Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Είστε χούντα - Είστε φασίστες - Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους».

Επεισόδιο συνέβη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Τσουμάνη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για τον ρόλο Μπαλτάκου και έκανε λόγο για .....

Τσουνάμι εξώσεων – Στο δρόμο οι Έλληνες για λίγα ευρώ.

Την ώρα που στην κυβέρνηση αλληλοσπαράζονται με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τις πολιτικές εξελίξεις, η κοινωνία βασανίζεται να σωθεί από τα χρέη της, αγωνιά να κρατήσει έστω ένα σανίδι πάνω από το κεφάλι της. 

Και δεν εννοούμε μόνον τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι βαριανασαίνουν από τα χαράτσια τα οποία στην πλειοψηφία τους αδυνατούν να πληρώσουν με συνέπεια, αλλά στους ενοικιαστές ακινήτων οι οποίοι οδηγούνται σε έξωση.

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προστασίας Ενοικιαστών «στο δρόμο βρίσκονται όλο και περισσότερες οικογένειες που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους, έστω κι αν αυτό είναι 150 ή 200 ευρώ το μήνα. 


Άνθρωποι που βιώνουν με .....

Πλακώνουν οι τούρκοι στο Αιγαίο!!! Θέλουν στα χέρια τους την ελληνική ακτοπλοϊα!

Σχόλιο: Τα δώρα που δίνουν οι κυβερνήσεις στους Εφοπλιστάς; 
Που είναι; Είναι σαν αυτά που κάνουν στην επιχειρηματική ελίτ τύπου Μυτιληναίου!...

Σχεδόν 500 εκατομμύρια σε μια τετραετία!.... Και κάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν ....νέες επενδύσεις ο Μυτιληναίος!!!!.... 

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα κίνησης των πλοίων και τις....

Μας… πουλάνε και οι Ισραηλινοί.

Άλλη μια επιτυχία του Βενιζέλου

Ήταν από τις πολύ δυσάρεστες στιγμές της ελληνικής διπλωματίας το άδειασμα που έριξε δημοσίως στη διάρκεια των δηλώσεών του με τον Β. Βενιζέλο ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Α. Λίμπερμαν, για το θέμα του αγωγού που θα μπορούσε να μεταφέρει το φυσικό αέριο μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ο ισραηλινός υπουργός, που θεωρείται μάλιστα και από τους σκληρούς και καθόλου φιλικά προσκείμενους προς την Τουρκία, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ωραία .....

Νέα αυστηρή προειδοποίηση Λαβρόφ προς ΗΠΑ και Τουρκία.

Τα ρωσικά στρατεύματα μετακινούνται ελεύθερα εντός των συνόρων τους και ουδείς περιορισμός, διεθνής ή άλλος, υπάρχει γι' αυτό, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποιώντας ταυτοχρόνως ΗΠΑ και Τουρκία για τις παραβιάσεις της 
Συνθήκης του Μοντρέ, που αφορά στο καθεστώς των Στενών Βοσπόρου και Δαρδανελλίων.

«Αυτό το παραδέχονται και οι δυτικοί μας εταίροι», είπε ο κ. Λαβρόφ, αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να υπάρξουν νομικές ενστάσεις για την πολυσυζητημένη «αυξημένη παρουσία» ρωσικών στρατευμάτων στην Περιφέρεια του Ροστόφ, που συνορεύει με τις ανάστατες επαρχίες της Ανατολικής Ουκρανίας.

Αντιθέτως ο κ. Λαβρόφ επεσήμανε ότι ....

Έντονη οσμή κυκλώματος στη Δικαιοσύνη – Υπάρχουν μαγνητοταινίες;

Στο Μαξίμου υπάρχουν βάσιμοι φόβοι ότι κάποιοι έχουν υποκλέψει συνομιλίες μεταξύ Μπαλτάκου - γνωστών δικηγόρων της Αθήνας και Μπαλτάκου – Αθανασίου οι οποίες δείχνουν προσπάθειες ....

Μαρτυρία για τον αντιαποικιακό αγώνα της ΕΟΚΑ.

«Με χτυπούσαν, δύο άτομα, όλη τη νύχτα με γάντια του μποξ για να μην αφήνουν σημάδια και στον κάτω όροφο ο πατέρας μου άκουγε… περίμεναν να «σπάσουμε», αλλά αυτό δε συνέβη…» θυμάται ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπανός, με αφορμή τα 59 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου ενάντια στη Βρετανική αποικιοκρατία....
Ήταν και ο ίδιος, ένας από τους πολυάριθμους εκείνη την εποχή, νεαρούς Κυπρίους, που στελέχωσαν της γραμμές της κυπριακής αντίστασης της περιόδου 1955-1959.
Οι δύο θηριώδεις ‘Αγγλοι στρατιωτικοί ανακριτές του ....

Του κινήματος «Δεν πληρώνω» και οι Έλληνες εφοπλιστές....


Ο εθελοντισμός στη φορολογία είναι προνόμιο που διεκδικούν μόνο για τον εαυτό τους. Δεν το βάζουν κάτω κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές, παρά την κατακραυγή, και συνεχίζουν να ασκούν πιέσεις για να….

Bόμβα Γ.Παπανδρέου: Οι διώξεις κατά ΧΑ ήταν στημένες από το παρακράτος! ΩΡΕ Ο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΧΑΡΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ;;;

Εμμεσα πλην σαφώς, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποδέχεται σε ανακοίνωση του που εξέδωσε πριν λίγο ότι υπήρξε συνωμοσία μεταξύ κυβερνητικών και δικαστικών προκειμένου να φυλακιστεί οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Μιλάει για "παρακράτος" και "αντιδημοκρατικές πρακτικές", για "γκρίζες πελατειακές εξαρτήσεις που υπερβαίνουν τις θεσμικές λειτουργίες" και για "υπόγειες διαδρομές, που ταυτίζουν την εξουσία με τις πάσης φύσεως εξωθεσμικές ή παρακρατικές απολήξεις" και γενικά σφυροκοπεί την κυβέρνηση υιοθετώντας πλήρως τις αποκαλύψεις περί κυβερνητικής συνωμοσίας τις οποίες κάνει στο γνωστό βίντεο ο Π.Μπαλτάκος.

Γενικά το μόνο που δεν ζητά - έστω και ....

Αποκλειστική συνέντευξη του Παναγιώτη Μπαλτάκου στον Νίκο Χατζηνικολάου

«Αυτές οι συναντήσεις δεν γίνονταν πλέον μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αυτή έγινε τον Οκτώβριο, μετά την δολοφονία Φύσσα, αλλά πριν τα Χριστούγεννα», σχολίασε αρχικά ο κ. Μπαλτάκος και συνέχισε:
«Σε σχέση με το θέμα αυτό, αποφάσισα να διαδραματίσω έναν συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της χώρας. Κάποιος έπρεπε να έχει επαφές με τον συγκεκριμένο χώρο. Τους έλεγα αυτά που θέλουν να ακούσουν για να κρατάω την επαφή».
«Έπρεπε να γνωρίζουμε σκέψεις και κινήσεις. Έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος να τους λέει όλα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους», πρόσθεσε.
«Ο πρωθυπουργός, για μένα ....

Αντί η δικαιοσύνη να συλλάβει και να φυλακίσει τους δωσίλογους ... Ποινική δίωξη στον Κασιδιάρη για την υποκλοπή της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την μαγνητοσκόπηση της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για κακούργημα.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη για υποκλοπή και χρήση του υποκλαπέντος υλικού με βάση το άρθρο 370 Α' του Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω άρθρο, είναι ...

ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ :Γιατί ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε το συγκεκριμένο βίντεο μιά εβδομάδα νωρίτερα να μην περάσει πιθανά το πολυνομοσχέδιο? Μήπως για να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση?

Γιατί ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε το συγκεκριμένο βίντεο μιά εβδομάδα νωρίτερα να μην περάσει πιθανά το πολυνομοσχέδιο και να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση? 


Το βίντεο πέρα από το οφθαλμοφανές δηλαδή την σκευωρία δείχνει την στενή σχέση Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αυτός ο διάλογος αν ...

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους πέφτει η κυβέρνηση .

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους πέφτει η κυβέρνηση
Από την κρυφή κάμερα Κασιδιάρη πρέπει να κρατήσουμε 3 σημαντικά σημεία:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ 1
Ο Μπαλτάκος αποκαλύπτει ότι ο Σαμαράς εξαγριώθηκε με τους υπουργούς του, Δένδια και Αθανασίου, γιατί μία μέρα πριν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη (2 Οκτωβρίου 2013), ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στην Αμερική και έδινε λόγο στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο! Στο οπτικοακουστικό υλικό ο Μπαλτάκος λέει για τον Σαμαρά: «Πήρε τους....

TO TEΛEYTAIO MHNYMA TOY MIKΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟ ΠΑΝΤΟΥ).

Μίκης Θεοδωράκης : «Ή τώρα ή ποτέ»! Κι όταν λέω «ποτέ», το εννοώ. 

Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα – πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ϊσως και για αιώνες».

Είσαι νέος. Διάβασε καλά! Αν θες διαφώνησε, αλλά μην αδιαφορείς! Η πατρίδα εκπέμπει σήμα κινδύνου. Δεν ακούς; Ποιόν περιμένεις να τη σώσει; Ποιόν περιμένεις να σε σώσει; Κατάλαβέ το.
Η λαίλαπα του πολέμου, του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε, είναι ανεξέλεγκτη. Ο εχθρός έχει ήδη .....

Ο Γ. Τράγκας αποκαλύπτει τον ρόλο Μπαλτάκου.

Δικαιώθηκες στην Δικαιοσύνη; Το μνημονιακό κράτος αυταρχικά θα στα ξαναπάρει…. με ισοδύναμα.

imagesEY1VR9BBΣτην κατοχή  οι ναζί εκτελούσαν για αντίποινα τους ντόπιους της περιοχής όταν  γινόταν κάποια ενέργεια από τους αντάρτες ή/και τους συμμάχους. 
Συνήθως φορούσαν κουκούλα και διάλεγαν αυτούς που ήθελαν να εκτελέσουν.
Έτσι λοιπόν σήμερα, ανώνυμοι υψηλοί κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών, διάλεξαν ...

Πάνος Καμμένος: βεβαίως δεν θα κάνουμε ήρωα τη Χ.A. Όμως το υλικό οφείλουμε να το έχουμε, πριν αποφασίσουμε.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

«Κύριε Πρόεδρε, είχα ζητήσει το λόγο προκειμένου να αναπτύξω τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Εμείς αποφασίζουμε κατά συνείδηση βάσει του άρθρου 60 του Συντάγματος, όμως μετά από τα στοιχεία τα οποία φέρεται να υπάρχουν, ζητούμε να διακοπεί η συζήτηση, να δοθεί το υλικό αυτό στο σύνολο της Βουλής των Ελλήνων και να έχουμε πολύ σύντομα, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, μια γνωμοδότηση εάν το υλικό αυτό είναι γνήσιο. 

Διότι, εάν υπάρχει αυτό το υλικό και ο διάλογος αυτός μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και έχουν διαπραχθεί αυτά τα εγκλήματα της παρέμβασης στη Δικαιοσύνη του υπουργού, τότε ....

ΗΠΑ και Τουρκία οδεύουν ολοταχώς σε μεγάλη σύγκρουση.

Βαριά «σύννεφα» μαζεύονται στις σχέσεις της Τουρκίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες την επαύριον των εκλογών στην πρώτη. 
Η αμερικανική κυβέρνηση δεν κρύβει τη νευρικότητά της πλέον με όσα συμβαίνουν στη γειτονική μας χώρα, όπως φάνηκε στην ενημέρωση του State Department.
Χαρακτηριστικό ήταν ότι η Ουάσιγκτον κερδίζει χρόνο επικαλούμενη τη μη δημοσιοποίηση του τελικού αποτελέσματος, ενώ η αναπληρωτής εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρί Χαρφ, δηλώνει άγνοια για το τι θα πράξει ο πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, στο θέμα των τυπικών συγχαρητηρίων στον

Θα γράψει “η τσούλα η Ιστορία” ότι “σωθήκαμε”;










Tην Κυριακή διέπραξαν ακριβώς αυτό: Ψήφισαν ένα ακόμα Μνημόνιο! Ίσως το πιο βάρβαρο, το πιο κανιβαλικό, το πιο τερατώδες απ’ όσα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα.
Αν το εφαρμόσουν δεν θα αφήσουν όρθιο τίποτα: Από μισθούς και εργασιακά δικαιώματα μέχρι Ασφαλιστικά Ταμεία και συντάξεις. Έβαλαν στο στόχαστρο μέχρι και τις… μανάδες καταργώντας ακόμα κι αυτό το επίδομα μητρότητας!
Δεν υπάρχει κοινωνική κατηγορία, δεν υπάρχει .....