Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ. EΠΟΣ 1940: Ζήτω ο στρατηγός Χ. Κατσιμήτρος


Ο ηρωικός στρατηγός Χαράλαμπος Κατσιμήτρος, ο διοικητής των ηρώων της 8ης Μεραρχίας, λίγο μετά την συμφωνία της Βάρκιζας, στις 31 Μαΐου 1945, καταδικάστηκε, υπό του ειδικού δικαστηρίου δωσιλόγων, «εις ειρκτήν κάθειρξη 5,5 ετών, «δια διευκολύνσεις που παρείχε στις δυνάμεις Κατοχής», επειδή δέχθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση του Γεωργίου Τσολάκογλου, και διετέλεσε Υπουργός Εργασίας και Γεωργίας από τις 16 Απριλίου 1941 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του 1941 που υπέβαλε την παραίτησή του.

Έτσι αντιμετώπισε το αριστερό κράτος της αγγλοκρατίας τον ηρωικό στρατηγό.


Ήταν δωσίλογος επειδή νίκησε τους Ιταλούς. 

Ήταν δωσίλογος γιατί διέταξε άμυνα μέχρις εσχάτων.......

Αυτή είναι η λίστα με τα ονόματα πλούσιων Ελλήνων που φοροδιαφεύγουν [εικόνα]




Μία λίστα με ονόματα 100 πλούσιων Ελλήνων οι οποίοι ενδεχομένως φοροδιαφεύγουν, έστειλαν οι Γάλλοι ειδικοί της Task Force στην Τρόικα.
Οι συγκεκριμένοι ειδικοί εκπαιδεύουν τους Έλληνες εφοριακούς στο κυνήγι φοροφυγάδων και τους μαθαίνουν τον τρόπο τους, δηλαδή χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους βάσει των οποίων μπορούν να υπολογίσουν την περιουσία των φορολογουμένων.

Το έπος του 1940.ΒΙΝΤΕΟ ΩΡΑΙΟ.

Στις 3 τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Ελλάδα κόμης Γκράτσι επιδίδει στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά το παρακάτω τελεσίγραφο (απόσπασμα)

«… Η ουδετερότης της Ελλάδος απέβη ολονέν και περισσότερον απλώς και καθαρώς φαινομενική. 

Η ευθύνη δια την κατάστασιν ταύτην πίπτει πρωτίστως επί της Αγγλίας και επί της προθέσεώς της όπως περιπλέκη πάντοτε άλλας χώρας εις τον πόλεμον. 

Η Ιταλική Κυβέρνησις θεωρεί έκδηλον ότι η πολιτική της Ελληνικής Κυβερνήσεως έτεινε και τείνει να μεταβάλη το ελληνικόν έδαφος, ή τουλάχιστον να επιτρέψη όπως το ελληνικόν έδαφος μεταβληθή εις βάσιν πολεμικής δράσεως εναντίον της Ιταλίας. 

Τούτο δεν θα ηδύνατο να οδηγήση ή εις μίαν ένοπλον ρήξιν μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδος, ρήξιν την οποίαν η Ιταλική Κυβέρνησις έχει πάσαν πρόθεσιν να αποφύγη.
Όθεν, η Ιταλική Κυβέρνησις κατέληξεν εις την απόφασιν να ζητήση από την Ελληνικήν Κυβέρνησιν -ως εγγύησιν δια την ουδετερότητα της Ελλάδος και ως εγγύησιν δια την ασφάλειαν της Ιταλίας- το δικαίωμα να καταλάβη δια των ενόπλων αυτής δυνάμεων, δια την διάρκειαν της σημερινής προς την Αγγλίαν ρήξεως, ωρισμένα στρατηγικά σημεία του ελληνικού εδάφους. 

Η Ιταλική Κυβέρνησις ζητεί από την Ελληνικήν Κυβέρνησιν όπως μη εναντιωθή εις την κατάληψιν ταύτην και όπως μη παρεμποδίση την ελευθέραν διέλευσιν των στρατευμάτων των προοριζομένων να την πραγματοποιήσωσι. 

Τα στρατεύματα ταύτα δεν παρουσιάζονται ως εχθροί του ελληνικού λαού και η Ιταλική Κυβέρνησις δεν προτίθεται ποσώς, δια της προσωρινής κατοχής στρατηγικών τινών σημείων, επιβαλλομένης υπό της ανάγκης των περιστάσεων και εχούσης καθαρώς αμυντικόν χαρακτήρα, να θίξη οπωσδήποτε την κυριαρχίαν και την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος.

Η Ιταλική Κυβέρνησις ζητεί από την Ελληνικήν Κυβέρνησιν όπως δώση αυθωρεί εις τας στρατιωτικάς αρχάς τας αναγκαίας διαταγάς ίνα η κατοχή αυτή δυνηθή να πραγματοποιηθή κατά ειρηνικόν τρόπον. 

Εάν τα ιταλικά στρατεύματα ήθελον συναντήση αντίστασιν, η αντίστασις αυτή θα καμφθή δια των όπλων και η Ελληνική Κυβέρνησις θα έφερε τας ευθύνας, αι οποίαι ήθελον προκύψη εκ τούτου.
Αθήναι τη 28η Οκτωβρίου 1940»

Η απάντηση: Διάγγελμα του Πρωθυπουργού προς τον Ελληνικό Λαό:

Επενδυτικά κοράκια με 3 δις αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων αγοράζοντας στεγαστικά δάνεια πάσης φύσεως!

Ένα άρθρο φωτιά  του Γιώργου Κράλογλου στο Capital.gr  για το πως ετοιμάζονται τα κοράκια μέσα από τα στεγαστικά δάνεια πάσης φύσεως  να αρπάξουν τα ακίνητα των "σκοτωμένων" οικονομικά Ελλήνων πολιτών.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ 
ΝΕΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
Από τα βιομηχανικά εργοστάσια και τις τουριστικές επιχειρήσεις με μεγάλες εκτάσεις, σε διακεκριμένες περιοχές, επεκτείνονται και στα στεγαστικά δάνεια ακόμη και πρώτης κατοικίας. 

Το «κοράκια» αγοράς χρεών που «αξιοποιούν» την αγωνία των Τραπεζών και τους «διευκολύνουν» αγοράζοντας τσουβάλια με χρέη επιχειρήσεων πέρασαν τώρα και στα στεγαστικά δάνεια πάσης φύσεως ακινήτων.

Ποιοι είναι;

Πρόκειται για τα επονομαζόμενα διεθνώς «κοράκια» προσφοράς κεφαλαίων για αγορά χρεών και κόκκινων δανείων σε τιμές όμως που θα ενδιέφεραν σήμερα μέχρι .....

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΞΩΝ ......ΚΑΜΜΕΝΟΣ : "ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ 

Έτοιμος για όλα, «ακόμη και για φυλακή και για χειροπέδες» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, για τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τις δηλώσεις του σχετικά με τις Σκουριές. 


«Θα συλληφθούμε όλοι όσοι δε... 
συμφωνούμε με την μνημονιακή πολιτική. 


Θα τους τσακίσουμε, δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τα σχέδιά τους. 

Ο εισαγγελέας παρενέβη όταν μίλησα με μανάδες παιδιών που πίνουν αρσενικό και δεν παρεμβαίνει για τις δηλώσεις Λοβέρδου («μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου») ή της κας Σιδέρη», είπε μιλώντας στον Alpha 98,9, προβλέποντας ότι τα πράγματα θα σκληρύνουν.

«Θα ζητήσω μόνος την άρση ασυλίας» είπε. 

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για νέο ακροδεξιό team του Πρωθυπουργού που δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να συνεργαστούν με κόμμα ή βουλευτή που ψήφισε μνημόνιο. 

ΒΙΝΤΕΟ. Είναι αδίσταχτοι: Οδηγούν χιλιάδες πολίτες στην φυλακή!

Όταν πριν λίγο καιρό ακούγαμε έναν δικηγόρο που ανήκει στον συντηρητικό πολιτικό χώρο και μόνο για αντιπολιτευτική διάθεση δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να μας λέει ότι είναι «υποψήφιοι για φυλακή», 3.500.000 (!!!!) συμπολίτες μας,  γιατί το υπουργείο Οικονομικών έχει βάλει σε εφαρμογή ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος πολίτης χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ διαπράττει ποινικό αδίκημα, το οποίο είναι αυτόφωρο που σημαίνει ότι για 18 μήνες μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή, το θεωρήσαμε υπερβολή. 

Αξιοπιστία και αξιοπ@υστιά..

    Εμείς αντίθετα από εσάς που όταν λέτε ''όχι άλλα νέα μέτρα''..
     ..εννοείτε ''ε, όχι και εντελώς κανένα μέτρο''! ή..
     ..''μόνον όσα χρειάζονται για να κλείσουμε την τρύπα του ελλείμματος''!..

     ..Όταν λέμε ότι θα προσπαθήσουμε να μην μείνει (πολιτικά) από εσάς το παραμικρό που θα μπορεί να σας θυμίζει καν..

     ..Το εννοούμε μέχρι κεραίας!

     Γιατί άλλο πράγμα η αξιοπιστία..
     ..και άλλο η αγριοπ@υστιά!

Η δεξιά στροφή ως μέθοδος αυτοάμυνας...Είναι ένας ιδιότυπος αμυντικός κοινωνικός μηχανισμός

        Η ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Μαρί Λε Πεν σκοπεύει να ενώσει όλους τους ευρωπαίους ακροδεξιούς στις ανοιξιάτικες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο.


Η δημοτικότητα των ακροδεξιών ανεβαίνει. 

Από περιθωριακοί μετατρέπονται σε σημαντική πολιτική δύναμη, ικανή να μετασχηματίσει την πολιτική γεωγραφία της Ευρώπης, θεωρεί η πολιτική αναλύτρια Τατιάνα Ζβεριόβα:

Η υποστήριξη των δεξιών στην Ευρώπη α
υξάνεται ταυτόχρονα με τον ευρωσκεπτικισμό. 
Μία από τις βασικές αιτίες είναι η αύξηση της ανεργίας. 

Η Ευρώπη προσαρμόζεται στην παγκοσμιοποίηση. Και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί αποδείχτηκαν ανέτοιμοι να προσαρμοστούν στους νέους στόχους, οι οποίοι απορρέουν από την παγκοσμιοποίηση.

 Γενικώς, η ιδέα της ενιαίας και αδιαίρετης Ευρώπης χωρίς σύνορο έχει ραγίσει. Είναι αμφίβολο όμως αν γι’ αυτό φταίει ....

Από το έπος στο αίσχος..

     Από το έπος του 1940, στο αίσχος του 2013.
    
     Και αν η έννοια  ''έπος'' είχε τότε μόνον έναν αποδέκτη, τον ελληνικό λαό,το ''αίσχος'' είναι διαχρονικό και έχειπερισσότερους του ενός εκφραστές..

     Πρώτα από όλους, τους ''τσολάκογλου'' των κατοχικών κυβερνήσεων..


     Ύστερα τους κάθε μορφήςδωσίλογους, μαυραγορίτες, προδότες, και λοιπούς συνεργάτες των κατακτητών..

     Το ''αίσχος'' απευθύνεται επίσης και στους πολιτικούς που διέφυγαν τότε στο εξωτερικό και που όταν γύρισαν στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα..
     .. όχι μόνον αποτέλεσαν υποχείρια ξένων δυνάμεων..

     .. όχι μόνον δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον εμφύλιο πόλεμο, ίσα-ίσα τον εξέθρεψαν..

«Γ@μήστε την τρόικα, δεν υπάρχουν αδιέξοδα!», φώναξαν οι διαδηλωτές σε όλη την Πορτογαλία.

    Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν σήμερα πορεία στη Λισαβόνα εναντίον της πολιτικής λιτότητας, των περικοπών των μισθών και των μεταρρυθμίσεων στον δημόσιο τομέα.

Συγκεντρώσεις έγιναν εκτός της Λισαβόνας στο Πόρτο, στο βόρειο τμήμα της Πορτογαλίας, καθώς και σε πάνω από 15 ακόμη πόλεις, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις οποίες κάλεσε ένα κίνημα πολιτών γνωστό με την ονομασία «Έξω η Τρόικα», που θεωρείται ότι αποτελεί συνέχεια του κινήματος των Αγανακτισμένων.


«Το ευρώ βουλιάζει τη χώρα», «όχι στην τρόικα, όχι στην πείνα», έγραφαν ορισμένα από τα πανό που κρατούσε το πλήθος στη Λισαβόνα, ενώ άλλα καλούσαν την κυβέρνηση να παραιτηθεί. Κεντρικό σύνθημα ήταν το: «Γ@μήστε την Τρόικα-Δεν υπάρχουν αδιέξοδα!».

ΒΙΝΤΕΟ - Βρούτσης: Θα γίνουν κατασχέσεις...

Τον εφιάλτη της κατάσχεσης θα βιώσουν όσοι δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, σύμφωνα με τον υπουργό εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

«Θα γίνουν κατασχέσεις σε όσους δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές», τονίζει ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος μίλησε και για το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων,

DISASTER STORY....ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ .... ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ....

Ήδη στο 180% (!!!!!) και πολύ πιο πάνω από το 2009 σε απόλυτους αριθμούς το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: DISASTER STORY ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΔΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ 

Στο εκρηκτικό ύψος των 321 δισ. ευρώ ανέβηκε και πάλι το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, ύψος μεγαλύτερο από το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2009, προτού ξεσπάσει η κρίση. 


Το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013 και είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν 303 δισ. ευρώ. Η πορεία του είναι ανησυχητική.

Και για να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε, διευκρινίζεται...

ΟΧΙ στο φασισμό της κλεπτοκρατίας και της κληρονομικής Δημοκρατίας τους...

Η φιέστα της υποκρισίας και της ντροπής στο απόγειό της!

Ψηφίζουν όλοι τους τον ενταφιασμό κάθε ελεύθερης φωνής, την ώρα που κομπάζουν πως νίκησαν το φασισμό της Χρυσής Αυγής. 

Δείχνουν πάντα το «δέντρο» για να χάνεται από τα μάτια μας το «δάσος», για να αποπροσανατολίζουν και να σκορπάνε τη σύγχυση με την αρωγή των ΜΜΕ και την αντίστοιχη προπαγάνδα… Καπηλεύονται ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτός ο τόπος .

Σκοτώνουν τη δημοκρατία για να διασώσουν το κεμέρι τους, για να κρύψουν τις πομπές τους ,για να συντηρήσουν τα «μαντριά» της ντροπής και της απάτης. Μόνο για το λαό δε νοιάζονται !


Η κομματοκρατία να διασωθεί, κι ας χαθεί όλος ο τόπος! Δεν έχουν....

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Καλπάκι 1940: Πώς η VΙΙΙ Μεραρχία συνέτριψε την ιταλική επίθεση στην Ηπειρο.

Ψηλά στην Ήπειρο, ο χειμώνας είχε ήδη έρθει. Στα Ιωάννινα, ο διοικητής της VΙΙΙ Μεραρχίας Πεζικού (ΜΠ), ο υποστράτηγος Χαράλαμπος Κατσιμήτρος, βρισκόταν στο γραφείο του.
Η ώρα είχε περάσει, αλλά ο έμπειρος στρατηγός, μαζί με τους επιτελείς του, βρίσκονταν σκυμμένοι επάνω από τους απλωμένους χάρτες τους, μελετώντας τους και ανταλλάσσοντας μόνο τα απαραίτητα λόγια.
Ο μέραρχος είχε ενημερώσει τους επιτελείς του για την αναφορά του διοικητή του Αποσπάσματος Πίνδου, του Δαβάκη, ο οποίος ήταν βέβαιος ότι η ιταλική εισβολή ήταν  ζήτημα ωρών.
Μέσα στη νύχτα έφτασε στο γραφείο του μέραρχου και ο συνταγματάρχης Μαυρογιάννης. Ήταν ο διοικητής πυροβολικού της Μεραρχίας, αλλά και ο άνθρωπος που επιμελήθηκε την οργάνωση του εδάφους στη ζώνη ευθύνης της.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπήρξε σε μεγάλο βαθμό ο θεμελιωτής της νίκης του Καλπακίου. Ολόκληρο το καλοκαίρι του 1940 περιέτρεχε τη ζώνη της Μεραρχίας βάσει των εντολών που είχε δώσει στο ΓΕΣ ο πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς.
Ο Μαυρογιάννης έκανε μεγάλο έργο: Κατόπτευε. Σχεδίαζε.
Με την αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων, είχε κατορθώσει να οργανώσει άριστα το έδαφος. 
Κατασκευάστηκαν 269 πολυβολεία αντοχής σε πλήγματα  οβίδων τουλάχιστον των 75 χιλ., 20 διπλά πολυβολεία σκαμμένα στους βράχους, 16 θέσεις τάξης πυροβόλων, και 30 καταφύγια για τους πυροβολητές, τα κτήνη και τα πυρομαχικά, 15 πυροβολεία αντοχής σε πλήγματα τουλάχιστον των 105 χιλ.

ΜΥΡΙΣΑΝ "ΑΙΜΑ" ΤΑ FUNDS Στο 10% της αξίας τους αγοράζουν δάνεια (και Έλληνες) τα ξένα "αρπαχτικά".

Και ενώ η κυβέρνηση ψάχνει νέους τρόπους για να μας πάρει τα σπίτια, να κόψει μισθούς και συντάξεις, εκπρόσωποι των hudge funds παρελαύνουν στην ελληνική αγορά προς αγορά "κόκκινων" δανείων προτείνοντας τιμές εξευτελιστικές τιμές ιδίως καταναλωτικών.
 
Φυσικά μόλις βάλουν "χέρι" στα δάνεια αυτά, αποκτούν δικαιώματα και στα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων.
 
Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς οι τιμές που προσφέρονται για τα δάνεια που έχουν μπει σε οριστική καθυστέρηση ξεκινούν ακόμα και από 1% για δάνεια που δεν αποπληρώνονται για χρονικό διάστημα άνω των δύο ετών. 

Όπως αναφέρουν πηγές από τον τραπεζικό κλάδο στην “Καθημερινή” οι προσφορές αυτές προσεγγίζουν τις τιμές της Ρουμανίας, τράπεζες της οποίας πούλησαν πρόσφατα χαρτοφυλάκια καταναλωτικών δανείων που ξεκινούσαν από 0,5% και έφταναν έως 10% για δάνεια σε τρίμηνη καθυστέρηση.

Σερβια : Κρίση με τη Τουρκία, εξαιτίας δηλώσεων του Ερντογάν..

Η Σερβία πάγωσε τη συμμετοχή της στην τριμερή διάσκεψη Σερβίας - Τουρκίας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης εξαιτίας των δηλώσεων του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για το Κόσοβο.

Ο πρόεδρος της Σερβίας αντιδρώντας στη δήλωση του Ερντογάν ότι "το Κόσοβο αποτελεί Τουρκία" ανακοίνωσε την...απόφαση του να μην συμμετάσχει στην διάσκεψη των τριών χωρών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2010, μέχρι να ζητήσει συγνώμη η τουρκική κυβέρνηση.

«Αναμένω να επικρατήσει η λογική στην 'Αγκυρα και η Τουρκία να ζητήσει συγνώμη από τη Σερβία. 


Έως τότε παγώνω τη συμμετοχή μου ....

Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ

Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.
Την ίδια ώρα λοιπόν ,που στην ίδια χώρα οι περισσότεροι απογυμνώνονται οικονομικά (χάνοντας όλο και περισσότερα στηρίγματα), σε κάποιους άλλους χαρίζονται απλόχερα (με σχετική αμοιβαιότητα πάντα) χρηματικά πακέτα διόλου ευκαταφρόνητα τη σήμερον ημέρα.
Τώρα πολύ εύλογα θα αναρωτιέστε, ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που καρπώνονται αυτά τα απλόχερα χαρισμένα δώρα. 
Κοιτάζοντας όμως κανείς για λίγο πια το δέντρο και όχι το δάκτυλο, τότε χωρίς μεγάλη δυσκολία ξεκινά να αναζητά τον χρηματοδότη και όχι τον παραλήπτη.
Συνάδελφοι! Μπορεί για κάποιους από εσάς να είναι πολύ σημαντικό, το ποια παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές ή το ποιος συνάδελφος θα μας αντιπροσωπεύσει στα εκπαιδευτικά συμβούλια. Για μένα όμως σημαντικότερο όλων αυτών είναι το κάτω από ποια σημαία θα ξυπνήσει αύριο η οικογένειά μου και κάτω από ποια σημαία θα αναπαύονται οι παππούδες μου.....

Τα 32 «χειρουργικά» μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το 2014.

Μπορεί επισήμως οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα να έχουν παγώσει, καθώς, στην παρούσα...φάση υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του Μαξίμου και των εκπροσώπων των δανειστών, ωστόσο, στην κυβέρνηση ήδη επεξεργάζονται ορισμένες «χειρουργικές»
παρεμβάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Η ημερομηνία επιστροφής της Τρόικα στην Αθήνα δεν έχει ακόμη οριστεί και μόνο όταν επανέλθουν οι εκπρόσωποι ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΚΤ, θα «κλειδώσει» ο κατάλογος των νέων μέτρων για το 2014.

Το περιεχόμενο των νέων μέτρων έχει ήδη αρχίσει να αποκαλύπτεται από το οικονομικό επιτελείο και θεωρούνται δεδομένες παρεμβάσεις που θα αφορούν σε αύξηση φόρων, κατάργηση φοροαπαλλαγών, περικοπές δαπανών και αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Επιπλέον, σαρωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα μέτωπα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων στο Δημόσιο όπου παρατηρούνται νέες καθυστερήσεις οι οποίες και θα μεταφερθούν στο επόμενο έτος.

Αναλυτικά οι 32 παρεμβάσεις που ετοιμάζονται, όπως τις καταγράφει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»:

Το «Όχι» δεν πρέπει να το ξεστομίσουν για πολλοστή φορά οι Yes men. Για ποιο «Όχι» θα μιλήσετε; Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Νέας Μακεδονίας; Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Θράκης και του Αιγαίου; Για το «yes» στο σχεδίου Ανάν ;;;ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ....ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ " ΟΧΙ "

Δεν ήταν δικοί σας πρόγονοι. Γι’ αυτό μην τρέξετε τις επόμενες ημέρες να..
βγάλετε από τα κομματικά σας μπαούλα τις γαλανόλευκες και μην γυαλίζετε τους ιστούς. 


Μην ψάχνετε τα πρωτόκολλα για το πού θα καθίσει ο καθένας από εσάς στις δεξιώσεις που θα χλαπακώσετε τόσο όσο θα έφθανε να
ταϊστεί ο πληθυσμός της Αθήνας για όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Μην κάνετε τον κόπο να μάθετε παπαγαλία τον λόγο που θα σας γράψουν (για άλλη μια φορά) για το τι ήταν το «ΟΧΙ» γιατί αυτή η λέξη δεν μαθαίνεται. 


Αυτή την λέξη καλά θα κάνετε να μην την ακουμπήσετε ούτε με ένα από τα δειλά και τιποτένια κύτταρα του εγκεφάλου σας. 

Αυτή την λέξη δεν την αξίζετε. 

Ούτε οι μεν, ούτε οι δε ούτε και οι παραπέρα. 

Καλύτερα μάλιστα στις δημόσιες υπηρεσίες το τριήμερο του «εορτασμού» η σημαία να είναι μεσίστια.

Η ιστορία του Λευκού Πύργου.

Ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης είναι ένας οχυρωματικός πύργος του 15ου αιώνα,
που χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια σαν κατάλυμα φρουράς Γενιτσάρων και σαν φυλακή θανατοποινιτών.

Είναι ένα από πιο γνωστά κτίσματα-σύμβολα πόλεων στην Ελλάδα. Είναι μια κυλινδρική κατασκευή με ύψος 33,9 μ., περίμετρο 70 μ. και διάμετρο 22,7 μ. Έχει 6 ορόφους, που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα, που ελίσσεται κοχλιωτά και σε επαφή με τον εξωτερικό τοίχο.

Έτσι, σε κάθε όροφο υπάρχει μια κεντρική κυκλική αίθουσα με διάμετρο 8,5 μ, με την οποία επικοινωνούν μικρότερα τετράπλευρα δωμάτια, ανοιγμένα στο πάχος του εξωτερικού τοίχου.

Ο 6ος όροφος έχει μόνον κεντρική αίθουσα κι έξω από αυτήν ένα δώμα με θέα το τοπίο γύρω από τον πύργο. Η ύπαρξη αφοδευτηρίων, τζακιών και καπναγωγών δείχνει ότι ο πύργος προοριζόταν όχι μόνο σαν αμυντικό έργο, αλλά και για στρατιωτικό κατάλυμα......

ΚΑΛΟΟΟ..Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες του Εφοπλιστάν και το Χρηματιστήριο Προιόντων.

Οι ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) και τα υποκατάστατά τους έχουν αρχίσει αργά-αργά να ξεπροβάλλουν στην Ελλάδα σαν εστίες δήθεν “ανάπτυξης” και “εκσυγχρονισμού”. Το πρώτο άρθρο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για τις ΕΟΖ θα το βρείτε εδώ και ανήκει σε εκείνα τα άρθρα τα οποία θα έπρεπε ήδη να έχετε αποστηθίσει, όπως και αυτό το άρθρο για το φυσικό αέριο (βλέπετε εδώ).

Τις ΕΟΖ δεν μπορεί κανείς να τις δεί χωρίς το σύστημα αυτοδιοίκηςΚαλλικράτης, αφού πίσω απο τις ΕΟΖ - τις οποίες μπορεί να οργανώσει ή να αποφασίσει ακόμη και ο κάθε περιφερειάρχης - κρύβεται η αυτονόμηση περιοχών, κάτι στο οποίο θα μπορεί να  προχωρήσει ο κάθε περιφερειάρχης - αναγκαστικά ή υποκινούμενος - την κατάλληλη χρονική στιγμή ζητώντας μια “νόμιμη” ψήφο του ποιμνίου του.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να προχωράει στο μέλλον με αυτό το πολιτικό σύστημα που αγνοεί τις ευαισθησίες και τις επιθυμίες του λαού που το επέλεξε χάριν της συντήρησης ή της εξάρτησής του απο τα ντόπια και ξένα κέντρα εξουσίας που το διαφεντεύεουν, το χρησιμοποιούν και το διαμοιράζονται σαν αναλώσιμο τρίτης διαλογής. 
Εσείς δεν έχετε βαρεθεί να ακούτε είτε τους ίδιους να τα λένε αλλοιώς είτε τους εγκεκριμένους φούφουτους και εγκάθετους της ενημέρωσης να σας κάνουν “αποκαλύψεις” απο τα ΜΜΕ; Δεν μπορείτε πλέον μετά τόσα γεγονότα και όσα άλλαξαν τη ζωή όλων προς το χειρότερο να διακρίνετε τους βαλτούς, τους ανεπαρκείς και τους επικίνδυνους; Δεν είναι δύσκολο αρκεί να το θέλετε.

ΒΙΝΤΕΟ.Φόρο στα μαντριά και τις αποθήκες.Κτηνοτρόφος:H μόνη λύση να τα πάμε στο σφαγείο..

Φορολόγηση των μαντριών και των βοηθητικών χώρων (αποθήκες αγροτών) προβλέπει το σχέδιο νόμου για τη φορολόγηση ακινήτων και αγροτεμαχίων που τέθηκε χθες 23/10, για διαβούλευση και στη συνέχεια θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Τα μαντριά και τις αποθήκες στην ειδική έκθεση του σ/ν αναφέρεται ότι ο φόρος ισούται «με το γινόμενο της επιφάνειας του κτίσματος, επί το βασικό φόρο, που προκύπτει από τη τιμή ζώνης σε συνδυασμό με τη φορολογική ζώνη, επί το συντελεστή παλαιότητας κτίσματος, επί το συντελεστή απομείωσης επιφάνειας, καθώς και επί το συντελεστή βοηθητικών χώρων και το συντελεστή ημιτελούς κτίσματος, κατά περίπτωση».

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ

Σπάνιο βίντεο με τη Μάχη των Οχυρών στη Γραμμή Μεταξά. 

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, στο ημερολόγιό του, στις 8 Απρ. 1941, δύο ημέρες μετά την γερμανική επίθεση: 

«Προχωρούμε αργά στην Ελλάδα...


Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχηταί... 

Τα καταληφθέντα χαρακώματα είναι γεμάτα πτώματα... 

Και αυτός ο Φύρερ θαυμάζει ιδιαιτέρως το θάρρος των Ελλήνων. Ίσως υπάρχει ακόμη ένα ίχνος της παλαιάς ελληνικής καταγωγής σ' αυτούς.»

 Ο Αδόλφος Χίτλερ, σε ομιλία του στο Ράιχσταγκ, 4 Μαΐου 1941: 

«Ενώπιον της Ιστορίας είμαι ...

Φέρε την Σημαία μέσα σου...

Αύριο είναι μια ακόμα μέρα μνήμης και εθνικής αφύπνισης.

Σήμερα είναι μια ακόμα μέρα λήθης και εθνικού μαρασμού , όπως η χθεσινή, ακριβώς όπως και η μετά μεθαυριανή. 

Δηλαδή όπως όλες οι μέρες πριν και μετά...

Πραγματικά πιστεύω πως όσο "εορτάζονται" οι εθνικές εορτές από το σύγχρονο ελληνικό κράτος, έτσι όπως αυτό εκπροσωπείται από συγκεκριμένα πρόσωπα και συμφέροντα στις μέρες μας , δεν μας απομένει καμιά ελπίδα, δεν μας περισσεύει καμιά "χαραμάδα" ικανή να αντέξει την διέλευση της Πατρίδας προς την αναγέννηση και την ανάκτηση της λευτεριάς της.

Προσωπικά θα προτιμούσα ....

Η Ελλάς στο Γολγοθά του μαρτυρίου......

Οι ίδιοι που σταύρωσαν το Χριστό, σταυρώνουν σήμερα την Ελλάδα. Oι Σταυρωτές τότε στα χρόνια του Χριστού, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, με τον όχλο των Εβραίων, και τους Αρχιραββίνους Άννα και...Καϊάφα, σύμφωνα πάντα με τις γραφές, και τα Ευαγγέλια. 

Σήμερα- σε πιστό αντίγραφο των γραφών- Σταυρώνουν την Ελλάδα.

Την Σταυρώνουν η Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία, με όχλο , τους Σιωνιστές, Μασόνους, ILLUMINATI, Σατανιστές, Ροδόσταυρους, Ε.Ε., το CFR, Ελευθεροτέκτονες, λέσχη BILTERBERG, Tριμερή επιτροπή, ΔΝΤ, Παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη Πραγμάτων, και άλλες μυστικές εταιρίες, όλοι αυτοί συνεργάτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Αυτοκρατόρων, με τα Αμερικανο-Σιωνιστικά LOBBIES, και τα Ευρω-Σιωνιστικά LOBBIES, με «Αρχιραββίνους» τους SOROS, ROTHSCHILD, MORGAN, GOLDMAN, LEEMAN, LOEB, ROCKEFELLERS, και παρέα………..

Συνιστούμε έξω από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ και τη Σιωνιστική Ε.Ε. των κ.κ. Rothschild και Rockefeller, αν θέλουμε να σωθούμε.

Τις Σιωνιστικές ΗΠΑ και και το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ κατάστρεψαν οικονομικά, και τον χρεοκόπησε η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, επειδή ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ αρνήθηκε να χτυπήσει τη Συρία, και έτσι τον ανάγκασαν να κάνει Στάση εσωτερικών πληρωμών, με σκοπό να τον ρίξουν, αφού να τον δολοφονήσουν- σαν το πρόεδρο Κένεντυ - δεν μπορούν, διότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι ....

Οι εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, καθώς και οι εθνικοί αγώνες, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από τους κομματικούς ήρωες, και τους κομματικούς αγώνες.