Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ο ύπουλος μύθος της Ελληνοτουρκικής φιλίας...


Ένα τραγικά λαθεμένο δόγμα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την εξωτερική μας πολιτική και καλλιεργεί φρούδες ελπίδες ότι θα επέλθει εξομάλυνση στις ιστορικά διαταραγμένες Ελληνοτουρκικές σχέσεις και θα πορευτούμε απο κοινού σε δρόμους συνεργασίας και ειρηνικής δημιουργίας, είναι ο μύθος της Eλληνοτουρκικής φιλίας. 

Μια τεχνητή διπλωματική φόρμα, που πάντοτε αποδείχνεται ανυπόστατη και όχι μόνον, αφού απονεκρώνει τα πολιτικά ανακλαστικά της ελληνικής διπλωματίας. 

Οποτεδήποτε συμβαίνει μια...

Ο Γιώργος και σε ρόλο Ομπάμα η προβάρει ρόλους ......;;;;;

Απίστευτες δηλώσεις
Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να επικαλείται το... βαρύ του πρόγραμμα που δεν του επιτρέπει να έρθει στην Ελλάδα και να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή, ωστόσο βρίσκει χρόνο για να περιφέρεται από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο και από κανάλι σε κανάλι, εμφανιζόμενος μάλιστα ως άλλος Μπαράκ Ομπάμα! 

Τελευταία του παρουσία στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC...

Κατηγορούμενο για κακούργημα στέλνουν πολιτικό αρχηγό δύο πορίσματα φωτιά!


Τα πορίσματα δύο ανεξάρτητων αρχών φαίνεται πως θα στοιχειοθετήσουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για έναν από τους “εθνοσωτήρες” που όμως ο λαός δεν του έδωσε την ευκαιρία να μας σώσει αφού δεν κατάφερε ποτέ να μπει στην βουλή.

Οι παραστάσεις που έγιναν στην ΑΔΑΕ και...

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.....ΤΑΓΟΥΣ !! «Βρισκόμαστε υπό κατοχή»

Ο Πάνος Καμμένος κατά την έναρξη του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε σε ανατροπή και εξήρε τον «κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Όπως υποστήριξε, η νεολαία προέκυψε «μέσα από τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος και στο διαδίκτυο», το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του κόμματος. Μάλιστα χαρακτήρισε το διαδίκτυο ως «άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ .....Θέση κατά των ΗΠΑ έλαβε η Κίνα στην κορεατική χερσόνησο - Κινεζικές δυνάμεις στον Γιαλού


Καθαρή θέση κατά της αυξημένης παρουσίας των ΗΠΑ στην περιοχή της κορεατικής χερσονήσου και υπέρ της Β.Κορέας έλαβε η Κίνα πριν από λίγο σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει έκπληξη
Ενώ, λοιπόν, συνεχίζεται η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τ.Κέρρι στο Πεκίνο σε μία προσπάθεια να πείσει την Κίνα να πιέσει την Βόρειο Κορέα, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα" το οποίο αποτελεί

Και προφήτης τώρα ο κωστάκης ! "Έρχονται κοινωνικές εκρήξεις & πολιτικό χάος" ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΟΥΤΕ... ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εκτιμά ότι έχει χαθεί πολύτιμος πολιτικός χρόνος για γρήγορες κινήσεις και πρωτοβουλίες στην τριετία και τώρα φοβάται κοινωνικές εκρήξεις, αλλά και το πολιτικό χάος στο οποίο θα

Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΚΤΗΝΑΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ....


Κλικ στις εικόνες

Σόιμπλε ....ο Τσουκάτος του Κολ(;)‏

Ποιος είναι ο πρώτος διδάξας; Εμείς "χαλάσαμε" τους Γερμανούς ή αυτοί εμάς;

Θ. Τσουκάτος και ο Β. Σόιμπλε ....είναι -απ' ότι φαίνεται- ίδια "μάρκα" (;)

Ο ΓΑΠ που έλεγε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, δεν ήξερε τίποτε για την διαφθορά στην Ευρώπη;


Που πήγαν οι 700.000 D.M του Θόδωρου;

ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!.

Τζέιμς Γκαλμπρέιθ: «Μην περιμένετε βοήθεια από την Αμερική. Χρειάζεστε συμμαχία του Νότου για να διακόψετε το Μνημόνιο»

Συνέντευξη στον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο

Γνωστός κεϋνσιανούς οικονομολόγος, ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ είναι γιος του σημαντικότερου ίσως φιλελεύθερου οικονομολόγου των ΗΠΑ στον Εικοστό Αιώνα και σφοδρός επικριτής της ασκούμενης σήμερα ευρωπαϊκής και αμερικανικής

Τουρκία: Προχωράει η παράκαμψη του Βοσπόρου…

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αλί Μπαμπατζάν
Είπε σε Τούρκους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 - ΒΙΝΤΕΟ

Παρά το γεγονός ότι ΟΛΑ τα κόμματα και ΟΛΟΙ οι βουλευτές έχουν ενημερωθεί για τη μήνυση εσχάτης προδοσίας που έχω καταθέσει στις 6-7-2012 και έχει

ΝΕΟΧΟΥΝΤΑ ......‏ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...!!!


Δεν είναι τρελοί. Δεν είναι παράλογοι.
Δεν είναι τυχαίοι ή άσχετοι.
Είναι Αληταράδες. Ψεύτες και Προδότες.

Πρωτίστως είναι...Νεοφιλελεύθεροι.
Ακραίοι. Σκληροί. Αθλιοι.

Κλείδωσαν οι απολύσεις στο Δημόσιο (Όχι που δεν θα κλείδωναν) - Εως και 15.000 αποχωρήσεις με μείγμα μέτρων από τους προσκυνημένους !


Σε κεντρική συμφωνία για άμεσες απομακρύνσεις στο Δημόσιο με θεσμικά αδιάβλητο και αξιοκρατικό μείγμα πολιτικών κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι ύστερα από πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, σε τμήμα της οποίας εκλήθη και συμμετείχε και ο υπουργός Διοικητικής 
Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμφωνηθέν νούμερο των απομακρύνσεων θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 15.000.

Τέσσερις χιλιλάδες εξ αυτών θα...

Οι κατοχικές δυνάμεις στέλνουν τελεσίγραφα και τα ανδρείκελα πανικόβλητα εκτελούν…


Από την αρχή των Μνημονίων επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο: Πλήθος και συνεχόμενων τελεσιγράφων από την ΕΕ και τους εντολοδόχους της (τρόικα) και άμεση εκτέλεση από τις εδώ «ελληνικές» κυβερνήσεις: ΠΑΣΟΚ, κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα κυβέρνηση Σαμαρά…

Τι άλλο δηλαδή χρειάζεται για να αντιληφτούν κάποιοι της αποστεωμένης «κομμουνιστικής αριστεράς», ότι βρισκόμαστε κάτω από μια βάρβαρη και ασφυκτική κατοχή του ευρω-φασισμού και της γερμανικής του αιχμής; 

Τώρα νέα τελεσίγραφα βάζουν σε νευρική κινητικότητα τους εγχώριους διαχειριστές του κατοχικού καθεστώτος. 

Έρχεται και άλλο κόμμα αποστράτων....

Κινηματικά χαρακτηριστικά, τα οποία υπό προϋποθέσεις μπορούν να οδηγήσουν στην ίδρυση πολιτικού φορέα, αποκτούν πλέον οι κινητοποιήσεις αποστράτων και εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που αντιστέκονται σθεναρά στις συνεχιζόμενες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ουσιαστικά δηλαδή αρνούνται να υποκύψουν στην οικονομική εξαθλίωση που τους οδηγούν οι μνημονιακές πολιτικές της Τρόϊκας.
"Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να κάνουμε.Για εμάς τους ίδιους, για την κοινωνία συνολικά. Από τα 18 μας χρόνια εκπαιδευόμαστε να πολεμήσουμε τον όποιο εχθρό. 

ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - Μην τολμήσετε να πάτε στη Χάγη για τις αποζημιώσεις !


Έντονη ανησυχία και κινητικότητα επικρατεί στη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων 24 ωρών, με το άνοιγμα του θέματος της καταβολής των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών κ.Σόιμπλε, σε μία πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού, συνέστησε στην Αθήνα να ασχοληθεί με τις μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή του Μνημονίου και να ξεχάσει το θέμα της καταβολής των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. Μάλιστα προεξόφλησε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα.

«Η γερμανική Κατοχή κατέστρεψε την Ελλάδα»


Την ώρα που η συζήτηση σε Αθήνα και Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημώσεις έχει «ανάψει» για τα καλά, μετά το σχόλιο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και την απάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, η εφημερίδα Tagesspiegel δεν διστάζει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να γράψει: 

«Καμία άλλη χώρα κατοχής όπως η Γερμανία δεν κατέστρεψε τόσο, όσο την Ελλάδα».

Συγκλονιστική αφήγηση για το Δίστομο (ΒΙΝΤΕΟ).

Δείτε τη συγκλονιστική αφήγηση του Λουκά Δημάκα για την σφαγή Δίστομο από τους «φίλους» μας τους Γερμανούς, που έτσι ευχαρίστησαν τον Ελληνισμό για τον πολιτισμό που πήραν. 

Την «ευγνωμοσύνη» τους συνεχίζουν να την δείχνουν ακόμα και σήμερα με οικονομικά μέσα. 
«Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος»!

Για κίνδυνο ολοκαυτώματος στην Ευρώπη μίλησε ο Γκιουλ.

gkiyol_ee
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια οι Τούρκοι: Και πρεσβεύουν την πολυπολιτισμικότητα της παγκόσμιας διαπλοκής και προωθούν παράλληλα τις δικές τους επιδιώξεις, δηλαδή να παρουσιάζονται ως προστάτες των απανταχού μουσουλμάνων. Αυτό θα πει πολιτική την σημερινή εποχή.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !


Επίδοση Εξωδίκων Δηλώσεων - Προσκλήσεων Συμμόρφωσης στις Εφορίες 11 / 4 / 2013

Ρεπορτάζ - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Προϊούσης της πολιτικής σήψης, της εξαθλίωσης του λαού και της εκχώρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ολοένα και περισσότεροι ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες οργανώνονται σε ομάδες και

Μόνο ένας Έλληναράς Πρωθυπουργός μπορούσε να κάνει ..κάτι , αλλά.. εξαιρούνται οι παρόντες......


Καταπέλτης για την εθελόδουλη πολιτική και οικονομική τάξη της χώρας και όχι μόνο, η οποία έχει παραδοθεί στην τρόικα και θεωρεί τη στάση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του, όχι μόνο ανεδαφικά αιτήματα αλλά και περίπου εγκλήματα καθοσιώσεως! 

Είναι η συνέντευξή του Άλμπερτ Ριτσλ στην ιστοσελίδα του Spiegel,

Ο Άλμπερτ Ριτσλ απομυθοποιεί αυτές τις απόψεις, θυμίζει πτωχεύσεις και διαγραφές χρεών της Γερμανίας και κυρίως τονίζει ότι όσο η Γερμανία πιέζει την Ελλάδα, τότε η τελευταία μπορεί να εγείρει θέματα πολεμικών αποζημιώσεων και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ....


Μήπως η μοναδική λύση δεν είναι άλλη από την υποχρέωση της Γερμανίας να συμφωνεί δημοκρατικά με τις προτάσεις των υπολοίπων χωρών της Ευρωζώνης - με εναλλακτική δυνατότητα την αποχώρηση της από το ευρώ, παράλληλα με το διαχωρισμό της ξανά σε Ανατολική και Δυτική;
*************************************
 Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, τόσο από εμάς (ανάλυση), όσο και από άλλους, με τη Γερμανία στην Ευρωζώνη δεν υπάρχει μέλλον.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...

volunteer382009.jpg&w=720&h=350&zc=1&q=80
Όσο η κρίση μεγαλώνει ,αναπόφευκτα χτυπάει και το ίντερνετ 

πολλοί bloggers πλέον κλείνουν ,αφού το ίντερνετ έγινε πολυτέλεια
έτσι οι ανεξάρτητες φωνές μειώνονται,με αποτέλεσμα να καπηλεύονται το ίντερνετ τα ΜΜΕ με τα γνωστά παιχνίδια αποπληροφόρησης..

Στα άδυτα των Wikileaks: Πετρέλαιο, Τουρκία, η άγνωστη εμπλοκή με την Ρωσία και η στάση των ΗΠΑ....


Είναι ο Ερντογαν “νέος Σαντάμ” για τις ΗΠΑ;

Η άγνωστη πολεμική εμπλοκή Ρωσίας – Τουρκίας

Το πετρέλαιο στο Αιγαίο

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την φλυαρία όλων αυτών των “αναλυτών“ σχετικά με θέματα που άπτονται των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή και αποφάσισα να αναπτύξω εν συντομία μια όσο το δυνατόν καλλίτερα κατατοπιστική τοποθέτηση.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΙΧ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ.....ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο attikanea: Τι Σαμαράς, τι ΣΥΜΜΟΡΙΑ...και τα δύο, από "Σ" αρχίζουν...
Τι ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ, τι "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"... και τα δυο από "Δ" αρχίζουν...

Xristoforakos-sekeris 
(ΦΩΤΟ1 : Σέκερης και Χριστοφοράκος)
ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.
Μέσα στον Μάρτιο ο σύζυγος της αδερφής της γυναίκας του κυρίου πρωθυπουργού της χώρας(της κυρίας Κρητικού), και μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελος Σέκερης, υιός ευπατρίδη της χώρας και πρώην κορυφαίου....

Αυτά κάνουν οι επικύψεις ! Γιατί ο Σαμαράς καλεί τους αρχηγούς μετά το στρίμωγμα στο Eurogroup.

Σχόλιο attikanea: Σηκώστε τα χρήματά σας από τις Τράπεζες, όσο είναι καιρός... η βόμβα θα σκάσει ξαφνικά...


Μετά τα μεσάνυχτα έφυγε ο πρωθυπουργός από το Μαξίμου, προβληματισμένος από το «άδειασμα» που δέχθηκε ο Στουρνάρας στο Eurogroup

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου

Ανήσυχος και προβληματισμένος έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, δέκα λεπτά τα μεσάνυχτα. Είχε προηγηθεί ένα νέο θρίλερ εκβιασμών από την Ε.Ε. και τους «δανειστές» για να περάσουν όλες οι απαιτήσεις της τρόικας...

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ...ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.


Η ΕΕ ΠΙEΖΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

 Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.

 Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400% και συνεχίζουν με αύξηση 6% κάθε χρόνο.

Το σχέδιο, το πρόβλημα και η κατάρρευση της Γερμανίας (βίντεο).


Η Ευρωζώνη έχει μετατραπεί σε έναν ζουρλομανδύα, για εκείνους που θέλουν να πιστεύουν πως η Γερμανία δεν έχει σχέδιο. 

Όμως, επειδή η Γερμανία...διολίσθησε στις ιστορικές της ηγεμονικές τάσεις και για τρίτη φορά αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνη τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τον εαυτό της, προσπαθεί να επιβληθεί στους υπόλοιπους λαούς και τα κράτη τα οποία θέλει υπό την πλήρη κατοχή και έλεγχό της,

"ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ" .....Καταγγελία Νοάμ Τσόμσκι: "Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν ότι πολύτιμο έχει η Ελλάδα".


"Oι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογική πίεση στους Έλληνες. Πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτό". 
Με αυτά τα λόγια ο κορυφαίος Αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι, μιλώντας στο Δουβλίνο, κατήγγειλε διεθνώς την πολιτική και οικονομικ΄κατοχή που έχει επιβάλλει το Βερολίνο στην χώρα μας , αλλά και γενικότερα