Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το πολιτικό σύστημα επιδιώκει να δραπετεύσει;

undefined
Είναι πασιφανές ότι τη ΧΑ την ανέβασαν δύο παράγοντες. Πρώτον η όλη κρίση δημοκρατίας και οικονομίας καθώς και η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και δεύτερον το ίδιο το πολιτικό σύστημα με την περίεργη ανοχή του, προκειμένου (με μια πρόχειρη υπόθεση) να 
χρησιμοποιηθεί ως δεξαμενή υποδοχής της λαϊκής οργής και ως βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας.

Οι σημερινές όμως απίστευτες εξελίξεις, τρία τινά μπορεί να σημαίνουν:...

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...!!!

undefined
Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή ( Δείτε το video)


O πρόεδρος του Εurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επισημοποίησε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας των Ελλήνων, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Focus» τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά»!!!
Καταλαβαίνει κανείς τι παιχνίδι έχει παιχτεί στα παρασκήνια σε βάρος της χώρας και των....

Ελλήνων, από τα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης. Δόλιο παιχνίδι καταδυνάστευσης των Ελλήνων και μειωμένης εθνικής κυριαρχίας.

Όταν η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) παρέδιδε τα..

Τι προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος – Ποινές φυλάκισης, πρόστιμα αλλά και εξοβελισμό βουλευτών.

Βαριές «καμπάνες» προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση. Από ποινές φυλάκισης και πρόστιμα, έως αποκλεισμό κομμάτων αλλά και εξοβελισμό βουλευτών θα επισύρουν οι διατάξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, μεταξύ άλλων ο νέος αντιρατσιστικός νόμος θα προβλέπει αποκλεισμό κομματικών σχηματισμών από κάθε κρατική επιχορήγηση, εξοβελισμό βουλευτών από τη Βουλή και αφαίρεση δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό.

Επιπλέον, όσοι υμνούν το φασισμό και το ναζισμό θα υπόκεινται σε παραδειγματική τιμωρία που θα προβλέπει

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΟ 30%!!!!….σόρρυ λάθος…γράψτε 40%...

Θέλουν να αντιμετωπίσουν την ΧΑ με δικονομικούς όρους. Μάλιστα. 
Εμείς λέμε ότι είναι ανιστόρητοι. Και όταν λέμε ανιστόρητοι, εννοούμε επικίνδυνα ανιστόρητοι. Μα αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Ο Χίτλερ πέρασε χρόνια στην φυλακή και εκεί γράφτηκε το Mein Kampf. Τι έγινε στη συνέχεια? Η πείνα στη Γερμανία συνέχιζε να θερίζει και ο Χίτλερ ξαναγύρισε σαν καγκελάριος.
Να πούμε και άλλα ιστορικά για ανιστόρητους? Να πούμε. Γιατί οι Γερμανοί οδηγήθηκαν από τον Χίτλερ μέχρι το τέλος? Μα απλά γιατί ο Χίτλερ τους πήρε από πεινασμένους πολίτες της δημοκρατίας της Βαιμάρης και τους έδωσε δουλειά και αξιοπρέπεια. 
Η Volkswagen σημαίνει αμάξι του λαού. Είναι όρος που προέρχεται από την Γερμανία πριν τον Β ΠΠ και προήλθε επό το γεγονός του ότι τα πρώτα Volkswagen ήταν όντως αμάξια που δίνονταν με προνομιακούς όρους στους πεινασμένους Γερμανούς του Μεσοπολέμου.
Θέλετε και άλλη ιστορία? Πάρτε!

Πώς πάνε να αρπάξουν τα σπίτια ηλικιωμένων τα λαμόγια..

undefined
Με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών να έχει δρομολογηθεί και τους ελεγκτές της BlackRock να υπολογίζουν ότι η ..
πτώση στην εγχώρια αγορά ακινήτων θα φτάσει στο 60% (!), οι δανειστές μαζί με ασφαλιστικούς ομίλους ετοιμάζονται να «απαλλοτριώσουν» και τα σπίτια των ηλικιωμένων μέσω
της αντίστροφης υποθήκης (reverse mortgage). 


Πρόκειται για ένατραπεζοασφαλιστικό προϊόν νέας κοπής, που έχει λανσαριστεί στην Αμερική εδώ και περίπου μια δεκαετία, η ιδιαιτερότητα του οποίου έγκειται στο ότι ο δανειολήπτης δεν υποχρεώνεται να αποπληρώνει κάθε μήνα την τοκοχρεολυτική δόση του. 

Με απλά λόγια, κάποιος ηλικιωμένος που έχει ιδιόκτητο σπίτι βάζει υποθήκη το ακίνητό του και ανάλογα με την αξία του παίρνει δάνειο -συνήθως- υπό τη μορφή ισόβιας μηνιαίας σύνταξης.

Η αποπληρωμή από τον δανειολήπτη-συνταξιούχο δεν χρειάζεται να γίνει όσο είναι στη ζωή, αλλά μετά θάνατον… 


Δηλαδή όταν ο δανειολήπτης-συνταξιούχος αποβιώσει, το υποθηκευμένο ακίνητό του, ολόκληρο ή μέρος του, μεταβιβάζεται στον ιδιωτικό ασφαλιστικό φορέα.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ;‏

undefined
1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 .


2. Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”.

3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ).


4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων.....

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ??? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ????

vevilosanxristianikonekrotafeio

Συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα από την ισραηλινή αστυνομία και κρατούνται τέσσερις νεαροί Ισραηλινοί από τους οποίους οι δύο είναι έποικοι από τη Δυτική Όχθη, όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν βεβηλώσει σπάζοντας πολλά μνήματα, σε χριστιανικό νεκροταφείο στο όρος Σιόν στον τομέα της Παλαιάς Ιερουσαλήμ.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι όλοι ηλικίας μεταξύ 17 και 26 ετών, προκάλεσαν πριν να συλληφθούν σοβαρές ζημιές σε περίπου 15, συνολικά τάφους, όπως δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Μίκι Ρόζενφελντ. 

Διερευνώνται δύο υποθέσεις: πρώτον εάν το μίσος είναι το κίνητρο των τεσσάρων δραστών και δεύτερον, εάν οι εγκληματικές πράξεις τους έχουν εθνικιστικό περιεχόμενο.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ Η ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ;;;;;

Πρόταση στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας να δηλώνουν οι Δικαστές εάν είναι Μασόνοι! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ;;;

Ένας 69χρονος Σκωτσέζος, ο Tom Minogue από το Dunfermline, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, η Σκωτία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νορβηγίας, που απαιτείται οι δικαστές να δηλώνουν αν είναι μέλη Μασονικών Στοών. 

Ο Tom Minogue έχει ξεκινήσει ένα αίτημα με το οποίο ζητεί τα μέλη του νομικού συστήματος να είναι αναγκασμένα να δηλώνουν αν είναι Μασόνοι.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΑΜERICAN JEWISH COMMITTEE > "Χαιρετίζουν τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής"

Οι μεγαλύτερες οργανώσεις της ελληνοαμερικανικής και ελληνοεβραϊκής κοινότητας χαιρετίζουν τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Η ΑΧΕΠΑ, με γραπτή δήλωση του προέδρου της, Αντώνη Κουζούνη, εκφράζει ικανοποίηση και χαιρετίζει τις συλλήψεις μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΑΧΕΠΑ ανέφερε ότι «η αμερικανική ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση, η οποία ιδρύθηκε πριν από 91 χρόνια στις ΗΠΑ για να προστατεύσει τους Έλληνες μετανάστες από τον ρατσισμό και τις διακρίσεις που γίνονταν σε βάρος τους, ανησυχεί ιδιαιτέρως για την άνοδο του εθνικιστικού εξτρεμισμού στην Ελλάδα».

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι «ο εξτρεμισμός και οι ακραίες συμπεριφορές δεν αποτελούν λύση. 

Δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, όταν μάλιστα ζητά την βοήθεια της διεθνούς κοινότητας και όταν η κοινωνία πρέπει να είναι ενωμένη για να αντιμετωπίσει ίσως τις χειρότερες προκλήσεις στην σύγχρονη ιστορία της».

Η αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee), με επίσης γραπτή δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της, Ντέιβιντ Χάρις, χαιρετίζει τις συλλήψεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας ότι «το ξεκάθαρο μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση είναι ότι οι δυνάμεις του βίαιου εξτρεμισμού αποτελούν απειλή για την κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτές».

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ...!!!! Τό ΚΙΣ διέταξε τήν σύλληψι τῶν μελῶν τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς;

undefined
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του
Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.

Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας… Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα ....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ‏...

...θα το ενεργοποιήσουν και για αυτούς που οδήγησαν τη χώρα με πλαστά στοιχεία στα μνημόνια;

Θα ενεργοποιήσουν το αυτόφωρο για τις 5.000 αυτοκτονίες, για
τα παιδάκια που...


λιμοκτονούν στα σχολειά, για αυτούς που πεθαίνουν από τη διάλυση της Υγείας, για το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων, για τις λίστες Λαγκάρντ, για τις μίζες της Siemens κ.ο.κ...


Ή μήπως δεν περιλαμβάνεται στις εγκληματικές ενέργειες η δολοφονία του ελληνικού λαού;

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ......

undefined
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!


ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!


ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ!


ΕΜΨΥΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ...

undefined
Όταν βλέπεις αυτούς που έκαναν τα πάντα για να αναδείξουν ως αξίες κάθε είδους απάνθρωπη, εθνοκτόνα και λαοκτόνα συμπεριφορά να παριστάνουν τους θεματοφύλακες έστω και της δικής τους δημοκρατίας και να μετατρέπουν την οψίμως αυτονόητη εφαρμογή των νόμων σε σκηνικό επιθεώρησης ή σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μόνο και μόνο για να μας χαβώσουν ότι πρόκειται πράγματι για δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" (όπως αυτοβαφτίστηκαν εδώ και κάμποσο καιρό), τότε δεν μπορείς παρά να ομολογήσεις ότι πράγματι η βλακεία είναι ανίκητη.

Αυτοί λοιπόν που ξεφτίλισαν κάθε έννοια συνταγματικότητας, αυτοί που κατάργησαν ακόμα και τα προσχήματα της έτσι και αλλιώς προσχηματικής δημοκρατίας τους, αυτοι που στην συνείδηση του κόσμου είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και ηθικοί αυτουργοί στο ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού, οι συνεργάτες και εντολοδόχοι των χορηγών της κάθε χρυσής αυγής, είναι εκείνοι που σήμερα έδωσαν εντολή να φέρουν τον Μιχαλολιάκο και τους άλλους συλληφθέντες χρήσιμους ηλίθιους εγκληματίες σιδηροδέσμιους μπροστά στις κάμερες των φίλων τους καναλαρχών.

Όταν η δημοκρατία δεν λειτουργεί …

undefined

Όταν η δημοκρατία δεν λειτουργεί 

Πρώτον, το κράτος δεν είναι νόμιμο και ασκεί την εξουσία με το ληστρικό δίκαιο.

Δεύτερον, τα άμεσα και έμμεσα όργανα του κράτους καθώς και οι πράξεις τους είναι ανυπόστατες και δεν δεσμεύουν κανέναν.

Τρίτον, η άσκηση της εξουσίας με το ληστρικό δίκαιο διαταράσσει ή και καταργεί παντελώς την ιδιότητα του πολίτη.

Τέταρτον, οι πολίτες μπορούν να ζητήσουν δικαστική προστασία για να παύσει η διατάραξη της ιδιότητας του πολίτη και η υποβάθμιση της προσωπικότητός τους.

Πέμπτον, τα δικαστήρια, ακόμα και όταν δεν λειτουργεί η δημοκρατία πρέπει να προστατεύουν τους πολίτες από τις αυθαίρετες πράξεις της εξουσίας. 

Έκτον, δεδομένου ότι η μη λειτουργία της δημοκρατίας είναι γνωστή σε όλους, ο πολίτης που καταφεύγει στα δικαστήρια , για να τον ...