Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ρέντσι: «Η Ευρώπη ανήκει στους πολίτες της, όχι στους γερμανούς ή ιταλούς τραπεζίτες»

«Δεν υπάρχουν εντάσεις με την γερμανική κυβέρνηση όσον αφορά την (δημοσιονομική) πειθαρχία και την ευελιξία» ώστε να προωθηθεί η ανάπτυξη, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μετά την συνάντησή του με τον απερχόμενο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Ντουράο Μπαρόζο.

Σχετικά με τις επιφυλάξεις του Βερολίνου με αναφορά με την ενίσχυση της ευελιξίας, ο Ιταλός πρωθυπουργός υπογράμμισε: «δεν άκουσα να γίνει καμία σχετική δήλωση από μέρους πολιτικών εκπροσώπων. 

Αν αναφερόμαστε στα όσα δήλωσε κάποιος τραπεζίτης, απαντώ ότι η Μπούντεσμπανκ πρέπει να ασχολείται με τους στόχους που θέτει το καταστατικό της, όχι να μετέχει σε ανταλλαγές απόψεων πολιτικού χαρακτήρα».

«Η Ευρώπη ανήκει ....

Ο έξυπνος Ρέντσι βάζει πάγο σε Μέρκελ και Γερμανούς.

Κανείς δεν περίμενε, όταν πρωτοακούστηκε το όνομα Ρέντσι, που από δήμαρχος της Φλωρεντίας άρχισε να ανεβαίνει με φρενήρη ρυθμό στο ιταλικό πολιτικό σύστημα, το πόσο έξυπνος θα ήταν αυτός ο δαιμόνιος Ιταλός. 

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει όλη της Ευρώπη και ταυτόχρονα να κολλήσει στον τοίχο τη Γερμανία.

Τι έκανε; Κάτι πολύ απλό, το οποίο κι εμείς εδώ ....

Έρχεται η τρόικα – Οι απολύσεις στο τραπέζι και όχι μόνον....

Η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων, το χρηματοδοτικό κενό αλλά και οι απολύσεις στο δημόσιο αναμένεται να συζητηθούν στις συναντήσεις που θα έχει η τρόικα με τους συναρμόδιους υπουργούς. 
Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα φτάσουν πιθανότατα την Τρίτη στην Αθήνα και
από την Τετάρτη θα αρχίσουν τις επαφές. 
Ο Γκίκας Χαρδούβαλης αναμένεται να έχει την πρώτη του συνάντηση με την τρόικα.

Ωστόσο εκτός από την «μικρή ΔΕΗ» υπάρχουν και άλλα «αγκάθια» στα προαπαιτούμενα όπως είναι το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και η χρηματοδότηση των κομμάτων.

Αμέσως μετά σειρά θα πάρουν τα ....

Αυτόν τον κόσμο των στρατιωτικών επιδρομών ονειρεύονται οι Γερμανοί. «Με τα δόντια κρατιούνται» να μην το διαλαλήσουν ανοιχτά!

Ενα ρίγος διαπερνά τη σπονδυλική στήλη του προσεκτικού ξένου παρατηρητή των εξελίξεων στο εσωτερικό της Γερμανίας, όταν διαπιστώνει την εκπληκτική και ταυτόχρονα ανησυχητική διαφορά των αντιδράσεων των Γερμανών πολιτικών και του γερμανικού Τύπου σε δύο ανάλογα γεγονότα. 

Ηταν μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2010, όταν ο
τότε πρόεδρος της Γερμανίας Χορστ Κέλερ δήλωσε πως μια χώρα τόσο μεγάλη όσο η Γερμανία και εξαρτώμενη από το εξαγωγικό εμπόριο, πρέπει να είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία «προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, όπως για παράδειγμα τους ελεύθερους δρόμους του εμπορίου»! 

Ξέσπασε πολιτική θύελλα μέσα ....

Η τηλεόραση κάνει θραύση στην πτωχευμένη Ελλάδα των μνημονίων.

Η τηλεόραση είναι ο βασιλιάς της μαζικής προπαγάνδας. Κατατάσσεται στα ψυχρά μέσα επικοινωνίας, που σημαίνει ότι δεν αφήνει στον θεατή περιθώριο να αναπτύξει τη φαντασία του. 

Ο θεατής προσλαμβάνει ψυχρά αυτό που βλέπει και το οποίο δεν μπορεί να το επεξεργαστεί με τη φαντασία του ή να το αμφισβητήσει.

Η τηλεόραση ως μονόδρομο μέσο μαζικής επικοινωνίας αναπτύχθηκε στην βιομηχανική .....

Διαγράφουν τη λέξη «Ελληνική» από το «Τμήμα Ελληνικής φιλολογίας» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προφανώς γιατί τους ενοχλεί!!!

Οι καθηγητές του τμήματος ελληνικής φιλοσοφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή, αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση - και μάλιστα ομοφώνως να διαγράψουν τη λέξη «Ελληνική» - προφανώς θα τους ενοχλεί και μετονομάζουν το «Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας» σε… «Τμήμα Φιλολογίας»! 

Στο σκεπτικό τους αναφέρουν ότι...

Αδέλφια συμπατριώτες, μήπως οι κατακτητές μας δικαιολογημένα ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;;;

Όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από μια φασιστική κατοχική Κυβέρνηση Τσολάκογλου-Βενιζελοσαμαρά και παρτρεχάμενων, ψευτών και πολιτικών απατεώνων… αλλά τέτοιο θράσος αμέτρητο, ούτε γι αστείο δεν περνάει!!! 

Θράσος χωρίς μέτρο και χωρίς όριο!!!

Χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή, χωρίς ....

1.700 ονόματα πολιτών, υπεκλάπησαν και βγήκαν στη δημοσιότητα ως "υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής"!!! Προσωπικά δεδομένα στη φόρα από Αμερικάνικο-πρακτορικό ιστότοπο!

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ!!!!

Το κράτος που μας κυβερνά είναι αδίστακτο. 

Και το παρακράτος εξαιρετικά επικίνδυνο. Ανέκαθεν. 

Επί των ημερών όμως του...
προδοτικού συρφετού Σαμαρά-ταγματασφαλίτη και Βενιζέλου-Τούρκογλου (όπως με συμπάθεια τον αποκαλούν οι περιούσιοι της Αμερικανικής πρεσβείας), το αστυνομικό και δικαστικό παρακράτος των διχαστικών αρχών της ανωμαλίας, σε τυλίγει σε μια κόλα χαρτί και σε παραδίδει σπιλωμένο.

Αυτό είναι το μεγάλο τους μυστικό: Η σπίλωση, η ....

Αθάνατος Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας «ΔΙΓΕΝΗΣ» (βίντεο).

05/07/1897

Έρχεται στη ζωή ο Γεώργιος Γρίβας – «Διγενής», Κύπριος στρατιωτικός και πολιτικός, ιδρυτής της δεξιάς οργάνωσης «Χ» στην Κατοχή και της απελευθερωτικής οργάνωσης ΕΟΚΑ στην Κύπρο.

Ο Γεώργιος Γρίβας – Διγενής...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνί την συμμορία του μνημονίου!

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.....

Ολόκληρη η έκθεση, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στην RealNews. 

Τεράστιες οι ευθύνες πλέον όσων καλύπτουν την συμμορία Παπανδρέου.


ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η «ΠΟΡΤΑ» ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
Η ιστορία δεν...πρέπει να παραχαράζεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Αυτό που έγινε με το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 αποτελεί μια ωμή παραχάραξη της αλήθειας και αποτέλεσε το πρελούδιο για να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης και η δομή της Ελληνικής κοινωνίας. 

Η τρόικα μαζί με το ΔΝΤ δεν ήταν απαραίτητο να έλθουν και να διαφεντεύουν για χρόνια την οικονομική ζωή της Ελλάδας. 

Το πρόβλημα των ανοιγμάτων στα Δημόσια οικονομικά ήταν ασφαλώς μεγάλο το 2009, μέσα σε μια διεθνή συγκυρία οικονομικής κρίσης που σε σημαντικό βαθμό τα επέτειναν, αλλά διαχειρίσιμα στο πλαίσιο μια αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής που δεν θα είχε ....

Μεγάλος Συνασπισμός – Μεγάλη απάτη....

Ήρθε φαίνεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. 

Τώρα ή ποτέ! 

Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι το άκρον άωτον του παραλόγου.

Τα πολιτικά κόμματα με...
τη σημερινή λερναιύδρειο μορφή τους είναι τελειωμένα.

Οι πολιτικάντιδες όμως που τα δρομολογούν δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν ότι θα χάσουν τις καρέκλες της εξουσίας.

Φτάσαμε στο τέλμα λοιπόν και ξαφνικά μετά ....