Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πόσο κοντά είμαστε σε ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα;

Με βάση ορισμένες παραδοχές και προϋποθέσεις, όλα είναι έτοιμα για ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα.

Σε δεινή θέση οι ΗΠΑ διαπιστώνουν πως χάνουν την παγκόσμια κυριαρχία τους με ταχύτατους ρυθμούς.


Αποφάσεις - σοκ από την πλευρά του Πεκίνου, που ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου κατά της Ουάσινγκτον.

H 22 Νοεμβρίου ήταν μια εξαιρετικά σημαντική ημέρα για την παγκόσμια οικονομία και όπως είναι φυσικό, τέτοιου μεγέθους ειδήσεις περνάνε απαρατήρητες από τα δελτία των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών και των λοιπών κυβερνητικών - μνημονιακών ΜΜΕ.


Κι επειδή η Ελλάδα δεν αποτελεί ούτε τον "ομφαλό" της γης, ούτε διαθέτει ισχύ τέτοια που να μπορεί να κινηθεί γεωπολιτικά και γεωοικονομικά προς την κατεύθυνση προάσπισης των συμφερόντων της, αυτό δεν σημαίνει πως οι ειδήσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος δεν απασχολούν ή δεν πρέπει να απασχολούν την χώρα (που έγινε χώρος ελέω μνημονίων και ολίγιστων πολιτικών) οι πολίτες της οποίας.....

Αποκλειστικό - Ραχήλ Μακρή: Να μου έχετε εμπιστοσύνη! Δεν είμαι βρώμικη!

http://hoxia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3709.html

Σε πόλεμο που δεχόταν επί μήνες, απέδωσε τους λόγους της αποχώρησης της από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Σε συνομιλία που είχε η ΟΧΙΑ μαζί της, η Ραχήλ Μακρή δήλωσε:

434 κατασχέσεις και 145 επεμβάσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς την ημέρα κάνει το κράτος!!!

Οι ΔΟΥ προχωρούν κατά μέσο όρο σε 434 κατασχέσεις ημερησίως, ενώ επίσης σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 145 φορολογούμενοι διαπιστώσουν ότι στις καταθέσεις τους έχει μπει το μακρύ χέρι των εισπρακτικών μηχανισμών του υπουργείο Οικονομικών.

Σούπερ όπλα ρίχνει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής η...

Οριστικό: Κατάργηση της ιδιοκτησίας στην Ελλάδα...

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. 

Έτσι το χαράτσι των παγκοσμιοποιητών, το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν προσωρινό, μονιμοποιείται. 

Η κυβέρνηση υποτάχθηκε στην σοβιετική λογική των «πράσινων» φόρων (ecotax) στο πλαίσιο της Ατζέντας 21 από τον Ο.Η.Ε.

Μόνο ο Βύρων Πολύδωρας ψήφισε κατά της δήμευσης, όπως είπε, στην ουσία κατάργησης της ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, αφού πλέον θα πληρώνουμε και .....

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς....

Με 152 «ναι» ψηφίστηκε τελικά το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τους πλειστηριασμούς, το απόγευμα του Σαββάτου, από την Ολομέλεια της Βουλής.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση κατέθεσε τρεις νομοτεχνικές βελτιωτικές αλλαγές προκειμένου να καταλαγιάσει τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκληθεί για το επίμαχο άρθρο 7 του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς, το οποίο τελικά δεν αποσύρθηκε.

Πρόκειται για τη διάταξη που αφορά στην επιβολή προστίμων από 10 έως 30% σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο.

Η ονομαστική ψηφοφορία για τα επίμαχα άρθρα

Τα επίμαχα άρθρα (7,8,9) του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς, που προκάλεσαν και τη θύελλα των αντιδράσεων, εγκρίθηκαν μετά από ονομαστική ψηφοφορία, που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ>

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν.....

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΠΑΣΟΚ προς Βενιζέλο: "Φύγε από την κυβέρνηση"

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, έστειλαν το Σάββατο επτά μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του οργάνου, θέτοντας σε αμφισβήτηση τις βασικές επιλογές της ηγεσίας.

Στην επιστολή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι το ΠΑΣΟΚ διολίσθησε σταδιακά, ιδεολογικά, εφαρμόζει χαλαρές πολιτικές διαδικασίες,ενώ παρατηρούν ότι υπάρχουν και ....

ΟΟΣΑ: Αυξήστε τα όρια ηλικίας στα 67, μειώστε τις χαμηλές συντάξεις.....

Συντάξεις με... ηλικιακό όριο προτείνει ο Οργανισμός Συνεργασίας και Ανάπτυξης στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά

Να αυξηθούν τα όρια ηλικίας και να μειωθούν οι κατώτερες συντάξεις καθώς το ποσοστό αναπλήρωσής του μισθού σε αυτές είναι πολύ μεγαλύτερο από τις υψηλές ζητά με την 370 σελίδων έκθεσή του ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
Σύμφωνα με την έκθεση παρά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, η μέση ηλικία αποχώρησης των ανδρών, με στοιχεία του 2012, είναι 61,9 έτη και για τις γυναίκες στα 60,3 έτη, όταν μέση ηλικία συνταξιοδότησης στις χώρες του ΟΟΣΑ είναι 64,2 και 63,1 αντίστοιχα.
Μάλιστα, η έκθεση κατατάσσει την Ελλάδα στις πέντε χώρες....

BINTEO. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ ...ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑ(ΧΛ)ΜΑΡΑ ;;;;

Με αφορμή τις υποθέσεις Λιάπη, Χρυσής Αυγής και με περίσσευμα πολιτικής (αλλά και προσωπικής) υποκρισίας, ο Αντώνης Σαμαράς φέρνει προς ψήφιση διάταξη με την οποία θα απαγορεύονται τα προνόμια σε βουλευτές που διαπράττουν αδικήματα κοινωνικής απαξίας.

Ο βουλευτής Αχαϊάς, Νίκος Νικολόπουλος, από βήματος της Βουλής και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό αναρωτήθηκε αν – με δεδομένη τη σχετική διάταξη – θα κυβερνά τη χώρα ένας πρωθυπουργός χωρίς... προνόμια.
Διότι θυμήθηκε τη συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε φέρει στο φως Το ΧΩΝΙ. 

Την υπόθεση της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών, στο οποίο είναι πρόεδρος ο πρωθυπουργικός αδερφός, Αλέξανδρος Σαμαράς.
Η, επί είκοσι χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο, εκπαιδευτικός απολύθηκε με συνοπτικές...

Απών ο Α. Κακλαμάνης - Με μόλις 152 ψήφους πέρασε ο φόρος ακινήτων ή αλλιώς και ταφόπλακα του Ελληνικού λαού

Μετά το όχι του Πολύδωρα και την απουσία από τον Απόστολο Κακλαμάνη
με μόλις 152 ναι πέρασε από τη Βουλή ο φόρος στα ακίνητα.

Ο νέος φόρος στα ακίνητα πέρασε πλέον από τη Βουλή όμως...

Το 81% των Ελλήνων πιστεύει ότι η χώρα ακολουθεί λάθος δρόμο.Κατά τα άλλα ο καναπές ...συνεχίζεται.!!

To 29% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν καλή ή μάλλον καλή την κατάσταση του νοικοκυριού τους ενώ το 71% τη θεωρεί ότι είναι κακή έως πολύ κακή, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο.

Σχετικά με την απασχόληση το 99% των Ελλήνων, χαρακτηρίζει την κατάσταση κακή, ενώ ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 78%. 

Για την επαγγελματική τους κατάσταση οι Έλληνες σε ποσοστό 55% την χαρακτηρίζουν κακή, ενώ μόνο το 22% εμφανίζεται ικανοποιημένο. Αντίθετα στην ΕΕ υπερτερούν σαφώς με 54% οι θετικές απαντήσεις έναντι 22% των αρνητικών.

Στην ερώτηση σε ποια κατεύθυνση κινείται....

Με 152 «ναι» ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.

Υπέρ του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων ψήφισαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ,ενώ κατά ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Πολύδωρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ.

Ο Βύρων Πολύδωρας εξαιτίας της αρνητικής του ψηφου,τέθηκε εκτος της κοινοβουλευτικής ομαδας της ΝΔ.

Απών από την ψηφοφορία ....

O Bύρωνας γκαζώνει για το δικό του πατριωτικό κόμμα - Κάνε κι εσύ ένα κόμμα ΜΠΟΡΕΙΣ !


Πάνω από 10% πιάνει με το καλημέρα το πατριωτικό κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, μετά την χθεσινή ιδρυτική διακήρυξη από το βήμα της Βουλής. Ένας λόγος που συγκλόνισε ειδικά τους Έλληνες της περιφέρειας που είναι δεμένοι με τη γη τους. 

Ο Πολύδωρας είναι ο ...

Από το απεχθές στο επονείδιστο χρέος.

Του Δημήτρη Μάρδα

Κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης του πρώτου Μνημονίου ακούστηκε ο όρος «απεχθές χρέος», ένας όρος που αναφέρεται στο δημόσιο εκείνο χρέος, που έγινε με ανήθικο-παράνομο τρόπο και δε χρησιμοποιήθηκε για σκοπούς που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα ενός κράτους και τις ανάγκες των πολιτών. 
 
Έτσι, σύμφωνα με τους υποστηριχτές αυτής της θέσης, η Ελλάδα δεν έπρεπε να πληρώσει το όποιο παράνομο χρέος, που όφειλε να καταγγείλει μονομερώς. 

Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στην παγκόσμια ιστορία, που υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση.
 
Το απεχθές χρέος αναφέρεται λοιπόν σε χώρες που κυβερνώνται από αυταρχικά παράνομα καθεστώτα, κυβερνήσεις λοιπόν με μη δημοκρατική νομιμοποίηση, με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων που κατακλέβοντας το κράτος, διαθέτουν.....

Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Οδηγός για την έξοδο από το μνημόνιο και για τους μικροομολογιούχους που είδαν τις αποταμιεύσεις τους να ληστεύονται.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τον όρο “απεχθές και επονείδιστο χρέος” που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα σε μία νομική διαμάχη για την διαγραφή του. 


Είναι άραγε πραγματικότητα ή αστικός μύθος; 

Μπορεί η Ελλάδα να τον επικαλεσθεί ή είναι ένα λαϊκίστικο επιχείρημα όσων διαφωνούν με το μνημόνιο χωρίς καμμία πρακτική εφαρμογή;

Σήμερα το Ολυμπία με απλά λόγια, έγγραφα και ιστορικά ντοκουμέντα αποδεικνύει το απεχθές και επονείδιστο του Ελληνικου χρέους, που καλά θα κάνουν να το διαβάσουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την σωτηρία της χώρας ....

Ή ΘΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ», Ή… «ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν ξεπεράσει πλέον και το τελευταίο ανεκτό όριο. 


Άραγε αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι «μαριονέτες» της τρόικας που θέλουν να αυτοονομάζονται κυβέρνηση και υπουργικό συμβούλιο ; 

Οι νέοι νομοί δίνουν την χαριστική βολή στον ελληνικό λαό και τον στέλνουν ή στα σίδερα των φυλακών, οι οποίες αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν την… τόσο αυξημένη ζήτηση, ή στο εκτελεστικό απόσπασμα για μια… «καλύτερη» ζωή.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογικό δεδομένο και οι εξελίξεις που προδιαγράφονται για την ήδη ....

Επιτέλους ας ξεκολλήσουμε από τις αυταπάτες και το φόβο που μας «φορτώνουν»!

Ας τελειώνουμε με τα«παραμύθια» και τις αυταπάτες!

Δυστυχώς με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν στα κόμματα, στα ανθρωπάρια της τηλεαπάτης τα διαπλεκόμενα! 


Ακόμα δεν καταλάβαμε ότι τόσα χρόνια δεν κυβερνούν αυτά, αλλά τα αφεντικά τους οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι καναλάρχες και εφοπλιστές;

ΤΟ ΧΡΕΟΣ που μας φόρτωσαν είναι δικό τους και των κομματικών τους παραμάγαζων. 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Για να μη μπουν τα «παλικάρια» τους φυλακή κι αυτοί μαζί, μας παρέδωσαν στους ξένους, που επιδιώκουν να πάρουν στα χέρια τους το πιο ακριβό «οικόπεδο» της Μεσογείου, την Ελλάδα, με ωραίο κλίμα, σπουδαία γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση! 

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!

Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. 

Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.


Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. 

Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησηςεκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. 

Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.

Αρκετούς μήνες τώρα παρακολουθούμε....

Τελικά οι Ευχές ....συνοδευόμενες με «Βλέννα» ή «Βλέμμα» ;; Άρθρο Συνταγματάρχη ε.α.

Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Η απάντηση στο τίτλο του παρόντος ενδεχομένως να κρύβεται μέσα στην ερμηνεία των λέξεων Βλέννας και Βλέμμα.

Η Βλέννα είναι γλειώδης ουσία. 


Ουσία, που εύκολα παρομοιάζεται με αυτή του σαλιγκαριού (με καύκαλο ή όχι, με κέρατα ή όχι ), ανεξαρτήτως ιδιότητας.

Από την άλλη, το Βλέμμα ίσως εμπεριέχει περισσότερες από μία παρομοίωση όπως :

Το μέγα σκάνδαλο που επιχειρείται στο Ελληνικό.

Το μέγα σκάνδαλο που επιχειρείται στο Ελληνικό –Το τίμημα των 600 εκατ ευρώ και οι πιέσεις των υποψηφίων επενδυτών

Δεν έχουν ακόμη καθοριστεί ούτε οι συντελεστές δόμησης και κάλυψης…. Πότε θα γίνει αυτό; Ουδείς γνωρίζει...

Έχει τη διπλάσια έκταση από το Hyde Park του Λονδίνου και η παραχώρησή του ενδεχομένως να αποτελέσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης ….

Το ακίνητο του Ελληνικού έχει συνολική έκταση περίπου 6.200 στρεμμάτων και ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του έχει επανειλημμένα αναβληθεί τα δύο τελευταία χρόνια. 


Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός έχει πάρει παράταση μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και οι τρεις υποψήφιοι που έχουν απομείνει είναι η Lamda Development, η ισραηλινή Elbit και η .....

“Κούρεμα εδώ και τώρα”

courtΤι κάνατε με την υπόθεση των κατασχέσεων; Μάλλον μπαλώσατε μια τρύπα με ανύπαρκτο μπάλωμα. Ξέρετε εκείνο το ανόητο “fractal” που ζωγραφίζαμε παιδιά. 
Ήταν, λέει, ένα φορτηγό φορτωμένο με τρύπες. Στο δρόμο τούπεσε μια τρύπα. Έκανε όπισθεν να την φορτώσει και έπεσε μέσα στην τρύπα! 
Έτσι που μειώθηκε το εισόδημα μάλλον με σουρωτήρι μοιάζει. Διάτρητη η τακτοποίηση των κατασχέσεων και το πρόβλημα δεν λύνεται οριστικά, αν δεν το λύσετε οριστικά. 
Με ταχυδακτυλουργίες μόνο αόρατα μπαλώματα θα κάνετε. Και η τόλμη για την λύση μεταφράζεται σε.....

Αλλάζει ο χάρτης της Ευρασίας: Το Ισραήλ ζήτησε να μπει στην Ευρασιατική Ένωση!

Σε μια εξέλιξη τεράστιας γεωπολιτικής σημασίας εξέλιξη, το Ισραήλ προχώρησε στην υποβολή αίτησης προσχώρησης στην τελωνειακή Ευρασιατική Οικονομική Ένωση στην οποία ηγείται η Ρωσία και μετέχουν επίσης το Καζακστάν και η Λευκορωσία, ενώ είναι θέμα χρόνου να συμμετάσχουν και η Ουκρανία, το Τατζικιστάν και το Κιργιστάν.
Το μεγάλο όραμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, όχι απλώς λαμβάνει “σάρκα και οστά”, αλλά κερδίζει και μια χώρα που μέχρι σήμερα σίγουρα δεν μπορούσε να συγκαταλεγεί στους συμμάχους της Μόσχας…
Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Διεθνούς Εμπορίου του Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα ο Ισραηλινός  ανώτερος αξιωματούχος του Γραφείου,  Idan Posin: « Το πρώτο βήμα έγινε  προς την υπογραφή μιας ζώνης ελεύθερου εμπορίου μεταξύ του Ισραήλ , Ρωσίας , Καζακστάν και Λευκορωσίας»!
Η εξέλιξη αυτή αν συνδυαστεί με .....

Ιστορία προέλευση και εξέλιξη των Κλεφτών.

Η αληθινή ιστορία των Κλεφτών έχει νοθευθεί, έχει διαστρεβλωθεί τραγικά, τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Παράλληλα είναι σαφές ότι γίνεται προσπάθεια από τους γνωστούς ανθελληνικούς "επιστημονικούς" κύκλους να αποδομηθούν και να εκθεμελιωθούν τα προαιώνια ηρωικά πρότυπα της ελληνικής φυλής μας.
Σε συνδυασμό με ένα κατεστραμμένο "Ελληνικό" εκπαιδευτικό σύστημα, υπάρχει ορατός κίνδυνος τόσο οι νέες γενιές Ελλήνων να μη γνωρίσουν τις απλές και βασικές αλήθειες της εθνικής μας ιστορίας, όσο και οι μεγαλύτεροι να ξεχάσουν - αφού η επανάληψη εστί η μήτηρ της μαθήσεως, ενώ το αντίθετο οδηγεί την αμνησία και τη λήθη...
Αυτά λοιπόν τα αυθεντικά, ελληνικά, ηρωικά πρότυπα που.....

Η αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Παναρίτη. Υλικό προς χρήση παντός δικαστηρίου ,δεδομένου ότι η εν λόγων κυρία ανήκει στις ασύδοτες.. ΑΓΟΡΕΣ...

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να ακούσετε μια από τους βουλευτές που έχουν ψηφίσει σχεδόν τα πάντα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δείτε στο video που ακολουθεί το ξέσπασμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ για το Αγγλικό δίκαιο...

Η Ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας στην Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών.. Ή θα χρεοκοπήσουμε τώρα ή σε τρεις μήνες που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα..

Επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.


Θέλουν γκαραντί τους πλούτους της πατρίδας, και θέλω έγγραφη διαβεβαίωση της κυβέρνησης της χώρας μου ότι δεν θα ξεπουληθούμε...


Σχόλιο: Ακόμη και η πρώην υπάλληλος της παγκόσμιας τράπεζας και προσωπική επιλογή του ΓΑΠ για το επικρατείας επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια ....