Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Οι ΗΠΑ στέλνουν πυρηνικά όπλα στη Γερμανία. Είμαστε κοντά στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, οι ΗΠΑ θα εκσυγχρονίσουν τα πυρηνικά όπλα που έχουν στη Γερμανία.

Τα Γερμανικά αεροσκάφη Tornado θα μπορούν να μεταφέρουν περισσότερες Αμερικάνικες πυρηνικές κεφαλές, σύμφωνα με το σχέδιο της Ουάσιγκτον, να εκσυγχρονίσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο στη Γερμανία.

Και οι δύο πλευρές ασχολούνται με την προετοιμασία για πόλεμο. Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος είναι πλέον κοντά. 

Οι λεπτομέρειες είναι στο βίντεο.

Mizuho Bank: Όσο είναι η Ελλάδα σε πρόγραμμα διάσωσης μην περιμένετε επενδυτικό ενδιαφέρον .

http://4youtop.org/4you/wp-content/uploads/2016/08/47c3faf9e5f688c2de0f9545d4e081ad_S.jpg
Σε όλες τις χώρες που υλοποίησαν προγράμματα λιτότητας, οι επενδύσεις ξεκίνησαν μετά το πέρας των προγραμμάτων διάσωσης

Στην εύλογη εκτίμηση ότι όσο η Ελλάδα βρίσκεται σε πρόγραμμα διάσωσης δεν θα πρέπει να αναμένεται σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον αναφέρει στέλεχος της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας της Ιαπωνίας Mizuho Bank, του τομέα που καλύπτει τις .....

Ο χάρτης των αγωγών αλλάζει - Δραματική επιβεβαίωση: Η στρατηγική της Άγκυρας "καταπίνει" τις εξελίξεις.

Νέα δεδομένα στο γεωπολιτικό παιχνίδι των αγωγών φυσικού αερίου φέρνει το σχέδιο για σύνδεση του ρωσικών συμφερόντων αγωγού Turkish Stream με τον αγωγό TANAP στην Τουρκία, ο οποίος θα μεταφέρει αέριο από το Αζερμπαiτζάν. Η Ε.Ε. και η Ουάσινγκτον δεν έχουν λάβει ακόμα θέση για την πρόταση αυτή, που κατέθεσε η Αγκυρα...

της ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΙΟΥ

Nέες διαστάσεις στο σκηνικό των διεθνών αγωγών αερίου φέρνει η πρόταση για τη διασύνδεση δύο ανταγωνιστικών πρότζεκτ, του Turkish Stream, που αναβίωσε μετά την πρόσφατη συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν και του ΤΑΝΑΡ, Trans-Anatolian Pipeline, του επί τουρκικού εδάφους αγωγού που θα μεταφέρει το αζέρικο αέριο ως τα σύνορα με την Ελλάδα, όπου θα συνδέεται με τον αγωγό ΤΑΡ, Transadriatic Pipeline.

Aν η πρόταση αυτή υλοποιηθεί, τότε θα σημάνει μία σημαντική ανατροπή στους μέχρι σήμερα σχεδιασμούς, καθώς η Ε.Ε. και η Ουάσιγκτον στήριζαν τον «Νότιο Διάδρομο Αερίου», προκειμένου το αέριο του Αζερμπαϊτζάν να φθάσει στην Ευρώπη, δημιουργώντας το «αντίπαλο δέος» για το ρωσικό αέριο, το οποίο......

OΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ...

Μέχρι την έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ, όλοι μιλούσαν για λάθη. Κανένα λάθος δεν έγινε. Η έκθεση αποδεικνύει ότι πρόκειται για συνωμοσία. 

Παραβιάστηκαν ακόμη και οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΔΝΤ προκειμένου όχι μόνο να διασωθούν οι μεγάλες τράπεζες της ευρωζώνης και το ευρώ, αλλά να φορτωθεί το κόστος αυτής της διάσωσης στον Έλληνα εργαζόμενο και συνταξιούχο.

Και οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι κανείς -ούτε η Λαγκάρντ, ούτε ο Γιουνκέρ, ούτε η Μέρκελ, ούτε άλλος αξιωματούχος των δανειστών- δεν τόλμησε να αρνηθεί τα ευρήματα της έκθεσης. Κανείς! 

Το μόνο που είπαν είναι ότι ....

Απειλές κραχ και χάους.

16
Η Deutsche Bank με σημερινή μόχλευση στο 1:105, όταν η Lehman Brothers χρεοκόπησε με 1:32, αποτελεί τη μεγαλύτερη βόμβα στα θεμέλια της Γερμανίας, αφού εάν υποχρεωθεί να αποσβέσει μόλις το 1% των δανείων της θα πτωχεύσει – ενώ οι Η.Π.Α., η Ευρώπη και η Ιαπωνία έχουν εξαντλήσει όλα τα όπλα καταπολέμησης της κρίσης, χωρίς κανένα αποτέλεσμα
Υπαίτιος για τη διαστρέβλωση των χρηματοοικονομικών κύκλων είναι τα τεχνητά χαμηλά βασικά επιτόκια –  τα οποία λειτούργησαν, όπως οι ενέσεις κορτιζόνης σε έναν άρρωστο αθλητή κατά ....

Το σήριαλ Γεωργίου έχει συνέχεια... και νέους πρωταγωνιστές.

Το σήριαλ Γεωργίου έχει συνέχεια... και νέους πρωταγωνιστές
Του Γ. Αγγέλη 

Η υπόθεση Γεωργίου ή αλλιώς η υπόθεση του "ελλείμματος” του 2009, αποκτά αυγουστιάτικα νέες διαστάσεις καθώς, από ένα εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι μετατρέπεται σταδιακά σε ένα επικίνδυνο διασυνοριακό "μπρα ντε φερ”.

Η ένταση που περιέχει αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ακόμα και εν μέσω διακοπών, τόσο από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όσο και από την πλευρά της Ουάσιγκτον (ΔΝΤ) έχουν αρχίσει να "σκάνε” προειδοποιητικές διαρροές απέναντι στο ενδεχόμενο ποινικών διώξεων σε διοικητικά στελέχη των ανεξάρτητων αρχών... 

Και αυτές σύμφωνα με πληροφορίες gr δεν αφορούν μόνο την αναμενόμενη άλλωστε κινητοποίηση του κ. Γεωργίου για την αυτο-υπεράσπισή του, αλλά και την ...

Τα επτά λάθη στον ΕΝΦΙΑ που μπορεί να «εκτοξεύσουν» τον λογαριασμό [λίστα]

Η πλειονότητα των ιδιοκτητών ακινήτων θα δει «φουσκωμένο» τον λογαριασμό και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά εφιστά την προσοχή, καθώς η συμπλήρωση λάθος στοιχείων μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στους φορολογούμενους. 

Ειδικότερα σε ενημέρωση προς τα μέλη του σχετικά τις δόσεις, τις αυξήσεις και τον ΕΝΦΙΑ σημειώνει τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. 

Τα λάθη μπορεί να φέρουν ακόμη και διπλασιασμό του φόρου που πρέπει να πληρωθεί και ....

RBS: Εστιάζοντας στα NPLs οι ελληνικές τράπεζες....θα πρέπει να μειώσουν το προσωπικό κατά 10 χιλ ( απο 44.000 ) και -600 υποκαταστήματα ...το δίκτυο

Αν οι τράπεζες μπορούσαν να μειώσουν το προσωπικό τους χωρίς να υπολογίζουν το κόστος θα έπρεπε να μειώσουν πάνω από 10.000 τους εργαζομένους τους.
Οι ελληνικές τράπεζες για τα επόμενα 3 χρόνια θα επικεντρωθούν με την διαχείριση των προβληματικών δανείων και η δραστηριότητα αυτή θα κριθεί στην πορεία αν είναι και σε ποιο βαθμό αποτελεσματική.
 
Όμως όπως αναφέρει στέλεχος της Royal Bank of Scotland , όταν οι τράπεζες βρίσκονται σε καθαρά ανοδικό κύκλο υποχρεωτικά αυξάνουν το δίκτυο τους και τις θέσεις εργασίας. 

Στην περίπτωση της Ελλάδος όμως οι ελληνικές τράπεζες δεν βρίσκονται ούτε σε ανοδικό ούτε σε αναπτυξιακό κύκλο. 

Καλούνται να ...

Goldman Sachs: Οι CEO των μεγάλων εταιρειών ανησυχούν για την οικονομία των ΗΠΑ - Κάθονται 55 τρισ καταθέσεις.

Οι CEO, οι διευθύνοντες σύμβουλοι στις ΗΠΑ ανησυχούν για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας. 

Με βάση έρευνα της Goldman Sachs ένα από τα βασικά θέματα προβληματισμού των CEO εταιριών που
βρίσκονται στον S & P 500 είναι η πορεία της αμερικανικής οικονομίας. 

Για παράδειγμα, ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων στον κόσμο, BlackRock, ανέφερε ότι οι επενδυτές τα έχουν χαμένα. 

"Οι πελάτες δεν ξέρουν τι...

Βροχή κατασχετηρίων μέσα στο καλοκαίρι.

Βροχή κατασχετηρίων μέσα στο καλοκαίρι, με τα δάνεια και τα ληξιπρόθεσμα να ξεπερνούν τα 215 δισεκ. ευρώ. 

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, πάνω από 1.200 ηλεκτρονικές εντολές κατάσχεσης καταθέσεων φεύγουν καθημερινά από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων ενώ ακόμη 600 κατασχετήρια αποστέλλονται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών.

Σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδας δεν εξυπηρετούνται περίπου ...

Ο Ιπποκράτης περί Διατροφής.

Τον 4ο π.Χ. αιώνα ο Ιπποκράτης δίδασκε μέσα από τον πασίγνωστο αφορισμό του ότι:«Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας».

 Μετά από χίλια επτακόσια περίπου χρόνια σιγής αρκετοί σύγχρονοι επιστημονικοί φορείς του πλανήτη μας, ύστερα από σχετικές μελέτες και πειραματισμούς αναγνώρισαν πρόσφατα, ότι ο Κώος ιατροφιλόσοφος είχε δίκιο. 

Στο «Περί Διαίτης» έργο του (παρ. 2) ο Ιπποκράτης αναφέρει: 
«Θεωρώ ότι όποιος πρόκειται να συγγράψει ορθά για την ανθρώπινη διατροφή, πρέπει πρωτίστως να γνωρίζει και να διακρίνει την ανθρώπινη φύση γενικά, να γνωρίζει τα στοιχεία από τα οποία ο άνθρωπος συνετέθη εξ αρχής και να διακρίνει από ποια μέρη ελέγχεται. 

Αν αγνοεί την αρχική σύνθεση της ζωής, δεν θα καταφέρει να κατανοήσει τι προκαλούν εκείνα τα συστατικά της και αν δεν γνωρίζει ποια κατάσταση επικρατεί στο σώμα, δεν θα κατορθώσει να συστήσει ωφέλιμη διατροφή για τον άνθρωπο. 

Εκτός όμως από ...

ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 17-8-2016.

Το ψευτορωμέϊκο τής ανηθικότητας και τής προδοσίας επιχειρεί να διασωθεί με την θεσμική θωράκιση τής αντεθνικής και αντικοινωνικής του υπάρξεως. Τα ενεργούμενα τού σιωνιστικού νεοταξισμού επικαλούνται την ανύπαρκτη κανονικότητα τής συμπεριφοράς τους ως προστατευόμενο δικαίωμα και την συνταγματική αναθεώρηση τής αστικής δημοκρατίας ως αυξημένη τάχα λαϊκή κυριαρχία. Το Ελληνικό Έθνος όμως, το Έθνος των ανδρείων και των γενναίων, ενδιαφέρεται για την εδραίωση των Πιστών τής Φυλής και την πλήρη εξάλειψη τού ανθελληνισμού.

Ιδού αναθεώρηση αποδεκτή και επιβεβλημένη. Ιδού η οδός τής αληθινά βιώσιμης Ελλάδος, τής Ελλάδος τού Δικαίου και της Ισχύος. Όταν κάποιος προσπαθεί να σού κλείσει τον δρόμο, τότε απλά γκρέμισέ τον. Όταν ο εχθρός σου τα βάζει με τις ιδέες σου φιμώνοντάς σε, τότε εσύ κόφτου την δύναμη τής φωνής, διέλυσε την προπαγάνδα του. Όταν ο μισέλλην βρωμίζει την κοινωνία και προσβάλλει την πίστη, τότε κάμεις επαναστατική πορεία προς τον λαό για τον λαό. Διότι ...

Βάζουν “πωλητήριο” οι ΔΟΛιοι … Η επόμενη ημέρα χωρίς τον Σταύρο Ψυχάρη !

Μετά την ανήκεστο βλάβη που προκάλεσε στον ΔΟΛ, από την ώρα που “έφυγε” ο Χρ Λαμπράκης, ο Σταύρος Ψυχάρης, που πλέον γνωρίζει για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σταδιοδρομίας του στον χώρο, την πολιτική και οικονομική απομόνωση, πληροφορίες του the faq, αναφέρουν, ότι η “οικογένεια” – μετά και την “τραγική” για την εικόνα που εξέπεμψε, στάση του ….

Η κατάρρευση των κεντρικών συστημάτων.

Χιουμοριστική αναπαράσταση του πώς συρρικνώνεται η
οικονομία μέσω του πληθωρισμού. Σήμερα, το μπαλόνι
αυτό έχει αντίστοιχα το μέγεθος της Γης. Σε τέτοιες
συνθήκες το κέντρο δεν αντέχει και αρπάζει επιθετικά
τον πλούτο από την περιφέρεια. Τα αποτελέσματα είναι
καταστροφικά για όλους.
Η ολοένα και μεγαλύτερη μείωση των κοινωνικών παροχών και η συνεχής αύξηση των φόρων και των τελών αποτελεί μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε πλέον καθημερινά στην κοινωνία μας. 

Η πορεία αυτή προς

Γερμανική «βόμβα» για Ερντογάν και Τουρκία.

erdogan

Η Τουρκία στηρίζει ενεργά ισλαμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο της γερμανικής κυβέρνησης.


Ως «πλατφόρμα δράσης» για ισλαμιστές περιγράφει την Τουρκία η γερμανική κυβέρνηση σε απόρρητο έγγραφό της και επισημαίνει ότι η Άγκυρα στηρίζει ενεργά ισλαμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο έχει στην κατοχή του το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, η Τουρκία έχει εξελιχθεί σε κεντρική πλατφόρμα δράσης για ισλαμιστικές και τρομοκρατικές ομάδες, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στηρίζει τέτοιες οργανώσεις σε όλη την Εγγύς και Μέση Ανατολή. 
Το έγγραφο αποτελεί απάντηση ...

Βιντεο. Απαγορευμένη Ιστορία – Αυτός που Ισοπέδωσε την Αρχαία Σπάρτη.

Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη;Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη; Ἀγάλματα;Μνημεῖα;

Εἶχε… Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα. Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ’, ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε....

Sputnik: «Ποιος ο ρόλος του Σόρος στην Ουκρανία και τη Νότια Ευρώπη»

Sputnik: «Ποιος ο ρόλος του Σόρος στην Ουκρανία και τη Νότια Ευρώπη»
Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται ...στην επιφάνεια για τις δράσεις του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, που βρίσκεται στη λίστα με τους 30 πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.

Ο ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός χρηματιστής είδε τα σημαντικότερα μυστικά του να βγαίνουν στην επιφάνεια λίγα 24ωρα πριν και φυσικά να δέχεται καταιγισμό επικρίσεων για το ρόλο του σε διάφορα πολιτικά παιχνίδια τόσο ..

Λόρδος Τζ. Ρότσιλδ: «Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τις συνέπειες» [φωτό]


Λόρδος Τζ. Ρότσιλδ: «Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τις συνέπειες» [φωτό]

Οι αρνητικές αποδόσεις για το δημόσιο χρέος και η ποσοτική χαλάρωση, είναι μέρος του μεγαλύτερου οικονομικού πειράματος στην παγκόσμια ιστορία, και οι συνέπειες του είναι ακόμη άγνωστες, λέει ο Πρόεδρος και ιδρυτής της RIT Capital PartnersΛόρδος Ρότσιλδ.

«Οι έξι τελευταίοι μήνες που παρατηρούν οι κεντρικοί τραπεζίτες, δείχνουν ότι αυτό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πείραμα της νομισματικής πολιτικής στην ιστορία του κόσμου. 

Είμαστε λοιπόν σε αχαρτογράφητα νερά και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τις....

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ «ΒΟΜΒΑ» DIE LINKE: «Η Γερμανία να αναγνωρίσει τις ελληνικές απαιτήσεις για τις πολεμικές αποζημιώσεις»

WWII NAZI OCCUPATION ACROPOLIS
Ο Nτομινίκ Χάιλιχ, ειδικός για θέματα Ευρώπης του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) ζητά από την γερμανική κυβέρνηση να αναγνωρίσει τις ελληνικές απαιτήσεις για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το αναγκαστικό δάνειο με συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευθεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας του Βερολίνου Neues Deutschland (ND).
Προτείνει, μάλιστα, την σύσταση κοινής κοινοβουλευτικής επιτροπής του γερμανικού και του ελληνικού κοινοβουλίου, ώστε να .....