Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σταματήστε τον Σόρος! - Σόρος: "Η Ευρώπη θα πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στους Έλληνες και η Ελλάδα στους μετανάστες"

Παρουσιάζουν ως φιλάνθρωπο, έναν καταδικασμένο κερδοσκόπο.

Πολλοί μιλούν πλέον για σχέδιο του διεθνώς αναγνωρισμένου ως κερδοσκόπου Τζόρτζ Σόρος για τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο «απόθεσης» μεταναστών που αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται σε διεθνή φόρα, προκαλώντας ερωτηματικά για την ανοχή που επιδεικνύουν οι ελληνικές αρχές.
 
Ο φιλοσκοπιανός μεγαλοεπενδυτής, βρέθηκε πρόσφατα σε συνέδριο στο Βερολίνο, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο για την παγκόσμια Διακυβέρνηση Nicolas Berggruen, προκειμένου να προωθήσει το σχέδιο του για μετατροπή της Ευρώπης σε μία μεταεθνική οντότητα, πολιτικά και οικονομικά κηδεμονευομένη.......

Λάβρος ο Άγιος Βεροίας: "Θα σε αφορίσω".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

«Θα σε αφορίσω, αν καταργήσεις το Β’ Σώμα Στρατού. Ποιος είσαι ‘συ και με ποιο δικαίωμα θα το κάνεις »? Αυτά ανέφερε σε έντονο ύφος ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων στον  Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ  Κωσταράκο,στο περιθώριο των εκδηλώσεων  για την 100η επέτειο από την απελευθέρωση του Κιλκίς.  

Να σημειώσουμε πως στο Β’ Σώμα, υπάγονται όλες οι Ειδικές Δυνάμεις αλλά και οι αερομεταφερόμενες Ταξιαρχίες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΠ!

Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, οι πολίτες μπορούν να πληροφορηθούν για όλα τα  ζητήματα της Δημόσιας Διοίκησης και να προωθήσουν προς διεκπεραίωση υποθέσεις που σχετίζονται με φορείς του Δημοσίου. 

Έτσι αποφεύγουν γραφειοκρατικές διαδικασίες και κυρίως περιορίζουν τις μετακινήσεις τους σε ένα μόνο σημείο (΄΄onestop shop΄΄).

Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών  (Κ.Ε.Π.) διακινούνται τα έγγραφα όχι οι πολίτες.

Πως λειτουργούν

Οι πολίτες ενημερώνονται επιτόπου από τα εξειδικευμένα στελέχη των Κέντρων για όλα τα ζητήματα της Δημόσιας Διοίκησης. 

Αν θελήσουν να υποβάλουν κάποιο αίτημα, που αφορά μια από τις 1034 διοικητικές διαδικασίες που διεκπεραιώνουν σήμερα τα Κ.Ε.Π. απευθύνονται σε ένα στέλεχος του Κέντρου και συμπληρώνουν  τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση. 

Στη συνέχεια η αίτηση αποστέλλεται μέσω του Κέντρου στην αρμόδια Υπηρεσία, όπου και πρωτοκολείται. 
 
Το στέλεχος του Κέντρου αναλαμβάνει να παρακολουθεί μέχρι τέλους την εξέλιξη της υπόθεσης, απαλλάσσοντας τον πολίτη από οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση και πιθανή ταλαιπωρία. 

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο πολίτης μπορεί να παραλάβει τα δικαιολογητικά από το Κ.Ε.Π. ή την αρμόδια Υπηρεσία στην οποία...

Δεν είδαν, δεν άκουσαν οι λαθρομετανάστες ...Άφαντοι οι δουλέμποροι ! Κρουασάν και ρόφημα τους προσεφέρθη όπως πάντα...

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς των λαθρομεταναστών  -77άνδρες, 24 γυναίκες, 38 παιδιά - από το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο και τη Συρία που επέβαιναν σε ιστιοφόρο, το οποίο, μετά τις 06.00 το πρωί, εξέπεμψε σήμα κινδύνου λόγω εισροής υδάτων
κι ενώ έπλεε 30 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά από το Κουφονήσι Κρήτης.

Η μεταφορά στο Γυμναστήριο των Λυκείων της Ιεράπετρας έγινε χωρίς προβλήματα και χαρακτηρίστηκε δύσκολη, λόγω και της υψηλής σκάλας από την οποία κατέβηκαν, ενώ ένας εκ των μεταναστών διεκομίσθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα ρήξης νεφρού.

Σώστε τους σπόρους ! Είναι η ζωή μας.


Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.

Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με ...

Η Τρόικα Ζητάει 6 Χιλιάδες Απολύσεις Στη ΔΕΗ και 18.000 στις Τράπεζες !

Τζούλια Λιακοπούλου
Ο αρμόδιος Υπουργός, διαρρηγνύει τα ιμάτια του ό,τι δεν υπάρχει θέμα κατώτερου μισθού και επιπλέον περικοπών…Η αλήθεια όμως, είναι η ακόλουθη και είναι αδιαμφισβήτητη στις off camera συζητήσεις!!!
troika Η τρόικα ζητάει 6 χιλιάδες απολύσεις στη ΔΕΗ !
1. Τουλάχιστον 5.000 απολύσεις μέσα στον επόμενο χρόνο και 25.000 σε καθεστώς κινητικότητας!
2. Κατάργηση του εφάπαξ! Οι τελευταίοι τυχεροί θα πάρουν εφάπαξ που δεν θα ξεπερνά τα 5.500! ευρώ.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ???

Αποκάλυψη – βόμβα: Αντιμέτωπος με το κακούργημα της απιστίας ο Προβόπουλος για την εξαγορά της Proton από τον Λ.Λαυρεντιάδη... 

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ -ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Πόρισμα – φωτιά για τις ποινικές ευθύνες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, σχετικά με την έγκριση εξαγοράς τον Μάρτιο του 2010 – από τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, του 31,31% των μετοχών της Proton πουκατείχε η Τράπεζα Πειραιώς, βρίσκεται στα χέρια της 2ης ειδικής ανακρίτριας, η οποία διερευνά την υπόθεση των ύποπτων δανείων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ. Ειδικότερα, η ανακρίτρια καλείται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες....

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SUCCESS STORY ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !!!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ... 

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ - ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.

Φίλε Συνέλληνα: Κατάλαβες τώρα, έστω τώρα, τι παίζεται; Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;... 

Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι μας; 

Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι εμάς δυστυχισμένους. 

Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η ''γυάλα'' σου; 

Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις, συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων. 

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; 

Για να σου πάρουν το πατρικό σου. 

Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

ΚΑΖΑΚΗΣ - H Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η ευρωζώνη καταρρέει μέσα στην πιο απόλυτη παρακμή όπως η αρχαία ρωμαϊκή αυτοκρατορία...

Από την ιστορία είναι γνωστό ότι η αρχαία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δηλαδή ένα είδος Ευρωπαϊκής Ένωσης της εποχής, καθώς μετέτρεπε τους υπηκόους της σε μαλθακούς υπόδουλους της πιο παρασιτικής και αδίστακτης άρχουσας τάξης που είχε γνωρίσει μέχρι τότε ο κόσμος άρχισε η
κοινωνία στο σύνολό της να αποσαθρώνεται και να παρακμάζει σε βαθμό πρωτόγνωρο μέχρι τότε.


 Η προσωπική ικανότητα και παλικαριά, η αγάπη για τη λευτεριά και το δημοκρατικό ένστιχτο της μάζας που θεωρούσε όλες τις υποθέσεις της πολιτείας σαν δικές της και είχαν κάνει την παλιά Ρώμη μεγάλη, είχαν εξαφανιστεί παντελώς. 

Την θέση τους είχε πάρει ο παρασιτισμός σ’ όλο του το μεγαλείο και η...

Εμείς θα επιβιώσουμε, εσείς που θα κρυφτείτε;

undefined
Ανοικτή επιστολή

Προς:

Εκείνους που αποφασίζουν για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας, όχι σύμφωνα με την Δημοκρατία, το Δίκαιο και την Ελευθερία των πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν, αλλά ως υπάκουοι εκτελεστές μιας απάνθρωπης και βδελυρής συμμορίας, που σκοπό της έχει να μας υποδουλώσει και ίσως και να μας εξαφανίσει από προσώπου γης, για το δικό της συμφέρον:

Η Ελλάδα, οι Έλληνιδες και οι Έλληνες, άντεξαν χειροτέρα.

«Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ» Καρακούσης: Η οικογένεια Μητσοτάκη, η πιο φαύλη της Ελλάδας.

undefined
Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη

Οι σχέσεις πολιτικής εξουσίας και μέσων ενημέρωσης λίγο πολύ γνωστές αν και ανομολόγητες εδώ και χρόνια. Ένα υγιής εγκέφαλος που γνώριζε έστω και λίγα από πρόσωπα και πράγματα μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί τους συσχετισμούς και τις ισορροπίες.

Τους τελευταίους μήνες όμως η ολική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με τη συνεργασία των δύο παραδοσιακά αντίπαλων κομμάτων έχει φέρει τα πάνω κάτω και στα μιντιακά στρατόπεδα. Έτσι παρακολουθούμε συχνά διάφορα επεισόδια κυρίως μέσω των social media μεταξύ εκδοτών - δημοσιογράφων και πολιτικών.

Τελευταίο από αυτά είναι η επίθεση που εξαπέλυσε ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω τουίτερ ανάβοντας φωτιές στο πολιτικο-δημοσιογραφικό σκηνικό.

Διαθέτουμε υφυπουργό Παιδείας με Ι-5, λόγω… αναιμίας!

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYCwhuS0ebL2FeuXKUay-rBKadgGE5JuceYTxjjYAxCQlGznmT

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, της νέας δεξιάς (πρώτος εξάδελφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, της παραδοσιακής δεξιάς) απαλλάχθηκε από την στρατιωτική του θητεία, βγαίνοντας Ι-5, αφού επικαλέστηκε ότι έχει αναιμία!


Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το «βύσμα» του «αναιμικού» Συμεών ήταν....

Ετοιμάζουν μέτρα 10 δις και κάλπες το φθινόπωρο.

Ετοιμάζουν μέτρα 10 δις και κάλπες το φθινόπωρο

Νέο Μνημόνιο-μαμούθ τον Σεπτέμβριο οδηγεί σε πρόωρες εκλογές με λίστα

Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν για τη μυστική συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας να αποκρύψουν το σκληρό πακέτο που έρχεται.

epikaira.gr

Για ποιους έθεσε βέτο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;


Ηχηρό  μήνυμα  προς πάσα κατεύθυνση  έστειλε προ ημερών  ο Κωνσταντίνος  Μητσοτάκης ζητώντας την εξαίρεση των  1.200 αγροφυλάκων από το μέτρο της διαθεσιμότητας.  

Πρόκειται για εργαζόμενους  που είχαν προσληφθεί παραμονές των εκλογών  του  1993  και τα  ονόματά τους συμπεριλήφθηκαν στο ΦΕΚ  αλλά  οι διορισμοί τους ήλθαν  14 χρόνια μετά , παραμονές των εκλογών του 2007  από τον τότε υπουργό Δημόσιας  Τάξης   Βύρωνα  Πολύδωρα. 

Ε μ....έτσι εξηγούνται όλα !!!


Τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο. 

Ειδικά όταν η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ. Συνεχώς όλοι αναρωτιούνται: «μα καλά τι παίρνουν οι Έλληνες;», «πόσο ναρκωμένοι είναι;», «τους ψεκάζουν με κάτι;».

 Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να ανακαλύψουμε το μυστικό της κοινωνικής και πολιτικής αφασίας που έχουμε περιέλθει.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ !!!

Θά πρέπει επιτέλους νά μπεί ένα τέλος στήν τραγωδία τού Εθνους.

Τό τέλος πλησιάζει καί τά μελλούμενα θά είναι απερίγραπτα καί καταστροφικά .

Δέν υπάρχει διέξοδος από τήν ακολουθούμενη καί καθ’υπαγόρευση πολιτική από τούς ανίκανους πολιτικούς ταγούς τής χώρας. Η τυπική χρεοκοπία της χώρας είναι πρό τών πυλών.

Η κατάρρευση τού κρατικού μηχανισμού είναι παντελής

Απαιτείστε τήν άμεση απομάκρυνση από τήν εξουσία τού επικίνδυνου πολιτικού δυναμικού τό οποίο μέ δικτακτορικές μεθόδους “κυβερνά” τήν χώρα.

Πώς σκέφτεται ένα παιδί για τον πατέρα του σε κάθε ηλικία:

%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%9F.jpg


4 ετών: Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα!


7 ετώνΟ μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά!


8 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά.

"Καμμένη Γή" όλος ο ευρωπαικός Νότος! Πύρ και μανία η αμερικάνοι με τη Μέρκελ! Μέγας κίνδυνος παγκόσμιου κράχ!

Η πολιτική της εξοντωτικής λιτότητας και των μνημονίων που επέβαλε η Γερμανία καταστρέφει τον Ευρωπαικό Νότο.

Τρία χρόνια μετά η Ελλάδα πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο και η τρόικα αρχίζει να «νίπτει τας χείρας της» για την αποτυχία, η Πορτογαλία οδεύει ολοταχώς για νέο πιο επώδυνο μνημόνιο με την κυβέρνηση έτοιμη να πέσει, η Ιταλία δέχεται τη μία υποβάθμιση μετά την άλλη και στην Ισπανία η ανεργία και η φτώχια καλπάζουν.
 
Το ΔΝΤ που τους τελευταίους μήνες επιτίθεται στην Ευρωπαική Ένωση για την οικονομική πολιτική που ασκείται με ευθύνη κυρίως της Γερμανίας και των χαρτογιακάδων τύπου Ρεν, Ρομπάι και Μπαρόζο «βλέπει» τα «μαύρα σύννεφα» να πυκνώνουν πάνω από την Ευρώπη και να απειλείται η παγκόσμια οικονομία.

Oι αποκαλύψεις Ντράγκι στέλνουν τον ΓΑΠ σε εξεταστική για το μνημόνιο!

Τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου για την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια προέβαλε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
undefined
Οι Οι αποκαλύψεις του κορυφαίου Ευρωπαίου τραπεζίτη μπορεί να πέρασαν στα ψιλά στην Ελλάδα,ωστόσο είναι συνταρακτικές για τις ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος σήμερα κάνει το γύρω του κόσμου έχοντας, όπως κατηγορείται, καταστρέψει τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ντράγκι αποκάλυψε τα ψεύδη της ελληνικής κυβέρνησης κατά την περίοδο 2009-2010, τα οποία δημιούργησαν λανθασμένη εικόνα στους δανειστές μας και διαστρέβλωσαν εν τέλει την εικόνα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, την ώρα που Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου κατηγορούσαν την κυβέρνηση Καραμανλή για πλαστά στοιχεία ελλείμματος, έκαναν και αυτοί το ίδιο δημιουργώντας εσφαλμένη εικόνα για την οικονομία μέσω παραπλανητικών δεδομένων.

Παράλληλα, ο Μ. Ντράγκι χαρακτήρισε ολέθρια τη συνταγή του πρώτου μνημονίου, η οποία συγκαταλέγεται στις πλέον αποτυχημένες. Την ώρα μάλιστα που η οικονομία κατέρρεε, ο Γ. Παπανδρέου διαλαλούσε πως λεφτά υπάρχουν και μοίραζε επιδόματα αλληλεγγύης.

Θα τους πάρουμε μαζί μας στη κόλαση! Και γαία πυρί μιχθήτω!

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα ηττηθεί κατά κράτος η τρόικα και το ΔΝΤ! 

Ό,τι και να κάνουν, όσα χρήματα κι αν δώσουν, στο τέλος εμείς θα χρεοκοπήσουμε. 

Πολύ απλά διότι δεν θέλουμε να σωθούμε. 

Και στο κάτω - κάτω της γραφής, δεν είμαστε εμείς αυτοί που τους ζητήσαμε να μας σώσουν.
Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης
capital.gr

Στην Βόρεια Ευρώπη, εκεί όπου κυβερνούν οι προτεστάντες, υπάρχει μία άλλη αντίληψη για την διαχείριση των κοινών. 

Υπάρχει αυτό που ονομάζουν οι ίδιοι η πυγμή και η αποφασιστικότητα της πρωσικής διοίκησης και ταυτόχρονα η χαρά της χριστιανικής κατήχησης. 

Ο μέσος Γερμανός θα βιώσει μία θρησκευτική και εθνική ανάταση αν καταφέρει να πάρει από το χέρι τον ατίθασο Έλληνα και τον οδηγήσει στον σωστό δρόμο. 

Και ποιός είναι αυτός ο "σωστός δρόμος"; Μα, να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε το δικό τους όνειρο, να γίνουμε κι εμείς Γερμανοί. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η υπόλοιπη Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει καν τι είναι η πρωσική διοίκηση. Κι επιπλέον δεν μπορούν να καταλάβουν την κουλτούρα του Νότου.