Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συμπαιγνία Γερμανίας-Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας για τα κοιτάσματα;


Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το «defence-point.gr» οι οποίες αναφέρουν ότι η πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Τουρκία ενέπλεξε και τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα…

Σύμφωνα με καθ’ όλα αξιόπιστες και καλά πληροφορημένες πηγές, φαίνεται πως διαμορφώνεται συναίνεση ανάμεσα στο Βερολίνο και την Άγκυρα σχετικά με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ανατολικής Μεσογείου, κυρίως όμως αυτά που συμπεριλαμβάνονται εντός της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Αρχισε την τρομοκρατία ο αληταράς!Ρεν: Εκτός ευρώ η Κύπρος, σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας

Ρεν: Εκτός ευρώ η Κύπρος, σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίαςΤον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη αποχώρηση της Κύπρου από την ευρωζώνη, εάν οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία, έκρουσε ο ο Επίτροπος αρμόδιος για την Δημοσιονομική Πολιτική Όλι Ρεν, ασκώντας παράλληλα κριτική στην γερμανική κυβέρνηση, η οποία, όπως εξηγεί, εξακολουθεί να αμφισβητεί την συστημική σημασία της χώρας.


«Ακόμη και όταν προέρχεσαι από ένα μεγάλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να έχεις συναίσθηση ότι...
κάθε μέλος του ευρώ έχει συστημική σημασία», δηλώνει ο κ. Ρεν σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.


Η Ελλάδα προ της καταστροφής.Η απειλή διαμελισμού της Ελλάδας από την παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία


Tου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Ο πρώτος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο λόρδος Ισμέι, είχε ορίσει τον σκοπό της Ατλαντικής

Συμμαχίας με την ακόλουθη διάσημη φράση:
«Να μείνουν οι Αμερικανοί μέσα, οι Γερμανοί κάτω και οι Ρώσοι έξω».
Η Βρετανική Αυτοκρατορία παρέδωσε τα σκήπτρα στην Αυτοκρατορία των ΗΠΑ, η Αυτοκρατορία των ΗΠΑ διατήρησε το στέμμα της χάρη στο συνδυασμό της χρηματοπιστωτικής ισχύος και των Αμερικανικών όπλων, η ΕΣΣΔ αυτοκτόνησε, αλλά η αυτοκρατορική «τεχνογνωσία» παραμένει ακέραια. Οι μέθοδοι και οι υποτελείς αλλάζουν, όχι όμως οι θεμελιώδεις στόχοι...
Σήμερα, σημαίνον πρόσωπο δεν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, αλλά ο πρόεδρος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλάκφεϊν, ο οποίος είπε κάποτε: «Κάνω τη δουλειά του Θεού».

Ορδές μασόνων καταφθάνουν στο Σύνταγμα.Ερχονται άπο Αλβανικές,Βουλγαρικές και άλλες στοές.


masoniki-stoa
Η ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας των τεκτόνων είναι λιτή... "Για τις 11 Μαίου ορίστηκε η Διαβαλκανική Συνεδρίαση της Grande Oriente Universal στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν...
εκτός από την GOU της Ελλάδος οι αντίστοιχες υπό την GOU Στοές της Αλβανίας, Βοσνίας , Σερβίας Κροατίας και Βουλγαρίας".


Πηγή - Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων


ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη κινδυνεύουν να οδηγηθούν στην οικονομική γενοκτονία, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση - θύματα της θηριώδους μάχης μεταξύ της δυτικής τρόικας, με απόλυτο ηγέτη τις Η.Π.Α., καθώς επίσης της κίτρινης γάγγραινας, της Κίνας

“Το ευρώ και το δολάριο μοιάζουν με δύο επιβάτες στο ίδιο καράβι – όπου κάποια στιγμή ευρίσκεται ο ένας επιβάτης στο υψηλότερο κατάστρωμα και κάποια άλλη στιγμή στο χαμηλότερο. Μπορούν να αλλάζουν τις θέσεις μεταξύ τους, καθώς επίσης να κινούνται υψηλότερα ή χαμηλότερα,αλλά, σε κάθε περίπτωση, κάθονται στο ίδιο καράβι - κινούμενοι με την ίδια ταχύτητα, προς τον ίδιο προορισμό.

Η προσευχή για τη Μέρκελ - Μέρκελ Ημών...

Μέρκελ ημών

η εν τοις Γερμανοίς,

αγιασθήτω το δάνειό Σου.

Ελθέτω η χορηγεία Σου.

Εφαρμοσθήτω το πρόγραμμά Σου, ως εν Γερμανώ και επί της Greece.
Την δόσιν ημών την επιούσιον δος ημίν Τζήμερον.

Και λάβε ημάς διά τα θελήματα υμών,
μήπως και ημείς κουρέψομεν τάς οφειλάς ημών.

Και μη εισενέγκης ημάς εις Τσιπρισμόν,
αλλά ρύσαι ημάς και από την Συγγρού...


ΒΟΛΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ (VIDEO)


Βολές κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά με άξονα την οικονομική πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε ομιλία του στην Τρίπολη. 

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του MEGA.




ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



Σε μία εκδήλωση που τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” απέκρυψαν, πλην της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, ο αχυράνθρωπος ευχαριστησε το …αφεντικό, για ποιόν λόγο νομίζετε;
Μα για την βοήθεια του στην καταπολέμηση του ρατσισμού!

Μείωση σοκ του κατώτατου μισθού στα 250 ευρώ ζητούν οι ξένοι για να επενδύσουν στην Ελλάδα


- Εκπρόσωποι πολυεθνικών συ-ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης να δίνουν μισθούς 250 – 300 ευρώ και μείωση προειδοποίησης απόλυσης ώστε να καταβάλλουν μικρότερη αποζημίωση
- Πατάνε πάνω στην απελπισία των ανέργων που λένε ''μία δουλειά θέλω, ότι να΄ναι και όσο να'ναι''
- Με μιά φωνή οι μάνατζερ των πολυεθνικών είπαν:''Θα επεκτεινόμασταν και άλλο εαν η Ελλάδα ήταν ''φιλικότερη'' προς τις επενδύσεις''
''Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα η μείωση στον κατώτατο μισθό αλλά θα το μεταβιβάσω'' ήταν η απάντηση του έκπληκτου Κ. Χατζηδάκη
''Μειώστε τους μισθούς για να επενδύσουμε'' ήταν το σλόγκαν των 11 εκπροσώπων πολυεθνικών εταιρειών που συναντήθηκαν με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ (VIDEO)



Πατέρας του άτυχου φοιτητή στη Λάρισα: Το όνειρο έγινε στάχτη


Για την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της οικογένειας του, μίλησε ο πατέρας του φοιτητή Νίκου Πολυχρόνη, που έχασε τη ζωή του στη Λάρισα από το αυτοσχέδιο μαγκάλι. 
 (...)
«Μήπως τα παιδιά είχαν ιδέα από μαγκάλι; Εδώ δεν έχω εγώ που είμαι 50 χρονών, δεν είχαανάψει ποτέ στο σπίτι της μάνας μου. Πού να ξέρουν τα παιδιά; Σου λέει, φωτιά βγάζει, ζέστη βγάζει, θα ζεσταθούμε λιγάκι».

Εβραίοι και Παγκόσμια Κυριαρχία (VIDEO)


Το παρακάτω ντοκιμαντέρ μας δίνει μια εικόνα για την σχέση Εβραίων Τραπεζιτών, του Εβραίου Καρλ Μάρξ, των Μπολσεβίκων και της ΕΣΣΔ.

Δείτε το βίντεο

Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις ....ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ;


Λαμπάκης: Η Θράκη Μπορεί να Γίνει Ανεξάρτητο Κράτος

Σοκ και αμηχανία προκαλεί με το παραλήρημα του, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης που ισχυρίστηκε ότι η Θράκη μπορεί να σταθεί και ως ανεξάρτητο κράτος, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο χώρες.

"Γιατί η Θράκη είναι ανάμεσα σε δύο ηπείρους. Γιατί η Θράκη βρίσκεται ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς και βέβαια η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος, επίσης στο χάρτη, για να μπορέσει αυτό το κομμάτι του ελλαδικού χώρου να αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ένα ανεξάρτητο κράτος" ανέφερε σε κάποια στιγμή ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και η αίθουσα πάγωσε.

Στη συνέχεια, προειδοποίησε την Αθήνα να μην κάνει κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, γιατί τότε θα χάσει τη Θράκη.

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!


Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Οι Ιταλοί είπαν «vaffanculo»…


pod_2802_045_cmyk1362131410Η κατάσταση θα ήταν κωμική… εάν δεν ήταν τόσο τραγική. Και λέμε τραγική, όχι επειδή – όπως φωνάζουν στις Βρυξέλλες – η Ιταλία αποτελεί την τρίτη οικονομική δύναμη της ευρωζώνης και μια περίοδος «πολιτικής αστάθειας» θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στο σύνολο της νομισματικής ένωσης.
Όχι επειδή – όπως επαναλαμβάνουν υστερικά – μια εκτροπή από το «πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων» θα έστελνε στις παγκόσμιες αγορές το «λάθος μήνυμα», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ: Ενεργειακό Ελντοράντο πάνω σε ηφαίστειο;



Η ανακάλυψη ενεργειακών αποθεμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου- στον θαλάσσιο βυθό διεθνών χωρικών υδάτων μπορεί να λειτουργήσει γεωπολιτικά προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις:

Διεθνείς κολοσσοί “σφάζονται στα πόδια” της Κρήτης για τα κοιτάσματα!!


Σε Γαλλοαμερικανικό “πόλεμο” εξελίσσεται η υπόθεση για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου νότια της Κρήτης και η ολοκλήρωση των σεισμικών ερευνών ανοίγει το δρόμο για το τελικό στάδιο της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι έρευνες της εταιρίας PGS που ολοκληρώθηκαν χθες, έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον δύο μεγάλων ξένων εταιριών κολοσσών στον κλάδο, της γαλλικής Total και της αμερικανικής Exxon Mobil. 

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !



Tου Στρατή Χαραλάμπους Αντγου ε.α.

Μετά τις δραματικές μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν φθάσει σε ποσοστά γύρω στο 60% για τους απόστρατους, τίθεται από όλους τους θιγόμενους το βασανιστικό ερώτημα, έχει τέρμα ο δρόμος των μειώσεων;

Είμαστε για κλάματα.....!!!

Εδώ και πέντε χρόνια, η χώρα κατρακυλάει από το κακό στο χειρότερο, και καθόμαστε ακόμα να το συζητάμε. Στα παράθυρα, στα ραδιόφωνα, στις εφημερίδες, στα βιβλία, στο διαδίκτυο.
Παρατηρούμε αυτούς που μας βασανίζουν, μας κακοποιούν, μας προδίδουν, μας εκπορνεύουν, μας καταστρέφουν, μας ξεπουλάνε. Και το μόνο που κάνουμε είναι να τους σχολιάζουμε. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία διέξοδος στο τούνελ.

Ούτε να μας λυπηθεί ακριβώς μπορεί κανείς. Ούτε και να γελάσει. Ένας κλαυσίγελος γελοίος - πικρός ντουμανιάζει τη χώρα.

Για ποιούς να πρωτογελάσεις; Για ποιούς να πρωτοκλάψεις;

Πρωτοφανής λεηλασία του δημόσιου χρήματος και του δημόσιου συμφέροντος.


Η διαπίστωση της αποτυχίας αποθρασύνει το σύστημα εξουσίας

Γράφει ο Γιώργος Κίρτσος 

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα εφιαλτικό σενάριο. Η κυβέρνηση Σαμαρά αποτυγχάνει στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου. Η διαπίστωση της αποτυχίας στο ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο και μεταξύ των ισχυρών παραγόντων του ευρύτερου συστήματος εξουσίας οδηγεί στη διαχειριστική αποθράσυνσή τους. 

Κατοχική βουλή: Αποτεφρώνεται η Έλλάδα και δεν ανοίγει Ρουθούνι..


Αυτά τα απανθρωπάρια της Βουλής συνεχίζουν απτόητα να χλευάζουν τη νοημοσύνη μας και να μας εμπαίζουν ασύστολα… 
Έχουν βυθίσει την ελληνική κοινωνία στα τάρταρα της καταστροφής, σφάζουν σε καθημερινή βάσει τον ελληνικό λαό, τον έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε ζωντανό νεκρό, ξεπουλάνε αδίστακτα την Ελλάδα και επιβάλουν ένα καθεστώς ΑΠΟΙΚΙΑΣ των συμμοριών του χρήματος και του διεθνούς φασισμού, και τα κοινοβουλευτικά απανθρωπάρια παίζουν στη Βουλή …κοκορομαχίες!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ


Χωρίς Παιδεία, χωρίς Άμυνα



Οι στρατιωτικοί και οι εκπαιδευτικοί είναι δύο κλάδοι «δημοσίων υπαλλήλων», στους οποίους η πατρίδα έχει εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει:την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και τη διαμόρφωση του νου και της ψυχής της ελληνικής νεολαίας. 

Σκληρές αλήθειες: "Κανιβαλίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις"!


Ζούμε τρελά πράγματα, τρελές καταστάσεις και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε.

Η τρικομματική υπό τροϊκανή επιτήρηση κυβέρνηση, προφανώς κατόπιν εντολών της τρόικα αλλά χωρίς να την ενοχλεί ή να την στεναχωρεί ιδιαίτερα έχει επιδοθεί στον κανιβαλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

 


Πως η πολιτική ελίτ χρησιμοποίησε την κρίση χρέους για να πετύχει την ενοποίηση των εθνών σε ένα υπερκράτος.


 
«Τα έθνη της Ευρώπης πρέπει να κατευθυνθούν προς το υπερκράτος χωρίς να καταλάβουν οι πολίτες τι συμβαίνει»

Το πιθανότερο φινάλε για την κρίση χρέους της Ευρώπης είναι γνωστό: αμοιβαιοποίηση του χρέους και μεγαλύτερη ενοποίηση. Ωστόσο το «μαύρο χιούμορ» της υπόθεσης προέρχεται από το πολιτικό θέατρο που κυριαρχεί στην εξέλιξή της.

Αντιμέτωποι με ένα δυσεπίλυτο σύνολο προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν ενστερνιστεί τη λογοτεχνική παράδοση του μαγικού ρεαλισμού, όπου η φαντασία αποτελεί φυσικό κομμάτι της ρεαλιστικής αφήγησης. 

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΪΚΑ.

Το ζήτημα της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται να κυριαρχήσει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, οι οποίες ξεκινούν σήμερα στις 10 το πρωί με τη συνάντηση των ελεγκτών με τον ΥΠΟΙΚ, Γιάννη Στουρνάρα.

Οι δανειστές πιέζουν την κυβέρνηση για απολύσεις και δεν φαίνεται να πείθονται μέχρι τώρα, από τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πως ο φυσιολογικός ρυθμός των αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων, ...υπερκαλύπτει το στόχο της μείωσης του προσωπικού.


Η τρόικα έχει ζητήσει τη μείωση των υπαλλήλων κατά 150.000 μέχρι το 2015, ενώ η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι με τις αποχωρήσεις, ο αριθμός θα μειωθεί κατά 180.000 υπαλλήλους στην ίδια περίοδο, οπότε δεν υπάρχει λόγος απολύσεων.

1204: Η Άλωση που γονάτισε την Βυζαντινή αυτοκρατορία.

Στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, επάνω στον γυναικωνίτη, κάτω από ένα παράθυρο που σήμερα βλέπει προς το Μπλε Τζαμί και κάποτε έβλεπε προς τον Ιππόδρομο, βρίσκεται στο μαρμάρινο πάτωμα, ένας τάφος. Αν δεν ξέρεις που είναι μπορεί και να τον πατήσεις. Δεν ξεχωρίζει εύκολα. Είναι ένα απλό τετράγωνο 80Χ80 εκατοστών. Επάνω του είναι χαραγμένη μια νεκροκεφαλή και από κάτω της τα εξής: HENRICUS DANDOLO 41ος Δόγης της Γαληνότατης Αυτοκρατορίας της Βενετίας-21 Ιουνίου 1205.

Πως ο Νάθαν Ρότσιλντ με μια απάτη απέκτησε τον έλεγχο της ίδιας της τράπεζας της Αγγλίας!!!


1815:Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ KAI OI ROTSILD - O Ναπολέων αποδρά από την εξορία του και επιστρέφει στο Παρίσι. Γαλλικά στρατεύματα εστάλησαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε τέτοιο χάρισμα που οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον παλαιό τους αρχηγό και τον ανακήρυξαν Αυτοκράτορα για άλλη μια φορά. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι σαν ήρωας.
Ο βασιλιάς Λουδοβίκος έφυγε τρέχοντας στην εξορία και ο Ναπολέων ξανακάθισε στο Γαλλικό Θρόνο. Αυτήν τη φορά χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πυροβολισμός. Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον(με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.
Το πεδίο της μάχης του Βατερλό βρίσκεται τριακόσια είκοσι χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού, στο σημερινό κράτος του Βελγίου.

ΕΜΣ Ευρωπαϊκός μηχανισμός κατάχρησης εξουσίας.(VIDEO)


Ο ΕΜΣ έχει την εμφάνιση ενός ταμείου έκτακτης ανάγκης. 

Πρόκειται για ένα μόνιμο ταμείο, αντικαθιστώντας το ΕΜΧΣ και ΕΤΧΣ που δημιουργήθηκε το 2010. 

Με αρχικό κεφάλαιο των 700 δισ. ευρώ, μπορεί ο ίδιος να αποφασίσει να αυξήσει το κεφάλαιο αυτό επ 'αόριστον και να απαιτήσει την καταβολή από τις Εθνικές Τράπεζες όποτε θέλει. 

Ζήτω οι περικοπές στον προϋπολογισμό και ζήτω η λιτότητα! 

Ο ΕΜΣ χειρίζεται αυτά τα χρήματα, χωρίς καμία δημοκρατική επιρροή, χωρίς κανέναν έλεγχο, χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν. 

Μια αληθινή δικτατορία!

Γρηγόρης Αυξεντίου. Ο ήρωας του Ελληνισμού , ο Άγιος των ελεύθερων ανθρώπων.


Σαν σήμερα μαρτύρησε ενάντια στο “Βρετανικό δίκαιο” που οι σύγχρονοι εφιάλτες το έφεραν από την πίσω πόρτα. Το Πρότυπο που πασχίζουν να θάψουν από την συλλογική μας μνήμη οι σύγχρονοι εξουσιαστές και οι αρμοί τους.

Γρηγόρης Αυξεντίου«Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ και θα πεθάνω σαν Έλληνας, αλλά ζωντανόν δεν θα με πιάσουν».
Γρηγόρης Αυξεντίου.
Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στο χωριό Λύση της επαρχίας Αμμοχώστου, που βρίσκεται ανάμεσα στη Λευκωσία και την Αμμόχωστο, στις 22 Φεβρουαρίου του 1928. Από τη φύση του ήταν παράτολμος και ατίθασος, ενώ είχε γαλουχηθεί με εθνικά και θρησκευτικά ιδεώδη.
Οι γονείς του, Πιερής και Αντωνού, ήταν εύποροι αγρότες. Είχε και μια αδερφή, την Χρυσταλλού Αυξεντίου-Σουρουλλά

Μισθούς 300 ευρώ σε νέους άνεργους θα δίνουν 11 πολυεθνικές, και ζητούν νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση!!!


Μας κάνανε  Βουλγαρία  κι εμείς  καμωνόμαστε πως  δεν το καταλαβαίνουμε, ενώ ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με δηλώσεις του εγγυάται πως δεν θα μειωθεί κι άλλο  ο κατώτατος  μισθός!

Κι έρχονται οι  εκπρόσωποι  11 πολυεθνικών  στον Χατζηδάκι  , αυτόν  τον υπουργό που ασχολείται- όπως λέει ο τίτλος  του - με την ...Ανάπτυξη και του  ζητούν  νομοθετική  ρύθμιση  για πληρωμή με  300 ευράκια  το μήνα  σε  άνεργους  νέους!

Αυτα  περίπου  γίνονται  και στην εξαθλιωμένη  Βουλγαρία.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες επισήμαναν ότι εκτός από τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις παραγωγικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι των

Ο οπλίτης στην αρχαιότητα

Ο οπλίτης στην αρχαιότητα, ο στρατιώτης δηλαδή του πεζικού με βαρύ οπλισμό που πολεμούσε σε σχηματισμό φάλαγγας, ήταν ο κατεξοχήν πολεμιστής της κλασικής Ελλάδας. 
Όπως και σε πολλές άλλες εκφάνσεις της ζωής στην αρχαία Ελλάδα ο τρόπος πολέμου και ο τύπος του στρατιώτη που επικράτησε αντανακλούσε τη βαθύτερη φιλοσοφία και ιδεολογία του κλασικού κόσμου.

Ελληνες δηλώσαν αλλοδαποί και δεν πλήρωσαν νοσοκομείο (VIDEO)

Εκατομμύρια ευρώ στοιχίζουν οι αλλοδαποί στους Έλληνες φορολογούμενους χωρίς οι ίδιοι να έχουν δωρεάν υγεία και πεθαίνουν αν δεν έχουν χρήματα για νοσηλεία.

Δεν είναι αστείο,ανεγκέφαλα ζώα υποδέχονται αλαλάζοντας τον ολετήρα της Ελλάδας Παπανδρέου..

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Γιώργο Παπανδρέου, μέλη και φίλη του ΠΑΣΟΚ κατά την προσέλευσή του στις εργασίες του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος.
Θερμή υποδοχή Παπανδρέου

Κοντογιώργης: “Δεν είναι μόνο το 1εκ. άνεργοι, είναι και άλλοι τόσοι με 200-300 ευρώ που είναι “περίπου” άνεργοι!!” (VIDEO)


Τρόμο προκαλεί το γερμανικό μίσος κατά των Ιταλών.



Του Γιώργου Δελαστίκ
Κάτι πολύ πιο σημαντικό από «φραστική παρεκτροπή» ενός «πολιτικού κτήνους» ήταν η επίθεση του σοσιαλδημοκράτη υποψήφιου καγκελαρίου της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ εναντίον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Μπέπε Γκρίλο. 

«Τρομάζω κατά κάποιο τρόπο που στην Ιταλία νίκησαν δύο κλόουν... Ο ένας, ο Μπέπε Γκρίλο, είναι ένας επαγγελματικά ενεργός κλόουν και δεν προσβάλλεται όταν τον αποκαλούν έτσι...
Ο άλλος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι οπωσδήποτε ένας κλόουν με μια ιδιαίτερη ώθηση τεστοστερόνης» δήλωσε ο Στάινμπρουκ.

Κόλαφος ο Χάρρυ Κλυνν για Στουρνάρα...Λάθος χάρρυ μου.Ποιός τον έβαλε και τον διατηρεί υπουργό.? Φυσικός και ηθικός αυτουργός είναι ο εθνοπροδότης και γενοκτόνος Σαμαράς..

20130301-212602.jpg

Δήμαρχος Μόσχας: “Ούτε ένα τζαμί δεν θα χτιστεί” Να και κάπου που δεν περνούν τα ντολάρ του Κατάρ

20130302-074932.jpgΚάθετα αντίθετος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο δήμαρχος της Μόσχας, στην προοπτική κατασκευής τζαμιών στην πόλη.
“Δεν θα χτιστεί ούτε ένα. Αυτοί που το “απαιτούν” είναι παράνομοι και δεν έχουν σχέση με την Ρωσική κουλτούρα. Δεν θα χτίσουμε τζαμιά για ανθρώπους που βρίσκονται στην Μόσχα παράνομα.
Δεν μπορεί κάποιος που δεν είναι καν Ρώσος να έχει απαιτήσεις που πληρώνουν οι Ρώσοι. 
Ήδη πολλοί συμπολίτες μου είναι εξοργισμένοι με την συμπεριφορά τους (των παράνομων μεταναστών)” συμπλήρωσε ο δήμαρχος Σομπυάνιν.

Καμμένος: Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για ενιαίο μέτωπο... «Για_να_αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή»

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για ενιαίο μέτωπο
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ των Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι έχει καλέσει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σε συζήτηση για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέτωπο.


Κάλεσμα για τη δημιουργία ενός ενιαίου μεγάλου αντιπολιτευτικού μετώπου έχει απευθύνει στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

«Έχω καλέσει Τσίπρα και ΚΚΕ να μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε ενα μεγάλο μέτωπο για να αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή με όλες τις διαφωνίες μας, για να δημιουργηθεί αντίσταση του ελληνικού λαού (...) η ξένη κατοχή παραβιάζει το σύνταγμα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι με την τρόικα έχει καταργηθεί η νομοθετική εξουσία.

ΜΕ ΤΟΥΣ Ι. ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ Κ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

ΕκΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 28/02/2013

«Ανθρωποκτόνος» η πολιτική Στουρνάρα λέει ο ιατρικός σύλλογος (Ι.Σ.Α)


          Ο Ιατρικός Σύλλος Αθηνών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «ανθροποκτόνο» πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη ενώ απευθύνεται προσωπικά στον υπουργό οικονομικών:



ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟ-ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ : Ληφθεί υπόψη ότι ο Σύλλογος πρόσκειται στην Ν.Δ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Επιβεβαιώνει η ΕΕ τις "οδηγίες πολέμου" για την Ελλάδα - Επιχειρησιακό περιβάλλον Blackwater...


         Η EE παραδέχθηκε την ύπαρξη οδηγιών ασφαλείας προς το προσωπικό της που επισκέπτεται την Ελλάδα οι οποίες κάνουν την χώρα μας να δείχενι ως ... προάστειο της Δαμασκού και μάλιστα τονίζει ότι αυτές οι οδηγίες ασφαλείας εκροθηκαν σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές! Πλέον λαμβάνει άλλες διαστάσεις και η μαρτυρία του πρεσβευτή μας στον Καναδά για εμπλοκή της Blackwater στην ασφάλεια της κυβέρνησης και της Βουλής καθώς το ζήτημα είναι πολύ ευρύτερο.
Το υπουργείο Εξωτερικών έχει σιωπήσει χαρακτηριστικά, ενώ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ούτε από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Είσαι Δημόσιος Υπάλληλος και χρωστάς στην εφορία; Απολύεσαι


Είσαι Δημόσιος Υπάλληλος και χρωστάς στην εφορία; Απολύεσαι 
Θα τους βαφτίζουν "παράνομους" για να τους απολύουν

        Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ 
Με απόλυση από το Δημόσιο κινδυνεύουν όσοι χρωστάνε στις εφορίες ή δεν έχουν νομιμοποιήσει ένα αυθαίρετο.

Η μνημονιακή υποχρέωση για τον δραστικό περιορισμό των δημοσίων υπαλλήλων, μετά τη συρρίκνωση -διά των ιδιωτικοποιήσεων- των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, προκαλεί αναταραχή στην κυβέρνηση και πανικό μεταξύ των εργαζομένων. Και τους οδηγεί σε σενάρια καταπάτησης της δημοσιοϋπαλληλικής οντότητας ώστε να ικανοποιήσουν την τρόικα, χωρίς να χρεωθούν την ατιμία…

Σκουριές Χαλκιδικής (Alpha, Αυτοψία, 28/2/2013) (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις 28 Φεβ 2013

Σήμερα η εκπομπή κάνει 'Αυτοψία' στις Σκουριές της Χαλκιδικής, όπου η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ένας 'ακήρυχτος πόλεμος' έχει χωρίσει τους κατοίκους της περιοχής σε δύο στρατόπεδα. 

Στο ένα βρίσκονται όσοι αντιδρούν στη μεταλλουργία χρυσού και στο άλλο όσοι αντιμετωπίζουν την επένδυση ως ευκαιρία. Παρουσίαση: Αντώνης Σρόιτερ.