Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ "ΣΤΗΝΟΥΝ" ΣΤΟ "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Τόμας Βίζερ: "Μετά τις εκλογές θα σας φέρουμε νέα μέτρα - Θα αλλάξουν σημαντικοί όροι του νέου Μνημονίου"

Όσοι πίστευαν ότι το επαχθές Μνημόνιο, το τρίτο κατά σειρά, είναι αυτό που ψήφισε η Βουλή στα μέσα Αυγούστου κάνουν μεγάλο λάθος καθώς οι δανειστές ζητούν αλλαγές προς το χειρότερο των όρων που οι ίδιοι είχαν επιβάλλει, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο πρόεδρος του Euro Working Group Toμας Βίζερ.
 
Οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και θα αφορούν όρους του μνημονίου όπως δήλωσε ο πρόεδρος του EWG Τόμας Βίζερ.
 
Μιλώντας στην κυριακάτικη Realnews τονίζει ότι θα υπάρξουν νέες εντατικές διαπραγματεύσεις και αλλαγή των όρων του μνημονίου αμέσως μετά τις εκλογές!
 
Μάλιστα καλεί τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να συμφωνήσουν και να προωθήσουν από κοινού τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης.
 
«Θα υπάρξουν εντατικές διαπραγματεύσεις διότι το ΔΝΤ θα επιβιβαστεί στο πρόγραμμα το Φθινώπορο. Το αποτέλεσμα της .....

"Μακελειό στις συντάξεις...."

Για «μακελειό στις συντάξεις μετά τις εκλογές» κάνει λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος. Σύμφωνα με τον τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Το σύστημα συντάξεων λόγω Μνημονίων καταρρέει. Το σημερινό επίπεδο συντάξεων δεν είναι εγγυημένο».
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής απαριθμεί τις «15 πιο σημαντικές παρεμβάσεις που θα πλήξουν, μετά τις εκλογές, όλες τις συντάξεις (κύριες και επικουρικές), όλους τους συνταξιούχους (παλιούς και νέους) και όλα τα Ταμεία ανεξαιρέτως».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Μακελειό στις συντάξεις μετά τις εκλογές! Ιδού 15 μέτρα του νέου Μνημονίου (ν. 4336/2015)


Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Το σύστημα συντάξεων λόγω Μνημονίων καταρρέει. Το σημερινό επίπεδο συντάξεων δεν είναι εγγυημένο. Τα δύο.....