Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Οι άλλοι τους πήρανε χαμπάρι εμείς πότε;

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε μπαράζ δηλώσεων κατά των Γερμανών για τις πρακτικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν ενάντια όλων των άλλων Ευρωπαϊκών λαών.

Φυσικά πολλοί από εμάς τους λιγότερο επώνυμους αλλά και αρκετοί επώνυμοι σε αυτή εδώ την χώρα τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και καιρό μάταια όμως μιας και το πολιτικό προσωπικό έδειχνε και δείχνει ότι δεν μπορεί να ....

Ο Χ.Κίσινγκερ απειλεί: «Αν ο Ν.Τραμπ δεν ακολουθήσει όσα προβλέπονται από τη Νεα Τάξη Πραγμάτων, θα τον ρίξουμε» (βίντεο).

Ένας από τους βασικούς σχεδιαστές της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο Χένρυ Κίσινγκερ, σε συνέντευξή του στο CNN στην εκπομπή του Φαρίντ Ζακαρία, μίλησε για τον νεοκλεγέντα πρόεδρο, Ντόναλντα Τραμπ, το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με τους προηγούμενους προέδρους, καθώς και για την σχέση που μπορεί να αποκτήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.



Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ...

Διάλειμμα από το ευρώ;

207

Οι Έλληνες, ευρισκόμενοι μεταξύ της εγχώριας Χάρυβδης και της ξένης Σκύλλας, έχουν χάσει μεν την εμπιστοσύνη τους στην Ευρωζώνη, αλλά δεν είναι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή – εν τούτοις, επιθυμούν ακράδαντα την κατάρρευση της νομισματικής ένωσης.

Ανάλυση

Το ΔΝΤ «πιστεύει» και δηλώνει ότι, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό αλλά καθαρά πολιτικό – έχοντας την άποψη πως τόσο η κυβέρνηση, όσο και η κοινωνία, δεν θέλουν να υιοθετήσουν τις μεταρρυθμίσεις που το ίδιο θεωρεί απαραίτητες. Εν τούτοις, δεν αναφέρει τα τεράστια «λάθη» που έκανε στο παρελθόν – τα οποία το ίδιο παραδέχθηκε (άρθρο).
Ο κ. Σόιμπλε από την πλευρά του, βασικός ....

Τα σημαντικότερα της εβδομάδας.

205
Η γερμανική κυβέρνηση ανησύχησε από την προεδρική ομιλία του κ. Trump, την οποία τα ΜΜΕ της χώρας χαρακτήρισαν ως κήρυξη πολέμου – Βρετανία, Ευρώπη, Η.Π.Α., Χρυσός, Κίνα, Ινδία, Μ. Ανατολή, Πετρέλαιο, Ρωσία, Λατινική Αμερική, Παγκόσμια οικονομία και Ελλάδα.
Μ. Βρετανία: Η πρωθυπουργός της χώρας ανέλυσε τις θέσεις της κυβέρνησης της, σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις που θα διεξάγει με την ΕΕ, όσον αφορά το BREXIT – τονίζοντας πως η Βρετανία αφενός μεν θα εγκαταλείψει την ευρωπαϊκή ένωση, αφετέρου ότι δεν θα αποδεχθεί τους ευρωπαϊκούς τελωνειακούς κανόνες.
Τάθηκε επομένως υπέρ....

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΠΑ
Ο «Τειρεσίας» πληροφορείται ότι σύντομα θα υπάρξει συνέχεια στην… αμερικανική επίθεση, καθώς ο Τραμπ επιφυλάσσει στους Γερμανούς μια μεγάλη έκπληξη
Οι Γερμανοί έχουν μπλέξει. Και δεν εννοούμε με την Ελλάδα, το μεταναστευτικό ή το Brexit. Οι Γερμανοί έχουν μπλέξει και μάλιστα άσχημα με τους Αμερικάνους. Και όσοι νομίζουν ότι τώρα με τον Τραμπ η κατάσταση κάπως θα χαλαρώσει, πλανώνται πλάνην οικτρά. Απλώς, θα ....

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ TRUMP ή ΠΟΥΤΙΝ !!!

Η Ελλάδα έχει έλλειψη πολιτικής ηγεσίας Εθνικής Πατριωτικής υφής.
Οι παρόντες πολιτικοί είναι υπηρέτες της ηγεσίας (ΕΛΙΤ), της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Μας λείπει ένας TRUMP, ένας PUTIN, και γιατί να κρύψωμεν άλλωστε, ένας ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Σήμερα χρειαζόμεθα έναν ΛΕΩΝΙΔΑ, έναν ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ή έναν....

Ονειρεύεσαι μεγάλη Αλβανία και έχεις επεκτατικές βλέψεις κατά της χώρα μας; Αμεση αφαίρεση Ελληνικής υπηκοότητας και…

…έχεις τρεις μήνες καιρό να εγκαταλείψεις τη χώρα! Ειδάλλως, με δικά μας έξοδα σε απελαύνουμε στην Αλβανία και χάνεις άμεσα όλα τα δικαιώματα!

Και πάμε τώρα στην άλλη όψη του νομίσματος! Επτά Αλβανοί, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα κάνουν και οι επτά, το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας! 
Το καθαρά Εθνικιστικό σύμβολο των κατσαπλιάδων του UCK αλλά και φυσικά όσων Αλβανών δείχνουν την αγνωμοσύνη τους στην Ελλάδα! 
Δεν πρόκειται για μια χειρονομία απλή που την χρησιμοποιούν κάποια παιδάκια να παίζουν! Είναι το αντίστοιχο που κάνουν με τα δάχτυλα οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας! 
Συνεπώς, οι επτά της φωτογραφίας, ονειρεύονται να κατακτήσουν την Ηπειρο, λίγο από Θεσσαλία και...

Είμαστε σε πόλεμο, απλά δεν το αντιλαμβανόμαστε,γιατί είναι η αρχή του.

Αλβανοί,ήρθαν για δουλειά,εισβάλλοντας παράνομα σαν λαθρομετανάστες,έγιναν Έλληνες Στρατιώτες!!!!!.
Και τώρα μας απειλούν,μας προσβάλλουν!!!.
Ευτυχώς που τα Ελληνικά πρόβατα,κοιμούνται ύπνο δικαίου.
Όταν ....