Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - Η Ρωσία ενεργοποίησε τους πυραύλους Yars έξω από τη Μόσχα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHEFiEJ3dXEiCgdj1FYzl_Ik8xDDN8cjgICF9skojLIXOxTNecqt9zrEMB9Fx3Fw8dD1GCG8XfIrCrM9HgwQg873-hwRiGbOIM-AqgPI5PwV9bCmE3UX5vPnot0dBD86IEK46qIbzpZj8/s1600/12341156_939910839416681_3050966136480512702_n.jpgΣτρατής Μαζίδης

Η Ρωσία έθεσε σε λειτουργία μάχης του βαλλιστικούς πυραύλους Yars νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Συγκεκριμένα οι πύραυλοι Yars τέθηκαν ....

Ο περήφανος πολιτικός απατεώνας...


Οι ειδήσεις και οι αναλύσεις πέφτουν βροχή αλλά αυτό που τα λέει όλα είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ο άνθρωπος που έκανε με μεγάλη χαρά τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριζε με λύσσα πως θα κάνει, βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας.

Πού ακριβώς πιστεύει κάποιος πως μπορεί να πάει μια χώρα με....

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ένταση με Ξυδάκη και Μουζάλα- «Να ντρέπεσαι εσύ γελοίε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χοντρό» επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής όταν στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα, προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη.

«Να ντρέπεσαι εσύ γελοίε που...

Τα υπόλοιπα κόκκινα τα αφήνουν για τον δεύτερο γύρο.

Επισημοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής η προαποφασισμένη συμφωνία με τους 
τοκογλύφους. 


Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των υποτακτικών Τσακαλώτου και Σταθάκη, ανοίγει άμεσα η πώληση σε ξένα funds των κόκκινων δανείων των μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και των στεγαστικών που δεν αφορούν πρώτη κατοικία διότι χρησιμοποιούν την μέθοδο του σαλαμιού. Φέτα – φέτα θα ανακοινώνονται τα προσυμφωνημένα.

 Έως τις 5 Φεβρουαρίου ΔΗΘΕΝ η ....

Η αποκαθήλωση τους έχει δρομολογηθεί και θα συνοδευτεί από εθνική τραγωδία

2015-12-12_182652
Μια παρέα εθνικά ανεύθυνων με χειρισμούς που εμπίπτουν σε πρακτικές εθνικής μειοδοσίας, διαχειρίζεται το σύνολο των υποθέσεων που αφορούν στο μέλλον του τόπου, έχοντας αναγορεύσει την επικίνδυνη ιδεοληψία της, σε κυβερνητική πολιτική…
Πρόκειται για μια πρακτική που για πολλούς μπορεί να θεωρείται λογική έως και αναμενόμενη, αφού επισφραγίζεται με το φερετζέ της εκλογικής επιβεβαίωσης, όμως εκ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος κρινόμενη, ενεργοποιεί επικίνδυνες ατραπούς που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν όχι μόνο σε θεμελιακή καταβαράθρωση του Συντάγματος, αλλά δρομολογούν και....

ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ, (βίντεο)

7616-720x340
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για τον Πόυτιν, μπορείτε να τον θαυμάζετε, να τον αγαπάτε, ακόμα και να τον μισείτε, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από αυτόν που βρίσκεται μέσα στον Λευκό Οίκο, όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του βίντεο.
Το χαρακτηριστικό αυτό βίντεο, είναι μια συλλογή από δημόσιες εμφανίσεις του Ρώσου προέδρου όπου ο Πούτιν κάνει τις απίθανες ατάκες του απαντώντας σε εμβόλιμες ερωτήσεις, δείχνοντας την ετοιμότητα του αλλά και την μεγάλη του δυνατότητα να αποστομώνει τους πάντες.
Σε μια ερώτηση .....

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.

πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
 προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν. –
κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"
ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Είναι κάποιες στιγμές που ένα έθνος καλείται να πάρει την τύχη του, τη ζωή και το μέλλον του, στα χέρια του με τρόπο επαναστατικό απέναντι στις κρατικές αρχές. Να συλλάβει την αλαζονεία και να την πετάξει έξω από την γη που μάς δώσανε τρανοί πρόγονοι. Και η στιγμή αυτή έχει έρθει, καθώς είναι πλέον αδύνατο να ζήσουν και οι δύο μονομάχοι. Ή το Ελληνικό Έθνος ή το νεοταξικό ψευδοκράτος.

Τα προβλήματα έχουν μαζευτεί σωρός για την πατρίδα μας. Όμως οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες κινούνται επάνω στη λογική τής έννοιας τής προδοσίας που έδωσε ο μεγάλος Θουκυδίδης. Πως προδότης δεν είναι μονάχα εκείνος που δίδει εδάφη τής πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά και αυτός που ενώ μπορεί να αποτρέψει την ήττα, δεν κάνει εσκεμμένα τίποτα για να σώσει το έθνος του. Επομένως οι πολιτικοί μας είναι δύο φορές προδότες και μέτοχοι τής παγκόσμιας συμμορίας δολοφόνων τής Ελλάδος.

Είδαμε τις προάλλες το ξεκίνημα των ....