Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

Αξιολόγηση και Μεταρρυθμίσεις ζητούν οι δανειστές Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Μεταρρυθμίσεις συνιστά και ο Κυριάκος, «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενος», και όλο το Σιωνιστικό επιτελείο της Ν.Δ. των Περιούσιων!!!!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΦΤΗΣ των συντάξεων καραδοκεί……..

Να ξέρετε εσείς οι ψηφοφόροι του Κυριάκου ότι θα έχετε μείωση των συντάξεων, μόλις η Ν.Δ. των Περιούσιων Κυριάκου-Ντόρας- Βρούτση-Αδωνάι-Χατζηδάκη-Κεραμέως-Μισέλ- Μιλτιάδη, κ.λ.π. αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

Αν πείς για τους εφιάλτες του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι τους εκεί. Όλοι αυτοί της Φώφης, που είδατε στην T.V., είναι υπηρέτες της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.

Όπου Σοσιαλισμός εκεί και Σιωνισμός………….

Αν πείς και για τους Συριζαίους, η υποτέλεια ...

“Η ΕΕ είναι το μέσον για να κερδίζει μόνο η Γερμανία”! Ο Τραμπ λέει αλήθειες

«Εξόχως καταστροφικό λάθος» ήταν το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας κατά την προφυγική κρίση. Η Γερμανία άφησε «όλους αυτούς τους ανθρώπους» να μπουν στη χώρα, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται. «Γνωρίζετε ότι αγαπώ τη Γερμανία, διότι ο πατέρας μου κατάγεται από την Γερμανία και δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτήν την θέση». Γι αυτό και οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν μια πολιτική ασφαλών συνόρων από την πρώτη μέρα της ανάληψη της προεδρίας από αυτόν, τόνισε. Το να αφήσει όλους αυτούς τους...

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΓΚΕΡΙΝΓΚ ΤΟ Ε- ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ! Φόρος και σύνταξη με βάση το σύνολο της περιουσίας των φορολογούμενων

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα καθώς πλησιάζει η εφαρμογή του, επιβεβαιώνοντας την προ διετίας αποκάλυψη του Γιώργου Τράγκα μέσω του περιοδικού CRASH, ότι οι Γερμανοί θέλουν να βάλουν χέρι στο σύνολο των περιουσιών των Ελλήνων, εφαρμόζοντας νόμο, αντίστοιχο με αυτό του Χίτλερ και του Γκέρινγκ κατά των Εβραίων στη ναζιστική Γερμανία.
Στο e- περιουσιολόγιο όπως κατ’ επανάληψη έχει γράψει .....

Στόχος των επενδυτών ακίνητα που εκποιούν οι τράπεζες.

Τα ξενοδοχεία και τα ακίνητα που συνδέονται με τα «κόκκινα» δάνεια που έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές τράπεζες, αναμένεται να βρεθούν στο στόχαστρο των επενδυτών κατά το 2017, σύμφωνα με σχετική έρευνα της ΝΑΙ Hellas, στο πλαίσιο αντίστοιχης πανευρωπαϊκής μελέτης.

Σύμφωνα με την εταιρεία παροχής συμβουλευτικών κι εκτιμητικών υπηρεσιών ακινήτων, η ελληνική αγορά παρουσιάζει πλέον σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, οι οποίες μάλιστα δεν περιορίζονται στις παραπάνω κατηγορίες ακινήτων, αλλά εκτείνονται ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝ ΠΡΟΚEIΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ξεσηκωμος
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Προφανώς, οι Νεοναζί μας εκλαμβάνουν ως εντελώς αμόρφωτους, καθυστερημένους και ευκολοχειρίσιμους.  Και, από μια πλευρά έχουν δίκαιο, αφού ότι εγκληματικό εφεύρημα  και αν τους περάσει από το μυαλό, σπεύδουν διασκεδάζοντας να μας  το επιβάλλουν. Και  οι κυβερνητικοί μας, ΟΛΟΙ, και αυτοί που πέρασαν και αυτοί που είναι τώρα στην εξουσία, αλλά και αυτοί που προλειαίνονται, το υπογραμμίζω ΟΛΟΙ, υποκλίνονται, συζητούν επί ώρες-ημέρες-εβδομάδες-μήνες, τις
λεπτομέρειες σχεδίων γεμάτων (ας μου επιτραπεί) από  " εγκληματικές ηλιθιότητες", που  εμφανίζονται ως δήθεν σωτήριες, αλλά που μας οδηγούν κατευθείαν σε εξαφάνιση. Και αυτή η πορεία προς το μηδέν δεν τελειώνει, και αν δεν αντιδράσουμε δεν πρόκειται να τελειώσει πριν από την ολοκληρωτική μας καταστροφή.

Αρνούμαι να δεχθώ ότι, έστω και αν οι ιθύνοντες δεν είναι οικονομολόγοι, ή έστω και αν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μόνο κάποια  "πασαλείμματα" οικονομικών γνώσεων, αδυνατούν να κατανοήσουν, τα αυτονόητα, δηλαδή ότι:

* με λιτότητα, και μάλιστα αυτής της στραγγαλιστικής μορφής, η αναμονή ανάπτυξης αποτελεί ευτράπελο,

* η πολιτική  λιτότητας ανήκει στην επικίνδυνη κατηγορία των ιδεολογικών νεοφιλελεύθερων εμμονών, που ουδέποτε είχε (διότι δεν είναι δυνατόν να έχει)  θετικά αποτελέσματα,

*το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο, οι δανειστές αποκλείεται να μην το γνωρίζουν, και συνεπώς  ..

Έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από τους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση στο ζήτημα αυτό.

Καταπατώντας μία προς μία τις εξαγγελίες της για προστασία της πρώτης κατοικίας και των περιουσιακών στοιχείων, η κυβέρνηση προχωρά γοργά προς την ενεργοποίηση του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θέλοντας να ξεμπλοκάρει τις αντίστοιχες υποθέσεις με έδρα τα ειρηνοδικεία.

Πλέον σε αυτή την περίπτωση έδρα του πλειστηριασμού θα θεωρείται ...

Βαδίζοντας προς το χάος

Το αναπόφευκτο μελλοντικό κραχ δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί από τις υπερχρεωμένες κεντρικές τράπεζες, αλλά μόνο από το ΔΝΤ, αφού προηγουμένως κλειδώσει το σύστημα – ενώ οι προβλεπόμενες κοινωνικές εξεγέρσεις προϊδεάζουν για...