Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ενα επιμελημένο χάος με τους μισούς πολίτες να αγωνιούν για αυτά που θα χάσουν και τους υπόλοιπους να έχουν χάσει τα πάντα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgz-A2u7I0Hm1i-njCkpoPst56rURU_soS8sBYzAeAuGsESlIoxfJvSKK_SaP4bLjdXwng-wgOxxC8MTdm1BlJGR4kjTleASoN9EIjOTQ4zQdGoPOUOtb0h9a1-b_N-WFhJ1xgMiws3OT0/s640/stontoixogarani.jpg

Η επανάσταση μπορεί να περιμένει


της Κατερίνας Γκαράνη

Είναι κουραστικό να τους παρακολουθείς, είναι άνευ λόγου να σχολιάζεις τις δηλώσεις τους, είναι άνευ αξίας να κάνεις προτάσεις για την οποιαδήποτε αλλαγή στην χώρα. 


Η ελληνική υπαλληλική κυβέρνηση των Βρυξελλών αλλά και τα αντιπολιτευτικά κόμματα ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας.

Αλλά ούτε ο Έλληνας έχει καμία σχέση με τον διπλανό του Έλληνα. 


Επικρατεί ένα .....

Το τελειωτικό χτύπημα στο ασφαλιστικό γιατί το ασφαλιστικό είναι εξαρτώμενο άμεσα από το εργασιακό»

«Από 1/01/2017 η κυβέρνηση μόνη της, χωρίς να συμμετέχουν τα συνδικάτα, θα καθορίζει με έναν μηχανισμό ανταγωνιστικότητας, ανεργίας και επίτευξης στόχων περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού» δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και καθηγητής εργατικού δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ο νέος κατώτατος μισθός εντός 6μηνου είναι ψηφισμένος νόμος, η δεύτερη ρύθμιση είναι ...

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! «Δεν επιθυμούμε οικονομικό πόλεμο με την Ευρώπη αλλά…»

%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B1
Την ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου επιδιώκει εδώ και τώρα η Κίνα καθώς όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός Λι Κεκιάνγκ, η χώρα του έχει εκληρώσει όλες τις σχετικές προϋποθέσεις, και για το λόγο αυτό δεν διστάει να εξαπολύσει πυρά προς την Αγκελα Μέρκελ που εμφανίζεται επιφυλακτική.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι αν η Κίνα δεν πετύχει το στόχο της, θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Κίνα δεν επιθυμεί εμπορικό πόλεμο με την Ευρώπη». «Η Κίνα έχει ήδη καλύψει τις υποχρεώσεις της για να ενταχθεί στον Οργανισμό. 

Πλέον, απομένει και από τις άλλες πλευρές να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις, για τις οποίες έχουν ....

Το μανιφέστο του μαλ@κα.

i_am_an_idiot_by_colpewole.jpg
ΣΤΑΘΗΣ
Μήπως είμαι μαλάκας; (μη σπεύδετε να απαντήσετε καταφατικά ορισμένοι – σας βλέπω, ρητορικό είναι το ερώτημα). Πλην όμως δεν μπορώ να αισθανθώ αλλιώς, όταν βλέπω όλην αυτήν την ορδή να αγορεύει επί των ερειπίων που δημιουργεί, λες και δημιουργεί Παρθενώνες. 

Πουλάει ο κ. Τσίπρας το Ελληνικό και πανηγυρίζει, λες και θα πάει ο κ. Φλαμπουράρης να πιάσει δουλειά κρουπιέρης στο Καζίνο. Που θα χτίσει ο κ. Σπίρτζης με τα χεράκια του. Και τα δάκρυά του.

Ετοιμάζουν ομαδικούς τάφους για ομαδικές απολύσεις από Σεπτέμβριο και η κυβέρνηση μας διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπισθεί ό,τι έχει απομείνει από την εργασία, «ακριβώς όπως υπερασπίσθηκε τις συντάξεις και τα σπίτια από τα κόκκινα δάνεια» - δεν εξηγείται αλλιώς, με έχουν για μαλάκα.

Ήδη μιλούν για ....

Η αυθάδης πρόκληση περί «γενοκτονίας των Τσάμηδων»

Τη δεκαετία του 1990 οι διεθνείς μαφιόζοι της ιμπεριαλιστικής κακουργίας με ηγέτιδα δύναμη τις ΗΠΑ, χρησιμοποίησαν την Αλβανία για τον τεμαχισμό των Βαλκανίων και τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. 

Το ιδεολογικό παραμύθι: «Η μεγάλη Αλβανία»…


Σήμερα αυτό το παραμύθι έχει …αποκαλυφτεί, αφού, βεβαίως έσπειρε τη φρίκη στα Βαλκάνια, τα κύλησε στο αίμα και τα τεμάχισε…


Φυσικά πολλοί Αλβανοί είναι αθεράπευτα «κολλημένοι» στο παραμύθι της «Μεγάλης Αλβανίας» και συνεχίζουν να προκαλούν, με τις πλάτες των προστατών τους (των διεθνών ιμπεριαλιστών νταβάδων). 

Μία τέτοια αυθάδης πρόκληση ήταν το πανό που ανάρτησαν οι Αλβανοί φίλαθλοι στον αγώνα Αλβανίας - Ελβετίας. 

Το πανό αναφερόταν στους Τσάμηδες,
 στα τσιράκια των δυνάμεων Κατοχής στην Ελλάδα, κατηγορώντας την Ελλάδα για τη γενοκτονία τους!!! 

Φυσικά οι μαφιόζοι της ηγεσίας του Ποδοσφαίρου, ακόμα σιωπούν!!!

Η σκανδαλώδης αδράνειά τους και σιωπή τους δεν

αποδεικνύει μόνο την ΑΠΑΤΗ του «ποδοσφαιρικού ιδεώδους», αλλά και ....

ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ο Γιατρός που Αποκάλυψε την Σύνδεση των Εμβολίων με τον Αυτισμό!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ!! ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Ο γιατρός που ανατίναξε το σύστημα αποκαλύπτοντας τη σύνδεση εμβολιασμών-αυτισμού βρέθηκε να επιπλέει νεκρός σε ποταμό….

Ήταν ο γιατρός που έβγαλε στο φως τη ζημία που προκαλούν τα εμβόλια στα παιδιά…

Εμείς δεν είμαστε σαν τους Ελληνες......

Ο γαλλικός λαός εδώ και 3 σχεδόν μήνες παλεύει ενάντια στις πιθανότητες, απέναντι στη διαδικασία εφαρμογής ολοένα και σκληρότερων μέτρων από τις ευρω-ελίτ και τους Γάλλους εκπροσώπους της (Ολλάντ κλπ.). 

Αγώνας που σε χώρες όπως η Ελλάδα θεωρείται προ πολλού «χαμένη υπόθεση» από την υπερ-επαναστατική «αριστερά» των περατζάδων στο Σύνταγμα, της «αντικαπιταλιστικής γυμναστικής» και της αμάσητης αποδοχής όλου του ιδεολογικού οπλοστασίου της παγκοσμιοποίησης περί «ατομικών δικαιωμάτων», «ανοιχτών συνόρων» κλπ., που αποξενώνουν και διαιρούν τον λαό. 

Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, πολίτες, φοιτητές, μαθητές έχουν ουσιαστικά εξεγερθεί με δυναμικές κινητοποιήσεις (από εξαιρετικά οργανωμένες απεργίες που παραλύουν την οικονομική «δραστηριότητα» μέχρι αιματηρές επιθέσεις κατά .....

Οι gayδες... Οι γκέισσες... Και το αναφαίρετο δικαίωμα του μαλάκα.

Χθες οργάνωσαν παρέλαση οι gayδες της διαστροφής, και σήμερα οργανώνουν παρέλαση οι γκέισσες της πολιτικής. Σωστά η μπερδεύτηκα;;;... 
Αποτέλεσμα εικόνας για μαλακας
Πώς είπατε; Δεν έχει δικαίωμα ο αγνός λαός να συμμετέχει σε μια διαδήλωση, ανεξάρτητα από την κρυμμένη ταυτότητα των διοργανωτών;;;
Προφανώς και έχει. Και προφανώς μια διαδήλωση δεν απειλεί το Σύνταγμα. Άλλωστε το πρώτο δικαίωμα που κατοχυρώνει το Σύνταγμα, είναι το δικαίωμα του μαλάκα να...
ψηφίζει αυτούς που το κάνουν κουρελόχαρτο. 
Α... Να σας πω παιδάκια... Εσείς βρε που θα πάτε σήμερα στο Σύνταγμα διότι ως γνωστόν έχετε δικαίωμα να διαδηλώνετε... 

Θα κρεμάσετε άραγε στην πλατεία όσους το παραβίασαν και συνεχίζουν να το παραβιάζουν στην ουσία του όσο υπηρετούν μνημόνια και Κατοχή ή μπα... Δεν... Ε???

Θα τσακίσετε όποια....

Ένα ψευτοκίνημα ύποπτο και κατασκευασμένο στα επιτελεία της Κατοχής…

Πάρτε τώρα την πολιτική ευθύνη για την ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος - Και σταματήστε να κρύβεστε πίσω από ψευδοσυνθήματα – Σταματήστε να επενδύετε σ έναν αφελή λαό, ευάλωτο και πρόθυμο να πιαστεί απ οτιδήποτε τονώνει την απελπισία και τα αδιέξοδά του…


Το ότι πρέπει αυτή η πολιτική συμμορία να ξεκουμπιστεί αυτή τη στιγμή, και να αφανιστεί ακόμη και το τελευταίο ίχνος του DNA της απάτης της από αυτό τον πλανήτη, δεν είναι απλά αναγκαίο, αλλά συνιστά ιστορική και ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

Ο αφανισμός της όμως θα πρέπει να γίνει με όρους καθαρής και παραδειγματικής πολιτικής ανατροπής, και όχι με τα ψευδεπίγραφα πολιτικά παιχνιδίσματα της παραίτησης. Το αίτημα για παραίτηση, είναι ύπουλο αίτημα, που έχει την ανοχή και τη στήριξη των δυνάμεων της κατοχής, και δε συνιστά ούτε έντιμη ούτε καθαρή και συνεπή πολιτική στάση.

Το αίτημα της παραίτησης δαιμονοποιεί έναν κατεξευτελισμένο πολιτικό διαχειριστή, αλλά ταυτόχρονα καθαγιάζει τόσο το δυνάστη, όσο και το σύνολο του κατοχικού κεκτημένου που εδραιώθηκε στη χώρα.

Η εγκληματική συνεισφορά αυτής της κυβέρνησης, και το πραγματικά πισώπλατο χτύπημα που επέφερε σε αυτή την κοινωνία, ήταν η ....

«Στους στόχους του ISIS βρίσκεται και η Ελλάδα»

mazis

«Σαφέστατα μπορεί το ISIS να χτυπήσει και στη χώρα μας» ανέφερε ο καθηγητής γεωπολιτικής του πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Μάζης

Ο καθηγητής γεωπολιτικής του πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Μάζης σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν χώρες που δεν θα πρέπει να φοβούνται χτύπημα από το ISIS», επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτό ισχύει και για την Ελλάδα.
«Όποιος δεν θέλει να το δει είναι μάλλον αφελής. Σαφέστατα μπορούν να χτυπήσουν και …

ΕΤΣΙ! ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΙΜΩΡΕΙ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΥΠΕΡ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



612c488ccc5691672bbe2eb995e5cd77
Ολοκληρώθηκε η δίκη (διήρκεσε δύο ημέρες) για τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, που αφορούσε την υπόθεση για την παραπομπή του για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου αναφορικά με το «πλαστό» έλλειμμα.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ανδρέας Γεωργίου καταδικάστηκε… Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες …

Το μεγάλο πλιάτσικο στα δάνεια με εγγύηση ελληνικού δημοσίου – ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Στις 15 Ιουνίου παύει η προστασία των κόκκινων δανείων από την πώληση σε ξένα funds.
Μετά την ημερομηνία αυτή ανοίγει πλέον ο δρόμος για την πώληση όλων, εξυπηρετούμενων και μη, αρκεί να μην ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που είναι συνδεδεμένα με την πρώτη και μοναδική κατοικία του δανειολήπτη σε υποθήκη ή προσημείωση και η αξία δεν ξεπερνά τις 140.000 ευρώ.
Η εξαίρεση από την πώληση σε μη τραπεζικά ιδρύματα των δανείων έχει συμφωνηθεί να ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Οσο για την πώληση των λοιπών κατηγοριών δανείων (καταναλωτικά, επαγγελματικά, μικρομεσαίων καθώς και δάνεια με προσημείωση ακόμα και πρώτης κατοικίας αντικειμενικής αξίας άνω των 140.000 ευρώ) θα απελευθερωθεί μόλις θεσπιστούν οι αλλαγές του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.
Αυτό σημαίνει πως τα ξένα funds παζαρεύουν τα δάνεια στο 5 έως 50% της αξίας τους για να …

Έμμεσο κούρεμα καταθέσεων!


Μέσω της απαγόρευσης των μετρητών χρημάτων, με διάφορες έωλες δικαιολογίες, θα μπορούν να επιβληθούν αρνητικά επιτόκια, με στόχο τη διάσωση των τραπεζών εκ των έσω – ένα πολύ έξυπνο τέχνασμα που ήδη δρομολογείται.
Στις ελληνικές τράπεζες και στην ασφάλεια των καταθέσεων είναι καλύτερα να μην αναφέρεται κανείς – εκτός εάν έχει την ψευδαίσθηση πως θα επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ή διατηρούνται σε μετρητά, σε μία χώρα που δεν έχει σταματήσει να δρομολογεί μέτρα που τη φέρνουν όλο και πιο κοντά στη χρεοκοπία, μαζί με την έξοδο της από την Ευρωζώνη.
Βέβαια, καμία από τις δύο αυτές απειλές δεν θα ήταν τόσο τρομακτική, εάν ...

World Economic Forum: Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη - 42 ώρες με μέσο όρο τις 37,2..

Οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη αναφέρει σε έρευνά του το World Economic Forum αποδεικνύοντας ότι «άλλοι έχουν το όνομα κι άλλοι τη χάρη».

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του στοιχεία οι
Έλληνες...

Προβάδισμα 7 ποσοστιαίων μονάδων για το Brexit .

Προβάδισμα 7 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η εκστρατεία υπέρ του Brexit, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, που διεξήχθη μέσω διαδικτύου και δημοσιεύτηκε σήμερα κι η οποία προστίθεται σε μια σειρά ερευνών γνώμης όπου οι υποστηρικτές της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση προηγούνται των υπέρμαχων της παραμονής στην ΕΕ ενόψει .......του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.