Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αξιοπρεπή «όρνεα» των ''περιούσιων'' και ασύδοτων αγορών......με ντίλερ Σαμαρά.ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ !!!!!

ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΟΜΟΛΟΓΑ  Κερδοσκοπία πάνω στα «πτώματα» 

Βασικός dealer της 
έκδοσης των 5ετών ελληνικών ομολόγων στις 10 Απριλίου ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο με επενδυτές στα κεντρικά γραφεία του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού οίκου JPMorgan στο Μανχάταν, την οποία διοργάνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου Τζέιμι Ντάιμον, αναφέρει το Bloomberg. 

Ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται πρώτης τάξεως dealer υψηλών αποδόσεων για πάσης φύσεως κερδοσκοπικά hedge fund και τραπεζίτες στις αγορές στη σκιά των...
μνημονίων διαρκείας.

Το στόχαστρο των ευπόληπτων "ορνέων", όπως αποκαλούνται τα κερδοσκοπικά hedge fund, είναι το «πτώμα» των ελληνικών τραπεζών και των ομολόγων (κρατικών και ιδιωτικών). 

Εξ ου και το ενδιαφέρον για τοποθετήσεις σε τράπεζες (όπως Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank), που έχουν δώσει σχεδόν διπλασιασμό κερδών στα warrants της ανακεφαλαιοποίησης, την ώρα που το δημόσιο ζημιώνεται με τα κόλπα των ανακεφαλαιοποιήσεων Eurobank και Εθνικής.

«Η επίθεση γοητείας άνοιξε..

Ο ρωσικός Στρατός ένα βήμα πριν την επέμβαση στην Ανατ. Ουκρανία – Ξεκίνησε η κινητοποίηση.

Την στρατιωτική της πυγμή επιδεικνύει η Ρωσία από σήμερα το πρωί καθώς μεγάλες δυνάμεις της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας ξεκίνησαν επίδειξη ισχύος μια ανάσα από τα σύνορα με την Ουκρανία.
Πρόκειται ασφαλώς για την ύστατη  προειδοποίηση της Μόσχας προς το Κίεβο για να απόσχει από κάθε στρατιωτική ενέργεια στην ανατολική Ουκρανία και στην Δημοκρατία του Ντόνετσκ.
Μάλιστα η ανακοίνωση των ....

ΒΙΝΤΕΟ.Το ρωσικό Ναυτικό στις ακτές της Βρετανίας – Συναγερμός για το "Aντιναύαρχος Kulakov"

Το ρωσικό σκάφος προερχόμενο από βορά συνεχίζει τον πλού του παρακολουθούμενο από μια βρετανική φρεγάτα Type 45 την HMS Dragon. Την παρακολούθηση του ρωσικού σκάφους επιβεβαίωσε ...

Νέο… χαστούκι «Το ελληνικό χρέος αυξάνεται και καταπνίγει κάθε μελλοντική ανάπτυξη»

Νέο… χαστούκι «Το ελληνικό χρέος αυξάνεται και καταπνίγει κάθε μελλοντική ανάπτυξη»
Αυξάνονται και πληθύνονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό και δη από τη Γερμανία, που κάνουν αναφορά στο πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας. 
Και δυστυχώς για την κυβέρνηση, που έχει ξεκινήσει να γλεντά για τα επιτεύγματα της, τονίζουν πως....

Αυτή είναι ανάπτυξη – Λουκέτο μέχρι και στις λαϊκές αγορές!!!

Αυτή είναι ανάπτυξη – Λουκέτο μέχρι και στις λαϊκές αγορές!!!
Μα τέτοια ανάπτυξη σε αυτή την χώρα… Να χαιρόμαστε την κυβέρνηση μας… Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από τη Δευτέρα οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που φέρνει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών καταγγέλλει ότι .....

Στόχος η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ με την υπογραφή όλων των πλευρών....


Στόχος η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ με την υπογραφή όλων των πλευρών
Τα νέα ήηθη και έθιμα στη «Νέα Έλλαδα», όπως θέλει να αναφέρει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, απαιτούν κατάργηση των όποιων δημοκρατικών διαδικασιών έχουν απομείνει. Και σε αυτό το πλαίσιο συμπεριλαμβάνεται και η Βουλή, που σε λίγο καιρό δεν θα έχει καμιά ουσιαστική αρμοδιότητα.
Άλλωστε, εδώ και αρκετό καιρό οι περισσότεροι νόμοι που έρχονται προς ψήφιση στην ολομέλεια έχουν συνταχθεί εκτός Ελλάδας.

Βάζουν χέρι στα ταμεία λίγο πριν την κάλπη με γερμανικό σχέδιο.

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο ασφαλιστικό με 8 αλλαγές “γερμανικού τύπου”
Ανατρέπονται όλα στο ασφαλιστικό σύστημα. 
Δεν κρατιούνται οι μνημονικοί. 
Το υπουργείο Εργασίας ήδη μελετά το γερμανικό σύστημα το οποίο θα αποτελέσει τη βάση πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το νέο ελληνικό....
Οι αλλαγές ακουμπούν τουλάχιστον οκτώ βασικά σημεία και πιο συγκεκριμένα αλλάζουν τα πάντα στις συντάξεις, τις εισφορές και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.
Το νέο ασφαλιστικό, όπως το παρουσιάζει...

Γ. Κύρτσος: «Ανύπαρκτο το πρωτογενές πλεόνασμα».

“Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, σε άρθρο του, μιλά για δημιουργική λογιστική, θεωρητική βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης, μιας πολιτικής μυθολογίας, αλλά και προσπάθειας αναζήτησης ενός success story της κυβέρνησης Σαμαρά, για ένα πλεόνασμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο και κατόπιν συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους και την τρόικα” 
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κύρτσος

Η ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη Eurostat και οι πανηγυρισμοί κυβέρνησης, τρόικα και Κομισιόν, είναι κάτι που μάλλον δεν συμμερίζεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκανε λόγο για ένα ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα, καθώς φορείς του Κράτους, όπως τα ασφαλιστικά Ταμεία είναι χρεοκοπημένα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι ουσιαστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος μιλά για δημιουργική λογιστική, θεωρητική βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης, μιας πολιτικής μυθολογίας, αλλά και...

Δεν άντεξαν τα γαϊδούρια και έσκασαν στην διαδρομή. Τόσο απλά! 4 στους 10 συμπολίτες μας σκέφτονται πως θα κάνουν ζημιά στο σύστημα. Είναι τόσο θυμωμένοι με όσα τους έχουν συμβεί που δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.

Το 2012 οι δημοσκόποι και οι σύμβουλοι επικοινωνίας ανησύχησαν σοβαρά ότι πλησίαζε η ώρα να αλλάξουν επάγγελμα. 

Το 2014 μπορεί να αποδειχτεί ότι έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ σε αυτή τους την απόφαση. 

Το πιο πιθανό σενάριο στις επικείμενες ευρωεκλογές είναι να διαψευστούν πανηγυρικά όλα τα σενάρια! 

Θα είναι ο θρίαμβος ενός κινήματος διαμαρτυρίας που ξεκίνησε την επομένη του Καστελλόριζου...  

Προσέξτε το αποτέλεσμα της....
ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ

Χθες η φαρμακευτική εταιρεία Roche χάρισε 2 εκατ. ευρώ, δηλαδή 11.500 σκευάσματα, για ανασφάλιστους 

Ο Γεωργιάδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να
επιβληθεί εισιτήριο 5 ευρώ και στις μονάδες υγείας

Τελικά, η ανάπτυξη διά χειρός πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως ήρθε και το success story είναι ήδη γεγονός. 

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι η κυβέρνηση βλέπει όλο και λιγότερους ανασφάλιστους πολίτες παρά το γεγονός ότι αυξάνεται ο αριθμός όσων καταφεύγουν στα κοινωνικά ιατρεία για να βρούνε ιατρική περίθαλψη. 

Ντελάλης του απόλυτα... επιτυχημένου σχεδίου εξαφάνισης των ανασφάλιστων ο συνήθης ύποπτος μνημονιακός υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. 

«Κανείς δεν ξέρει πόσοι ακριβώς είναι οι ανασφάλιστοι» απεφάνθη ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι ανασφάλιστοι...

«Βαθύ λαρύγγι στο Μαξίμου».

Υπάρχει «βαθύ λαρρύγγι» στο Μαξίμου; 

Ορίζεται η κυβερνητική πολιτική από στελέχη ξένων υπηρεσιών και συμφερόντων; 

Υφίσταται διείσδυση πρακτόρων στους κόλπους της κυβέρνησης;

Τα ερωτήματα αυτά, αποτελούν αντικείμενο έρευνας από τις δικαστικές αρχές και αφορούν προσωπικά τους Σαμαρά και Παπανδρέου, σύμβουλοι και φίλοι των οποίων ερευνώνται για τη σχέση τους με μυστικές υπηρεσίες, αφού όπως προκύπτει από τηλεφωνικές επικοινωνίες, καταγεγραμμένες από την ΕΥΠ, τις οποίες αποκαλύπτει το Hot Doc το περιβάλλον του νυν και του πρώην πρωθυπουργού εμφανίζεται να σχετίζεται με την προώθηση ξένων συμφερόντων και όχι μόνο…

Τι θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι με τον νέο φόρο ακινήτων (Πίνακας).

Τον Ιούνιο αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή των ειδικών εκκαθαριστικών για τον Ενιαίο φόρο ακινήτων. 

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει από το νέο Φόρο ακινήτων τουλάχιστον 2,650 δις ευρώ, που θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Ειδική Επιτροπή που θα αναλάβει το... εκτελεστικό μέρος του νόμου για τον Ενιαίο φόρο ακινήτων, δηλαδή την επεξεργασία των αναγκαίων Υπουργικών Αποφάσεων, συγκρότησε....

Η κομισιόν σπρώχνει προεκλογικά τη Ν.Δ. Με κατ' εξαίρεση μοντέλο υπολογισμού η επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος για την Ελλάδα.

Πολιτική δήλωση της Ε.Ε. για το πλεόνασμα 
Η κομισιόν σπρώχνει προεκλογικά τη Ν.Δ. 

Η Eurostat δεν κάνει καμία αναφορά στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος από την Ελλάδα το 2013, με τη χθεσινή της ανακοίνωση
Μοντέλο υπολογισμού κατ' εξαίρεση για την Ελλάδα

Η Eurostat παρέμεινε πιστή στο μοντέλο υπολογισμού των δημοσιονομικών στοιχείων των κρατών-μελών της Ε.Ε. και ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα παρουσίασε έλλειμμα...