Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ...

undefined
Όταν παρέδιδαν την χώρα στο μνημόνιο, εσείς υμνούσατε τον μεγάλο στοχαστή.

Οταν παρεδιδαν πραξικοπηματικά τα Ίμια, αποθεώνατε τον καταλληλότερο Σημίτη.


Οταν πρόδιδαν τον Οτσαλάν, εσείς κάνατε χορωδία με τον μεγάλο τραγουδιστή.

Οταν παρέδιδαν τον ΟΤΕ εσείς υμνούσατε τους Γερμανούς.
Οταν ξεπουλούσαν την.....

Μόνη μας ελπίδα, να μην γίνουν οι τάφοι μας αφοδευτήρια...

Ξέρετε γιατί σωπαίνουμε στα όσα συμβαίνουν; Επειδή έχουν ήδη σκοτώσει το μυαλό μας... Νεκροζώντανοι που περιφερόμαστε βουβοί και αγέλαστοι (ή ξαπλώνουμε στους καναπέδες μας) είμαστε. Νεκροί που δεν έχουμε καταλάβει την κατάστασή μας...

Ελπίζουμε να μπει χρώμα στη ζωή μας, αλλά δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τα χρώματα, αφού μας έμαθαν να αναγνωρίζουμε μόνο το χρήμα.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ και η υποβάθμιση του ελληνικού χρηματιστηρίου δημιουργούν νέα κρίση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Reuters…

Σε σημερινό του άρθρο το δίκτυο reuters, εκτιμά ότι η Ελλάδα περνά νέα κρίση, τόσο με την απόφαση να μπει «λουκέτο» στην κρατική ραδιοτηλεόραση, όσο
και με την υποβάθμιση του ελληνικού χρηματιστηρίου στις αναδυόμενες αγορές. (σσ το χρηματιστήριο σήμερα έπεσε κατά 3,21% στις 867,08 μονάδες).

ΟΛΙ ΡΕΝ: “ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ”. ΤΙ ΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ; ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ‘ΣΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

ΟΧΕΤΟΣ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο ΟΛΙ ΡΕΝ “ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ”. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

Ποιο ρήγμα μπορεί να δώσει σεισμό ως 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα ;;

Οι τελευταίοι σεισμοί στη βόρεια Πελοπόννησο, έκανα του ιστορικούς, να γυρίζουν χιλιάδες χρόνια πίσω, στην μυστηριώδη εξαφάνιση της αρχαίας πόλης της Ελίκης.
Οι ιστορικοί αναφέρουν, πως η αρχαία πόλη της Ελίκης που βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο, χάθηκε μέσα στη θάλασσα το 373 π.Χ, ύστερα από έναν τρομακτικά ισχυρό σεισμό που πιθανότατα να άγγιξε και τους 9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Η Ουάσιγκτον φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση!

Η είδηση για το αιφνιδιαστικό λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση έχει προκαλέσει σφοδρή ανησυχία στις ΗΠΑ, μεταδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου. 

Στην προσωπική του ιστοσελίδα γράφει πως ανησυχία διακατέχει αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον που ασχολούνται με τα θέματα της Ελλάδας, μετά την πληροφόρηση που έφτασε στην αμερικανική πρωτεύουσα από την Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η συμμαχική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κινδυνεύει με κατάρρευση μετά την αψυχολόγητη απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατεβάσει τα ρολά της ΕΡΤ, που οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα mignatiou: 

Η αβάσταχτη βαρύτητα της Χούντας....

     Με τον επιθανάτιο ρόγχο της η ΕΡΤ αποκάλυψε στον ελληνικό λαό, αλλά και παγκόσμια, αυτό που η ίδια προσπαθούσε τόσον καιρό να αποκρύψει, να συσκοτίσει

την ύπαρξη της Χούντας των Αθηνών.

     Το οξύμωρο είναι ότι για την εγκαθίδρυση και την στερέωση αυτής της χούντας, σημαντικότατο μερίδιο ευθύνης έχει ο τρόπος λειτουργίας του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού.

     Τότε γιατί τόση θλίψη, κλάμα κι οδυρμός για το κλείσιμο της ΕΡΤ;  


Ενός καναλιού που τα κρίσιμα αυτά χρόνια έχει σταθεί απέναντι στον χειμαζόμενο λαό, συσκοτίζοντας την πραγματικότητα και εξυπηρετώντας τους σκοπούς της τρόϊκας και των οιονεί δοσιλογικών κυβερνήσεων;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Το δούλεμα του αιώνα από τους πολιτικούς απατεώνες - Το κλείσιμο της ΕΡΤ το υπέγραψαν ΟΛΟΙ...!!!

Προφανώς δεν θα το διάβασαν ο Κουβέλης με τον Βενιζέλο...

Η δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα κλείσει ή θα συγχωνεύσει οργανισμούς βρίσκεται γραμμένη στο Μνημόνιο το οποίο ρητά προσδιορίζει από πού θα γίνουν οι απολύσεις και θα μειωθεί ο δημόσιος τομέας.

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

«ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ»

Ελληνίδες, Έλληνες,


Σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη καμπή της νεωτέρας ημών ιστορίας, η ελληνική κυβέρνησις με αίσθημα ευθύνης αλλά ταυτοχρόνως αποφασιστικώς και ταχέως προβαίνει σε αποφάσεις σωτηρίους δια την επιβίωσιν της και την διάσωσιν της εις τους ευαγκάλους κόλπους της τρισευγένου και τρισενδόξης ευρωπαϊκής ενώσεως.

Ανακοινώνουμε μετ’ επιτάσεως εις τον ελληνικόν λαόν ότι από τούδε και στο εξής παύει η λειτουργία της κρατικής τηλεοράσεως, των κρατικών και ημικρατικών σχολείων, νοσοκομείων και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων.

Η λειτουργία τούτων αποτέλεσε σκανδαλώδης

LE MONDE - "Oύτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά"

Στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να βάλει οριστικό λουκέτο στην ΕΡΤ αναφέρεται δημοσίευμα της γαλλικής Le Monde, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.


Ο ''ξαφνικός θάνατος'΄της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία με άρθρα τους ενημέρωσαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η Le Monde φιλοξενεί δηλώσεις όσων βρέθηκαν στην ΕΡΤ, τη στιγμή της απόφασης με χαρακτηριστικότερη αυτή του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, τενόρου της χορωδίας της ΕΡΤ, ο οποίος σοκαρισμένος είπε: 


''Αυτό είναι η Χούντα που έρχεται''.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΩ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ»

papouliasCFE4BE548010D6DEA5B9A917268E2015
Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας (άρθρο 33 παρ. 2).....
“Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού”
Δεν μπορώ να παρέμβω στο θέμα της ΕΡΤ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Αφού υπογράμμισε ότι «πρέπει να υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση, γιατί η ενημέρωση του λαού δεν μπορεί

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ...

Μέγα θέμα εχει προκύψει απο το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. 

Αυτη την ωρα ανώτεροι αξιωματικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες οι οποίες εμπλέκονται με τις επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων στον χειρισμό κρίσεων ζητούν διευκρινίσεις απο τα επιτελεία τους για το πώς θα καλυφθεί η 'μαύρη τρύπα' που δημιούργησε στα επιχειρησιακά τους σχέδια κυβερνητική απόφαση... 
 
Τι εχει συμβει;

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥΒΟΛΑ....


Μέρα ντροπής – Εικόνες κατεχόμενης χώρας - Θα έπρεπε σήμερα να έχουν στηθεί εκτελεστικά αποσπάσματα και να ακούγεται ο ήχος των πολυβόλων, ενώ τα τουφεκισμένα κουφάρια των δωσίλογων, θα έπρεπε να παραμένουν παρατημένα στον Ήλιο και να τα ξεσκίζουν τα σκυλιά, για αυτό που τόλμησαν να κάνουν στη χώρα…


Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε την ΕΡΤ η γερμανοτσογλαναρία της Αθήνας, ούτε τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί, ούτε με συντεχνιακή μονομέρεια μπορεί να αντιμετωπίζεται.
Αποκαλύπτεται μέσα από αυτόν, μια επικίνδυνη φιλοσοφία πολιτικής και εθνικά επικίνδυνης έως και προδοτικής πολιτικής στάσης, και οφείλουμε να ξεβρακώσουμε άμεσα τους πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας και τις πολιτικές στοχεύσεις τους.

ΒΙΝΤΕΟ από ΕΡΤ !!!Ο Καμμένος μίλησε για χούντα και κατάληση του Συντάγματος... πολύ μεγάλη συγκέντρωση κόσμου έξω από την ΕΡΤ‏











ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΠΑΡΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!

Από αυτή την κυβερνητική-τρικομματική μαριονέτα να τα περιμένουμε όλα να τα δούμε. 


Όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και σε όλη την Ελλάδα είναι ικανοί να βάλουν λουκέτο οι πολιτικοί ολετήρες. 

Δεν τον ακούγατε τον δωσίλογο Σαμαρά που καλούσε τους εταίρους να πάρουν τα κοιτάσματα του Αιγαίου γιατί ανήκουν στην Ευρώπη; 

Ήξερε τι έλεγε ο Μεσσήνιος. 

Έχει κανονίσει να ξεπουλήσει ακόμη και το Αιγαίο μας στους τοκογλύφους. 

Αυτός και η τρισάλθια κυβέρνησή του είναι ικανή να βάλουν λουκέτο και στην βουλή, παραδίδοντας τα κλειδιά απευθείας στην Μέρκελ!

Ο Σαμαράς λοιπόν, ο προβαλλόμενος ως καταλληλότερος Πρωθυπουργός από τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, αποφάσισε στο πυξ λαξ να κλείσει το κρατικό κανάλι, πετώντας στο δρόμο 2652 εργαζόμενους!


Το πολιτικό αυτό υποκείμενο που υποδύεται τον Πρωθυπουργό αλλά..

"Μετά την ΕΡΤ σειρά έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις" - Απόστρατοι προειδοποιούν.....

Με μια μεταμεσονύχτια ανακοίνωση η ένωση αποστράτων ΑΝΕΑΕΔ, προειδοποιεί ότι μετά από την ΕΡΤ ,έρχεται η σειρά των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “κυβερνητικό πραξικόπημα” και προσθέτει:

“Και βέβαια το επόμενο εύκολο θύμα ακολουθεί. Ο χώρος των «ανάδελφων» Ενόπλων μας Δυνάμεων.”

"Μαύρη τρύπα" στην εθνική ασφάλεια το κλείσιμο της ΕΡΤ - Προβληματισμός στα επιτελεία

Μέγα θέμα εχει προκύψει απο το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. 

Αυτη την ωρα ανώτεροι αξιωματικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες οι οποίες εμπλέκονται με τις επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων στον χειρισμό κρίσεων ζητούν διευκρινίσεις απο τα επιτελεία τους για το πώς θα καλυφθεί η 'μαύρη τρύπα' που δημιούργησε στα επιχειρησιακά τους σχέδια κυβερνητική απόφαση.

Τι εχει συμβει;

Η πονηρή καλόγρια....!!!

Ένα βράδυ μπαίνει σε κάποιο ταξί μια καλόγρια. 

Ο ταξιτζής την κόβει καλά-καλά και προσέχει τις καμπύλες της καθώς αυτή βολεύεται στο πίσω κάθισμα. 

Ενώ αυτός οδηγούσε αυτή άλλαξε στάση και κάθισε με τα πόδια ανοικτά χωρίς να το αντιληφθεί πως ο ταξιτζής είχε κολλήσει τα μάτια του στο καθρεφτάκι του κοιτώντας την. 

Για να σπάσει τον πάγο αρχίζει: 

- Τί γνώμη έχεις για το σεξ, αδελφή;... - Πιστεύω πως κάτω από κάποιες προϋποθέσεις είναι σωστό.


- Και ποιες προϋποθέσεις είναι αυτές;

Η Ελλάδα χωρίς ΕΡΤ είναι χαζή, ξανθιά και το επίθετό της είναι Μπόμπολας.....

undefined
Με εντολή Σαμαρά, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. 
Η απόφαση πάρθηκε με “πράξη νομοθετικού περιεχομένου”, γιατί πια δεν έχουμε βασιλιά για να υπογράφει βασιλικά διατάγματα ....

Τετελεσμένο γεγονός η πανωλεθρία της Ελλάδας....

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ


Επισκοπώντας το πρώτο από τα τρία πακέτα μέτρων λιτότητας, το οποίο η Ευρώπη και το ΔΝΤ επέβαλαν στην Ελλάδα, αποδεικνύεται πως η αισιοδοξία της τρόικα αναφορικά με το πώς η ελληνική οικονομία θα αντιδρούσε στη λιτότητα υπήρξε εντελώς εσφαλμένη», αναφέρει το χθεσινό editorial της βρετανικής εφημερίδας Guardian.
«Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα ετήσια έσοδα…
της Ελλάδας, το ΑΕΠ της, δεν θα σημείωνε πτώση μεγαλύτερη του 5.5% σε σχέση με τα επίπεδα του 2009. 

Στην πραγματικότητα, όμως, η πτώση ήταν τρεις φορές μεγαλύτερη της προβλεπόμενης. Η ανεργία το 2012 αναμενόταν να μην ξεπεράσει το 15%. Τελικά, έφτασε το 25%. 

Εν μέσω κρίσης, οι Ελληνες δεν θα απέφευγαν τον κοινωνικό και οικονομικό εκτοπισμό. Ωστόσο, οι πολιτικές που υπέστησαν επέτειναν την οδύνη. 

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.!!!

Η κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2.600 υπαλλήλων με Πράξη Πραξικοπηματικού Περιεχομένου. 

Το λουκέτο στην ΕΡΤ αποτελεί ένα ακόμα κεφάλαιο στο success story του Αντώνη Σαμαρά, το οποίο θα ολοκληρωθεί με τον βομβαρδισμό της Ακρόπολης.

Η ανακοίνωση του λουκέτου στην ΕΡΤ ενεργοποίησε τους δημοσιογράφους της, με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε έκπληκτοι το καλύτερο και πιο ζωντανό πρόγραμμα που... έχει παρουσιάσει ποτέ η ΕΡΤ.

Ειλικρινά, αναρωτιέμαι γιατί περίμεναν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ την ανακοίνωση των απολύσεών τους, για να εκφραστούν ελεύθερα και να απευθυνθούν στην κοινωνία.

Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα για τους καλύτερους, και η ΕΡΤ διαθέτει -μεταξύ άλλων- και κάποιους εξαιρετικούς δημοσιογράφους.

Ε ΨΙΤ ....ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑ... ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ

Ψιτ! Εσύ ο ψηλός! Με τα γυαλιά! Ναι, ναι! Εσύ που γέρνεις. Να σε ρωτήσω: Ακούς τί λες; Ακούς... 

Δηλαδή, θέλω να πω, αυτά που λες τα γράφεις μόνος σου, ή στα μεταφράζουν απ' τα γερμανικά και στα δίνουν έτοιμα; Τα γράφεις... 

Να το κοιτάξεις αυτό, γιατί ένας άλλος που έκανε το ίδιο πριν πολλά χρόνια, τον αφήσανε και πέθανε στη φυλακή. Γιώργο τον λέγανε. 

Κι εκείνος τουλάχιστον φρόντισε να χαριστούν τα χρέη τουλάχιστον των αγροτών, για να μην τους πάρει η τράπεζα χωράφια και σπίτια! Να σου δώσω και μιά συμβουλή; 

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ.....


Εθνικό Τόξο,

Πατριωτικό Τόξο,


Δημοκρατικό Τόξο,



Συνταγματικό Τόξο,



Αντιμνημονιακό Τόξο...



... γεμίσαμε τόξα, αλλά από βέλη τίποτα !


Μέσω socar πάει στους Τούρκους η ΔΕΣΦΑ.....


Αυτά που θα συμβούν το επόμενο 

πεντάμηνο είναι πέραν πάσης 

φαντασίας . 

Σε απάτη εξελίσσεται η υπόθεση του διαγωνισμού της ΔΕΣΦΑ με τους τουρκόφωνους Αζέρους της Socar να έχουν προσφέρει, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές στο defencenet.gr, ένα τίμημα κάτω από 400 εκατ. ευρώ (350-400 εκατ. ευρώ, αναφέρουν οι πληροφορίες)  για το 66%, ενώ η προσφορά της ρωσικής Sintez ήταν 1 δισ. ευρώ!

Δηλαδή για την ΔΕΣΦΑ που ελέγχει το ενεργειακό δίκτυο της χώρας και δεν έχει χρέη σε αντίθεση με την ΔΕΠA, προσφέρονται λιγότερα από τον ΟΠΑΠ!

Την άμεση διακοπή λειτουργίας της Ελλάδας και την απόλυση όλων των εργαζόμενών σ’ αυτήν ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ*

Την άμεση διακοπή λειτουργίας της Ελλάδας και την απόλυση όλων των εργαζόμενών σ’ αυτήν ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ



Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος, η Ελλάδα είναι μία «περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης», η οποία χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια στην «διοίκηση», τη «διαχείριση των συμβάσεων», της περιουσίας της, που «δεν έχει απογραφεί επί χρόνια», και με «καθεστώς προνομίων» για τους εργαζόμενους της.

Στο πλαίσιο αυτό, έως την ίδρυση της νέας χώρας που θα αντικαταστήσει την Ελλάδα, οι ευρωπαίοι δεν θα πληρώνουν το ειδικό τέλος που καταβάλουν.