Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Έτσι μας έσωσαν τα μνημόνια. Εξηγεί ο Jo Di Graphics....


Περιουσιολόγιο: Πώς θα δηλώσουμε τα περιουσιακά στοιχεία τον Ιούλιο - Αν δεν το κάνουν θα κατάσχονται...

«Θα νομιμοποιήσουμε και τους λαθρέμπορους», λέει παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών ο οποίος αρνείται να βάλει την υπογραφή του, αλλά κρατά αποστάσεις και πιέζει να αλλάξει άρδην το σχέδιο που ετοιμάζεται.
Η εγκύκλιος για το νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο είναι πλέον έτοιμη και βρίσκεται στη φάση της συλλογής υπογραφών μεταξύ των υπηρεσιών. 

Με το νέο σύστημα όλοι θα δηλώσουν τα πάντα - από ακίνητα και καταθέσεις μέχρι δάνεια, οικονομικές απαιτήσεις από τρίτους και μετρητά που έχουν στο σπίτι ή σε θυρίδες. 

Αν παραλείψουν να δηλώσουν κάτι, κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα, αφού θα κατάσχονται τη στιγμή που θα τα ανακαλύψει το κράτος!Με τον τρόπο αυτό θα κληθούν να πληρώσουν συμπληρωματικό φόρο όχι μόνο όσοι δήλωναν ελάχιστα ενώ αποκαλύπτεται πως είχαν πολλά, αλλά και όσους είχαν.....

Ο Πούτιν σηκώνει το γάντι που έριξαν οι Αμερικανοί και απειλεί ανοιχτά να κάτσουν στα αυγά τους...



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα αναγκαστεί να στρέψει τις ένοπλες δυνάμεις της προς οποιεσδήποτε χώρες που ενδεχομένως την απειλήσουν.Και εξέφρασε την ανησυχία του για την ύπαρξη αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος κοντά στα σύνορα της χώρας.

«Θα αναγκαστούμε να στρέψουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας…

«Σενάριο τρόμου»: Εκτακτη Σύνοδος Κορυφής, έλεγχος κεφαλαίων και «απομόνωση» της Ελλάδας.

Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές, ενόψει και του νέου κρίσιμου Eurogroup της Πέμπτης, με τα σενάρια για την «επόμενη ημέρα» να δίνουν και να παίρνουν, επικεντρώνοντας πάντα τις αναλύσεις στο τι θα συμβεί αν υπάρξει και νέο ναυάγιο.

Σύμφωνα με το τελευταίο «σενάριο τρόμου» που μεταδίδει
στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, αν υπάρξει και νέο αδιέξοδο στο Eurogroup, τότε την Παρασκευή οδηγούμαστε σε νέα έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.

Η εφημερίδα προεξοφλεί ότι η συμφωνία σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών την Πέμπτη θα είναι σχεδόν αδύνατη και παραθέτει τα τρία επόμενα βήματα που θα «στριμώξουν» ακόμη ....

"H ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ" Telegraph: "Kάντε διαγραφή ελληνικού χρέους και δώστε παροχή δωρεάν βοήθειας στην Ελλάδα για να μην στραφεί προς την Μόσχα"

Διαγραφή χρέους και ένα νέο σχέδιο "Μάρσαλ"-παροχή δηλαδή δωρεάν βοηθειας- ζητάει σήμερα με άρθρο της η Βρετανική Telegraph αλλιώς η Ελλάδα θα χαθεί για την Δύση και θα στραφεί οριστικά στην Ρωσία.
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα "Η απάντηση βρίσκεται στη δεκαετία του '40 και στο σχέδιο Μάρσαλ που ανέπτυξαν οι Αμερικανοί σε όλη τη δυτική Ευρώπη για να περιορίσουν τη σοβιετική επιρροή. Από αυτή τη συμφωνία ωφελήθηκε ιδιαίτερα η Δυτική Γερμανία καθώς διαγράφηκε ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους της."
 
Κάνει ξεκάθαρα λόγο δηλαδή για διαγραφή χρέους όπως την είχε εξασφαλίσει και ο πρόγονος της σημερινής Γερμανίας, η Δυτική Γερμανία, αλλά και παροχή δωρεάν βοήθειας υπό την μορφή ενός σχεδίου "Μάρσαλ", γιατί οι συμμαχίες κρίνονται από τα ωφέλη που έχει μια χώρα και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα από την Δύση έχει υποστεί μόνο ζημιές και εξαθλίωση.
 
«Η Ελλάδα χρειάζεται τώρα ένα....

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ "ΟΙΚΟΠΕΔΟ"! Νέα πρόκληση από τα Τίρανα: "Αν η Ελλάδα πραγματοποιήσει έρευνα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο θα προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο"!

Νέα προκλητική δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, με την οποία απαγορεύει στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό της πλούτο στο Ιόνιο Πέλαγος, τη στιγμή μάλιστα που η Αλβανία προχωρά σε έρευνες υδρογονανθράκων σε αμφισβητούμενο "οικόπεδο" πάνω από τα Διαπόντια νησιά.
 
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνησή του είναι πρόθυμη .....

Μια βρώμικη ,πολύ βρώμικη ιστορία…

Εκτός από αυτούς τους (ειδικούς) που μπορούσαν να αρθρώσουν δημόσιο λόγο και επομένως να επηρεάζουν την κοινή γνώμη υπήρξαν και οι (εργάτες) του διαδικτύου που αποτελούν μεγάλο αχαρτογράφητο  κεφάλαιο του μνημονιακού σχεδιασμού και υπεύθυνο για την άνοδο του φασισμού.

Πάλι θα χάσουν τον ύπνο τους οι… υπεράνω πάσης υποψίας -τρόπος του λέγειν, δηλαδή- ευυπόληπτοι δημοσιογράφοι και άλλοι δημοσιολογούντες, που τα χρόνια της βαρβαρότητας έκαναν καριέρα και λεφτά προπαγανδίζοντας την αναγκαιότητα του μνημονίου, διαβάλλοντας τα θύματά του, δηλαδή την κοινωνία, και προβοκάροντας κάθε....

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Τρόμος για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη από το κτήνος της διαφθοράς.

Η ιέρεια της διαφθοράς, Κριστίν Λαγκάρντ έδειξε τα δόντια της αλλά και τον πανικό της. 


Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά την κατάθεση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής για το χρέος, η Λαγκάρντ έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων, επιχειρώντας να διεμβολίσει την ΕΚΤ. 


Σε απόλυτο συντονισμό (προφανώς) με τον Σόιμπλε, τον έτερο φύλαρχο του βαθέως κράτους της τραπεζικής διαφθοράς, απαιτεί (κυριολεκτικά) την σκληρή τιμωρία της Ελλάδας από την ΕΚΤ με κλείσιμο του.. ELA και κρέμασμα των Ελληνικών τραπεζών.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κύριος Ρουμελιώτης χθες στην αρχή της κατάθεσης του, είχε λάβει αυστηρή προειδοποίηση από την κυρία Λαγκάρντ να μην «σπάσει το απόρρητο» που τον δεσμεύει αναφερόμενος σε γεγονότα κατά την θητεία του ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. 


Προειδοποίηση που.....

Paul Craig Roberts: ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

"Η ΕΚΤ κόβει 60 δισ. το μήνα για να σώζει τράπεζες αλλά δεν δίνει ευρώ στην Ελλάδα γιατί θέλουν τη λεηλασία της"
«Βόμβες» για την ελληνική κρίση και τη στάση των δανειστών έριξε ο Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Paul Craig Roberts. Υποστήριξε πως η ΕΚΤ «κόβει» 60 δισ. ευρώ κάθε μήνα για να υποστηρίξει και να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, αλλά την ίδια στιγμή δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ για την Ελλάδα γιατί απλά «η Δύση θέλει να λεηλατήσει την Ελλάδα».

Συστήνει στην ελληνική κυβέρνηση τη στάση πληρωμών ως τη μόνη διέξοδο, καθώς όπως σημειώνει θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τα δικά της ομόλογα και τονίζει πως αν έχει ανάγκη για εξωτερική πίστωση, θα μπορούσε να απευθυνθεί στη...
Ρωσία. 

Με λίγα λόγια κρίνει πως η Ελλάδα θα πρέπει να μπεί στην αναπτυξιακή των BRICS και να έχει μία ......

Ο νενέκος με κεντρικό ρόλο στην μεγάλη ληστεία της χώρας.

Ο Στουρνάρας διαμηνύει στην κυβερνηση πως θα καταστρέψει την χώρα!!!!!!!!!!!!

Τον ρόλο του Στουρνάρα τον έχουμε αποκαλύψει εδώ και χρόνια. Ένα αδίστακτο εργαλείο στα χέρια του Σημίτη, ένας άνθρωπος με κεντρικό ρόλο στην μεγάλη ληστεία της χώρας. 


Ο άνθρωπος που δεν ενεργοποίησε την συμφωνία του 2012 για ελάφρυνση του χρέους, ενώ η Ελλάδα ειχε ματώσει για το πρωτογενές πλεόνασμα του τρόμου. 


Τώρα, ο ίδιος άνθρωπος διαμηνύει ξεκάθαρα πως θα καταστρέψει την Ελλάδα διαμηνύοντας ότι.....

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε στο Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΑΥΤΟΙ ανέλαβαν...