Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ισραηλινός πύραυλος παραλίγο να βυθίσει την ελληνική φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ έξω από τη Χάϊφα!



Ισραηλινός πύραυλος εναντίον της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ του Ελληνικού Στόλου ,10 ναυτικά μίλια ανοιχτά από τη Χάϊφα. 

Δεν πρόκειται για σενάριο άσκησης αλλά για πραγματικό γεγονός , το βράδυ της 9ης Απριλίου, και λίγο έλειψε να πλήξει την πιο νέα φρεγάτα του Στόλου!

Το βράδυ της 9ης Απριλίου ,γύρω στις 21.00 η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ έπλεε ανοιχτά από τη Χάϊφα. Είχε ολοκληρώσει την συμμετοχή της στην άσκηση Noble Dina στην οποία συμμετείχε μαζί με ναυτικές μονάδες από ΗΠΑ και Ισραήλ και ανέμενε το ξημέρωμα για να “δέσει” στο λιμάνι. 

Το πλήρωμα μετά από την ένταση της συμμετοχής στην μεγάλη άσκηση βρισκόταν σε φάση .....

Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ισραήλ να επιτεθεί στη Συρία !

line
Μέχρι στιγμής, οι Αμερικανοί δεν έλαβαν απάντηση στο αίτημα αυτό από τους Ισραηλινούς.
Στα αραβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ότι η Ουάσιγκτον ζήτησε από το Ισραήλ να επιτεθεί στο στρατό της Συρίας στα Υψώματα του Γκολάν.
Σκοπός της επιχείρησης ήταν να σταματήσει την ....

ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ – Ο Βενιζέλος χάρισε 220.000.000 στη «Siemens» κι έκανε όλα τα γούστα στον Σόιμπλε ! Κανένας εισαγγελέας ακούει...;;;;;;;

venizelos_34
Mε το βιβλίο αυτό, στις σελίδες του οποίου έρχονται στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της δράσης του αντιπροέδρου και της ομάδας βουλευτών που τον στήριζε κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του ΓΑΠ
Με το βαμβάκι «σφάζει» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης στο νέο βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στα βιβλιοπωλεία

Ώστε...διαρροές, λοιπόν!

Greek demands for compensation for Nazi-era crimes by OKTANA for My Pillow Book
Στον απόηχο της προεκλογικής εμφάνισης της Φράου Καγκελαρίου, Αυτοκράτειρας ελέω μνημονίου στο ελληνικό προτεκτοράτο, από τα υπόγεια του κυβερνητικού μεγάρου, η ομάδα της Αλήθειας, άρχισε λέει, τις διαρροές σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Διαρροές! Προεκλογικές διαρροές ότι ετέθη το θέμα, άλλη μια φωτοβολίδα της δεκάρας, μαζί με τα υπόλοιπα τζούφια πυροτεχνήματα περί του πρωτογενούς πλεονάσματος, περί των πεντακοσάρικων προς τους αναξιοπαθούντες, περί της εξόδου στις Αγορές χρήματος!
Κοιτώντας το ημερολόγιο, διαπιστώνεις ότι έχει τελειώσει το Τριώδιο, ότι η Πρωταπριλιά έχει περάσει κι αυτή, κι όμως η μασκαράτα και το ψεύδος επιμένουν να κυριαρχούν σε θριαμβευτικούς προεκλογικούς ρυθμούς. Εικόνες, ενίοτε περίτεχνα σκηνοθετημένες, ...

Προειδοποιούν τη Ρωσία οι ΗΠΑ


Η Ουάσινγκτον απηύθυνε χθες, Σάββατο, το βράδυ προειδοποίηση προς τη Μόσχα, έπειτα από επιθέσεις φιλορωσικών ένοπλων ομάδων εναντίον πόλεων στην ανατολική Ουκρανία, οι οποίες καταγγέλθηκαν από τη φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση του Κιέβου ως «επίθεση» της Ρωσίας.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν δήλωσε πως είναι «πολύ ανήσυχος» μπροστά στον «αυξανόμενο κίνδυνο να εκδηλωθούν βίαιες συγκρούσεις» και κάλεσε όλους τους πρωταγωνιστές της κρίσης στην Ουκρανία «να επιδείξουν τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση» και να προχωρήσουν σε διάλογο για να μειωθεί η ένταση.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι προειδοποίησε τηλεφωνικά το ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ πως η Μόσχα θα αντιμετωπίσει «επιπλέον συνέπειες», αν ....

Αλληλοκαρφώνονται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ στο ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη ακόμα τους κοιτά !

ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Στις στάχτες τις πατριδας που κατέστρεψαν, τώρα αλληλοκαρφώνονται με την δικαιοσύνη απλό παρατηρητή.
Πριν από λίγες ημέρες ο Βενιζέλος κάρφωσε τον Παπανδρέου ότι εξαφάνισε 300 εκατομμύρια Ευρώ από την κρατική....

Π.Καμμένος: Θέτει ως προϋπόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή μονομερώς του χρέους

panos kamenos_15
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News», θέτει ως προϋπόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή μονομερώς του χρέους ενώ τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα θετικό μήνυμα από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.
«Είναι εγκληματικό να μην βλέπει ο πρωθυπουργός ότι οι πολίτες είναι εξαθλιωμένοι…

Αναρωτιέμαι πραγματικά … έχει «σώας τας φρένας¨; ΒΙΝΤΕΟ

 Το βέβαιο είναι ότι όταν έρθει ξανά η λευτεριά στην σκλαβωμένη πατρίδα μας αυτό το «κουτσαβάκι» δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά (ούτε τώρα μπορεί) αφού θα γίνεται ο περίγελος και το «θέαμα” όσων τον συναντούν!

Παρακολουθώ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο και αναρωτιέμαι αν τον άφησαν ή ….τους ξέφυγε! Αυτός ο κύριος έχει γίνει πλέον μια συνεχής τηλεοπτική και ραδιοφωνική “ηχορύπανσης” η οποία εξευτελίζει ακόμα περισσότερο την ήδη απαξιωμένη πολιτική σκηνή των δοσιλόγων και των θεατρίνων.
Τον έχουμε ακούσει πάμπολλες φορές να κατηγορεί και να εκβιάζει δημόσια ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες π.χ σε ένα τηλεοπτικό πάνελ έλεγε ότι θα απολύσει όσους αντιδρούν στις αποφάσεις του καθώς και σε κάποιο άλλο τον άκουσα να απειλεί τους φαρμακοποιούς ότι για να τους “τιμωρήσει” θα επιβάλει μείωση του ποσοστού του κέρδους τους!
Κατήγορος όλων των...

Ξεπουλάνε όλες τις παραλίες της Πελοποννήσου...

peloponisos-630x387


Οι όμορφες παραλίες, που οι Πελοποννήσιοι απολάμβαναν από γενιά σε γενιά, δωρίζονται τώρα στους σύγχρονους μαυραγορίτες για «επενδύσεις πάνω στο κύμα».
Οργισμένο δημοσίευμα της ιστοσελίδας report24.gr της Σπάρτης καταγγέλλει ότι έχει μπει πωλητήριο σε όλες τις μαγικές παραλίες της Πελοποννήσου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, από την Καραθώνα στην Ελαφόνησο κι από τη Γιάλοβα στην Παχιά Άμμο Λακωνίας, οι νεοφιλελεύθεροι «μεσίτες» γεμίζουν τον τόπο με....

Η Μέρκελ είναι για τον ελληνικό λαό, και πολύ δικαιολογημένα, το κόκκινο πανί: Το σύμβολο της νέας κατοχής, το σύμβολο του 4ου Ράιχ


1794636_692371937472235_9088938879304412029_n

Ο νευρικός παροξυσμός, η σύγχυση και ο πανικός στο κυβερνών κόμμα γίνονται ορατά και δια γυμνού οφθαλμού…
Το δωσίλογο καθεστώς της «εγκληματικής οργάνωσης» Σαμαρά-Βενιζέλουπαραδέρνει στο τρικυμισμένο πέλαγος του πανικού…
Οι κινήσεις των ανδρεικέλων και ιδιαίτερα του Σαμαρά και Βενιζέλου, παίρνουν τον αυτοματισμό των ανακλαστικών εκείνων αντιδράσεων της ανημποριάς και της πτώσης.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο των ανακλαστικών κινήσεων, δηλαδή των επιθανάτιων σπασμών του Σαμαρά-Βενιζέλου (και όλων των κυβερνητικών και δημοσιογραφικών ιπποκόμων) συμπυκνώνονται και ως εκ τούτου αποκτούν .....

Ο… γείτονας στην αναμπουμπούλα χαίρεται!

68b4efa2381b1b50f565e9d2435d40fe_XL
Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο, οι Σκοπιανοί σηκώνουν αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου και οι Αλβανοί δηλώνουν πως τα σύνορά τους είναι στην Πρέβεζα.
Στην εποχή της μνημονιακής Ελλάδας, όπου όλοι ασχολούνται με την οικονομική κρίση, είναι ελάχιστοι εκείνοι που θυμούνται πλέον τα εθνικά θέματα.
Γίναμε όλοι ειδήμονες στα οικονομικά, μάθαμε όλοι τα spreads, τα ομόλογα, ασχολούμαστε με το Eurogroup, με τον Όλι Ρεν, τον Σόιμπλε και αφήσαμε στην άκρη τους πραγματικούς κινδύνους για τη χώρας μας.
To φοβικό σύνδρομο έναντι των ξένων, η αναζήτηση της εύνοιάς τους, ο τρόμος μην “σπάσουμε αυγά” με τους εταίρους, η ανησυχία μη τυχόν και μπουν .....

Κόλαφος από δικαστή: Όπισθεν ολοταχώς!


SAMARAS korea president

Του Θ. Παναγόπουλου*
Με αφορμή την υπόθεση «Μπαλτάκος», ξύπνησαν οι μνήμες και μας οδηγούν σε ιστορικές αναδρομές.
Μέρος πρώτο:Γαλλία 1654 .
Βασιλιάς της Γαλλίας γίνεται ο Λουδοβίκος ΙΔ’, ο επονομαζόμενος « βασιλιάς Ήλιος».
Μόλις ανέβηκε στον θρόνο, κατήργησε αμέσως (με βασιλική πράξη…. νομοθετικού περιεχομένου και με την διαδικασία του κατεπείγοντος) κοινοβούλιο, υπουργικό συμβούλιο, πρωθυπουργό, υπουργούς και τον αρχιδικαστή και ανέλαβε ο ίδιος όλες τις εξουσίες , διακηρύσσοντας σε όλη την Γαλλία, « L’ Etat , c’ est moi », το κράτος είμαι εγώ!
Στην βάση αυτής της αντίληψης, το πιο...

Η εθνική οικονομία δεν πρόκειται να δει προκοπή ΑΝ......

Εάν δεν σταματήσει από πολιτικούς, ΜΜΕ και συνδικαλιστάδες ο παπαγαλισμός ακατανόητων ανοησιών, που ουδεμία σχέση έχουν με την λογιστική, και δεν οργανωθεί με μαθηματικές γνώσεις πιάτσας η εθνική οικονομία, τότε προκοπή δεν έρχεται…

Οι δανειστές δεν θέλουν να αφήσουν την Ελλάδα χωρίς εξάρτηση, ενώ οι πολιτικοί λένε πως θα γυρίσουμε στο προ μνημονίου επίπεδο. Σε ποιο άραγε;
Σε αυτό που ζούσαμε όλοι με δανεικά, από τα οποία το κράτος πλήρωνε μισθούς στο Δημόσιο και στην συνέχεια ξοδεύονταν στον ιδιωτικό τομέα;
Έτσι ανακυκλωνόταν το ψεύτικο χρήμα και λίγοι είχαν ....

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ...Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα; ΒΙΝΤΕΟ.

Πάντοτε, στους αιώνες ,θα γεννιούνται ΕΛΛΗΝΕΣ  και θα συνεχίζουν την ανεπανάληπτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! 

Κάποιος νέος Πλαστήρας θα βρεθεί πάλι και τότε  Αλλοίμονό σας παλιοτόμαρα της κλεπτοκρατίας και της κληρονομικής δημοκρατίας σας. 
Του Γουδή σας περιμένει!
«Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος»(Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ)

ΣΧΟΛΙΟ : Σε κάθε έναρξη βουλευτικής περιόδου, θα έπρεπε

Θα πεθαίνουμε από υποσιτισμό και αρρώστιες, αν δεν διώξουμε κλοτσηδόν αυτή την κυβέρνηση και δεν αποχωρήσει αμέσως η Ελλάδα από το ευρώ και την ΕΕ.



Ωραία, όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν ότι η καγκελάριος της Γερμανίας ήρθε στην Αθήνα για να βοηθήσει όσο μπορεί το δούλο της Αντώνη Σαμαρά να μην καταποντιστεί εντελώς στις ευρωεκλογές. 

Άλλο λόγο δεν είχε φυσικά η εξάωρη (!) παραμονή της στην κατεχόμενη Αθήνα. 

Όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν επίσης ότι η Μέρκελ μετέθεσε για μετά το καλοκαίρι κάθε συζήτηση περί... 

Είμαστε για πολύ γέλιο.....

Η πρώτη επιτυχία αυτής της κυβέρνησης ήταν, σύμφωνα με την ίδια, ότι δεν
έχουμε πρόβλημα ρευστότητας. 

Η δεύτερη, ότι τελειώνει το Μνημόνιο. 

Η τρίτη, ότι όχι μόνο έχουμε καλύψει όλες τις άμεσες υποχρεώσεις μας, αλλά διαθέτουμε και πλεόνασμα το οποίο μοιράστηκαν οι αστυνομικοί. 

Η τέταρτη, ότι βγήκαμε στις αγορές και δανειστήκαμε.

Και μόνο που το διαβάζεις αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό. Η τέταρτη «επιτυχία» της κυβέρνησης ακυρώνει αυτομάτως τις προηγούμενες τρεις. Το κυβερνητικό δεδομένο ότι έχουμε πλεόνασμα γεννά από μόνο του την απορία «τότε για ποιο λόγο βγήκαμε στις αγορές να δανειστούμε;».

Όπως όλοι θυμόμαστε, οι κυβερνοτσάτσοι δεν βαρέθηκαν επί τέσσερα χρόνια να κατηγορούν τους Έλληνες ότι υπερδανειζόμασταν για την πλάκα μας και γι’ αυτό το λόγο χρεωκόπησε η χώρα. Ωραία! 

Γιατί πανηγυρίζουν όμως τώρα που η χώρα μέσω της κυβέρνησης υπερδανείζεται...

Βίντεο–φωτιά με νταβατζήδες!

Αποκαλυπτικές συνομιλίες για δουλειές.
Τα στοιχεία που περιέχονται στις συνομιλίες αυτές θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις και ανατροπές.

Τα παραπάνω υποστηρίζει η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ σε σημερινό της πρωτοσέλιδο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει:

Φόβος και τρόμος έχει καταλάβει το κυβερνητικό προσωπικό λόγω των πληροφοριών που διοχετεύονται από βουλευτές της Χρυσής Αυγής για κασέτες με απολαυστικές συνομιλίες υπουργών και όχι μόνο, με γνωστούς μεγαλόσχημους οικονομικούς – επιχειρηματικούς παράγοντες, γνωστούς ως «νταβατζήδες», για διάφορες δουλειές, ύψους....

Eίναι οριστικό: De facto απόσχιση της Ανατολικής Ουκρανίας - Ερωτηματικό η Οδησσός (vid)

Ανακοίνωση έβγαλαν πριν από λίγο οι αστυνομικοί της Berkut που πλέον έχουν ενσωματωθεί εντος των ουκρανικών αστυνομικών ειδικων δυνάμεων, ότι πλέον " ο μόνος σκοπός μας είναι η υπεράσπιση του Ντονέτσκ!. 

Είμαστε και εμείς μέρος του λαού, και ποτέ δεν είμασταν εναντίον του,ότι εντολές κι αν μας έδωσαν δεν θα εκτελεστούν!". Είναι η οριστική ακύρωση της εξουσίας του Κιέβου σχεδόν σε όλη την Ανατολική Ουκρανία.
Από την στιγμή που ούτε οι δυναμεις ασφαλείας δεν υπακούν, η περιοχή πρέπει να θεωρείται οριστικά αποσχισθείσα. Ερωτηματικό παραμένε η νότια Ουκρανία, και ειδικότερα η στρατηγικής σημασίας περιοχή της Οδησσού, στην οποια ο ρωσόφωνος .....

Νότης Σφακιανάκης: "Να γίνει επανάσταση για να φύγει το σημερινό φασιστικό καθεστώς" (vid)

 Ο εκρηκτικός Νότης Σφακιανάκης κάλεσε σήμερα τον λαό σε επανάσταση για να φύγει αυτή κυβέρνηση "το φασιστικό καθεστώς που καταστρέφει την πατρίδα μας"

Για άλλη μια φορά δεν δίστασε να πει τα πράγματα όπως τα πιστεύει. Ξεκαθάρισε ότι οι "πραγματικοί φασίστες είναι οι κυβερνωντες και όχι το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν κυβέρνησε ποτέ". Μάλλιστα αποκαλεί τους κυβερνώντες ....