταμείο επανέρχεται με....

Προειδοποίηση Μόσχας: «Αν το ΝΑΤΟ αποστείλει ναυτική ομάδα μάχης στη Μαύρη Θάλασσα, τότε έχουμε πόλεμο…»

Η Ρωσία   μέσω μυστικών δίαυλων «ανακοίνωσε» στις ΗΠΑ  ότι θα  αναλάβει πολεμική δράση ενάντια στο ΝΑΤΟ, αν η  συμμαχία αποστείλει  ομάδα μάχης  πλοίων στην  Μαύρη Θάλασσα.

Πρόσβαση στην Μαύρη Θάλασσα η οποία θεωρείται η «αυλή» της Ρωσίας , έχουν τα  μέλη του ΝΑΤΟ,  Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα και Τουρκία.
Ανώτερος αξιωματούχος του Κρεμλίνου προειδοποίησε το ΝΑΤΟ με ευθεία  «αντιπαράθεση» λέγοντας ότι...