Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ όλοι όσοι καταντήσατε του Έλληνες ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Λιποθυμίες και ποδοπάτημα στον Κολωνό για μια σακούλα λαχανικά -Δεκάδες απλωμένα χέρια για ένα μαρούλι
- Λιποθυμίες ανθρώπων στον Κολωνό – Ζητήθηκαν ασθενοφόρα και η συνδρομή της αστυνομίας
– Απλωναν τα χέρια ακόμα και για ένα μαρούλι
– Έριξαν τους πάγκους στην προσπάθειά τους να πάρουν τα προϊόντα από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών
– Μόνο στο Περιστέρι έχουν στηθεί πάνω από 100 πάγκοι με 70 τόνους προιόντων
– Δυο ώρες πριν στήθηκαν στην ουρά οι πολίτες για μια σακούλα δωρεάν φρούτα, λαχανικά και ψάρια
Από την απόλυτη τάξη στο χάος. 
Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, είδαν ....

Βρετανία: Πρώτο κόμμα ο Νάιτζελ Φάρατζ με 38% στις δημοσκοπήσεις..

Το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα Ukip εξακολουθεί να προηγείται των τριών …… μεγάλων «παραδοσιακών» κομμάτων της Βρετανίας στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα στις 22 Μαΐου, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Το «Ανεξάρτητο Κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου» του Νάιτζελ Φάρατζ συγκεντρώνει ποσοστό 38% και προηγείται με μεγάλη ...

Καμμένος:Η κυβέρνηση φέρνει ένα νέο μνημόνιο..

590_80aef0628d66c759fb3676fb1516b6c4

Η κυβέρνηση, ακόμα μια φορά, φέρνει ένα νέο μεσοπρόθεσμο, ένα νέο μνημόνιο.

» Ο κ. Σαμαράς διέψευσε ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύστηκε από τις πρωινές του δηλώσεις» τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για το μεσοπρόθεσμο και τις έκλογες κατά την περιοδεία του στο νόμο Λασιθίου.
«Προχωρούν σε περαιτέρω περικοπές των συντάξεων, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώσαμε εδώ και τέσσερις μήνες στη Βουλή. 
Κόβονται οι επικουρικές συντάξεις. Ακόμα και ....

Απόρρητο το ΑΦΜ της «ΕΛΙΑΣ»…..Τι δεν κατάλαβες πάλι ;;;; ΤΟ ΑΡΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ....

benny_elia__article
… ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .
Το ΑΦΜ της «Ελιάς» ζήτησε βουλευτής των ΑΝΕΛ – Η απάντηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών…
Καταλάβατε τώρα τι προσπαθούν να κουκουλώσουν όλοι αυτοί που υποτίθενται ότι κόπτονται για τη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων και βεβαίως την πάταξη της φοροδιαφυγής??? Κατα λαβατε πως όποια πέτρα τους και αν σηκώσει κανείς η μπόχα κατακλύζει το σύμπαν???
«Στοιχεία από τον φάκελο του φορολογούμενου δύναται να χορηγηθούν μόνο εφόσον δεν εμπίπτουν στις διατάξεις περί....

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: Έχετε ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τη χώρα !‏ ΒΙΝΤΕΟ

2014-04-30_224728

Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης προσκεκλημένος του Γιώργου Παπαδάκη …
… στις 30 Απριλίου 2014, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Δ. Καζάκης είχε τη χαρά και την τιμή να ανταλλάξει επιχειρήματα με την κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με τον κ. Γ. Ντόλιο και με τον κ. Τ. Χατζή, σε ένα πολιτισμένο κλίμα, ένδειξη υψηλού πολιτικού πολιτισμού.
Τα συμπεράσματα όλα δικά σας…

Έσκασε η πρώτη βόμβα ! Επιστολή δικαστικού ξεσκεπάζει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ‏.

kasidiaris_960830993
Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη και παράνομη είναι η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.


Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα Σαμαρά ελέγχει την διαδικασία της ανάκρισης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:

Ο βαθύς ύπνος των Δικαίων ... συνεχίζεται!

Α
ξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει η … Ελληνική Δικαιοσύνη!!!

Ναι φίλες/οι το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά! 

Εδώ και καιρό πέρα από την πραγματική της...

Τέσσερα χρόνια μετά: Η ιστορία δεν τελείωσε....


Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την 23η Απριλίου του 2010, την αποφράδα εκείνη ημέρα κατά την οποία η χώρα και ο ελληνικός λαός παραδόθηκαν σιδηροδέσμιοι στην εξουσία της τραπεζικής δικτατορίας και της γερμανικής ηγεμονίας.

Το εγχώριο κομματικό σύστημα διακυβέρνησης -με θεσμικό εκπρόσωπο τον Γ. Παπανδρέου- ανέθεσε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας στην χρηματοπιστωτική δομή και στο δίδυμο Μέρκελ - Σόιμπλε, ενώ από την πλευρά του το πλέγμα της διαπλοκής θεώρησε ότι ανοίγει μια νέα προοπτική τόσο για την αύξηση της πολιτικής του ισχύος όσο και για την ασύδοτη κερδοσκοπική του δράση.

ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. Τα θεμελιώδη, τα βασικά συνεκτικά στοιχεία που συγκροτούσαν το δημοκρατικό πολίτευμα...

Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο!

Καιγότανε πέρσι το καλοκαίρι η κυρά-Φράου μας και δεν ήθελε να χάσει τις ψήφους των Γερμανών στις εκλογές του περασμένου φθινοπώρου.  

Έτσι, είπανε οι φίλοι μας οι Γερμανοί στον υπάλληλό τους, αυτόν που παριστάνει τον υπουργό των Οικονομικών της Ψωροκώσταινας εκείνο το αμίμητο,«Γιάννη, Ξέχνα το!».  

Και το ξέχασε το κούρεμα ο Γιάννης, τι να έκαμε ο άνθρωπος?

Καίγεται και τώρα η κυρά-Φράου μας και δε θέλει ούτε ετούτη τη φορά να χάσει αυτή και το κόμμα της, τις ψήφους των  Γερμανών στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου. 

Γιατί θα τις χάσει τις ψήφους, αν μάθουν οι ψηφοφόροι της, πόσο θα τους κοστίσει ...

Γαμπρέ του Μπακατσέλου, φιλαράκι της Ροζαλίας, δικαστές κι εισαγγελείς που τα πάντα (εκτός τη μείωση των μισθών σας) είναι "Συνταγματικά"... χαίρεστε; Τα «hunger games» του Σαμαρά-Χάος και λιποθυμίες στη διανομή τροφίμων...

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σκηνές χάους! 

Πολίτες γκρέμισαν τους πάγκους για να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν, ενώ οι παραγωγοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την ορμή του απεγνωσμένου πλήθους. 

Στο Περιστέρι έχουν στηθεί πάνω από 100 πάγκοι με 70 τόνους προϊόντων.

Αυτές δεν είναι οι εικόνες του «grecovery» και του «success story» του κ. Σαμαρά, αλλά τα «παιχνίδια πείνας» («hunger games» κατά την ομώνυμη ταινία) που...

Νέα έξοδος στις αγορές...

Νέα επιτυχημένη έξοδο στις αγορές πραγματοποίησε σήμερα η χώρα μας. 

Η νέα έξοδος στις αγορές ήταν μαζική, αφού χιλιάδες πολίτες στήθηκαν στην ουρά, σπρώχτηκαν και έπαιξαν ξύλο για να πάρουν δωρεάν λίγα φρούτα και λαχανικά.

Τα προϊόντα μοίρασαν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών που έχουν γίνει κροίσοι, οπότε δεν χρειάζονται χρήματα και μοιράζουν τα προϊόντα τους τζάμπα.

Οι πολίτες δήλωσαν πως ...