Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο Συνταγματολόγος και ο Κουρέλης δεν ζητάνε αντιρατσιστικό νόμο στο ΙΣΡΑΗΛ...

Μέχρι και ο Νετανιάχου καταδικάζει  
το ρατσισμό των Εβραίων


Ο Νετανιάχου καταδίκασε σήμερα (προφορικά) τις ρατσιστικές πρακτκές σε βάρος των Αράβων του Ισραήλ με αφορμή τον «φυλετικο διαχωρισμο» των μικρών παιδιών σε ένα ψυχαγωγικό πάρκο, και υποσχέθηκε ότι θα προσάγει στη δικαιοσύνη τους εβραίους εξτρεμιστές ρατσιστές, που ευθύνονται για επιθέσεις σε βάρος Παλαιστινίων. (Aμα τους βρεί). 

«Θέλω να καταδικάσω εντόνως τις ρατσιστικές ενέργειες με στόχο τους Άραβες Ισραηλινούς καθώς και τους βανδαλισμούς σε βάρος Παλαιστινίων, που έγιναν χωρίς να υπάρχει καμία πρόκληση και χωρίς καμία δικαιολογία», είπε  στο υπουργικο συμβουλίο και πρόσθεσε:

Λιάνα Κανέλλη – Αθάνατη Μαλβίνα: Η οικογένεια Σημίτη ήλθε στην Ελλάδα το 1903. Μαντέψτε από που…ΣΤΟ 2,52΄ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ !!

undefined
Ακούστε τις αποκαλύψεις για τον Γερμανοτραφή Σημίτη και την συμμορία του. 
Η Λιάνα και η αξέχαστη Μαλβίνα εκδιώχθηκαν λυσσαλέα από το σύστημα των διεφθαρμένων, μαζί με

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....

● Αποκλειστικό ! Πάει και το Γενικό Λογιστήριο του κράτους! Στο «σφυρί»  κι αυτό! 

Ήδη, υπηρεσίες του, όπως ο ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρήματος) «περνάει» σε χέρια ιδιωτών. Που σημαίνει η υπηρεσία διαλύεται.
● Ανάστατοι οι υπάλληλοι σε πολλές υπηρεσίες του ΟΔΔΗΧ, γιατί, όπως λένε, δεν γνωρίζουν που θα απορροφηθούν...

● Ευτυχώς που ακολουθεί καλοκαίρι και ο κόσμος θα «χαθεί» στα βουνά, στους κάμπους και σε παραλίες. Το κλάμα το πολύ θα πέσει από τον Σεπτέμβρη και μετά...

Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ....ετοιμάζει... ολική επαναφορά με ίδρυση νέου πολιτικού φορέα!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, αυτός ο... ""κορυφαίος ηγέτης"", που προφανώς πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς το δικό του μοναδικό πολιτικό εκτόπισμα, σχεδιάζει τη δημιουργία νέου φορέα με στόχο να συγκεντρώσει δυνάμεις από την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη. 

Μάλιστα, σωστά διαβάσετε. 

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη χώρα και βέβαια μαζί με αυτή διέλυσε και...

Ρωσικό αεροπλανοφόρο σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο - Έρχονται δραματικές εξελίξεις στην Συρία (βίντεο).

Μια εξέλιξη που απλά δείχνει αυτό που έρχεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου τους επόμενους μήνες ανακοίνωσε ο αρχηγός του ρωσικού Ναυτικού, ναύαρχος Βίκτορ Τσιρκόβ. 

Το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" διακόπτει το πρόγραμμα γενικού εκσυγχρονισμού του που....

Προσοχή στην Τουρκική κρίση....

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης | Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Στην ομιλία που έκανε σήμερα το πρωί, 2/6, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν στην Ένωση Ρουμελιωτών, (δηλαδή Τούρκων Βαλκάνιων), και ενώ η Τουρκία είχε περάσει μια φρικτή νύχτα με διαδηλωτές να συγκρούονται με δυνάμεις ασφαλείας σε δώδεκα περίπου πόλεις σε όλη την χώρα, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Ελλάδας που την κατέκρινε για την στάση της στο αδελφό έθνος της «Μακεδονίας» και τόνισε πως προειδοποίησε τους Έλληνες πολιτικούς ότι η πολιτική τους κρατά όμηρο τους «Μακεδόνες»!

Δηλαδή μέσα στον τουρκικό ορυμαγδό θυμήθηκε να καταγγείλει εμάς για «προκλητική» συμπεριφορά!

Χτες όπως έγινε γνωστό...

Η τρόικα ρίχνει τη «χαριστική βολή» στις ευπαθείς ομάδες.

Την κατάργηση 15 φοροαπαλλαγών για ανέργους, αναπήρους, συνταξιούχους και θύματα πολέμου θα ζητήσουν από την κυβέρνηση οι επικεφαλής της τρόικας που καταφθάνουν στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη με σχέδιο εφιάλτη το οποίο θα εξοντώσει, φορολογικά, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ηδη οι τεχνικές υπηρεσίες της τρόικας...
έχουν καταρτίσει σχέδιο για την επιβολή φόρου εισοδήματος σε όλα τα επιδόματα και τις συντάξεις των αναπήρων, των τριτέκνων και των πολυτέκνων, στο επίδομα ανεργίας και στο ΕΚΑΣ. 

Προβλέπει επίσης την κατάργηση ή τη μείωση του πρόσθετου αφορολόγητου ορίου των 2.000 ευρώ που ισχύει για τους

Εύγε !! Ούτε η καλύτερη προπαγάνδα των Τούρκων, δεν θα πετύχαινε τη δολιοφθορά που πέτυχε ο Πρωθυπουργός μας!

Γράφει ο Υποναύαρχος ε.α. Κ. Βουλγαράκης ΠΝ
Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι ο Πρωθυπουργός, ακολουθούσε μια μεθοδευμένη ενσυνείδητη επικοινωνιακή πολιτική «απουσίας» δηλώσεων, προκειμένου να αποφύγει την κριτική και τη φθορά της «έκθεσης πολυλογίας» τύπου Βενιζέλου – Τσίπρα !!

Με όσα όμως φέρεται να έχει δηλώσει – σχολιάσει, τελευταία στο ΚΥΣΕΑ και....

Και όμως! Οι Εβραίοι παρεμβαίνουν για το τι πρέπει να γίνει στην πατρίδα μας! Να κάνετε το Ισραήλ πολυπολιτισμικό κύριοι!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Απίστευτο θράσος επέδειξαν για ακόμη μια φορά οι εν Ελλάδι Εβραίοι!

Ζητούν απ' τα "δημοκρατικά" κόμματα (απ' τους ρουφιάνους τους δηλαδή) να φιμώσουν όποιον αποκαλύπτει τις βρωμιές τους στο τραπεζικό σύστημα και στην Παλαιστίνη!

Εμείς τους απαντούμε ως εξής:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ !!!

2 Φωτογραφίες Χίλιες Λέξεις... 
undefined
Το Σχολείο ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ

Η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου...

ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ .... Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ‏.

undefined
Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. 

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων. Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ 25ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΙΑ 13ΧΡΟΝΗ!!

thrania

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση αρπαγής της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τον 23χρονο Αλβανό, Μάριο Αγιάζι και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, τα παιδιά στο σχολείο... μεγαλώνουν με τέτοιες σχέσεις πρότυπα χάρη σε αυτά που διδάσκονται και είναι υποχρεωμένα να διαβάζουν στα σχολικά βιβλία!

ΚΟΙΤΑΤΕ ΦΑΤΣΕΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!

troika-elliniki2
ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!
Δείτε τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας. 

Δεν έχουν άλλη έγνοια από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο! 

Στη Συρία η φλόγα του πολέμου διαρκώς επεκτείνεται. 

Στη γειτονιά μας, την Τουρκία,  οι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να .....

Ιταλία: Σε 63 χρόνια θα επανέλθει η οικονομία στα επίπεδα προ κρίσης!

Ιδιαίτερα αρνητικές είναι οι προβλέψεις του ιταλικού συνδικάτου Cgil, σχετικά με το οικονομικό μέλλον της χώρας και τις δυνατότητες πραγματικής ανάκαμψης μετά την πάροδο της κρίσης.
Σύμφωνα με το Cgil, η Ιταλία θα χρειασθεί εξήντα τρία χρόνια για να μπορέσει να επιστρέψει η απασχόλησή της, στα επίπεδα του 2007. 
Για την επιστροφή του ΑΕΠ στα επίπεδα προ κρίσεως , σύμφωνα με το ιταλικό συνδικάτο, θα απαιτηθούν 13 χρόνια.

Σε ισχύ πλέον ο νόμος για τη δωρεά οργάνων !!

undefined
Διευκρινίσεις από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
Σε ισχύ τίθεται σήμερα, 1η Ιουνίου, ο νόμος περί δωρεάς οργάνων, που αφορά την αφαίρεση οργάνων από αποβιώσαντες δότες.

Όπως έχει διευκρινίσει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του ή ενάντια στην αρνητική του δήλωση.

Σύμφωνα με το νόμο «η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».

Η τροποποίηση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής εισηγήσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Οκτώβριο του 2011.

Όταν ο Οδυσσέας επέστρεψε στην Ιθάκη... ΑΡΚΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ. ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; MAΛΛΟΝ ΟΧΙ.

undefinedΕίναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις κεραίες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Είπαν ψέμματα KAI για την COSCO! Δεν πωλήθηκε 4,3 δις αλλά μόνο 500 εκατ. 200 θέσεις εργασίας αντί για 4000 .

coscoΑποκαλυπτικά στοιχεία για την επένδυση της Cosco στον Πειραιά παραθέτει σε ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική παράταξη «Αυτόνομη Παρέμβαση» σημειώνοντας ότι «χωρίς σοβαρά οφέλη για την ελληνική οικονομία, αλλά πολλαπλά για την κινέζικη εταιρεία και οικονομία, αποδεικνύεται η “επένδυση” του κινεζικού ομίλου της COSCO στον Πειραιά».

Αναλυτικά, η ενδιαφέρουσα ανακοίνωση έχει ως εξής: Χωρίς σοβαρά οφέλη για την ελληνική οικονομία, αλλά πολλαπλά για την κινέζικη εταιρεία και οικονομία, αποδεικνύεται η “επένδυση” του κινεζικού ομίλου της COSCO στον Πειραιά.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ !!!

Πόσα νησιά έχει το ΤΑ Ι Π Ε Δ ? περίπου 560. 

Η μελέτη έχει καταγράψει 598. που χάθηκαν 38 νησιά ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?


Αξία 273δισ Ευρω.!


Όλα αυτά στο ΤΑΙΠΕΔ – TREUHAND ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και όλα αυτά τα ελέγχουν οι Βρυξέλλες !


Κανείς δεν ασχολείται με την ΟΥΣΙΑ !!


Ουτε συμπολίτευση Ουτε αντιπολίτευση !


Ποιος εχει κατανοησει οτι με την Εκχωρηση Εθνικου Προυπολογισμου φετος

Όπου υπάρχει εκλογικός καπνός…..

του Σπύρου Χατζάρα


Το ερώτημα που βασανίζει τους εγχώριους πολιτικούς που δεν γνωρίζουν, είναι το τί θα γίνει μετά τις Γερμανικές Εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου 2013. 

Τους «άνωθεν» και «έξωθεν» που γνωρίζουν τους απασχολούν άλλα πράγματα, για μετά το 2022,όταν οι συντάξεις θα είναι 360 ευρώ. 

Για τους ντόπιους, οι πρόωρες εκλογές είναι πολιτική νομοτέλεια, προ του οικονομικού αδιεξόδου. 

Στα όρια παραλογισμού ο Βενιζέλος. Ζητά να απαγορευθεί η διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή!

Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο προσωρινός αρχηγός του πάλαι ποτέ κόμματος και νυν πολιτικού πτώματος των κλεφτών και των απατεώνων, έκανε στα κανάλια κάποιες δηλώσεις για τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νόμο, με τη συνήθη… λογοδιάρροια που τον διακρίνει. 

Μεταξύ των άλλων, ζήτησε ευθέως τη νομοθετική απαγόρευση –μέσω του προωθούμενου "Νόμου του αίσχους"-, όχι μόνο των ιδεών, αλλά και του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή την προσφορά τροφίμων,...ρούχων κ.λπ. σε άπορους Έλληνες, οι οποίοι βεβαίως δε γεννήθηκαν άποροι, το κόμμα του άλλωστε τους έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις - Έρχεται ο στρατός των 30.000! VIDEO .

ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ : 

ΝΤΡΟΠΗ ΩΡΕ !! 

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ...ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ   ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΣΤΗ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..!!! 

ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!  ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ !!!

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!


Σχεδόν 48 ώρες μετά από την συνομιλία που φέρεται να είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Α/ΓΕΕΘΑ ,δεν έχει διψευστεί . 

Ούτε από το Μέγαρο Μαξίμου ,ούτε από το ΓΕΕΘΑ. Συνεπώς ο καθένας μπορεί να συμπεράνει ότι τα όσα διέρρευσαν είναι αληθή . Και σίγουρα δεν είναι διόλου ευχάριστα.

Ε ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ……ουτως ή αλλως ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

Στην Ελλαδα (σε οτι απεμεινε δηλαδη) του ετους 2013 ολοι ζουν για μια συγνωμη……..η οποια δυστυχως δεν ξεστομιζεται απο κανεναν.
Ο Βενιζελος !!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενει εως και ΑΠΑΙΤΕΙ .....μια συγνωμη απο τους Ελληνες για οσα του καταμαρτυρησαν οταν ηταν Υπουργος Οικονομικων και ειχε αναλαβει το βαρυ φορτιο διασωσης της χωρας και μαζι και τη διασωση δεκα εκατομμυριων ελληνων (ευτυχως ξαλαφρωσε απο 2.500-3000  που αυτοκτονησαν και καποιες χιλιαδες νεους επιστημονες που εγκατελειψαν τη χωρα) .....

Βίντεο - Αποκάλυψη: Ο ρόλος της Μοσάντ στην ανατροπή του Παπαδόπουλου και στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο!!! (Για αυτό δεν θα ανοίξει ποτέ ο "Φάκελος της Κύπρου" από τους δημοκράτες)

undefined
Αποκαλύψεις για τον ρόλο του Χένρυ Κίσινγκερ, της αμερικανικής πρεσβείας (με τον εβραίο πρέσβη Ντάσκα...), της Μοσάντ και πολλά άλλα...

Δείτε το βίντεο:

"Έξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα" φώναξαν 7.000 Γερμανοί - Στην Ελλάδα πίναμε καφεδάκι!

Έξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα" φώναξαν περίπου 7.000 διαδηλωτές στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας σε μία συγκέντρωση κατά της πολιτικής λιτότητας.
Χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ....

Εάν δεν εξυπηρετούμε σωστά το χρέος, δεν πρόκειται να μας δανείσουν ποτέ οι αγορές - ενώ, για όσο χρονικό διάστημα δεν μας δανείζουν οι αγορές, είναι πολύ δύσκολο να ξεφορτωθούμε το ΔΝΤ, τους «τοκογλύφους» και την «πρωσική» Γερμανία. 

Εάν όμως δεν διώξουμε όλους αυτούς τους εισβολείς, δεν υπάρχει μέλλον για την πατρίδα μας – η οποία κινδυνεύει, χωρίς καμία αντικειμενική αιτία, να καταλήξει στα σκουπίδια της ιστορίας”.
Θεωρούμε σκόπιμη μία αναφορά στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους – σε μία «συζήτηση», η οποία διεξάγεται από αρκετό καιρό και που συνήθως καταλήγει ......

Η Αλήθεια περί Φυλής και Φυλετισμού που οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν θέλουν να ξέρεις!!! (Βίντεο) .

Στις μέρες μας ζούμε πραγματικά ένα πρωτόγνωρο είδος τυραννίας... 

Αυτό του αντιρατσισμού.

Η διεστραμμένη αυτή θεωρία έρχεται σε άμεση σύγκρουση με το θέλημα του Θεού που δημιούργησε το σύμπαν και κατ' επέκταση και εμάς... 


Κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά τα οποία εκφράζει ποικιλοτρόπως.

Επίσης οι φυλές διαχωρίζονταν παραδοσιακά από σύνορα. 

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΗΜΕΡΕΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΖΕΥΕΙ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
20130602-093749.jpgΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ. ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σε εξέλιξη οι έρευνες μέχρι αυτήν την ώρα!
Συγκλονίζει η δολοφονία ( σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές ) του ζευγαριού στην Ακτή .....

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΦΟΒΕΡΟ-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

undefined
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! 

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΖΕΦΡΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ!

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” Ξένοι λόγιοι υποκλίνονται στο ελληνικό μεγαλείο !!!

xenoi

“Deorum lingua est lingua Graecorum”

(Η γλώσσα των θεών είναι η Ελληνική γλώσσα)

“Totum Graecorum est”

(Όλα είναι Ελληνικά) *['Ολα προέρχονται από τους Έλληνες]......

Ουδέποτε υπήρξε «Ελληνικό σχέδιο»

Της Ζέζας Ζήκου

Μπορεί μια κυβέρνηση να διαβρώσει τους πραγματικούς μισθούς με τον πληθωρισμό, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να τους περικόψει σημαντικά σε απόλυτες τιμές. 

Εχουν την τάση να μένουν «κολλημένοι», έλεγε ο Κέινς από τη δεκαετία του 1920. 

Οι εργοδότες αποφεύγουν να...
κόβουν τους ονομαστικούς μισθούς, επειδή «φοβούνται μήπως πυροδοτήσουν αντιδράσεις σε δύσκολους οικονομικά καιρούς», έγραφαν οι σπουδαίοι Κάνεμαν, Κνετς και Θάλερ το 1986 στην «Αμερικανική Οικονομική Επιθεώρηση».

Συνεχίζουν να μας δουλεύουν "ψιλό γαζί"

Ό,τι κάνουν με το αντιρατσιστικό, το ίδιο θα κάνουν και με την αναθεώρηση του Συντάγματος

Το δούλεμα που ρίχνει στο λαό το πολιτικό σύστημα πάει σύννεφο. 

Τελευταίο δούλεμα είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. 

Ξαφνικά, εκεί που τίποτα δεν κινούταν, έχουμε μια βροχή από αντιρατσιστικά νομοσχέδια. 

Όλα τα κόμματα έχουν...

Η νόσος της δημοκρατίας....

Σε μέρες που οι περισσότεροι στον τόπο μας δεν βλέπουν παρά μονάχα την οικονομική αιμορραγία μιας δεινά τραυματισμένης κοινωνίας, ενώ προιόντος του χρόνου και παρά τα επικοινωνιακά “τερτίπια” της κυβέρνησης , η ελπίδα αποδεικνύεται η τροφή μιας αυταπάτης που δεν προσδέχεται ο λογισμός, μολονότι η καρδιά τη λαχταρά γιατί απόκαμε να συγκομίζει τον άνεμο, οξύνεται η κρίση της δημοκρατίας.

Του Στέλιου Συρμόγλου 
Και στο ερώτημα αν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα, βρισκόμαστε μπροστά στην οδυνηρή διαπίστωση ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα νοσεί. 

Και δημοκρατία δεν έχουμε όταν με ολέθριες πολιτικές εξαφανίζεται το κοινωνικό κράτος, βάναυσα προσβάλλεται η εθνική αξιοπρέπεια, εγκαταλείπονται επί της ουσίας τα...

Μας φορτώνουν παράταση της εισφοράς «αλληλεγγύης»!

Η εισφορά «αλληλεγγύης» που κυμαίνεται από 1% έως 4% στο σύνολο των εισοδημάτων, σχεδιάζεται να παραμείνει για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον, καθώς το υπουργείο ληστρικών Οικονομικών ανατρέπει τον αρχικό σχεδιασμό του σύμφωνα με δημοσίευμα του κυριακάτικου Βήματος.

Παράλληλα, η προδοτική κυβέρνηση έχει ανοιχτά κι άλλα «μέτωπα», τα οποία...

Το δόλιο «Δουβλίνο ΙΙ»

Η Ιταλία κατηγορείται ότι έδωσε χρήματα σε Αφρικανούς μετανάστες υποκινώντας τους να κατευθυνθούν στη Γερμανία. 

Η δε Bild ωρύεται ότι τους εφοδίασε και με προσωρινές άδειες παραμονής, για χρήση εντός Σένγκεν.

Σκάνδαλο;

Παντού υπάρχει μία Ρεπούση…

Η Μαρία Ρεπούση θυμίζει κάπως την Αννα Βίσση. 

Είναι… απελπιστικά διαθέσιμη σε κάθε κυβέρνηση, σε κάθε κόμμα, σε κάθε εξουσιαστικό σχηματισμό που χρησιμοποιεί Ελληνίδα φωνή για βάρβαρα προστάγματα. 

Να μην ξεχνάμε την.....

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ;‏

undefined

Χαμός στην Τουρκία. Κλείνει το τόξο των εξεγέρσεων στην Μεσόγειο. 


Ακολουθεί η Ελλάδα; 

Μπορεί η Τουρκία να εξάγει την κρίση στο Αιγαίο;

Χαμός επικρατεί στην Τουρκία και τυφλά ξεσηκώνονται με SMS οι πάντες κατά της εξουσίας. 


Αυτά που προβλέπονται στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιων έφθασαν στην Τουρκία.

ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ Νο2; - Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή....

Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία

πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.

Τα δύο πλοία την ώρα που μαίνονταν οι ταραχές στην Κωνσταντινούπολη έφυγαν από την θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ρόδου και ακολουθώντας πορεία βορειοδυτική, μπήκαν στα Εθνικά Χωρικά Υδατα ανατολικά της Αμοργού, πέρασαν δυτικά της Σύρου, μετά έπλευσαν μεταξύ Κέας και Γιάρου και κατευθύνθηκαν προς την Άνδρο.

Τι στο διάολο μόνο εμείς κοιμόμαστε ;ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ «Εξω η Τρόικα» στα... πορτογαλικά – Ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης..

undefined
Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Σάββατο, τους δρόμους της Λισαβόνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Πορτογαλίας εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια.

Κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Φτάνει», «Έξω η Τρόικα» και «Να παραιτηθεί η κυβέρνηση», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο που στεγάζει την αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Λισαβόνα, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

«Σταματήστε αυτήν την πολιτική»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ... !!!ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ;‏

Ο πρώην πρωθυπουργός παραβρέθηκε σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με ομιλητή τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ και υπέβαλε ερώτηση-παρέμβαση για την πορεία του προγράμματος δημοσιονομικής σταθεροποίησης και την απουσίας αναπτυξιακού σχεδιασμού στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδήμος ρώτησε τον πρόεδρο του Eurogroup «αν το πρόγραμμα για την Ελλάδα εφαρμόζεται με τον σωστό ρυθμό, αν τα μέτρα είναι αρκετά ή χρειάζεται να συμπληρωθούν για να τονώσουμε την οικονομική ανάπτυξη διαφορετικά διακυβεύεται όχι μόνο η κοινωνική συνοχή αλλά και η ίδια η δημοσιονομική προσαρμογή».

Ο κ. Ντάισενμπλουμ ή δεν κατάλαβε το ερώτημα ή απλώς το απέφυγε και απάντησε ότι ....