Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Κάτω από 1.000 ευρώ τον μήνα μεικτά το 80% των φορολογούμενων.

Καθαρό ατομικό εισόδημα χαμηλότερο των 1.000 ευρώ τον μήνα θα εμφανίζει στις δηλώσεις του το 90% των Ελλήνων φορολογουμένων το 2018, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου

. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής", ήδη πάνω από το 80% των φορολογουμένων- δηλαδή περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια πολίτες- δηλώνει ότι έχει καθαρές τριψήφιες μηνιαίες αποδοχές, ενώ ...

Reuters: O Obama καλεί το NATO να τηρήσει σκληρή στάση απέναντι στη Ρωσία, παρά το Brexit.

Έκκληση στους ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι στην προκλητική Ρωσία για την προσάρτηση της Κριμαίας απηύθυνε ο αμερικανός πρόεδρος, Barack Obama, με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times. 

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η απόφαση της Βρετανίας να
εγκαταλείψει την Ε.Ε. δεν θα πρέπει να αποδυναμώσει τη Συμμαχία.

Ο Obama, ευρισκόμενος για τελευταία φορά ως πρόεδρος των ΗΠΑ σε Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η ειδική σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας θα διατηρηθεί.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Βρετανία θα παραμείνει ένα από τα πιο ισχυρά μέλη του ΝΑΤΟ», λέει, αν...

Σκασμός!! Σκάσε και σκαβε Γερμανική Ευρώπη ..!!

Μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει χαλάρωση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και των μεταρρυθμίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit, φαίνεται πως βάζει η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, λίγες ώρες μετά το μήνυμα του Μπαράκ Ομπάμα ότι η λιτότητα είναι ένας «σημαντικός παράγοντας» πίσω από την απογοήτευση που νιώθουν πολλοί κάτοικοι της Ευρώπης.

«Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι

μία προϋπόθεση ώστε η Ευρώπη να συνεχίσει να έχει θέσεις εργασίας, προκειμένου οι δουλειές να μην δημιουργηθούν αλλού», είπε η κ. Μέρκελ, απορρίπτοντας την κριτική χωρών της νότιας Ευρώπης σχετικά με την επιμονή του Βερολίνου για σταθερά δημοσιονομικά.

Το Brexit έχει προκαλέσει ερωτήματα για το πώς θα πρέπει να αλλάξει η Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των πολιτών της, όμως η κ. Μέρκελ άφησε να εννοηθεί ότι η Γηραιά Ήπειρος δεν χρειάζεται να αλλάξει άμεσα και ριζικά τη σημερινή ατζέντα της...

Εξυπνα μετέτρεψαν κυρίαρχα κράτη σε απλές υπερχρεωμένες ΑΕ. Οι δε πολίτες δεν έχουν καταλάβει τίποτα. ..

Είναι να θαυμάζει κάποιος, το πόσο έξυπνα μετέτρεψαν κυρίαρχα κράτη σε απλές υπερχρεωμένες ΑΕ. 

Οι δε πολίτες δεν έχουν καταλάβει τίποτα. 

Και αυτό έγινε με τον απόλυτο έλεγχο της πολιτικής εξουσίας από την οικονομική εξουσία.

Επομένως η τελική λύση στο αδιέξοδο είναι η μέσω της αλλαγής των θεσμών, απεξάρτηση της....

ΔΝΤ: Αρνητική η έκθεση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος – Ο ESM θα αποπληρώσει 12 δισ του Ταμείου.

Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και η πρόταση του Eurogroup για το μοντέλο – αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, δεν είναι επαρκής.

Αυτό φαίνεται ότι είναι το πρώτο συμπέρασμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το οποίο
εκπονεί μελέτη βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος, ποσοτικοποιώντας την πρόταση της ΕΕ.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει προφανώς την κατάσταση για την Ελλάδα καθώς η έκθεση βιωσιμότητας μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιηθεί και από την ΕΚΤ ως εργαλείο για να επιτρέψει την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Συν τοις άλλοις η έκθεση βιωσιμότητας θα επιτρέψει την εφαρμογή του τρίτου προγράμματος.

Με βάση την έκθεση βιωσιμότητας η Ελλάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ότι κατέχει βιώσιμο χρέος.

Η αρνητική έκθεση βιωσιμότητας, μηδενίζει την πιθανότητα συμμετοχής του ΔΝΤ στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα με κεφάλαια έστω και συμβολικά.  

Το κρίσιμο ερώτημα είναι τι ....

Το βρώμικο εγκληματικό παρελθόν του...όρθιου Σόιμπλε τότε που σκότωνε αθώους ανθρώπους.

Ο Σόιμπλε ήταν ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης Κολ με την Ανατολική Γερμανία. Αυτός έταζε ατιμωρησίες στους σταλινικούς ηγέτες της, προκειμένου οι Δυτικοί να λεηλατήσουν την πατρίδα εκατομμυρίων Ανατολικογερμανών. Αυτός έδωσε το σύνθημα για το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» στην ιστορία της Γερμανίας.


Ο Σόιμπλε, υπηρετώντας απόλυτα τον στόχο του, έγινε ο άνθρωπος, ο οποίος ξεπούλησε για «ψίχουλα» την περιουσία της Ανατολικής Γερμανίας στους βιομηχάνους της Δυτικής Γερμανίας …

Ο Σόιμπλε ήταν ο άνθρωπος εκείνος,

Οι επαγγελματίες Εφιάλτες όλοι μαζί γλεντάνε...την Ελλάδα ξεπουλάνε..!


tsipras-kammenos-xontros-lignos
Επιτυχημενη μιξη του ενδοξου παλιου ελληνικου κινηματογραφου με τον θιασο της πενταρας που κυβερναει και σωζει τη χωρα. ...

Ανταρσία Β.Ορμπάν: "Τα κράτη της ΕΕ πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας - Τέλος η εξιδανίκευση του ευρωπαϊκού σχεδίου"

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις του κατά των Βρυξελλών ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν. Κατηγόρησε ευθέως την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι είναι, πλέον, υπεύθυνη για την..
κρίση στην ΕΕ η οποία όπως τόνισε έγινε εμφανής με το Brexit και κάλεσε τα κράτη μέλη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Η ανταρσία του Ορμπάν που εκδηλώθηκε αυτή τη φορά με συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung» δεν σταμάτησε εκεί. 
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός τόνισε ....

ΟΛΟ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ...!!