Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος αποτελούν το δίδυμο της καταστροφής για τη χώρα, που όμοιό του δεν έχει ξανα-υπάρξει! Πρόκειται για δύο πολιτικά καθάρματα τα οποία θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται φυλακή και όμως, συνεχίζουν να κυβερνούν και το ίδιο θα κάνουν για αρκετούς ακόμη μήνες.

 Δείτε λοιπόν αυτές οι δύο πολιτικές μαφίες τι «κατάφεραν» στα τελευταία δυόμισι χρόνια που βρίσκονται στην εξουσία!

Εκτόξευσαν σε πρωτοφανή επίπεδα το Δημόσιο χρέος. Τέτοιο όσο δεν ήταν ποτέ! Το Δημόσιο χρέος το οποίο αν....

Ξεφεύγει η κατάσταση: Ιδιοκτήτης "τράβηξε" καραμπίνα όταν πήγαν να του κατασχέσουν το ακίνητο.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ

Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει πλέον από κάθε έλεγχο. 

Πολίτες παίρνουν τα όπλα και στρέφουν την κάνη κατά των δικαστικών επιμελητών που αντικρίζουν στην πόρτα των σπιτιών ή των καταστημάτων τους με το κατασχετήριο στα χέρια. 

Ηθικός αυτουργός γι’ αυτή την κατάσταση είναι η κυβέρνηση που το μόνο το οποίο τη νοιάζει είναι να κρατηθεί την εξουσία ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Στη Σκόπελο δικαστική επιμελήτρια πήγε ....

ΜΕ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΝΔ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ! “ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ”- ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ”- ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ” ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ.

Τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα εκεί στη ΝΔ με το κόμμα-απόκομμα Σαμαρά(όπως το κατάντησε)να έχει γίνει θλιβερό άθυρμα και άρμα του πανίσχυρου Εβραιοσιωνιστικού παράγοντα των Αθηνών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που πιθανόν κάποιοι θα αποπειραθούν να τις διαψεύσουν με φραστικά ατοπήματα του στυλ “στα εσωτερικά του κόμματος δεν ανακατεύεται κανένας”(μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία αφού πια είναι γνωστοί τοις πάσι και ήδη κυκλοφορεί μέσα στα γραφεία της Συγγρού, το μαντάτο), το λόμπι των Εβραίων του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Κομητεία των ΗΠΑ, έχουν ήδη ορίσει τους επόμενους εκπροσώπους τους στη Βουλή. 

Από μεγάλη λίστα .....

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. 730 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ…


Ιδιαίτερα δυσοίωνα είναι τα μηνύματα για την Ελλάδα σύμφωνα με τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργου Βάμβουκα.

Διαβάστε τη δήλωση του καθηγητή:

«Αγαπητοί μου φίλοι, από τη θέση αυτή θα ήθελα να κάνω μία δήλωση, μία πρόβλεψη δυστυχώς πολύ φοβούμαι ότι θα επαληθευτεί. Η Δραματική άνοδος των spreads των 10ετών κρατικών ομολόγων στις 560 μονάδες, που είναι αυτή τη στιγμή που σας γράφω αυτές τις γραμμές, σηματοδοτεί χρεοκοπία της πατρίδας.
Είναι πασιφανές ότι παιζεται .....

Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που είμαι Μητροπολίτης-Αν δεν έχουμε "τσαγανό" να παραιτηθούμε-Να σηκώσουμε πάλι το λάβαρο της εξεγέρσεως.

Με την διοικούσα Εκκλησία και με τους σιωπούντες Ιεράρχες τα βάζει σε νέα παρέμβασή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή τη στάση τους τόσο στο θέμα της κατάργησης της αργίας της Κυριακής όσο και αυτό του τεμένους στην Αθήνα. Απευθύνει μάλσιτα έκκληση προς τους Μητροπολίτες αλλά και προς τους Αγιορείτες πατέρες να αναλάβουν τον "ιερό ρόλο" τους! 
Κλείνει μάλιστα την παρέμβασή του με μια επαναστατικη΄φράση "Να πάρουμε στα χέρια μας και πάλι το λάβαρο της εξεγέρσεως με σύνθημα: «ουκ αρνησόμεθά Σε φίλη Ορθοδοξία!»"

Διαβάστε αναλυτικά: