Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή!

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά... 

ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η "προοπτική" που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.


"Αυτοί" έκαναν την αρχή... Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο!

Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια παρακάτω...


Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;

Μήπως πιστεύετε ότι οι Πολιτικοί μας απλά κάνουν κάποιο λάθος ή είναι άσχετοι και αρκεί απλά μιά μικρή αλλαγή μέσω εκλογών;

Μήπως νομίζετε ότι το "λίπος που υπάρχει ακόμα" θα καθυστερήσει την ολική κατάρρευση;

Μήπως ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ο Λαός να πάρει τα πράγματα στα χέρια του;

Μήπως πιστεύετε ότι...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .....


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

Ποιων παιδί είμαι εγώ; του Ρήγα Βελεστινλή, του Κολοκοτρώνη και του Ελευθέριου Βενιζέλο ή των Τοκογλύφων;;;

Ερωτά το Σύνταγμα: προβλέπεται η ελληνική κυβέρνηση να έχει ξένους ελεγκτές;

Ρωτάει το Σύνταγμα: προβλέπεται εξωχώριο Διευθυντήριο, στο οποίον να λογοδοτεί η Ελληνική κυβέρνηση και ο Έλληνας Πρωθυπουργός;

Προβλέπεται για αυτήν τη χώρα Ύπατη Αρμοστεία άλλων χωρών ή άλλης χώρας;

Προβλέπεται να τελεί το Ελληνικό κράτος υπό Καθεστώς.....

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!


-Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. 

Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. 

Κι όσο για τη μεγάλη µάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στη ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας.

 Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες 


– απλώς, ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη δική του πόρτα, αλλά θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα 
εκμεταλλευόμενος τους κινδύνους των άλλων (…)


– Κι ενώ κανονικά όλες οι συζητήσεις γίνονται πριν απ’ τα όποια γεγονότα,εσείς διαβουλεύεστε πάντα κατόπιν εορτής (…)


– Αφήσατε όλον αυτό τον καιρό να κυλήσει µε συνεχείς αναβολές, μετάθεση των ελπίδων σας σε άλλους, αλληλοκατηγορίες και καταγγελίες. Αυτά συνεχίζετε να κάνετε και σήµερα (…)....


– Όλοι πρέπει να εξοργίζεστε εξίσου όταν βλέπετε ότι πολύ εύκολα κινδυνεύουν να κακοποιηθούν οι πιο φτωχοί και αδύναµοι πολίτες, ενώ οι βδελυροί και πλούσιοι μπορούν να αδικοπραγούν ατιµωρητί και να εξαγοράζουν πρόσωπα για να εκβιάζουν καταστάσεις (…)

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;;;ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Παπούλιας:«Να είστε Τερτσέτηδες» ΜΠΑΑΑΑΑ...ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..!!!

Καθήκον των δικαστικών λειτουργών της χώρας είναι η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών και των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τους νεοπροαχθέντες στην ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων.
Ο Κάρολος Παπούλιας αναγνώρισε ότι και οι δικαστές υφίστανται οικονομικές θυσίες, ενώ τους κάλεσε να λειτουργήσουν ανεπηρέαστοι από πιέσεις. 
«Να είστε Τερτσέτηδες και να αντιμετωπίσετε όλα τα δύσκολα», τους είπε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στο παράδειγμα του δικαστή Γεωργίου Τερτσέτη, μέλους του πενταμελούς δικαστηρίου του Ναυπλίου που δίκασε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.(ΨΙΤ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ...)

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; Παθολογικά ψεύτες ή τρελοί: "Σε 11,5 εβδομάδες μπαίνουμε στην ανάπτυξη"!

Λίγοι αντιλήφθηκαν, βοηθούντων των ΜΜΕ που μετέδιδαν περισσότερο τις διαψεύσεις των κυβερνητικών (Γ.Στουρνάρας, Γ.Μιχελάκης, Ε.Βενιζέλος κλπ), παρά την είδηση, τι σήμαινε η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ: 

Την απόλυτη διάψευση ότι η χώρα μπορεί να επιβιώσει στην κατάσταση που είναι σήμερα τα επόμενα επτά χρόνια!
 
Δηλαδή χωρίς να ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα και χωρίς να υπάρξει διαγραφή χρέους. Προσέξτε: 

Όχι διαζευτικά ή το ένα ή το άλλο. Συνδυαστικά πρέπει να συμβούν και τα δύο ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ το 2022 το χρέος να φτάσει στα επίπεδα του ΑΕΠ που ήταν το 2008!
 
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, κανονικά θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση ή εν πάση περιπτώσει να είχε συγκληθεί ένα Εθνικό Συμβούλιο. Για να δούμε πού πάμε και ποιο είναι το μέλλον μας.
 
Τα ψέματα έχουν τελειώσει και μόνο διανοητικά καθυστερημένοι πολίτες, από αυτούς που τους έχει κάνει πολτό το μυαλό η τηλεόραση, μπορούν να πιστέψουν, τι; 'Οτι το ΔΝΤ δεν ξέρει τί του γίνεται; 

Ότι θα έρθουν οι Αμερικανοί ή οι Ισραηλινοί ή οι Αρειανοί να μας σώσουν από την "κακή" Γερμανία; Μα, το ΔΝΤ (και η Παγκόσμια Τράπεζα) ΕΙΝΑΙ οι ΗΠΑ!
 
Για "έξοδο από την κρίση" και "επιστροφή στην ανάπτυξη και τις αγορές το α'τρίμηνο του 2014"πρέπει να είναι κάποιος ή παθολογικά ψεύτης ή ψυχολογικά διαταραγμένος για να το ισχυριστεί......

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ Bloomberg: "Ποια ανάπτυξη; - Επιδείνωση της κρίσης για την Ελλάδα το 2014"

Την αποδόμηση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και το γκρεμό στον οποίο οδηγεί τη χώρα και τους Έλληνες επισημαίνει το Bloomberg σε ανάλυση του, η οποία καταλήγει, «μια ελληνική κρίση είναι σαφής πιθανότητα για τον επόμενο χρόνο».
Αναφέρεται στο 2014 που η κυβέρνηση λέει ότι έχοντας πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα θα μπεί σε τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες και μετά, στο δεύτερο εξάμηνο, είναι δυνατή και η έξοδος της χώρας στις διεθνείς αγορές.
Πρόκειται για παραμύθια. 
Μας περνάνε για χαχόλους και πιστεύουν πώς θα συνεχίσουμε να «τρώμε» τις απίστευτες ανοησίες που λένε περί εξόδου της χώρας από την κρίση. 
Aπλά ετοιμάζεται η μεγάλη επιδρομή για να ολοκληρωθεί το καταστροφικό έργο. 
Αυτό που θέλει την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων και τον πλήρη έλεγχο των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Το Bloomberg αναφέρει πώς,

Ποιός κυβερνάει, αλήθεια;

     Πρώτα απ' όλους οι διεθνείς τράπεζες μέσω των υποχειρίων και εκτελεστικών οργάνων τους ΔΝΤ και Κομισιόν-Ευρωπαϊκή Ένωση (!).
     Αυτοί με την σειρά τους έχουν τουςελεγκτές-τοποτηρητές της τρόϊκας, και τους αρμόδιους επιτρόπους.

     Εντός συνόρων τώρα:
     Πρώτο και μεγάλο αφεντικό ο ''εθνικός εργολάβος''-καναλάρχης-έκδότης-πολυεπιχειρηματίας, και δυό-τρείς όμοιοί του μικρότερης εμβέλειας.


     Σ' αυτούς ανήκουν όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, και η ''κυβέρνηση''!


     Δεύτερο στην σειρά αφεντικό....

.Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος που μας έχωσαν...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ BLOGS KAI ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΝΤ.

«Οι μη-Εβραίοι γεννήθηκαν για να μας υπηρετούν. Σε αυτό το κόσμο δεν έχουν παρά ένα μόνο πράγμα να κάνουν – να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ.»

Λαϊκό προσκύνημα στην κηδεία του  αρχιραβίνου του Ισραήλ! Όλη η πολιτική και πνευματική ηγεσία του Ισραήλ αποχαιρέτησε τον αρχιραβίνο Οβάντια Γιόζεφ..
 

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ 'ΧΩ ΝΕΑ ΧΑΡΥ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ! ΤΕΡΜΑ!

Η μαλακία είναι ανίκητη! 

Έπρεπε να ψηφίσουμε τον Τζήμερο που έστελνε γράμματα στην Μέρκελ βρίζοντας την Ελλάδα. 

Τους ψευτοπράσινους σκοπιανορουφιάνους, τους ανταρσέους που έκαιγαν την Μαρφίν το 2010 και αλαλαζαν με τα Πακιστάνια ζητώντας και τα ρέστα μετά τον βιασμό και την κακοποίηση της Μυρτούς που έχει μείνει φυτό εκτοτε.


 Αλλά δεν είναι δικό σου παιδί και αφού δεν θίχτηκε το πετσί σου είναι όλα καλά.

Έπρεπε να ψηφίσουμε το ΚΚΕ που δεν δέχεται έλεγχο γιατί είναι υπεράνω όλων. 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Η φράση του Καζαντζάκη είναι χιλιωειπωμένη. Πολλοί τη κατάλαβαν αλλά πόσοι την έζησαν στο πετσί τους? 

Ε λοιπόν ήρθε η Ελλάδα του success story και του περιφερόμενου στα δελτία πρωτογενούς πλεονάσματος να βρει επί τέλους αυτή η συγκλονιστική φράση "δεν έχω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι ελεύθερος" το προορισμό της. 

Ο δημοσιογράφος του BBC που αποκάλεσε Xoντρομπάσταρδο τον Πάγκαλο ξαναχτυπά: Η ελληνική κυβέρνηση διώκει τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι κατά του Μνημονίου!

Ο δημοσιογράφος του BBC που αποκάλεσε Xoντρομπάσταρδο τον Πάγκαλο ξαναχτυπά: Η ελληνική   κυβέρνηση διώκει τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι κατά του Μνημονίου!

Ο Γκρέγκ Πάλαστ είναι πολυδιαβασμένος συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος για το BBC Newsnight και τον Guardian. 

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του είχε προκαλέσει σοκ γιατί αποκάλεσε τον Θόδωρο Πάγκαλο «Χοντρομπάσταρδο που γαβγίζει στο μαντρί των δανειστών». Τώρα ανάβει φωτιά με όσα λέει για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λέει χαρακτηριστικά στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο online περιδικο Truthout κι εν συνεχεία στο προσωπικό του ιστολόγιο:

Το 2010 το κάψιμο της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε σαν ένας τρόπος για να απονομιμοποιηθούν οι διαδηλώσεις της Αριστεράς. 

Σήμερα και ενώ η τρικλίζουσα ελληνική κυβέρνηση παρακαλάει για ένα "μπισκοτάκι" τους Γερμανούς, χρησιμοποίησε έναν φόνο ως δικαιολογία για να βγάλει στην παρανομία, τη μεγάλη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στο αυτοκτονικό Μνημόνιο. 

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Χρυσή Αυγή απαγορεύθηκε γιατί ήταν ένα μείγμα ρατσιστών και βίαιων ακόλουθων. Αλλά δεν είναι γι' αυτό τον λόγο».

Ο Αμερικανός αριστεριστής συγγραφέας και δημοσιογράφος Greg Palast στέλνει και ένα σαφές και αυστηρό μήνυμα προς τους αριστερούς φίλους του: «ελπίζω να με συγχωρήσουν που δεν χειροκροτώ»!
Ο Palast ξεκινά την πολιτική του ανάλυση, απομυθοποιώντας τον «αντισυστημικό» και «αντιμνημονιακό» Σύριζα:

«θαύμα» ποτέ μας δε θα δούμε…



Πότε επιτέλους;

Όσο παθητικά υπομένουμε το δράμα, «θαύμα» ποτέ μας δε θα δούμε… Εμείς τα θρέψαμε ετούτα τα θεριά, που μας κατασπαράζουν, γιατί δεχτήκαμε τη «λογική» της απάτης ,της ρεμούλας, της συναλλαγής ,της ανάθεσης κι αυτά τα ονομάσαμε «πολιτική»… 


Τρέφαμε φίδια στον κόρφο μας χρόνια και θεωρούσαμε φυσικό να μας κατασπαράζουν …Αληθινά παράσιτα εκθρέψαμε κοιτώντας τη βολή και την καλοπέρασή μας κι αδιαφορώντας για το διπλανό, για τη σχέση μας με τους άλλους ,για την πολιτική ως πράξη ύψιστης ευθύνης και προσφοράς… 

Αφήσαμε τα ηνία της ζωής μας να κρατούν κλέφτες και λωποδύτες και τρέχαμε ξωπίσω τους κάνοντάς τους «θεούς».

Nαι, αποθεώσαμε την ευτέλεια ,τη μετριότητα ,τη ρηχότητα ,το «δήθεν». Τη ρεμούλα και την αναξιότητα την είπαμε μαγκιά…

Παλλαϊκή, εθνική αντίσταση.

Δυστυχώς, με την υπόθαλψη των εκάστοτε δωσίλογων κυβερνήσεων, οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε, με σκοπό να μην μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.
Όλα δείχνουν πως μια στρατιά τραπεζιτών, που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του ελληνικού Έθνους, επέπεσαν επί του ελλαδικού κορμού εκτρέφοντες το σαρκίο τους με τις σάρκες του ελληνισμού και αφαιμάσσουν τον Λαό ρουφώντας και την τελευταία ρανίδα του αφού κατέστησαν τους Δικαστές θεραπαινίδες τους . Αυτές οι βδέλλες ...