Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μέγα σκάνδαλο εν δυνάμει για Αναστασιάδη..



Στην καταγγελία ότι οι συνεργάτες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες της χώρας ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν έγκαιρα τις καταθέσεις τους, προχώρησε η εφημερίδα της Κύπρου «Ελεύθερος».

Πάνος Καμμένος: Μηδέν ναι από τους Κύπριους..το μόνο «ναι» που ακούστηκε από ελληνική φωνή ήταν το «ναι» του Στουρνάρα....


«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να δούμε ότι πριν από λίγη ώρα τελείωσε η ψηφοφορία στην Βουλή της Κύπρου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Όπου ακούστηκαν 36 «όχι» απέναντι στη πρόταση του Eurogroup, μηδέν «ναι» και 19 αποχές και απορρίφθηκε το σχέδιο νόμου.

Ακόμη είστε στις καρέκλες σας πολιτικοί ανδρείκελα;



ΝΑΙ! Βρέθηκε ένα μικρό νησάκι κάπου σε μια άκρη της Μεσογείου να πει βροντερό ΟΧΙ στο να γίνει προτεκτοράτο. Μέχρι και οι κυβερνητικοί βουλευτές της Κύπρου που έως και σήμερα το πρωί σε κυπριακά και ελληνικά κανάλια έλεγαν για την αναγκαιότητα της υπερψήφισης του πλάτσικου στους
λογαριασμούς των Κυπρίων, αλλιώς οι επιπτώσεις θα είναι χειρότερες(!),

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την Ελλάδα αφήνει η Eldorado Gold...


Ανοιχτό αφήνει η εταιρία Eldorado Gold το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ελλάδα, αποδίδοντας τις αντιδράσεις στην εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική και τη Θράκη σε μικροπολιτικά συμφέροντα και παραγοντισμό των τοπικών κοινωνιών.

«Το ερώτημα είναι αν ως χώρα θα διαμορφώσουμε ένα καθαρό και μεθοδικό επενδυτικό τοπίο. Αν υπάρξει αυτό, η εταιρεία θα μείνει», δήλωσε ο

Η μικρή Κύπρος λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ (σε αντίθεση με τους εγχώριους Nενέκους), και κοιτάζει τον Πούτιν!


Όπως όλα δείχνουν οι Κύπριοι λένε ένα ηχηρό ΟΧΙ στο κούρεμα των καταθέσεων. Ένα ΟΧΙ που εκθέτει ανεπανόρθωτα τoυς εγχώριους Νενέκους οι οποίοι, 3 χρόνια τώρα, ψηφίζουν σκληρά Μνημονιακά. Για μια ακόμη φορά μετά τοΟΧΙ του Τάσου Παπαδόπουλου οι Κύπριοι απαντούν με γενναιότητα στις απειλές των "συμμάχων".

Την αποπομπή του Στουρνάρα ζητεί ο Καμμένος.


Την άμεση αποπομπή του υπουργού Οικονομικών ζητεί ο Πάνος Καμμένος, καθώς -όπως αναφέρει σε δήλωσή του- «ο κ. Στουρνάρας ψήφισε το σχέδιο της κ. Μέρκελ που οδηγεί στην καταστροφή την κυπριακή οικονομία αλλά και την εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, διαλύει τις σχέσεις της Κύπρου με τη Ρωσία».

ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ !!!! Φεύγει η El Dorado Gold;

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν πριν από λίγο γνωστές μέσω του ΑΜΠΕ, η El Dorado Gold, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, λόγω...

των αντιδράσεων στην εκμετάλλευση μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική και τη Θράκη, σε μικροπολιτικά συμφέροντα και παραγοντισμό των τοπικών κοινωνιών!

Γερμανoί καλούν Κύπριους να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους!!!


Επιστολή η οποία πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κυβέρνηση 
της Κύπρου όσο και την Κεντρική Τράπεζα έχει στα χέρια του 
τοSigmaLive

Γερμανικό Συμβουλευτικό Γραφείο καλεί

Καταψήφισε η κυπριακή Βουλή το ν/σ για το κούρεμα.


Απέρριψε η Κυπριακή Βουλή, όπως αναμενόταν, το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων με 36 ψήφους κατά και 19 αποχές. 

«Όχι» είπαν οι βουλευτές από το ΑΚΕΛ, την ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ, το ΕΥΡΩΚΟ, τους Οικολόγους και ο ανεξάρτητος Ζαχαρίας Κουλίας, ενώ οι βουλευτές του κυβερνώντος ΔΗΣΥ απείχαν.

Η συνεδρίαση και η ψηφοφορία

Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο


Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο στην ξεπουλημένη Ελλαδική ηγεσία. 

Το συμφέρον του Ελληνικού λαού υπεράνω των τοκογλύφων. 

Η Κύπρος απέδειξε πως είναι εφικτή η αντίσταση ενάντια στην άθλια, αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"OXI": Η Κύπρος έγραψε πάλι Ιστορία - Το πρώτο κράτος που έσπασε τις ευρω-αλυσίδες και είπε ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στους απατεώνες της Ευρώπης και το 4ο Ράιχ της Μέρκελ!!!


Με 36 ψήφους κατά και 19 "λευκές" (του κυβερνώντος κόμματος) η Κύπρος δια της Βουλής της είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και μπαίνει πάλι στην εθνική πρωτοπορία δείχνοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα. 

Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός λαός που απορρίπτει τις επιταγές της τρόικα.

Ο Β.Πούτιν σε δήλωσή του πριν από λίγο...

Γ. Λιλλήκας: Ιστορική η απόφαση της Βουλής.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βαδίσει στο δρόμο της κοινοτικής αλληλεγγύης»

Ιστορική χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής να καταψηφίσει τις αποφάσεις του Eurogroup για τη Λευκωσία και αναφέρει ότι «πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την επόμενη μέρα».

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Λιλλήκας χαιρετίζει...

ΛΟΓΙΑ Β.ΣΙΖΙΟΦ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ... Ρωσία: "Συρία θα γίνει η Κύπρος αν περάσει η αναγκαστική απαλλοτρίωση των καταθέσεων"!


Nέοι κεραυνοί από Μόσχα κατά του Eurogroup, με τον απεσταλμένο της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Βλαντίμιρ Σιζιόφ να δηλώνει ότι "Η πρόταση να επιβληθεί φορολογία στις καταθέσεις σε τράπεζες της Κύπρου ισοδυναμεί με αναγκαστική απαλλοτρίωση και εγείρει τον κίνδυνο το κυπριακό τραπεζικό σύστημα να οδηγηθεί σε κατάρρευση και συνακόλουθα και η Κύπρος κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να συμβεί η Ρωσία ".

Η δικαιοσύνη του Τουρκομπένυ...θέλει προσοχή..



Η δικαιοσύνη του Ευάγγελου Βενιζέλου



Ναπολέων Λιναρδάτος


Κάθε πολιτική που έμμεσα ή άμεσα στοχοποιεί την ελευθερία του πολίτη πάντα συνοδεύεται με την απώλεια ιστορικής μνήμης και τον εκφυλισμό του δημόσιου λόγου. Η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου τηρεί τις προϋποθέσεις.

Τρισέ, Τράπεζες, Τριμερής Επιτροπή, ΕΛΙΑΜΕΠ ....


Τα ΜΜΕ με την "κρίση" βομβαρδίζουν συνεχώς μεταξύ άλλων και το όνομα Jean Claude Trichet (Ζάν Κλώντ Τρισέ), για να δούμε μερικά πράγματα για τον κύριο και την σχέση του με κάποιους άλλους κυρίους

Ο Ζάν Κλώντ Τρισέ είναι ένας Γάλλος (?) Οικονομολόγος ο οποίος το 1993 ανέλαβε την διοίκηση της Banque de France (Τράπεζας της Γαλλίας) και το 2003 ανέλαβε την Διοίκηση

Τραγικό θα είναι το τέλος σου Νίκο Αναστασιάδη ....!!!!


Καλοκαίρι του 2004. Άρρωστος, με βραχνή φωνή αλλά πολιτική λεβεντιά ο άλλοτε αγωνιστής της ΕΟΚΑ Τάσσος Παπαδόπουλος λαμβάνει σαφή θέση εναντίον του σχεδίου Ανάν στο τηλεοπτικό του διάγγελμα απευθυνόμενος στον Κυπριακό λαό.

Ο Τάσσος πέθανε. Μαζί του έφυγε κι η ευημερούσα οικονομία και η περηφάνια του κυπριακού λαού. Ανθρωπάκια ήρθαν στην επιφάνεια. Ένα από αυτά και ο νυν πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης γνωστός και ως Ανανστασιάδης.

Ακόμη έχετε τα λεφτά σας στις τράπεζες; Τα λαμόγια πρόλαβαν. Μετά θα …κλαίτε.

Τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό. 

Αυτοί οι άνθρωποι που  βρίσκονται πολύ υψηλή στο πολιτικό σύστημα γνώριζαν ότι βρισκόταν στο τραπέζι το επικείμενο «κούρεμα» στις καταθέσεις και ότι οι Γερμανοί θα πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι υπήρχε ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το «κούρεμα».

Απίστευτο ο Βασιλιάς Πύρρος ήταν ναζιστής. Να παρέμβει τώρα αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ.....


Απίστευτη αποκάλυψη.

Το άγαλμα του Βασιλιά της Ηπείρου Πύρρου χαιρετάει ναζιστικά. 


Να κατεδαφιστεί αμέσως ή να του κόψουν το χέρι. 
Δεν έχει σημασία που χρονικά τον Βασιλιά Πύρρο... και τον Χίτλερ τους ...
χωρίζουν γύρω στα 2 χιλιάδες χρόνια.

Αυτή είναι η άποψη της Χρυσής Αυγής για το τι κρύβεται πίσω από την τοκογλυφική επίθεση στην Κύπρο



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου.
Η ελλαδική συγκυβέρνηση στήριξε την άθλια, τοκογλυφική επίθεση κατά της Κύπρου. Έτσι υπονόμευσε και το χρεοκοπημένο τραπεζικό μας σύστημα με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον της χώρας. 

Καταλάβατε ;; Λετονία η νέα Κύπρος ........


latviaΠολλοί μιλούν για μεταφορά των ρωσικών κεφαλαίων στην Λετονία, υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωζώνη, σε περίπτωση που εφαρμοστεί το «κούρεμα». 
Το σενάριο αυτό παρουσιάστηκε και στο CNN. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, κερδισμένοι θα είναι οι Γερμανοί που προσβλέπουν στα ρωσικά κεφάλαια της Κύπρου, τα οποία θέλουν να τα

Μ. Γλέζος: Οι γκαουλάιτερ της Ευρώπης πέταξαν τις μάσκες.

«Οι Κύπριοι να συνεχίσουν να αντιστέκονται»
«Tο μήνυμα της κυπριακής κρίσης είναι ξεκάθαρο: Όποιος αντιστέκεται να καταστραφεί, με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο» δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.
Σε μια σκληρή δήλωσή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για γκαουλάιτερ της Ευρώπης

Όσο η Κύπρος και η Ελλάδα παλεύουν στα άγρια κύματα των μνημονίων, Τουρκία και Αίγυπτος ετοιμάζουν την “Ισλαμική Χατζάρα της Μεσογείου”!!!


804618276256

Η “ισλαμική χατζάρα της Μεσογείου”, το νέο σχέδιο του Νταβούτογλου, φίλου και αδελφού του κ. Αβραμόπουλου

Του Σάββα Καλεντερίδη

Ο Μπουλέντ Έραντάτς (Bülent Erandaç), αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Τακβίμ (Takvim), σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 11 Μαρτίου με τίτλο «Η Χατζάρα τηςΜεσογείου», αναφέρει τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…


Με “ποιον θα πάει” η Ελλάδα στον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη;


ELLINIKHSIMAIASUPER-630x419

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης των “μυστικών της οικονομίας” ,ούτε να έχει πτυχία από τα ακριβά πανεπιστήμια τα οποία έχουν τελειώσει όλοι αυτοί οι τροϊκανοί που μπήκαν βίαια στην ζωή μας για να καταλάβεις ότι οι αποφάσεις που λαμβάνουν είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ.
Το καταλάβαμε για τα καλά εδώ στην Ελλάδα ότα

Τουρκική Κορβέτα έφτασε στη Εύβοια ….


img_54_18170_6

Η τουρκική κορβέτα «TCG BAFRA», προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 19ηΜαρτίου (πρωινές ώρες) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).

Στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία Νότια-Νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Κύθνου και εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα νοτίως Ν. Κέας.

«Πρόκειται για ασύλληπτη τρέλα. Η Ευρώπη βρήκε έναν ακόμη τρόπο για να πυροβολήσει τα πόδια της»

«Προσωρινά κλειστόν» επιγράφεται το ρεπορτάζ της SüddeutscheZeitung του Μονάχου από τις Βρυξέλλες και τη Λευκωσία. 

Οι ανταποκριτές της εφημερίδας σημειώνουν ότι οι Κύπριοι είναι οργισμένοι, ενώ το ΑΚΕΛ κάνει λόγο για δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Θα αντισταθεί η κυπριακή Βουλή εκεί που η δική μας έσκυψε;


Είναι προφανές ότι αν η Κύπρος λόγω της στάση της κυπριακής Βουλής και των βουλευτών της πετύχει να αλλάξει  την συνταγή διάσωσής  της
τότε αυτή η εξέλιξη θα εκθέσει βαρύτατα όσους ψήφισαν τα Μνημονια και μας οδηγησαν ως εδώ.

«Κυβερνώντες» υπάλληλοι της «τρόικας».


i-athlia-troika-ton-athinon-1-315x236Του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΓΚΙΒΑΛΟΥ*
Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας μια κυβέρνηση, μια πολιτική εξουσία, που έχει εκλεγεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, αποδέχεται -και σε ουσιαστικό αλλά και σε τυπικό επίπεδο- να μετατραπεί ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

Θεοδωράκης για Κύπρο: Έκθετη η τρικοματική κυβέρνηση ...


theodorakisΜία σκληρή δήλωση εξέδωσε την Τρίτη ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης σχετικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο τονίζοντας ότι “η γενναία αντίσταση της Κύπρου στην λυσσαλέα επίθεση της Γερμανίας και των συμμάχων της εκθέτει σοβαρά την ελληνική τρικομματική κυβέρνηση”.
“Αλήθεια, τι θα κάνουν αυτοί; Θα πάνε με την Κύπρο ή με την Ευρώπη;” αναφέρει.

Ψιτ ..!!! Ρόδα είναι και γυρίζει ....


Τους Έλληνες τους χτύπησαν εκεί που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν...

Στα ΑΚΙΝΗΤΑ...

Χαστούκι της Κύπρου στους πολιτικούς τσαρλατάνους της Ελλάδας.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Η ηρωική στάση των Κυπριών, της μικρότερης οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αθλιότητα των Ευρωγερμανών που ήθελαν με τον τσαμπουκά να καταλύσουν την εθνική κυριαρχία της μεγαλονήσου με ένα Αττίλα χειρότερο και από αυτόν του 1974, είναι το

Προπολεμικές συνθήκες απειλούν την Ευρώπη.


nazi
Tου George Friedman*
Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 μετεξελίχθηκε σταδιακά σε παγκόσμια κρίση ανεργίας. Αυτή η κρίση ανεργίας σχετικά γρήγορα θα μετατραπεί σε πολιτική κρίση. Η κρίση αφορά και τους τρεις βασικούς πυλώνες του παγκόσμιου συστήματος – την Ευρώπη, την Κίνα και τις ΗΠΑ.

Ο Γερμανός είτε είναι Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είτε είναι Χίτλερ, πάντα ξέρει να πετά βόμβες.

schauble Ο Γερμανός είτε είναι Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είτε είναι Χίτλερ, πάντα ξέρει να πετά βόμβες.
Ο Γερμανός παραμένει Γερμανός, ανεξάρτητα της θέσης που κατέχει της εποχής και ανεξάρτητα του αν χαρακτηρίζετε ως τρελός τύπου Χίτλερ ή σοφός τύπου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η Γερμανοί αυτό που ξέρουν να κάνουν είναι να αποσυνθέτουν και να καταστρέφουν τα πάντα στο όνομα μιας ακραίας καθαρότητας και

Εγκαταλείπουν το «σαπιοκάραβο – ΕΕ», οι ουδέποτε εκλεγέντες ως αιρετοί ,Βαν Ρομπάι και Άστον!


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δηλαδή ο άτυπος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπάι και η υπεύθυνη της εξωτερικής πολιτικής της Ένωσης, Βρετανίδα βαρόνη Κάθριν Άστον, αποφάσισαν να αποχωρήσουν εντελώς από την υπηρέτηση της ΕΕ όταν απομακρυνθούν από τις θέσεις τους το 2014 καθώς ολοκληρώνεται η θητεία τους που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009…

Σε χέρια ελληνικά και τον Ιβάν Σαββίδη η ΣΕΚΑΠ στη Θράκη!


Με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) ενέκρινε τη συμφωνία πώλησης του ποσοστού 34,18% των μετοχών που κατέχει στην ΣΕΚΑΠ, στη ρωσική εταιρία Donskoy Tabak JSC, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν: http://www.defence-point.gr/news/?p=68123

ΗΠΑ: «Εκκωφαντική σιωπή» για τη Κύπρο… τι επιδιώκει η Ουάσιγκτον;


Και ενώ μετά την ληστρική επιδρομή των Γότθων στην Μεγαλόνησο η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται, αφού εάν η Λευκωσία καταρρεύσει μόνο η φαντασία μπορεί να μας σταματήσει από το να σκεφτούμε το τι ακριβώς θα έκανε ο «Αττίλας», αλλά και το τι θα συμβεί στην Ελλάδα κι ενώ οι άνθρωπος που κάθεται στον θώκο του

“Η Κύπρος και η παγίδα” «Κυπριακή έκτακτη συνεισφορά: Άλλος ένας θλιβερός ευφημισμός»


Στον πηγαιμό για τις κάλπες του δεύτερου γύρου, η Κύπρος θα πρέπει να αναλογιστεί πώς πιάστηκε στην παγίδα της τραπεζικής κρίσης που απειλεί, ως νέος Αττίλας, την ανεξαρτησία της. 

«Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη Βουλή, φοβάται το λαό, φοβάται το φως» – Άρνηση ΣαμαροΝΔ και ΒενιζελοΠΑΣΟΚ για ολομέλεια της Βουλής λόγω Κύπρου.


«Έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής σχετικά με την δυνατότητα του να συγκαλέσει εκτάκτως την Ολομέλεια, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο, όπως ζήτησε σήμερα* ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας
Αν ισχυρίζεται ο κ. Μεϊμαράκης** ότι τέτοια δυνατότητα δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό της βουλής, τότε έχει ήδη υποπέσει σε θεσμικό παράπτωμα. 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

Να λοιπόν, που οι ανθέλληνες και του κόσμου οι τώρα προδότες, μην έχοντας αλλάξει καθόλου και πάλι διώχνουν από όλη την Ελληνική επικράτεια τους νέους ανθρώπους της χώρας στα ξένα, διότι με τις ενέργειες τους και τα έργα τους η χώρα μας και πάλι κατάντησε ένα μέρος στο οποίο δεν υπάρχει παρών και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει και μέλλον, ούτε για αυτούς, αλλά ούτε για τα παιδιά τους.

Σε εσάς απευθύνομαι, αλήτες όλων των πόστων και όλων των θέσεων και σας ερωτώ, με ποιούς θα μείνουμε εδώ, με τους γύφτους, με τους τσιγγάνους, με τους αλβανούς,

Μια φορά και ένα καιρό ...υπήρχε μια χώρα που την έλεγαν ΕΛΛΑΔΑ !!!


Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι το 90% του ελληνικού χρέους διέπονταν από το ελληνικό δίκαιο, μέχρι και το 2011; 

Ακόμη και σε περίπτωση επιστροφής σε ελληνικό νόμισμα οι δανειστές μας ήταν υποχρεωμένοι να το σεβαστούν και να διαπραγματευτούν μαζί μας;

Πόσοι από μας γνωρίζουμε ότι και μέχρι τα τέλη του 2009 δεν απασχολούσε τους διεθνείς κύκλους το "ελληνικό πρόβλημα" επειδή απλούστατα δεν υπήρχε;

Η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.



Τι στάση τήρησε η Αθήνα στην περίπτωση του κουρέματος των Κυπριακών καταθέσεων: Για ποιον λόγο τηρεί ένοχη σιωπή;

Πολύ λίγες ημέρες πέρασαν από τότε, που στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα ο Πρόεδρος, πλέον, της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Ανασταδιάδης, διαβεβαίωνε ότι δεν επρόκειτο ο ίδιος, ουδέποτε, να συναινούσε

Η ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ‏


ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΘΩΝ. ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!!

Ποιος θα σταματήσει τη Φράου Μέρκελ ;;;;;


Ακολουθεί μεθόδους Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να γονατίσει Ελλάδα και Κύπρο

Η υπόθεση του ''κουρέματος'' των καταθέσεων στην Κύπρο, ανάγκασε και τους πλέον δύσπιστους να αντιληφθούν ότι ο υπ' αριθμόν 1 κίνδυνος για την Ευρώπη αλλά και για την παγκόσμια οικονομία
είναι η Γερμανία.

Για πρώτη φορά είδαμε να επιβάλλεται κούρεμα καταθέσεων, να...

Καρφί Μεντβέντεφ για τις τακτικές των νεοταξικών Ευρωπαίων:"Οι Βρυξέλλες έγιναν ΕΣΣΔ" (video)


Δριμύτατη επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με αφορμή την απόφαση-σοκ του Eurogroup για την Κύπρο. "Είναι σαν να

Αλεξανδρούπολη- Φοβερές αποκαλύψεις πως οι μουσουλμάνοι έπαιρναν επιδόματα μαϊμού ως κωφάλαλοι!!


Απίστευτες αποκαλύψεις για τον τρόπο που κάποιοι μουσουλμάνοι της Αλεξανδρούπολης έπαιρναν επιδόματα μαϊμού, βρήκαμε σε έγγραφο που δημοσιεύεται στη Διαύγεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα όταν οι υπηρεσίες του Δήμου ζήτησαν από τους συμπολίτες να δικαιολογήσουν το πώς έπαιρναν τα επιδόματα, διαφορετικά θα έπρεπε να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που έλαβαν. 

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή.


Από την έρευνα του Εισαγγελέα προέκυψε όχι μόνο ότι υπήρξε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, αλλά τέθηκαν και σε εφαρμογή!

Ανακεφαλαιοποίση Τραπεζών .. Τρόικα..“Έχετε διορία μέχρι τις 15 Ιουνίου”


Την απόλυτη κυριαρχία των πιστωτών στον τραπεζικό κλάδο αποδεικνύουν οι εντολές της τρόικας, όπως αυτές περιγράφονται στις πέντε σελίδες του τραπεζικού μνημονίου (MoU), που φέρνει στο φως η Realnews. 
Η εκχώρηση εξουσιών στους πιστωτές αναδύεται σε καθεμία από τις έντεκα εντολές και το μόνο «καρότο» που έδωσαν αφορά την παράταση -για πρακτικούς κυρίως λόγους-

Πυροβόλησαν την Κύπρο για μια χούφτα ευρώ!


Η απόφαση για την Κύπρο παραβιάζει μία σοβαρή αρχή: Οι καταθέτες των τραπεζών δεν είναι μέτοχοι. Είναι σαν να ζητά κανείς από τον καταναλωτή ρεύματος να γίνει υποχρεωτικά ο νέος επενδυτής σε μία πιθανή κατάρρευση της εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού. Η βλακεία των ανθρώπων που έχουν στα χέρια τους την τύχη της Ευρώπης είναι τέτοια που θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε την ιδέα μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι τέτοια η πλάκα που κάνουν οι Αμερικανοί στην Ευρώπη που αυτό

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ..ΠΑΝΤΟΥ !!

Η Κύπρος μας δέχτηκε ένα ύπουλο χτύπημα από τους Διεθνής Τοκογλύφους και τους καλοθελητές της νεοεκλεγείσας Κυπριακής Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι ο πρώτος Αρχηγός Κράτους που παραδίδει την Εθνική κυριαρχία της Πατρίδος του συνειδητά και βάσει σχεδίου,δύο εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.


Στο άμεσο μέλλον είναι έτοιμος να εφαρμόσει ένα νέο σχέδιο Αναν το οποίο θα περάσει Αντισυνταγματικά,βάζοντας ένα οριστικό τέλος στην διχοτόμηση του νησιού.


Θησαυρίζουν ΤΩΡΑ! Με απλά λόγια το κόλπο της Γερμανίας με την Κύπρο!


Αυτή την στιγμή, συντελείται η μαζικότερη εκροή κεφαλαίων από τον Ευρωπαϊκό Νότο.

Μετά την απόφαση για την Κύπρο, θεωρούν όλοι δεδομένη την θεσμοθέτηση του “κουρέματος” στις καταθέσεις, σε όλες τις χώρες με πρόγραμμα σταθερότητας.

Το άυλο χρήμα στην Ελλάδα της αργίας, οι μεγαλοκαταθέτες της Κύπρου που έχουν πάρει θέση να κλείσουν