Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αμβρόσιος: Τα εγγόνια σας θα είναι… «γιουσουφάκια» την 28η Οκτωβρίου του… 2034

amvrosios

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που κατά υποστηρίζουν την έννοια της μη-Πατρίδας και αφού υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως» προβλέπει πώς θα είναι η Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου του 2034!
Ανησυχεί και προβλέπει ότι.σε 20 χρόνια, από τη μια ότι οι οικονομικοί μετανάστες θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική εορτή, την 28η Οκτωβρίου 2034 για την «άλωση της Ελλάδας» και από την άλλη ότι τα εγγόνια των αναγνωστών του «μπορεί να είναι και....

Πως απεφεύχθει πόλεμος στο Αιγαίο για την ΑΟΖ ! Ζαριά «μεγάλου πολιτικού παίκτη» !

samaras6_19062014095421-620x412
Όσα συμβαίνουν στην Κύπρο με την ΑΟΖ και τις επιθετικές ενέργειες του τουρκικού ερευνητικού σκάφους BARBAROS μόνο μακριά από εμάς μπορούν να χαρακτηριστούν.
Με εντολή Νταβούντογλου ο Τουρκικός στόλος ήταν σε κατάσταση συναγερμού για άμεση επέμβαση και ταχύ απόπλου από την Ναυτική βάση της Σμύρνης για παν ενδεχόμενο !
Οι διαταγές ήταν σαφείς να γίνει επίδειξη δύναμης και δημιουργία τετελεσμένων στο Αιγαίο παραβιάζοντας την Ελληνική ΑΟΖ !
Όμως ο Αντώνης Σαμαράς με μια....

Δες ποιες τραπεζες ΑΠΕΤΥΧΑΝ στα Stress Tests και τιμώρησε αυτους που σε έκλεψαν για να σωθούν οι τραπεζες…

wpid-20141027073841

ΚΑΖΑΚΗΣ : Το ψέμμα και η αλήθεια για τα τεστ αντοχής των τραπεζών...

stress_test
Οι εγχώριες τράπεζες πέρασαν τα τεστ αντοχής. Αυτό διατυμπανίζουν άπαντες στο εσωτερικό της χώρας. Από τις ξεφωνημένες του αδελφάτου των …
μέσων μαζικής εξαπάτησης μέχρι το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος γνωρίζει ότι 3 από τις 4 συστημικές τράπεζες της Ελλάδας απέτυχαν παταγωδώς στα τεστ αντοχής, αλλά εδώ στο εσωτερικό της χώρας έχει επιβληθεί μια αδίστακτη χούντα ενημέρωσης, που μπροστά της η θεσμοθετημένη λογοκρισία της επταετίας ωχριά. 
Το μαύρο έγινε άσπρο γιατί αυτό ....

Αφιέρωμα του συγκροτήματος Sabaton στους αγωνιστές του 1940 (vid).

sabaton
Ένα τραγούδι από το Σουηδικό συγκρότημα μουσικής heavy metal, Sabaton, αναφέρεται στον …αγώνα της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940.Δείτε το βίντεο:

«Για φυλακή» η μισή Ελλάδα....Χαμός με τις κατασχέσεις: 6.000 κάθε μέρα για χρέη στην εφορία!

timthumb
Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι κατασχέσεις, οι διώξεις και τα άλλα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε βάρος οφειλετών.
Σε ρυθμούς πολυβόλου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει εξαπολύσει από τις αρχές του χρόνου πάνω από 780.000 «επιθέσεις» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που χρωστούν στην εφορία.
Θεωρητικά εφόσον οι οφειλέτες ενταχθούν στη νέα ρύθμιση χρεών, τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης αναστέλονται. Ωστόσο το γράμμα του νόμου απαιτεί να πληρώσουν το 50% των οφειλών τους αν θέλουν να γλιτώσουν από τις κατασχέσεις στις τράπεζες.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείς Δημοσίων Εσόδων τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι παίρνουν σειρά, αφού βρίσκονται ήδη στον..

Κρίση: Η Αίγυπτος έκλεισε τα λιμάνια της στα τουρκικά πολεμικά και εμπορικά πλοία!

TurkFrigGoksL_0
ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
Ισχυρό αναμένεται να είναι το πλήγμα για την τουρκική οικονομία και τις τουρκικές εξαγωγές ύστερα από την απόφαση της Αιγύπτου να μην ανανεώσει την μεταξύ των δύο χωρών ναυτιλιακή συμφωνία και να κλείσει τα λιμάνια της για τα τουρκικά εμπορικά πλοία, ενώ η απαγόρευση επεκτείνεται και στα τουρκικά πολεμικά σκάφη τα οποία κηρύχθηκαν «ανεπιθύμητα» στην Αίγυπτο
Η απόφαση για την μη ανανέωση στηρίζεται σε κύριους λόγους: ...

«ΟΧΙ» – ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ …
2014-10-28_203449

Γ. Βαρουφάκης: «Στόχος ήταν να πάνε στις εκλογές ρίχνοντας την αποτυχία της εξόδου από το Μνημόνιο στον ΣΦΥΡΙΖΑ» ΒΙΝΤΕΟ

unnamed
Ως μια «φούσκα» που έσκασε νωρίτερα από ότι περίμεναν η κυβέρνηση Σαμαρά και το Βερολίνο παρουσίασε την …
αποτυχία της εξόδου της Ελλάδας από το Μνημόνιο, έκανε λόγο ο οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Λαβύρινθος» και στον δημοσιογράφο της ΕΤ3, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. 
Ο γνωστός οικονομολόγος, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «από τις αρχές του 2013 ξεκίνησε η ιστορία του success story, η οποία βασίστηκε σε δύο φούσκες. Η μια ήταν του ελληνικού δημοσίου χρέους. Παράλληλα, δημιούργησαν και μια δεύτερη φούσκα στον....

ΟΑΕΕ: ΔΕΙΤΕ το αίσχος της μνημονιακής Ελλάδας σε μία υπόθεση που αφορά χιλιάδες ασφαλισμένους!

29 μήνες έκαναν να απαντήσουν στην ασφαλισμένη που είχε θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης! 

Και ενώ πρακτικά ο οργανισμός χρωστά περισσότερα λεφτά στην ασφαλισμένη από τις οφειλές της, τι της απαντούν;


…Κόψε τον λαιμό σου και δώσε μας ......

ΟΧΙ - 28η Οκτωβρίου 1940 (βίντεο 4 )

28 Οκτωβρίου 1940: Μια ιστορική εθνική επέτειος που, κάθε χρόνο, γιορτάζεται με κάθε επισημότητα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Επέτειος του Όχι, αφορά την...άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις επί τελεσιγράφου που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Έλληνα Πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά, συνέπεια της οποίας ήταν η είσοδος της Χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοιταλικού πολέμου το 1940.

Η ημερομηνία αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο ως επίσημη εθνική εορτή και αργία.

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είχε αρχίσει από το 1939, με ....

Δεν υπάρχει κληρονομικό δικαίωμα στην υπεράσπιση της ζωής και της ελευθερίας.

Σιωπή…….Ούτε γαλανόλευκες στα μπαλκόνια, ούτε ταράμ ταραταντζούμ από
τις μπάντες του στρατού, ούτε μεγάλους λόγους περί «Ελλήνων ηρώων», ούτε τίποτε.

Μόνο σιωπή. Ας υιοθετήσουμε τη μακροχρόνια σιωπή που μάς διακατέχει εδώ και δεκαετίες μέχρι να λήξει και αυτή η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. 


Να το βουλώσουμε όπως το βουλώνουμε χρόνια τώρα. Εκτός κι αν πρέπει να διαδηλώσουμε ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ για ένα καινούργιο επίδομα: Επίδομα Μνήμης.

Όποιος συγκινείται περισσότερο ή όποιος ....

Περισσότερο επίκαιρο από ποτέ... Η ώρα και του δικού μας ΟΧΙ! (βιντεο). Διαδώστε το !!!

Εν όψει της επετείου του ΟΧΙ, το βίντεο που ακολουθεί είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

Μια αναζήτηση στους σκοτεινούς απόηχους της Ελληνικής ιστορίας, οι διαμάχες και οι δολοπλοκίες που πάντα μας έφερναν σε ρήξη πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα!!!

Η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο μας θα δώσει τέλος στην τυραννία της Νέας Τάξης, το φως το Ελληνικό θα ξαναδοθεί στην Οικουμένη ζητώντας τίποτα ως αντάλλαγμα...

Ο ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΒΙΝΤΕΟ

Συνήθως λησμονούμε, - κάποιοι και αγνοούν – ότι ο Ελύτης πολέμησε στο Αλβανικό Έπος 1940-41, στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Προσβλήθηκε από τύφο και τελικά διασώθηκε “από θαύμα”, όπως ο ίδιος ομολογεί. Ας δούμε συνοπτικά πώς ο ίδιος περιγράφει την εμπειρία του στο μέτωπο και σε ποια ποιητικά του έργα αποτυπώθηκε αυτή η συγκλονιστική για τον ποιητή εμπειρία.
Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο Ελύτης κατατάσσεται ως ανθυπολοχαγός στη Διοίκηση του Στρατηγείου του Α’ Σώματος Στρατού. Στις 26 Φεβρουαρίου 1941 μεταφέρεται με βαρύ κοιλιακό τύφο στο νοσοκομείο Ιωαννίνων κι έπειτα από περιπετειώδη πορεία καταλήγει στην Αθήνα.
Αλβανία, κακουχίες στα λασπωμένα χιόνια των βουνών, οιμωγές θανάτου, πείνα, υποχώρηση, αρρώστιες, γερμανική εισβολή, κατοχή, θυσίες, περηφάνεια, αντίσταση, προδοσία...
Από μια συνέντευξη του Οδυσέα Ελύτη με τίτλο "Έζησα το θαύμα της Αλβανίας" το 1965, διαβάζουμε:
Προσωπικά εσείς, σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός, τι κάνατε στον αγώνα; τον ρωτούν.
Τι να έκανα εγώ, ένα χαλασμένο παιδί της Αθήνας. Με κόπο ανυπολόγιστο, κατάφερα να είμαι απλώς συνεπής προς.....

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940.‘’Οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες’’.

Εβδομήντα τέσσερα χρόνια (74) πέρασαν από την ημέρα που οι Έλληνες δεχτήκαμε το ηλιόλουστο πρωινό της 28ης Οκτωβρίου 1940 το πολεμικό εγερτήριο.
Οι Έλληνες στρατιώτες όρμησαν προς τα βορειοηπειρωτικά βουνά με απίστευτο ενθουσιασμό. 

Ήξεραν ότι είχαν να κάνουν μ’ έναν εχθρό πολυαριθμότερο σε άνδρες, με οπλισμό ασύγκριτα ανώτερο από το δικό τους, με αεροπορία πανίσχυρη.
Κι όμως δεν λιποψύχησαν. Φτερωμένοι από την πίστη στο Θεό, την βεβαιότητα πως τους προστατεύει η Παναγιά, με το δίκιο του αγώνα και την αγάπη για ελευθερία σκαρφάλωσαν στα βουνά. 

Φορτωμένοι με λαμπρή ιστορία και παράδοση ηρωισμού, όσο κανένας άλλος λαός, θωρακισμένοι με τις .....