Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

KAΠΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.


Τον Οκτώβριο του 2003, στο Colorado Springs των ΗΠΑ, οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ εξέτασαν το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν οι στρατιωτικές τους δυνάμεις την αναδυόμενη απειλή χρήσης βαλλιστικών πυραύλων cruise που μπορούν να φέρουν και μη συμβατικές κεφαλές... 

του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι υπουργοί Άμυνας της συμμαχίας θεώρησαν ότι το θέμα είναι πρώτης προτεραιότητας και η κάθε χώρα μέλος της συμμαχίας πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια για την βελτίωση της αντιαεροπορικής - αντιπυραυλικής της άμυνας. 

ΠΩΣ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ;;; Ράβδους χρυσού και 300.000 ευρώ σε μετρητά βρήκε το ΣΔΟΕ σε επιχειρηματία που είχε…οικονομικά προβλήματα!


Οι πληροφορίες που είχε στη διάθεση του το ΣΔΟΕ, για επιχειρηματία της Ξάνθης προερχόμενο από τη μουσουλμανική μειονότητα που διέμενε στα ορεινά του νομού και ήταν κάτοχος μεγάλου χρηματικού ποσού αλλά και ράβδων χρυσού, επιβεβαιώθηκαν περίτρανα κατά τον έλεγχο που διενέργησε η υπηρεσία στο σπίτι του.Ειδικότερα, τα στελέχη

«Βόμβα» Λαγκάρντ: Ανακεφαλαιοποίηση, αναδιάρθρωση και όπου απαιτείται κλείσιμο τραπεζών.

«Βόμβα» Λαγκάρντ: Ανακεφαλαιοποίηση, αναδιάρθρωση και όπου απαιτείται κλείσιμο τραπεζών

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, υποστήριξε ότι «προτεραιότητα για το τραπεζικό σύστημα πρέπει να συνεχίσει να είναι ηανακεφαλαιοποίηση και η αναδιάρθρωση και όπου απαιτείται το κλείσιμο τραπεζών».
Σε ομιλία της σε σημερινή εκδήλωση στο «Οικονομικό Κλαμπ» της Νέας Υόρκης για τις παγκόσμιες δράσεις πολιτικής που απαιτούνται ώστε να ξεπεραστεί

"ΤΑΠΑ" NOBLE ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ Κοινές ασκήσεις στην ΑΟΖ - Διαλύονται τα "σύννεφα" στην τριμερή συμμαχία.


«Όχι» της Noble Energy για την εξαγωγή του κυπριακού αλλά και του ισραηλινού φυσικού αερίου μέσω αγωγού που θα περνά από την Τουρκία κάτι που οι Τούρκοι θεωρούν ως ύψιστο θέμα για αυτούς, και το θέτουν σε κάθε ευκαιρία, την ενεργειακή δηλαδή ομηρία της Κύπρου καθώς οι εξαγωγές της θα εξαρτώνται από τις «ορέξεις» της Άγκυρας.
Όπως δήλωσε ο ο πρόεδρος και ανώτατος εκτελεστικός σύμβουλος της Noble Energy, Τσαρλς Ντέιβιντσον η άποψη της εταιρείας είναι αντί της κατασκευής αγωγού για την εξαγωγή του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Τουρκίας, η προτιμητέα λύση είναι η άμεση έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του τερματικού σταθμού υγροποίησης LNG στην Κύπρο στα Βασιλικά.

TEΛΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΑΡΧΗ... Bail-in και ... με το νόμο! - Θεσμοθετούν και επίσημα την κατάσχεση των καταθέσεων.


Tελικά "Η Κύπρος ΔΕΝ είναι ειδική ούτε μοναδική περίπτωση" σε ότι αφορά την κατάσχεση των καταθέσεων για να "διασωθούν" οι τράπεζες: Επίσημα πλέον το Eurogroup συζητά και θεσμοθετεί την κατάσχεση κατάθέσεων επενδυτών για τις τράπεζες που έχουν πρόβλημα και με την έννοια ότι ΟΛΕΣ οι ελληνικές τράπεζες έχουν πρόβλημα λόγω μη εξυπηρετούμενων "κόκκινων" δανείων, αυτό αφορά όλες τις ελληνικές τράπεζες.

"ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ" Καταγγελία Νοάμ Τσόμσκι: "Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν ότι πολύτιμο έχει η Ελλάδα".


"Oι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογική πίεση στους Έλληνες. 
Πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτό". Με αυτά τα λόγια ο κορυφαίος Αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι, μιλώντας στο Δουβλίνο, κατήγγειλε διεθνώς την πολιτική και οικονομικ΄κατοχή που έχει επιβάλλει το Βερολίνο στην χώρα μας , αλλά και γενικότερα απέναντι στον ευρωπαϊκό νότο.

Παιχνίδι με τις αποζημιώσεις!! Το Γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» μιλά για 162 δις ευρώ αντί του ενος (1) τρις ευρώ που είναι ....προετοιμάζοντας το έδαφος για αντίστοιχο ...κούρεμα του χρέους μετά τις Γερμανικές εκλογές ....


Τι κρύβεται πίσω από τον... ξαφνικό έρωτα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» που στη διαδικτυακή του έκδοση υιοθετεί την άποψη ότι η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα περίπου 162 δισ. ευρώ;

Η Βόρεια Κορέα βρυχάται- Οι ΗΠΑ σφυρίζουν αδιάφορα...

Επικίνδυνα ανεβαίνει το θερμόμετρο στην κορεατική χερσόνησο...
 
Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «ανώφελη ρητορεία» τις εκκλήσεις της Βόρειας Κορέας προς τους αλλοδαπούς που ζουν στη Νότια Κορέα να εξετάσουν το ενδεχόμενο της αποχώρησής τους εξαιτίας του κινδύνου θερμοπυρηνικού πολέμου.

Προσχέδιο νόμου για κούρεμα καταθέσεων στο Eurogroup!.

euro
Προσχέδιο νόμου, για το κούρεμα των καταθέσεων των τραπεζών όλων των χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα συζητήσουν στο Eurogroup της Παρασκευής οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Βρέθηκε νόμισμα που καταργεί το ευρώ και τις τράπεζες.

BIT-COINΤο νόμισμα που έχει ιλιγγιώδη άνοδο και βάζει ταφόπλακα στις Τράπεζες!
Το Μάιο του 2010, όταν ένας προγραμματιστής ονόματι Λάζλο ρώτησε σ' ένα φόρουμ στο Ίντερνετ αν μπορούσε κάποιος να του παραδώσει μια πίτσα έναντι 10.000 bitcoins, ενός πειραματικού εικονικού νομίσματος που έκανε την εμφάνισή του το 2009.


«Χωρίς αντζούγιες ή άλλες εκκεντρικές γαρνιτούρες», διευκρίνιζε ο προγραμματιστής στο αίτημά του.


Με βάση την ισοτιμία του bitcoin εκείνη την εποχή, η παραγγελία του ισοδυναμούσε με περίπου 41 δολάρια. Σήμερα η πίτσα του θα άξιζε 1,4 εκατομμύριο δολάρια.

Την περασμένη Παρασκευή το bitcoin ανταλλασσόταν γύρω στα 135 δολάρια, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου η ισοτιμία του ήταν γύρω στα 20 δολάρια.
Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν...

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ .Χάσμα εν ενεργεία - απόστρατων που ακόμη "διατάζουν".



Το χάσμα που απειλείται να δημιουργηθεί μεταξύ των εν ενεργεία στρατιωτικών και των αποστράτων που εκπροσωπούν τις λεγόμενες “θεσμικές ενώσεις” ,μπορεί να γίνει αγεφύρωτο και αυτό πρέπει να προβληματίσει άπαντες.

Δίνουν τα αποθέματα χρυσού της Κύπρου για 400 εκατ. ευρώ.

Δίνουν τα αποθέματα χρυσού της Κύπρου για 400 εκατ. ευρώ
 Φαίνεται πως ξεκίνησε το μεγάλο ξεπούλημα στην Κύπρο, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται ότι συμφωνήθηκε να πουλήσει η Κύπρος τα πλεονάζοντα αποθέματα χρυσού ώστε να εξασφαλίσει 400 εκατομμύρια ευρώ ....

Πέρασαν άρον - άρον τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων! Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα καταγγέλουν οι ΑΝΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ 

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθησαν στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή τη μη πραγματοποίηση ονομαστικής ψηφοφορίας επί του συνόλου του επενδυτικού νομοσχεδίου, στο οποίο είχε συμπεριληφθεί διάταξη με την οποία απαλλάσσονται από τυχόν ποινικές ευθύνες διοικήσεις και στελέχη

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


Η αλήθεια αποτυπώνεται στο φοβερό βίντεο και σΈνα συγκλονιστικό βίνεο που ξεμπροστιάζει τους νενέκους και βαστάζους των Τούρκων στη χώρα μας.

Ένα βίντεο-χαστούκι για την κ.α Δραγώνα, τον Τούρκο Πρόξενο της Θράκης, τον κ. Βερέμη και όλους

Όταν η «αρκούδα» νιώθει απειλή βγάζει «νύχια».


Έντονη κινητικότητα υπάρχει όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και γεωστρατηγικό επίπεδο. Η άρνηση του Κρεμλίνου να συμβαδίσει με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης (υψηλή φορολογία, αποβιομηχανοποίηση, συγκέντρωση δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου κ.α.), αναγκάζει το ΝΑΤΟ να σχεδιάζει την περίπτωση στρατιωτικής αντιμετώπισης της Ρωσίας.
Τα θέμα είναι πως η πολεμική τεχνολογία των Ρώσων είναι πολύ ανεπτυγμένη.

Θα τολμήσουν να ζητήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις;

Germ_akrop
Στον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Φωκίωνα Γεωργακόπουλο, διαβίβασε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, την απόρρητη έκθεση της Ομάδας Εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου για την έρευνα των αρχείων που αναφέρονται στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να γίνει

Από τα μεγάλα οράματα στην «γερμανική Ευρώπη».

eyrwpi_ellada
Του Μαυροζαχαράκη Μανόλη*
Όλα όσα τεκμαίρονται τα τελευταία 3 χρόνια γύρω από το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης έχουν περισσότερο την χροιά ενός εκτεταμένου δράματος, παρά την υφή μιας αισιόδοξης αφήγησης συναρτημένης με την ενωμένη Ευρώπη.
Είναι προφανές ότι εάν ζούσαν σήμερα οι μεγάλοι πρωτοπόροι της μεγάλης ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, όπως o Jean Monnet , ο Robert Schuman η ο Winston Churchill θα αντίκριζαν με απογοήτευση τόσο την στασιμότητα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης όσο και την κρίση της ευρωζώνης που σε κάθε περίπτωση περιέχει

Πεδίο συγκρούσεων η Γερμανία…

πεδίο_σύγκρουσης
…μπερδεμένη η κατάσταση και στην Ελλάδα
Η κατάσταση σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο είναι πάρα πολύ μπερδεμένη. Στην Γερμανία ο «καυγάς» στο παρασκήνιο έχει φουντώσει σχετικά με το αν η χώρα θα ακολουθήσει μια πιο αυτόνομη οικονομική πορεία, με το βλέμμα στις συμφωνίες που έχουν γίνει με Πούτιν, ή θα επιλέξει να παραδώσει ορισμένες εξουσίες χάριν μιας πιο δεμένης ευρωπαϊκής πολιτικής με φόντο μια «διατλαντική οικονομική συνεργασία».

Βιάζονται για την παγκόσμια κυβέρνηση… (ΒΙΝΤΕΟ).


«Πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη» λέει ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. 
Κάποιοι θεωρούν την ύπαρξη παγκόσμιας κυβέρνησης που από το παρασκήνιο ενδέχεται να περάσει σύντομα στο προσκήνιο σαν ένα «σενάριο συνωμοσιολογίας». Ωστόσο

«Ελεύθεροι πολιορκημένοι» τότε… Σήμερα; (ΒΙΝΤΕΟ).

exodos
Το 1825 ο Κιουταχής συγκέντρωσε μεγάλο στρατό στην Λάρισα και κατευθύνθηκε στο Μεσολόγγι. Έτσι ξεκίνησε η πολιορκία…
Όλες οι επιθέσεις που επιχειρήθηκαν εναντίον της πόλης απέτυχαν.
Οι Μεσολογγίτες ήρθαν σε συνεννόηση με τον Καραϊσκάκη, ο οποίος

ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝΣ ΜΙΛΗΣΑΝ : Noble Energy: Όχι στον αγωγό αερίου προς την Τουρκία.

term
Όχι στην ενεργειακή ομηρία της Κύπρου από την Άγκυρα…Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν ότι θα αναβαθμιστεί ο ρόλος της Τουρκίας!
Οι εξαγωγές τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Κύπρο είναι καλύτερα να γίνουν μέσω ενός τερματικού σταθμού υγροποίησης LNG, παρά με αγωγό προς την

«Τσακώθηκαν» οι ΥΠΟΙΚ Γερμανίας-ΗΠΑ.

soi_us

Κόντρα Βερολίνου-Ουάσινγκτον με φόντο την Ευρώπη…
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λου, κάλεσε σήμερα τις χώρες εκείνες οι οποίες διαθέτουν «τη δυνατότητα» να τονώσουν την καταναλωτική ζήτηση να το πράξουν για να αναζωογονηθεί η οικονομική συγκυρία, στέλνοντας εμμέσως

Η "επέλαση" της τρόϊκας διαλύει τις ΕΔ.

Δεν "βγαίνουν" οι μεταθέσεις λόγω παραιτήσεων στο στρατό! 

Μπορεί στον δημόσιο τομέα η τρόϊκα να έχει “παράπονα” ,γιατί δεν υπάρχουν παραιτήσεις, στις Ένοπλες Δυνάμεις πάντως το κλίμα τρομοκρατίας και πανικού κατάφεραν αν το επιβάλλουν ,με αποτέλεσμα ,οι πληροφορίες και τα μηνύματα που φθάνουν στο

Θα προφτάσει ο Στουρνάρας το ελικόπτερο; Του Θ. Κατσανέβα.


Θεωρώ υποχρέωσή μου να παραθέσω ασχολίαστες πρόσφατες δηλώσεις του εκλαμπρότατου κυρίου Στουρνάρα, Τροϊκανοδιορισμένου Υπουργού Οικονομικών της δύστυχης χώρας μας, ο οποίος προφανώς εκλαμβάνει τον ελληνικό λαό ως πάσχοντα απο βαθειά κρετινίαση. 

Το ερώτημα είναι αν ο
αστείος αυτός τύπος, θα προφτάσει να το σκάσει με ελικόπτερο ή

Bόμβα - Οι Αμερικανοί δεν θέλουν τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ. Εκλογές τον Μάιο μετά από νέα Ίμια;

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ποιος δεν θυμάται το περίφημο “ταξίδι” του πρωθυπουργού Σαμαρά στις ΗΠΑ; 

Ένα ταξίδι που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί
ημερομηνία; 

Αντ΄αυτού ο Ομπάμα έχει ήδη καλέσει τον Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 16 Μαίου.

Τι συνέβη κι όπως όλα δείχνουν ο Σαμαράς τρώει πόρτα στην

ΒΑΠΤΙΣΑΝ "EΡΩΤΗΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ Oμολογία απάτης από το YΠΟΙΚ για Εθνική-Εurobank με ... "ορθή επανάληψη"!


Παραδέχεται το υπουργείο Οικονομικών ότι και είχε γνώση των αντιρρήσεων της τρόικα σχετικά με τη συγχώνευση Εθνικής και Eurobank (επιχειρεί να υποβιβάσει το θέμα, αναφέροντας ότι υπήρχαν «ερωτήματα προς διευκρίνιση» με ηλεκτρονική αλληλογραφία και όχι «ενστάσεις ή αντιρρήσεις» με τη μορφή επίσημων εγγράφων ή οποιασδήποτε μορφής επιστολής) αλλά και εψεύσθη εκδίδοντας ανακοίνωση που έλεχε ότι «Ουδέποτε ήρθε σε γνώση των αρμόδιων ελληνικών αρχών

Ανακοίνωση – βόμβα των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας κατά του Προβόπουλου!

Υπόμνημα Παπανδρέου: «Δεν ξέρω-δεν άκουσα-δεν είδα».

Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας!!!

Τετρασέλιδο υπόμνημα κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «Λίστας Λαγκάρντ» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου υποστηρίζει στο κατάπτυστο υπόμνημα του, πάγια εντολή του προς τους συνεργάτες του ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής με κάθε τρόπο! (εδώ γελάμε ή κλαίμε;)
Με λίγα λόγια...

ΙΤΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ: Οι επισφάλειες στους ισολογισμούς των ιταλικών τραπεζών αυξήθηκαν κατά 20% εντός ενός έτους - μπορεί αλήθεια η ήπειρος μας να αντέξει ξανά μία ενωμένη, πανίσχυρη Γερμανία, χωρίς το κοινό νόμισμα; (υστερόγραφο).

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι, το πρόβλημα της Ιταλίας είναι η πολιτική αστάθεια, μετά τις πρόσφατες εκλογές. Εν τούτοις, όσο σημαντικό και αν θεωρεί κανείς το συγκεκριμένο γεγονός, είναι μάλλον δευτερεύον - αφού, ακόμη και αν είχε εκλεγεί μία ισχυρή κυβέρνηση, θα είχε να αντιμετωπίσει μία καθόλου εύκολη στην επίλυσή της κατάσταση.  

Ειδικότερα, ελλοχεύει μία τραπεζική βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της οικονομίας της, η οποία είναι εμφανής από το ότι, τα ασφαλιστήρια κινδύνου των ιταλικών τραπεζών (CDS), έχουν ξεπεράσει ήδη το κόστος ασφάλισης των ομολόγων του δημοσίου (Διάγραμμα Ι).

Αυτοί που κλείνουν σχολεία, χτίζουν φυλακές και υπογράφουν την καταδίκη τους.


Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Ελληνική κοινωνία, αφού με βάση τα όσα εντέχνως διέρρευσαν τα κυβερνο-παπαγαλοειδή, η κυβέρνηση μελετά σοβαρά την περίπτωση κατασκευής και λειτουργίας ειδικής φυλακής για εκείνους που δεν θα πληρώνουν τις φορολογικές απαιτήσεις (δηλαδή τα χαράτσια που κρίνονται παράνομα από το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας) της εσωτερικής τρόικας.

Αν και ο παραλογισμός έχει...

Η επίσημη θέση των ΗΠΑ για ΑΟΖ και Ελληνοτουρκικά.

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Αντίθετοι σε προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο, που ως γνωστό ξεκινούν μονίμως από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να εμπλακούν σε προσπάθειες συνεννόησης μεταξύ της Αθήνας και της Αγκυρας, για θέματα που αφορούν την ανακήρυξη αποκλειστικών οικονομικών ζωνών, ώστε να αποφευχθούν κρίσεις. 
Ενώ δεν....

ΤΡΥΠΑΝΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" Συνεκμετάλλευση κοινών κοιτασμάτων και "ομπρέλα" προστασίας ΑΟΖ Κύπρου-Ισραήλ.


Σε συμφωνία συνεκμετάλλευσης των κοινών κοιτασμάτων προχωρούν Κύπρος και Ισραήλ, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζουν την ανάπτυξη μίας στρατιωτικής «ομπρέλας» πάνω από τις ΑΟΖ για την ασφάλεια των ενεργειακών κοιτασμάτων. 
Οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να αναπτύξουν στην περιοχή πλοία με αντιαεροπορική άμυνα και να κάνουν συνεχείς περιπολίες με μη