Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Έκλεισε» τα Στενά του Βοσπόρου η Τουρκία (Βίντεο)...

«Έκλεισε» τα Στενά του Βοσπόρου η Τουρκία (Βίντεο)
Η Τουρκία δεν αφήνει τα ρωσικά πλοία να περάσουν το Βόσπορο - Κλιμακώνει την κρίση με τη Μόσχα η Άγκυρα
Κορυφώνεται η ένταση ανάμεσα στην Τουρκία και τη Ρωσία.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, δεκάδες πλοία περιμένουν για ώρες κοντά στα Στενά του Βοσπόρου, προκειμένου να πάρουν το «πράσινο φως» από την Τουρκία, ώστε να διέλθουν από τα Στενά.
Όπως αναφέρεται στα ξένα δημοσιεύματα, σε μια σαφή παραβίαση των διεθνών κανόνων, οι τουρκικές αρχές έχουν......

Κάθε μέρα ένα μικρό διαλειμματάκι....


Οι προδότες-δωσίλογοι που μας κυβερνούν, θα ήθελαν πολύ να απελπιστούμε και να σταματήσουμε να αντιδρούμε, ώστε να επιτελέσουν την καταστροφή πατρίδας και λαού ανενόχλητοι.

Θα ήθελαν πολύ να μας αφαιρέσουν καθε διάθεση χαράς, και κάθε δυνατότητα απόλαυσης,..ώστε νύχτα-μέρα να στροβιλιζόμαστε εμείς και οι σκέψεις μας στον καταθλιπτικό χορό των χρεών, της ανεργίας, των κατασχέσεων, της φτώχειας, της μιζέριας.


Θα ήθελαν πολύ να μας δουν στον φαύλο κύκλο απελπισίας-παράδοσης-αποδοχής της μοίρας μας ως "μονόδρομο", όπως τους αρέσει η έκφραση,
......

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν θα αντέξει το ασφαλιστικό. Θα καταρρεύσει.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος, εκτίμησε, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα, Αγγελικής Λάζου, ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει το ασφαλιστικό.

«Το ασφαλιστικό δεν θα το αντέξουν. 

Αρκετοί και .....

Αλεξιάδης: 'Ερχεται διασταύρωση όλων των περιουσιακών στοιχείων.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει να φοβάται τίποτα από το περιουσιολόγιο» δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Μιλώντας στον Ant1 εξήγησε ότι «όσοι έχουν δηλώσει τα περιουσιακά στοιχεία, δεν χρειάζεται καν να τα ξαναδηλώσουν» αφού «το υπουργείο θα κάνει
τη διασταύρωση των στοιχείων» είπε και συμπλήρωσε ότι θα δημιουργηθεί μια φόρμα η οποία θα αφορά στις μεταβολές των περιουσιακών στοιχείων.

Διευκρίνισε ότι «ο μισθός δεν θα μπαίνει στο περιουσιολόγιο. Θα πρέπει να δηλωθούν τα χρήματα που βρίσκονται εκτός τραπεζών, ωστόσο δεν θα φορολογηθούν» τόνισε.

Μάλιστα, σημείωσε ότι με σχετικό νομοσχέδιο που θα έρθει σύντομα, θα δοθεί η ευκαιρία να δηλωθούν εισοδήματα που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα.

«Αν όμως δεν ......

ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Είναι τόσο κακό το περιουσιολόγιο; 

Κι άλλα κράτη δεν έχουν περιουσιολόγιο; 

Όχι, το περιουσιολόγιο δεν είναι κακό πράγμα στα χέρια ενός έντιμου κράτους που στόχο έχει τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη.

Είναι όμως κάκιστο εργαλείο στα χέρια ενός κράτους, το οποίο ελέγχεται απόλυτα από
μια κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα. 

Μια νομενκλατούρα η οποία νέμεται θρασύτατα και ατιμώρητα τους κόπους του λαού για να πλουτίζει η ίδια και να εξοφλούνται οι δανειστές της. 

Με αυτές τις προϋποθέσεις, το περιουσιολόγιο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα η «τελική λύση» της ολιγαρχίας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι δήθεν.....

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό»

Γράφει ο Δημητρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς

«Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί, γιατί δεν θα ‘χουν αγάπη στα δένδρα»
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Παραπέμπω, εν πρώτοις, σ’ ένα έξοχο κείμενο του τροπαιούχου Νομπελίστα μας ποιητή Γιώργου Σεφέρη. Έλεγε το 1936: «Όσο προχωρεί ο καιρός και τα γεγονότα, ζω ολοένα με το εντονότερο συναίσθημα, πώς δεν είμαστε στην Ελλάδα, πώς αυτό το κατασκεύασμα, που τόσο σπουδαίοι και ποικίλοι απεικονίζουν καθημερινά, δεν είναι ο τόπος μας, αλλά ένας εφιάλτης με ελάχιστα φωτεινά διαλείμματα, γεμάτα με μία πολύ βαριά νοσταλγία. 

Να νοσταλγείς ....