Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΝΑΤΟ «ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ»: "ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ" ΕΕ προς Σερβία: "Μην πάτε στην παρέλαση της Μόσχας" - Πρόεδρος Τ.Νίκολιτς: "Δεν ζήτησα τη γνώμη σας"

Με απίστευτο θράσος η ΕΕ ζήτησε από μια κυρίαρχη και περήφανη χώρα όπως η ορθόδοξη Σερβία να μην παραστεί στην παρέλαση της Νίκης κατά του γερμανικού Ναζισμού στις 9 Μαϊου στη Μόσχα.
 
Πιθανότατα θα ζητήσουν κάτι παρόμοιο και από την Ελλάδα, η απάντηση θα πρέπει να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με του Σέρβου προέδρου.
 
Ο Σλοβάκος Ευρωβουλευτής Έντουαρντ Κουκάν, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που επισκέφθηκε τη Σερβία αυτή την εβδομάδα πρότεινε στον πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, πως δεν θα έπρεπε να πάρει μέρος στην παρέλαση της 70ης επετείου της νίκης επί του φασισμού στη Μόσχα. 
 
-Κουκάν: Μην πάμε στην παρέλαση της Μόσχας
 
-Νίκολιτς: Δεν ζήτησα τη γνώμη σας. 
 
Επί της ουσίας η ΕΕ σε συνεργασία με τις ΗΠΑ παρουσιάζουν τάσεις ολοκληρωτικού καθεστώτος που επιβάλουν στο κάθε κράτος ασχέτως αν είναι μέλος τους ή όχι, τι θα κάνουν και με ποιον....

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ FAZ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ … «Χρεοκοπία στην Ελλάδα στις 9 Απριλίου εκτός εάν…»

Νέο δημοσιεύμα – φωτιά για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας,
βάζει φωτιά στα σενάρια για αδυναμία της Ελλάδας να …

καλύψει τις υποχρεώσεις της. 


Και πάλι από την πλευρά της Γερμανίας, και συγκεκριμένα από την εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία τονίζει ότι τα λεφτά που διαθέτει η Ελλάδα φτάνουν μέχρι τις 8 Απιρλίου, μετά τέλος.

Συνεχίζοντας το παιχνίδια των ασφυκτικών πιέσεων η εφημερίδα αναφέρει, επικαλούμενη πηγές από τις Βρυξέλλες. 


«Η ελληνική κυβέρνηση έχει επαρκή ρευστότητα μέχρι τις 8 Απριλίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Κομισιόν», επισημαίνοντας....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Μέρκελ θα θέσει θέμα μη εξεταστικής για τα υποβρύχια στον Αλέξη!

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ!
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Εκβιασμό με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια και την συμφωνία του 2010 θα θέσει η Μέρκελ στην συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. 


Η αποφασιστικότητα του υπουργού Άμυνας αλλά και της προέδρου της βουλής να οδηγήσουν την συμφωνία Βενιζέλου στην δικαιοσύνη, έχει τρομάξει τους γερμανούς που νόμιζαν οτι «καθάρισαν» τον Βενιζέλο μέσω Σαμαρά.

Η συμπαιγνία......

Η Μόσχα ετοιμάζει το διάδοχο του “South Stream”: Ο “Balkan Stream” θα συνδέει τα ρωσικά κοιτάσματα φ/α με την Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Ξαφνικά το Αζερμπαϊτζάν «αντιλήφθηκε» ότι δεν έχει τις αναγκαίες ποσότητες για να προμηθεύει τον ΤΑΡ και τώρα επιδιώκει να εισέλθει στο νέο αγωγό που σχεδιάζει η Ρωσία για τις αγορές της Ευρώπης με το όνομα “Balkan Stream”! 

Ο αγωγός αυτός θα.....

Δυσφορία στη Μόσχα προκαλεί ο Ερντογάν..

Η επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία του Τούρκου πρόεδρου Ταΐπ Ερντογάν στο Κίεβο και οι επαφές του εκεί με την ουκρανική ηγεσία έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία της Μόσχας, καθώς βλέπουν πως ο τουρκικός οπορτουνισμός προκαλεί ήδη μεγάλα ρήγματα στην τελευταία προσέγγιση Ρωσίας Τουρκίας με πολλαπλές συνέπειες.

Ο Τούρκος πρόεδρος....

Πρόταση «βόμβα» από Β.Πούτιν: «Ήρθε η ώρα για τη δημιουργία κοινού νομίσματος στην Ευρασιαστική Οικονομική Ένωση»

Σε μια κίνηση η οποία πρόκειται να αλλάξει τον οικονομικό χάρτη της Ευρώπης ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη δημιουργία ενός κοινού νομίσματος σε πρώτη φάση της Ρωσίας με τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.

«Ήρθε η ώρα να...
σκεφτούμε τις προοπτικές της δημιουργίας μιας νομισματικής ένωσης μεταξύ της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και του Καζακστάν», είπε ο Ρώσος πρόεδρος από την Αστάνα την πρωτεύουσα του Καζακστάν για να συμπληρώσει:

«Πιστεύουμε ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο να σχηματίσουμε μία νομισματική ένωση στο πλαίσιο της ΕΟΕ στο μέλλον».

Ο Πούτιν έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά διάρκεια....

Ο πολιτικός της λίστας Λαγκάρντ με τις καταθέσεις πάνω από 5 εκατ. ευρώ και οι ανήλικοι εκατομμυριούχοι!

Τελικά στην Ελλάδα και λεφτά υπάρχουν και κροίσοι με καταθέσεις εκατομμυρίων. 

Απλά, τα λεφτά υπάρχουν σε καταθέσεις στην Ελβετία...!!!

Οι αποκαλύψεις...
που έρχονται στο φως για τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και για το σκάνδαλο SwissLeaks με τις καταθέσεις εκατομμυρίων στην τράπεζα HSBC έρχονται να προκαλέσουν το... κοινό αίσθημα.

Εν αρχή ην η λίστα Λαγκάρντ. Μια υπόθεση για την οποία έχουν γραφτεί και......

Σχέδιο - σοκ για περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων έχει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Από το 2012 υπάρχει στη διάθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας σχέδιο για επιβολή μέτρων για τον περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων και τις τραπεζικές συναλλαγές... 

Το σχέδιο είχε παραδοθεί στον...
τότε διοικητή της ΤτΕ, Γιώργο Προβόπουλο, όταν η πίεση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ελλάδας ήταν τεράστια υπό το φόβο εξόδου από την ευρωζώνη.

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η......

Ο κρυφός άσος που πιστεύει ότι έχει η Αθήνα.

“Ανατροπή” της εξαιρετικά δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική πλευρά από τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά το τέλος της επταμερούς συνάντησης, θα επιχειρήσει να κάνει η Ελληνική πλευρά, βγάζοντας έναν τελευταίο άσο από το μανίκι της, όπως τουλάχιστον η ίδια πιστεύει...

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου υπολογίζει πολύ σε....

Στα ίχνη των οικονομικών δολοφόνων της πατρίδας μας...!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΖΕΙ...ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ..!!


Το ντοκυμαντέρ των Harald Schumann και Árpád Bondy που εξέπεμψε στις 9/3/15 το 1ο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. 

Μια πιο εκτεταμένη βερσιόν του είχε προβληθεί από το γαλλογερμανικό κανάλι ARTE στις 24/2/15(https://www.youtube.com/watch?v=xYUqp... στα γερμανικά και https://www.youtube.com/watch?v=nYGOW... στα γαλλικά)

ΚΑΖΑΚΗΣ : Γιατί χρειαζόμαστε εθνικό νόμισμα;

150301draxmheurw013
Γιατί χωρίς αυτό η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ελεύθερη να ακολουθήσει τις πολιτικές που έχει ανάγκη και συμφέρουν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Με το εθνικό νόμισμα δεν θα μπορεί να μας εκβιάσει κανένας Ντράγκι, καμιά Μέρκελ, κανένας Γιούνγκερ, όπως κάνουν σήμερα κραδαίνοντας την απειλή για διακοπή της χρηματοδότησης. 
Τις αποφάσεις πλέον θα μπορεί να τις πάρει ο ελληνικός λαός.
Με το εθνικό νόμισμα θα μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε τις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας χωρίς χρέη. 
Θα μας επιτρέψει να θέσουμε ως άμεση προτεραιότητα την πραγματική ενίσχυση αμοιβών και συντάξεων ώστε να ....

Ελληνορωσικό μέτωπο για γερμανικές αποζημιώσεις 162 δις!

Δεν είναι απαραίτητο να θέσει ευθέως ζήτημα η Μόσχα στο Βερολίνο γι΄ αυτό. Αρκεί να υλοποιήσει αυτό που περίπου υποσχέθηκε: να ανοίξει τα αρχεία της και να δώσει στην Αθήνα όσα έγγραφα βρήκε ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο το 1945. Έγγραφα που έχουν να κάνουν με τις γερμανικές θηριωδίες επί κατοχής στην Ελλάδα.
Σ΄ αυτό το υλικό μπορεί να προστεθούν και οι ανεκτίμητες πληροφορίες που έχουν καταγραφεί από Γερμανούς που είχαν αιχμαλωτιστεί και ανακριθεί. 
Αν η Ρωσία δώσει αυτές τις πληροφορίες στην Ελλάδα το θέμα των αποζημιώσεων αποκτά άλλες διαστάσεις.
Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος έθεσε το ζήτημα στις επαφές που είχε στη Μόσχα. Σε δηλώσεις του.....

KAMAΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… Οι 174 έλληνες βουλευτές που έβγαλαν τα λεφτά τους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

vouli olomelia
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ. 
(Παπαδημούλης ο γνωστός και μη εξαιρετέος)
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,00 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 150.000,000 MARFIN
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΡΩ 67.677,420 EUROBANK
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ......