Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Επιλεκτική "εξαφάνιση" του θησαυρού νότια της Κρήτης (Ηχητικό).....ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ..


Επιλεκτική "εξαφάνιση" του θησαυρού νότια της Κρήτης (Ηχητικό)
Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/01/2014, 09:40

Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2014, 13:36

Ενώ η Ελλάδα διάγει τις πρώτες ημέρες της εξάμηνης προεδρίας στην Ε.Ε., με τις αυριανές εκδηλώσεις στην Αθήνα να της δίνουν επίσημο και πανηγυρικό χαρακτήρα, στο παρασκήνιο η υπόθεση των υδρογονανθράκων και της ανακήρυξης ΑΟΖ παίρνει μια θεαματική τροπή, με χειρισμούς από τους οποίους ακόμη παραμένει ανοιχτό αν η κατάληξη θα είναι προς όφελος της χώρας και του λαού μας ή αν και αυτή η θεματική θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε ένα ακόμη αγκάθι για την Ελλάδα της κρίσης, της φτωχοποίησης και της περιθωριοποίησής της εντός της ευρωζώνης.

Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Νέα Κρήτη", τα στοιχεία των γεωφυσικών ερευνών από τις μετρήσεις που πραγματοποίησε η PGS από το Ιόνιο μέχρι νότια της Κρήτης είναι πλέον εντυπωσιακά, ιδίως για την Κρήτη, τόσο σε επίπεδο φυσικού αερίου όσο - όπως αναφέρεται σε νέους αποκαλυπτικούς χάρτες για πρώτη φορά - ακόμη και ως προς την ύπαρξη πετρελαίου.

Τι "παίζεται;"

Ο πλούσιος Έλληνας της Γενεύης...

α.barosso 2
Η διάσωση της Ελλάδας θα είχε επιτευχθεί γρηγορότερα, εάν δεν είχε συζητηθεί ποτέ το ενδεχόμενο εξόδου της από το κοινό νόμισμα – αν και ο κίνδυνος δεν φαίνεται να έχει περάσει, με πιθανή «μοιραία» ημερομηνία τα τέλη του 2014
.Επιτυχημένη θεωρήθηκε η χθεσινή εκδήλωση για την ανάληψη της προεδρίας της Ευρώπης – η οποία, κατά την κυβέρνηση, θα κοστίσει «μόλις» 50 εκ. €, με τους περισσότερους να την υπολογίζουν στα 80 εκ. €.
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι, τα 25 € εισιτήρια-χαράτσια για τα νοσοκομεία, τα οποία αντικαταστάθηκαν τελικά με «ισοδύναμα μέτρα» μεταφοράς της ιδιωτικής περιουσίας στο δημόσιο και από εκεί στους δανειστές, θα απέφεραν, σύμφωνα με την κυβέρνηση, ετήσια έσοδα 40 εκ. €.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο «αρχηγός» των Ευρωπαίων επιτρόπων είπε ότι, υπολογίζει σε.....

Με ''γερμανικό μπαμπάκι'' τον σφάζουν....

Με τρόπο απόλυτα αιχμηρό σκιαγραφείται το πολιτικό προφίλ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, από τον γερμανικό Τύπο. 

Εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε «διακριτικό πραξικόπημα» εντός του κόμματος και να ρέπει προς έναν ανέξοδο λαϊκισμό.

Συγκεκριμένα η γερμανική εφημερίδα, Süddeutsche Zeitung, όπως μεταδίδει η Deutstche Welle, αναφέρει:

«Ο Ελληνας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει αποδείξει ότι μπορεί να αξιοποιεί προς το συμφέρον του ευαίσθητες καταστάσεις. 


Την καλύτερη του επίδοση σημείωσε το 2011, όταν ....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔIΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:


1. Ανδρέας Μινέϊκο Παπανδρέου : Λιθουανοπολονοεβραιοαμερικανικής καταγωγής. -
Έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρισεκατομμύρια δραχμές.

2. Γιώργος Μινέϊκο Παπανδρέου : Λιθουανοπολονοεβραιοαμερικανικής καταγωγής , γιος του Ανδρέα Τσάντ Παπανδρέου, δήλωσε ό,τι δεν ανήκει σε κάποιο Έθνος και έμαθε Ελληνικά επειδή δεν μπορούσε να τα μιλήσει καλά. 


“Βροχή” οι αγωγές Ελλήνων πολιτών κατά του Γερμανικού Δημοσίου για τις ζημιές της Κατοχής!

Έλληνες πολίτες που είχαν – οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους, ασχέτως εάν αυτοί ζουν ή δεν ζουν – ακίνητη (ή κινητή) περιουσία, η οποία καταστράφηκε από τον γερμανικό στρατό Κατοχής, ξεκίνησαν αγωγές κατά του γερμανικού Δημοσίου, ευελπιστώντας σε δικαίωση και αποζημίωση…
Επίσης Έλληνες πολίτες που οι θανόντες συγγενείς τους είχαν εν γένει απαιτήσεις κατά των δυνάμεων Κατοχής, από αδικοπραξίες, τις οποίες ετέλεσαν τα όργανά τους, ομαδοποιούνται και ξεκινούν δικαστικό αγώνα, κατά του κληρονόμου του Γ΄ Ράιχ, του γερμανικού Δημοσίου…

Ιδίως Έλληνες κάτοικοι αστικών κέντρων, που επλήγησαν βαρύτατα. Και τέτοια είναι τα Χανιά, το Ρέθυμνο και δη το Ηράκλειο, ο Βόλος, κ.ά. όπου οι δυνάμεις Κατοχής προεκάλεσαν σημαντικές ζημιές, βομβαρδίζοντας πόλεις, δρομους, πλατείες, σχολεία, μουσεία, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς… 


Επίσης, έκαψαν χωράφια με σπαρτά και αμπέλια καταδικάζοντας ολόκληρους πληθυσμούς σε πείνα.....

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ‏...

Πριν από 10 ημέρες η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" αποκάλυπτε τον ανεπίσημο χάρτη-σκαρίφημα της PGS, που τόσο το ΥΠΕΚΑ όσο και πετρελαϊκοί κολοσσοί και επενδυτικοί όμιλοι είδαν διεξοδικά, μετά από τρία αντίστοιχα συνέδρια σε Βαρκελώνη, Βερολίνο και Αθήνα, στη Ρώμη στις αρχές Δεκεμβρίου. 

Αυτό το ίδιο σκαρίφημα-χάρτης, με όλες τις γραμμές έρευνας που δηλώνουν και τα γεωφυσικά ευρήματα από Ιόνιο μέχρι νότια της Κρήτης, αριθμημένα και τεμαχισμένα δείχνουν πού τελικά η νορβηγική PGS επικέντρωσε το ενδιαφέρον των ερευνών ως προς το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

Όλως περιέργως και προφανώς όχι συμπτωματικά, οι περιοχές αυτές, ιδίως για την Κρήτη, ταυτίζονται με όσα πριν 15 χρόνια άρχισε να διατυπώνει με επιμονή σε εγχώρια και διεθνή φόρα ο ομότιμος καθηγητής του ....

Reuters: Πώς όλοι οι Νορβηγοί έγιναν εκατομμυριούχοι και πλέον τεμπελιάζουν......

Όλοι οι Νορβηγοί έγιναν πλέον εκατομμυριούχοι τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, αφού το κρατικό επενδυτικό ταμείο της χώρας, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο χάρη στις υψηλές τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Οπως γράφει το Reuters το ταμείο, που ιδρύθηκε το 1990, κατέχει περίπου το 1% των παγκόσμιων μετοχών, καθώς και ομόλογα και ακίνητα σε περιοχές από το Λονδίνο μέχρι την Βοστόνη, καθιστώντας την Νορβηγία εξαίρεση την ώρα που άλλα κράτη αγωνίζονται λόγω των τεράστιων χρεών τους.

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της κεντρικής τράπεζας της χώρας, η οποία διαχειρίζεται το ταμείο, οι πόροι του αυξήθηκαν σε 5,11 τρισ. κορόνες (828,66 δισ. δολάρια), ποσό .....

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ Η ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ


ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 500.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ;

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ!!!
ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ....

ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ.....

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! Απείλησαν την οικογένεια βασικού μάρτυρα για το ΤΤ…

… ώστε να μην μιλήσει!

Μεγαλοστέλεχος της συμμορίας των καθαρμάτων που σήμερα διώκεται, είχε απειλήσει βασικό μάρτυρα της
υπόθεσης για να σιωπήσει.


Όπου δεν πέρναγε η βαλίτσα, έβγαιναν τα κουμπούρια.


Να εύχονται οι ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.....

Ο κύριος Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή δεν πήρε είδηση από το πλιάτσικο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;

Ας πούμε ότι ηταν εγκληματικά ανεύθυνος και δεν πήρε είδηση. Παρότι τα γράφαμε εδώ και χρόνια, ας υποθέσουμε ότι αυτός πίστευε τους έμμισθους εκβιαστές.

Έφερε όμως την BlackRock να ελέγξει. 


Η BlackRock του παρέδωσε την έκθεση, ο ίδιος ουδέποτε την αποκάλυψε παρά τον επισταμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο. 

Και όμως το ΤΤ έσπασε σε μία νύχτα σε μία απόπειρα να....

ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΒΡΩΜΑΣ‏....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ..ΑΚΟΜΑ !!

Ο Άγγελος Φιλιππίδης είναι φίλος του Καραμανλή και των Βαρδινογιάννηδων. 

Έτσι έγινε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μετά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 
Ως πρόεδρος του τελευταίου, κατηγορείται ότι έδωσε επισφαλή δάνεια σε φίλους και γνωστούς. 

Ο ίδιος αρνείται ότι τα δάνεια είναι επισφαλή. 

Οι ιδιοκτήτες πάντως κάποιων συγκεκριμένων εταιριών από αυτές που πήραν τα δάνεια, έγιναν "Χριστοφοράκοι".

Μια εταιρία από αυτές ήταν η C&C και οι θυγατρικές τους που ανήκουν στο ζευγάρι Γριβέα και Βάτσικα. 


Και οι δύο καταζητούνται από χθες. Είναι στενοί φίλοι του Νίκου και του Αντρίκου Παπανδρέου. 

Η ενασχόληση του Νίκου με την "πράσινη" ανάπτυξη, άνοιξε νέα πεδία επιχειρηματικής .....

Ε, άει στον αγύριστο, πολιτικοί καταστροφείς!

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ¨Η ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ"!  ....ΟΥΣΤ ΡΕ!ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ¨Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
Μετά από ενάμισι και πλέον χρόνο πρωθυπουργός, ο Σαμαράς κατάλαβε ότι το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι "μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση"! 

Ο κόσμος αυτοκτονεί, πεθαίνει στους δρόμους, χάνει την δουλειά του και καταδικάζεται σε ανεργία, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά 
την άλλη, οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους αλλά ο Σαμαράς λέι ότι ο κόσμος θα κληθεί να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει ή όχι στην ΕΕ! 


Κατά το "πάση θυσία στο ευρώ" ελαφρώς παραλλαγμένο! Λες και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που το έλεγε! 

Ο άνθρωπος είναι γκα-γκά τελείως; Όχι βέβαια. Είναι...

Τράβα μου μία. Φωτογραφία.....ψιτ εδώ το πουλάκι !

Πανηγυράκι για τα πανηγύρια!

Τραβούσε ο υπουργός Μπάρμπι (της γνωστής οικογενείας των Μπάρμπηδων!) τον ''πρωθυπουργό'', λέει, φωτογραφίες με το κινητό του!

Καλά που δεν του πέταγε και λουλούδια, από συνήθεια από τ' άλλα πολιτιστικά κέντρα που συχνάζει!

Η Αυτού Χυδαιότης χαμογελούσε ευτυχισμένος που ακόμα είναι έξω. Είπε μάλιστα να το γιορτάσει κάνοντας ένα δωράκι στον εαυτό του, και αυτοανακηρύχθηκε ''αναπληρωτής πρωθυπουργός''!! Για πολλά γλέντια λέμε!

Το πρωθυπουργεύον χανουμάκι της Μέρκελ είπε τις γνωστές παραληρηματικές, κακουργηματικές πα@παριές, διανθισμένες με μερικές καινούργιες.


Είπε δηλαδή ότι επειδή οι έλληνες υποφέρουν απίστευτα (αυτό το τελευταίο το τόνισε γιατί μάλλον τώρα το πρωτοάκουσε), κι επειδή έχει πέσει το βιωτικό επίπεδο όσο σε καμία άλλη χώρα μετά τον πόλεμο, αφήνουμε πίσω μας την κρίση!!!

Δηλαδή ρε αρχιπροδότη του λαού ....

Αν εμείς οι ίδιοι δεν πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, ενώνοντας δυνάμεις ,αύριο η πατρίδα μας δεν θα υπάρχει ούτε κι εμείς μαζί της!

Άλλη μια φορά μια φιέστα προσβλητική για όλους μας αντάμα με το ψέμα και την υποκρισία έρχεται να καλύψει τις πιο άγριες διαθέσεις των ευρωκρατούντων νταβατζήδων της φρίκης! 

Με μια οικονομία διαλυμένη και παραπαίουσα βαφτίζουν τη λεηλασία της ζωής και της περιουσίας μας «θυσία» για το καλό μας! 

Κι οι «προστάτες» μας «θαυμάζουν» το Μέγα «θαύμα» της διάλυσης κάθε ιερού και όσιου, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και της αξιοπρέπειάς μας! 

Κι όλοι «ευχαριστημένοι ....

Το Μεγάαααλο κόλπο. Ο Ανδρίκος Παπανδρέου, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ.


Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ

Θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε του Καμμένου, ότι τα έλεγε εδώ και δυο χρόνια όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα με τις συλλήψεις όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΙΔΟΥ & ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΗΚΑΝ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ.
ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΚΟΤΕΙΝΟ” ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009.
Α, να μην ξεχάσω, την συνάντηση με Σόρος, λίγες ημέρες πριν. 

Την ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση με Σόρος που ....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ Ο άνθρωπος που ήξερε να αγοράζει φθηνά, να πουλά ακριβά & να ρίχνει κυβερνήσεις.

Η σύλληψη του μεγαλοεπιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά (νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιατρικό Κέντρο από χθες το βράδυ) για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είναι σίγουρα η πιο εντυπωσιακή σύλληψη μετά το 1974 η οποια σίγουρα ξεπερνά σε "βεληνεκές" οποιαδήποτε άλλη ποινική δίωξη και σύλληψη από το 1974 και μετά.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ιδρυτής της Ιnteramerican κλπ και δεκάδων άλλων επιχειρήσεων είναι ο ορισμός του "δαιμόνιου" επιχειρηματία ο οποίος δεν διστάζει να έρθει σε σύγκρουση με την εκάστοτε κυβέρνηση όταν θεωρεί ότι θίγονται τα συμφέροντά του ή όταν οι δικαστικές αρχές διερευνούν επιχειρηματικές του δραστηριότητες τις οποίες κρίνουν ως αμφιλεγόμενες.
Πάντως την αμέσως προηγούμενη φορά που είχε έρθει σε κόντρα με την κυβέρνηση, αυτός που την "πάτησε" (βοηθούντων και των υπερατλανιτκών κέντρων που διατηρούν άριστη σχέση με τον Δ.Κοντομηνά) ήταν η ...

FT: Φόρος κληρονομιάς στο 60%! ΟΥΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ....ΝΑ ΗΤΑΝ !!!

Φόρο πλούτου σε παγκόσμια κλίμακα προτείνουν με άρθρο τους οι Financial Times εκτιμώντας ότι ο ιδανικός φορολογικός συντελεστής κληρονομίας είναι περίπου 50% - 60%.
Οι δυναστείες επιστρέφουν - Γιατί (ξανα)κυριαρχούν οι... κληρονόμοι
Στο μυθιστόρημα του Ονορέ ντε Μπαλζάκ «Μπαρμπα-Γκοριό» ο συγγραφέας φέρνει τον φιλόδοξο νεαρό δικηγόρο Ραστινιάκ ενώπιον των επιλογών του με σκληρή απλότητα. 
Μπορεί να δουλέψει: «Αυτή είναι μία καλή προοπτική για σένα. Δέκα χρόνια μόχθου για τον κύριο, παρακαλώ». Ή μπορεί να επιλέξει τον άλλο δρόμο: «Δεν υπάρχει άλλη λύση, παντρέψου μία πλούσια γυναίκα».
Η επιλογή ανάμεσα στη σκληρή δουλειά ή την κληρονόμο μπορεί ....

NYT: ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ "Η κυβέρνηση απέκλεισε το κέντρο της Αθήνας για να μη γίνει ρεζίλι στην ΕΕ".

Αμερικανικά ΜΜΕ  προβλέπουν την διενέργεια εκλογών αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ενώ σχολιάζουν δεικτικά το γεγονός ότι για να γλυτώσει το ρεζιλι, των μη ελεγχόμενων διαδηλώσεων από εξαθλιωμένες κοινωνικές ομάδες που θα έδειχναν στην Ευρώπη την πραγματική κατάσταση της χώρας η κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, και με κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών δημιούργησε ένα "αποστειρωμένο" από διαμαρτυρίες περιβάλλον στην τελετή ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ. 
Washington Post αναφέρεται στα αυστηρά μέτρα ασφαλείας της Τετάρτης, λέγοντας πως «για να αποφύγει τον εξευτελισμό στις τελετές της Τετάρτης, η αστυνομία απαγόρευσε όλες τις διαδηλώσεις για 18 ώρες στο ευρύτατο φάσμα του κέντρου.
Οι Αρχές επίσης έκλεισαν τους δρόμους και ....

Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα ΒΙΝΤΕΟ.

Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εκτέλεση τουλάχιστον δέκα ενταλμάτων σύλληψης, στην έκδοση των οποίων προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν σε υποθέσεις επισφαλών δανείων πάνω από 400 εκατ. ευρώ που είχαν χορηγηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 
Τα άτομα, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα, βαρύνονται με κατηγορίες για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης.

Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι .....

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο; Οι "30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας!!!

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο...... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο.

Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση.....

Πως η λέξη computer προέρχεται από τα Ελληνικά!!!

Όταν πλημμύριζε ο Νείλος στην Αρχαία Αίγυπτο, οι αγρότες που είχαν χωράφια δίπλα στο ποτάμι έχαναν τα όρια τους. 

Όταν βρέθηκε εκεί ο Θαλής ο Μιλήσιος να μετρήσει την μεγάλη πυραμίδα από την σκιά της, του ανέθεσαν να βρει έναν τρόπο έτσι ώστε μετά την άμπωτη να μπορούν να ξαναβρούν οι Αιγύπτιοι αγρότες τα όρια των χωραφιών τους.

Ο Θαλής έβαλε πασσάλους ανά τακτά διαστήματα στην άκρη του ποταμού κατά μήκος της ακτής. 
Από κάθε πάσσαλο έδεσε ...

Εντάλματα σύλληψης εναντίον Κοντομηνά και άλλων επιχειρηματιών για παράνομα δάνεια του ΤΤ.

Εντάλματα σύλληψης κατά μελών της πρώην διοίκησης του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, αλλά και επιχειρηματιών για επισφαλή δάνεια ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ τουλάχιστον, εξέδωσαν πριν δυο περίπου ώρες οι δικαστικές αρχές. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος διέκοψε το πρόγραμμα του για να μεταδώσει την είδηση, τα δάνεια δόθηκαν σε επιχειρηματίες, όπως οι Λαυρέντιάδης, Κοντομηνάς και άλλοι, οι οποίοι και καταζητούνται. 

Ο ΣΚΑΙ, μετέδωσε ότι έχουν εκδοθεί περισσότερα από 10 ίσως και 15 εντάλματα σύλληψης καθώς και ότι έχει εξαπολυθεί ανθρωποκηνυγητό από την αστυνομία για τη σύλληψη τραπεζικών και επιχειρηματιών. 

Αναλυτικά

Εντάλματα σύλληψης...

Σκάνδαλο 65 μεγατόνων!

Υλικό-βόμβα με 65 CD στα οποία περιλαμβάνονται φοροφυγάδες και διακινητές μαύρου χρήματος παραμένει ανεκμετάλλευτο στα γραφεία του ΣΔΟΕ. 

Στα CD περιλαμβάνονται πρωτοκλασάτα ονόματα του πολιτικού, εκδοτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας.
 
→Από τις 16 Δεκεμβρίου υπάρχει αίτημα στο υπουργείο Οικονομικών να σταλούν 10 – 12 υπάλληλοι για να προχωρήσουν στη διασταύρωση στοιχείων, όμως το υπουργείο δεν έχει απαντήσει ακόμη…
 
Της Κατερίνας Κατή
 
Κάνουν φοροεπιδρομές σε μισθούς και συντάξεις, βάζουν χαράτσια ακόμα και στην Υγεία και την ίδια ώρα «ξεχνάνε» να ψάξουν τους μεγάλους φοροφυγάδες και τους… ξεπλυματίες μαύρου χρήματος, αν και έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία.
 
Εξήντα πέντε CD, στα οποία περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων όσοι φοροδιέφυγαν ή και ξέπλυναν μαύρο χρήμα σε βάθος δωδεκαετίας (από το 2000 ώς το 2012), «αραχνιάζουν» στα ντουλάπια του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) εδώ και ενάμιση χρόνο.
 
Το υλικό-βόμβα, από την επεξεργασία του.....

Ανοιχτή επιστολή προς την ελληνική πολιτική και οικονομική άρχουσα τάξη. Του Π. Χατζηστεφάνου.

Όλοι εσείς που βρομίσατε την ζωή μου.
Όλοι εσείς που προσβάλλατε την νοημοσύνη μου.
Όλοι εσείς που διαφθείρατε την αισθητική μου.
Όλοι εσείς που μου στερήσατε την αξιοπρέπεια.
Όλοι εσείς που επιδίδεστε νυχθημερόν σε καψόνια εναντίον οποιασδήποτε προσπάθειας ανάνηψης μου.
Έχετε όνομα, διεύθυνση, τραπεζικούς λογαριασμούς.
Ξέρετε ποιοι είστε.
Επί δεκαετίες συσσωρεύετε πλούτο και μοιράζετε κόπρανα.
Εκμεταλλεύεστε την αμάθεια που εσείς καλλιεργείτε.
Φανατίζετε τους αμαθείς που εσείς δημιουργείτε.
Από τα σχολεία ως τα πανεπιστήμια και τα ανώτατα ιδρύματα του κράτους επιτρέπετε, αν όχι ενθαρρύνετε, συμπεριφορές που μόνο...