Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΣΤΑ… ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

soros1
ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ… ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Σαν… μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα που έχουν ως βασικό χρηματοδότη το «γεράκι» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και της νέας τάξης πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος και αντικείμενο… δράσης, την «τακτοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και τον «αφανισμό» των Ελλήνων.
Ενα σχέδιο.....

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

2267842
Μεταξύ των πρώτων μέτρων της κυβέρνησης στα πλαίσια της αποκατάστασης της διαφάνειας και της λειτουργίας των ΜΜΕ με κριτήρια όχι της διαπλοκής αλλά της ευνομούμενης πολιτείας, είναι και η επαναπροκήρυξη από μηδενική βάση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μέτρο αυτό ίσως περιληφθεί μάλιστα και μεταξύ των προτάσεων-μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους, στα πλαίσια ......

Πρώτα η ΑΟΖ και μετά να δούμε πως θα «συνεκμεταλλευθούμε» ότι υπάρχει στο Αιγαίο.

www.onalert
Ενδιαφέρουσα η πρόταση που αποκάλυψε πως έκανε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ …
για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθέματων στο Αιγαίο σε ποσοστό “70-30”. 
Συνέδεσε αυτή τη πρόταση με μια σταθερή γραμμή χρηματοδότησης η οποία “θα μας έλυνε πολλά προβλήματα”, όπως είπε σε δηλώσεις του από την Νέα Υόρκη.
Η θεωρία βέβαια πάντα απέχει πολύ από την πράξη ,όσο γοητευτική κι αν είναι η πρώτη. 
Για να φθάσουμε σε μία τέτοια συμφωνία....

Διεθνής τύπος: Ο Έλληνας Υπουργός Ενέργειας θα επιδιώξει «εναλλακτικές λύσεις» στην Ρωσία.

h_51141067
Σενάρια επεξεργάζονται οι ξένοι και ειδικά οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι τρέμουν στην κυριολεξία στην ιδέα η Ελλάδα να …
επιτύχει χρηματοδότηση είτε από την Ρωσία είτε από την Κίνα. Για να κατανοήσουμε ως Έλληνες το μέγεθος της υποκρισίας των Φράγκων που έλεγαν οι πρόγονοι μας, την ίδια ακριβώς στιγμή  Γερμανοί, Γάλλοι, Βρετανοί συμμετέχουν στην κεφαλαιοποίηση  της Ασιατικής Τράπεζας.  Υποκρισία και φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο.
Αναφερόμενο στην κατάσταση της Ελλάδος άρθρο του διεθνή τύπου , αναφέρει: Με νωπές  ακόμη τις  ​​φήμες που ξεφύτρωσαν αργά την Παρασκευή ότι «αυτό» ακριβώς το Σαββατοκύριακο Ελλάδα πιθανόν θα  έμενε  με .....

Spiegel: Εξοργισμένη η ΕΕ από την ελληνορωσική φιλία.

590_1ebd47f65f883dd17633e7cdbfa5a6a0
Αντί να σπαταλά χρόνο και εμπιστοσύνη ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ολοκληρώσει την λίστα μεταρρυθμίσεων την …
στιγμή που η χώρα αγωνίζεται να αποφύγει την πτώχευση, γράφει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, και συνεχίζει, σημειώνοντας ότι:

Έσπασαν οι Γερμανοί στο τείχος Καμμένου: Ανοίγουν στόματα για τις μίζες των εξοπλιστικών.

2015-03-30_123740
ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ.......
Πρώτη η διεφθαρμένη Ραινμένταλ έσπασε εμπρός στην πίεση του ΥΠΕΘΑ αφού οι τέσσερις Φάκελοι που έστειλε στην δικαιοσυνη μέσα σε έναν μήνα ο Πάνος Καμμένος, δεν αφήνουν περιθώριο για παρερμηνείες. 
Δεν θα γλιτώσει κανείς από αυτούς που πλούτισαν στο αίμα του Ελληνικού λαού.
Η ανακοινωση απο την Μαρίνα Χρυσοβελώνη για εξεταστική στο σκανδαλο των υποβρυχίων του 2010 που οι Γερμανοί νόμιζαν πως είχε «καθαρίσει» ο Βενιζέλος έστειλαν σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 
Συγκάλυψη τέλος.
Έτσι η γερμανική εταιρεία προσφέρει γη, ύδωρ αλλά και πληροφορίες για τα λαμόγια, ώστε ....

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

dragasakis
Σε έναν αγώνα με πολλά εμπόδια από τους εταίρους βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις του Απριλίου.
Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου
Και ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει απαγορέψει και νομικά να καλύψουν οι τράπεζες έστω κι ένα ευρώ από τις ανάγκες του Δημοσίου για να πληρώσει έντοκα και ΔΝΤ, η Κομισιόν επιχειρεί να μπλοκάρει τον κινέζικο παράγοντα, καθώς εντείνονται και οι προσπάθειες .....

Εκτός αν ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζουμε....

www.capital.gr - κεφάλαιο στην οικονομική ενημέρωσηΤου Άγη Βερούτη

Πριν λίγες εβδομάδες, λέγαμε πως οι πιθανότητες υλοποίησης του προγράμματος παροχών της Θεσσαλονίκης, μηδενίστηκαν με την απόσυρση του "μαξιλαριού" των 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ, και πιο πρόσφατα το πάγωμα του ΕΣΠΑ ώσπου να αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση εάν η χώρα αν θα ακολουθήσει προσυμφωνημένο πρόγραμμα ή όχι.

Σε συμφωνία με τους όρους χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας "εκτός προγράμματος", η ΕΚΤ, πριν λίγες μέρες, περιόρισε το όριο αγορών εντόκων γραμματίων ελληνικού δημοσίου από τις ελληνικές τράπεζες με την απαγόρευση συμμετοχής στις εκδόσεις τους. 

Ουσιαστικά αυτο μεταφράζεται ....

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ …

ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Η έλλειψη ρευστότητας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας.
Τη χρεοκοπία στην Ελλάδα προκάλεσε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, διά των οργάνων αυτής.
Όργανα αυτής είναι η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ε.Ε.), που έκαναν αυτό το έγκλημα, για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν, και οι ντόπιοι πολιτικοί μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Κράτος που δεν έχει δικό του νόμισμα είναι χαμένο από χέρι!!!
Χρειαζόμαστε Εθνικό νόμισμα. Εδώ και τώρα ρήξη με τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Δυτικούς, που μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.
Το Ευρώ είναι νόμισμα της ....

Ελλάδα και Δανειστές: Ποιος σώζει ποιον;

Εμφάνιση
Δύο μήνες Πρώτης Φοράς Αριστεράς και ήδη έχουν ξαφριστεί τα αποθεματικά των νοσοκομείων, των ασφαλιστικών φορέων, των δημοσιών οργανισμών, του ΟΑΕΔ και της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να πληρωθεί το ΔΝΤ. 

Τι μας έλεγαν όμως οι ίδιοι πριν από μερικούς μήνες σχετικά με τους τοκογλύφους και με τα «λάθη» του ΔΝΤ; 

Πόσο αίμα πρέπει να φτύσουμε ακόμα προκειμένου .........να πληρωθούν οι κολλητοί του Βαρουφάκη;

Εκλογές αν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσουν τα μέτρα.

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Θα ζητήσει από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει - «Εγώ εκλέχθηκα από τον λαό, και μόνο στον λαό απολογούμαι», διαμηνύει ο πρωθυπουργός

 ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές είναι ο Αλ. Τσίπρας αν τα μέτρα που θα κατατεθούν στη Βουλή, βάσει της συμφωνίας με τους δανειστές, δεν υπερψηφιστούν από το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 


Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχθεί να περάσουν τα μέτρα με τη στήριξη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ούτε φυσικά του Ποταμιού, που στη συνείδηση του κόσμου είναι ταυτισμένοι με τα Μνημόνια και τη λιτότητα.


Αν στις κρίσιμες ψηφοφορίες, ένας αριθμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίσουν τη θέση τους, τότε η επόμενη κίνηση του πρωθυπουργού θα είναι να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές. 

«Εγώ εκλέχθηκα πρωθυπουργός......

Ένας από τους σκοπούς του ΔΝΤ η κλοπή του χρυσού!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyvjp1lQZolCSYrIiKfRN0Rtu0wYFh-2DWHHVCSwIZb3ym6NU1dRaQ9sbMiPhZ_2j3EpZWiWNyYiNLCciQvsLPUPd1-YzAvWK1Msl-TgSx1gmWf9U_IW_fZQps7UxgeAZ0Qhu5qb9eCBM/s200/Image_ashx.jpg
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ...

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο… (Ρώσικο ανέκδοτο για την …Ελλάδα!).

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQ_WJ7W6RfIXPEkm3XKag2nY4QoRHrdecLcp9PIGw2EDQnWGlXDENFaPcIa1HDxV8G4maY8OvxgXFSOQP-xhWsBm8DE5oTMI2QOsbM6NgLBo6qfeb8U_flr2dJUkyDOYEz3A-Ii24fFnw/s1600/Ellada-shmaia.jpgΑυτό το ανέκδοτο το είπε ο πρέσβυς της (τότε) Σοβιετικής Ένωσης στην τηλεόραση. Κυκλοφορεί πολύ στη Ρωσία.
O Θεός και οι Έλληνες

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.

«Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο» τους ξεκαθάρισε. 

«Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι».

Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.


Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και .....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ρωσία εντάσσεται στο «κινεζικό ΔΝΤ»

CHINA BANKΗ Ρωσία αποφάσισε να προσχωρήσει στην Ασιατική Τράπεζα επενδύσεων  (AIIB), η οποία ιδρύθηκε από την Κίνα. 

Αυτό ανέφερε σήμερα  Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015, ο Ρώσος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Ιγκόρ Σουβάλοφ, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων  lenta.ru.

«Θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με την απόφαση που ελήφθη από τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βαλντίμιρ Πούτιν , και αφορά την συμμετοχή της χώρας  σε επενδύσεις και στο κεφάλαια της τράπεζας», είπε...

Πάμε για πόλεμο; Aυτά έκαναν τον B.Πούτιν να σαλτάρει! Aυτά, δεν τα ξέρατε... καιρός να τα μάθετε!

http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0743828001427583593.jpgΓράφει ο Διονύσης Χοϊδάς

Αυτά, δεν τα ξέρατε... καιρός να τα μάθετε!

Τι εξανάγκασε τον Πούτιν να ετοιμάζει το "χρυσό Ρούβλι":

Μερικές αλήθειες που πολλοί τις αγνοούν και καταντούν εύπιστοι απέναντι σε όλους, δραχμολάγνους και Ευρωληγούρηδες..!!!!

Και ενώ ο κόσμος καίγεται, το ερώτημα που ακούγεται μέσα από τη γη (όταν χώνουμε το κεφάλι στην άμμο) είναι μονότονο: Παραμονή στο ευρώ ή επιστροφή στη Δραχμή;

Και κανείς δεν τολμά να πει «Για τα μπάζα και οι δύο εκδοχές!», από το φόβο μην χαρακτηριστεί «αποσυνάγωγος» από το Ιερό Μαντρί του... 


Τελικά, πίσω (αλλά πολυυυυυυυυυ πίσω, ώστε να μην φαίνονται) και από τις δύο εκδοχές κρύβονται οι ίδιοι κύκλοι – άσχετα με το αν θα ωφεληθούν με τα κοκάλα και τα ψίχουλα διαφορετικά τσιράκια στην μια περίπτωση και διαφορετικά στην άλλη.. . 

Κι αυτό, από ο,τι βλέπω, δεν το συνειδητοποιούν ούτε καν .....