Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: Δεν θα αναγνωρίσουμε αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για απόσχιση της Κριμαίας!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αναγνωρίσει την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία στην περίπτωση που οι κάτοικοι της Αυτόνομης Δημοκρατίας ταχθούν υπέρ της απόσχισής της από την Ουκρανία και της ένταξής της στη Ρωσική Ομοσπονδία στο δημοψήφισμα που πρόκειται να διεξαχθεί 
την ερχόμενη εβδομάδα, όπως διεμήνυσε σήμερα ο Τόνι Μπλίνκεν, στέλεχος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου!

Εν πάσει περιπτώσει, πρόκειται και πάλι για ....

Βγαίνουν από την ιδια μήτρα για να ρίξουν τις χώρες στα νύχια των τοκογλύφων.


Η δικιά μας τζούλια, ο Παπανδρέου, σπρώχτηκε από τον τοκογλύφο Σόρος για να γίνει κυβέρνηση. 

Η δράση του; 

Δολοφονική.

Πραγματική γενοκτονία. 


Εδώ αποκαλύπτεται ότι νομιμοποιησε ακόμα και φάρμακα με κοπριά για να θησαυρίσουν οι ξένες πολυεθνικές ενώ διέλυσε επίτηδες το σύστημα υγείας. 

Τη λέξη γενοκτονία δεν την είπαμε εμείς αλλά τα ξένα συνδικάτα που ανέλυσαν την κατάσταση ....

Ο Ααρών Αβούρης....που μας κατέστρεψε έγραψε άρθρο για το πώς θα μας… σώσει! Ένας εισαγγελέας ρε !

Ολική επαναφορά Κώστα Σημίτη στα δημόσια πράγματα, μετά τη διακήρυξη του μνημονιακού και εκσυγχρονιστικού «συνασπισμού» της «Ελιάς», βιώνει ο τόπος μας.

Ο πρωθυπουργός των Ιμίων και του Χρηματιστηρίου, που έφυγε νύχτα από τη διακυβέρνηση της χώρας πετώντας το… μπαλάκι (κάποιοι το είπαν και «δαχτυλίδι») στον Γιώργο Παπανδρέου, έγραψε άρθρο στο «Έθνος της Κυριακής» με τίτλο «Η χώρα χρειάζεται ρεαλισμό», δίνοντας έτσι και το… στίγμα των συμμετεχόντων στην «Ελιά» που δεν θέλουν πλέον να αποκαλούνται «εκσυγχρονιστές» αλλά...

Η Blackwater στην Ουκρανία ! ΜΟΣΧΑ: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ"

Τους φονιάδες της Blackwater επιστράτευσε η κυβέρνηση του Κιέβου κατά των ρωσόφωνων πληθυσμών

Την εταιρεία μισθοφόρων Blackwater, νυν Academi επιστράτευσε η "κυβέρνηση" της Ουκρανίας για να συλλάβει τους αντικαθεστωτικούς ρωσόφωνους που αντιδρούν στην παράνομη ηγεσία της στις περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας και ειδικότερα στις πόλεις Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ,

Την Πέμπτη, Ουκρανοί αστυνομικοί, δήθεν αστυνομικοί (η γυναίκα του είπε σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Skype σε ρωσικό κανάλι ότι μιλούσαν αγγλικά ενώ και η εμφάνισή τους δεν θύμιζε σε τίποτα Ουκρανούς αξιωματικούς) συνέλαβαν ....

Το ΝΑΤΟ προκαλεί τη Ρωσία απειλώντας με... πολεμική σύγκρουση!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε μεγάλη άσκηση στην Βόρεια Νορβηγία στα σύνορα με τη Ρωσία, με το κωδικό όνομα «ψυχρή απάντηση»

Η άσκηση περιλαμβάνει προσομοίωση εισβολής σε εχθρικό (Ρωσικό) έδαφος και καταστροφή της δυνατότητας ανεφοδιασμού του
αντιπάλου (Ρωσίας).

Στην άσκηση θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός στρατιωτών από..

Στα χαρακώματα!..


Και βέβαια δικαιούμαστε να έχουμε τις αντιρρήσεις μας και τις επιφυλάξεις μας, για το αν θ' αλλάξει κάτι από το αποτέλεσμα αυτών, ή κάποιων άλλων εκλογών.

Αν θ' αλλάξουν τα πράγματα σημαντικά, ή καθόλου, ή πολύ λίγο, ή οποιαδήποτε εκτίμηση μπορεί 
κάποιος να κάνει.

Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε την λύσσα με την οποία έχει αρχίσει να αντιδρά το ''σύστημα''.


Αντιδρά ύπουλα, επιθετικά, πανικόβλητα. 
Κι αυτό, κάτι λέει..

Αντεθνικές σκέψεις από τροικα που φθάνουν μέχρι αιτήματος εκκένωσης αραιοκατοικημένων νησιών.Τυχαίο ;;;

Φωτιά στις άγονες γραμμές από την (αδίστακτη) τρόικα!

Με άγριες «τεχνοκρατικές» διαθέσεις και απαράδεκτες αντεθνικές σκέψεις που φθάνουν μέχρι αιτήματος εκκένωσης αραιοκατοικημένων νησιώνεπισκέφθηκε χθες το μεσημέρι η τρόικα το 
υπουργείο Ναυτιλίας. 


Οι τροϊκανοί, που ελάχιστη γνώση έχουν γύρω από το ελληνικό νησιωτικό σύμπλεγμα και ουδόλως ενδιαφέρονται για το αν εμείς...

Βυθιζόμαστε σ’ ένα βούρκο από τον οποίο θα περάσουν εκατοντάδες χρόνια για να αποδράσουμε και ίσως χρειαστεί να ξανα-αγωνιστούμε για την ανεξαρτησία και την ελευθερία μας.

Φαίνεται ότι τελικά επετεύχθη ο στόχος των Τροϊκανών και των εντός και εκτός συνεργατών τους, ως προς τον εφησυχασμό και την ύπνωση των πολιτών.

Οι μεγαλειώδεις πορείες αντικαταστάθηκαν από άλλες κομματικές και λιγότερες συνδικαλιστικές για το θεαθήναι, ή από άλλες κατακερματισμένες μεμονωμένων θιγόμενων κλάδων.

Επόμενο σκαλί εκδήλωσης αντίδρασης οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές. Η ψήφος διαμαρτυρίας αναμένεται να ενισχύσει «τα άκρα».

Αλλά το σύστημα διαθέτει διαχρονικά στο τσεπάκι του ακόμη...

Δείτε την αντίδραση του Πούτιν όταν ο δημοσιογράφος του μιλάει για το αντιπυραυλικό σύστημα ομπρέλα του ΝΑΤΟ... BINTEO

Λέει ο δημοσιογράφος στον Πούτιν ότι το ΝΑΤΟ έβαλε σε λειτουργία το αντιπυραυλικό σύστημα για να προστατευτεί απο το Ιράν..

Ο Πούτιν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του....

Το νόμισμα πλέον δεν έχει δύο όψεις

Είναι προφανές ότι οι δυτικοί (αμερικανογερμανοί) δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τα συμφέροντά τους. 

Η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει αυτό και μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. 

Πριν από περίπου 20 χρόνια στην τέως Γιουγκοσλαβία, οι 
Αμερικανοί σε συνεργασία με τους καλοθελητές Ευρωπαίους ενεργοποίησαν, το φιλοναζιστικό καταπίστευμα που υπήρχε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πετσόκοψαν το γιουγκοσλαβικό κρατικό μόρφωμα για να ρίξουν στην αγκαλιά της Γερμανίας τη Σλοβενία και την Κροατία.

Με τον τρόπο αυτό έμειναν τότε όλοι ευχαριστημένοι. Γερμανοί και Αμερικάνοι πήραν .....

Δήλωση βόμβα από τον πρώην Διευθυντή του ΔΝΤ Ντέσμοντ Λάχμαν : «Αν δεν φύγετε από το ευρώ, δεν υπάρχει σωτηρία!»

Δήλωση βόμβα από τον πρώην Διευθυντή του ΔΝΤ Ντέσμοντ Λάχμαν που πιστεύει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, δεν «βγαίνει»

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην άποψη ότι το ΔΝΤ δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να ανακάμψει εντός ευρώ, οδηγεί η δήλωση του πρώην ανώτατου διευθυντικού στελέχους του Ταμείου στο NEWSBOMB.

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Ντέσμον Λάχμαν που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι: «Το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για την Ελλάδα με δεδομένη την παραμονή στην κλειδωμένη ισοτιμία του ευρώ, δεν βγαίνει! 


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμβαίνει ένας φαύλος κύκλος που το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί στη συρρίκνωση την ελληνική οικονομία εξαλείφοντας κάθε .....

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: “Έτσι λαδώνουν οι γερμανοί τους δημοσιογράφους”… Να επέμβει τώρα ο εισαγγελέας! (βίντεο)

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

“ΠΑΙΞΤΕ” ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ FOCUS ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

“Το εξώφυλλο του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου και το υψωμένο δάχτυλο, ήταν απλά εκβιασμός του περιοδικού για να πάρει διαφημιση από τον ΕΟΤ”!

Οι βαρώνοι υμνούν την Τρόικα για να μένουν στο απυρόβλητο των ελέγχων και να εισπράττουν κανονικότατα κρατικό χρήμα! .....

«Έχουμε εντολή να μην συλλαμβάνουμε τους Πακιστανούς!» Απίστευτη καταγγελία για το μετρό!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ; 


ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ;


Έγιναν ξαφνικά περιούσιος λαός οι πακιστανοί στην Ελλάδα;

Ελεγκτές στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν…

Βρέθηκε με ονοματεπώνυμο ο Αμερικανός πράκτορας που παρακολουθούσε την κυβέρνηση Κ.Καραμανλή ...

Συγκλονιστικές εξελίξεις προμηνύονται στην υπόθεση των υποκλοπών καθώς ο ύποπτος Αμερικανός πράκτορας για τις παρακολουθήσεις της κυβέρνηση Καραμανλή έχει ονομαστικοποιηθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και είναι σε εξέλιξη η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής για να του απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.
 
Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει εντοπίσει τον ...

Πώς η "BlackRock" στρώνει το χαλί στους «γύπες» της κερδοσκοπίας .....

 Οι εκθέσεις της χρησιμοποιούνται ως άλλη «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» προκειμένου να «εξαγνιστούν» όλες οι αποφάσεις για τη μεγάλη μπίζνα των συγχωνεύσεων στον χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας.

Την Πέμπτη η ΤτΕ έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση που συνέταξε για τις ανάγκες των ελληνικών τραπεζών με βάση την δεύτερη μελέτη που διενήργησε η BlackRock, σύμφωνα με την οποία οι κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών διαμορφώνονται στα 6,38 δισ. ευρώ στα επόμενα 3 χρόνια.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκτιμήσεις της ΤτΕ για τα επισφαλή δάνεια σε βάθος τριετίας, τα οποία αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα για την κεφαλαιακή τους επάρκεια των τραπεζών.
Σύμφωνα με την έκθεση, λοιπόν, οι συνολικές εκτιμώμενες ζημίες από δάνεια για το διάστημα 2013 με 2016 εκτιμώνται σε 50,241 δισ. για την Ελλάδα και 10,41 δισεκ. για το εξωτερικό δηλαδή ....

ΔΝΤ: Κρυφό σχέδιο για σίγουρες απολύσεις και μεσαιωνικά «συμβόλαια εργασίας» ...

Σχέδιο για αλλαγές στα όρια των απολύσεων με «δούρειο ίππο» τις ομαδικές, για τις οποίες δεν θα απαιτείται η έγκριση του εκάστοτε υπουργού Εργασίας, κρύβεται πίσω από τις πιέσεις της τρόικας και κυρίως πίσω από την επιμονή που δείχνει η πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να κλείσει «εδώ και τώρα» το επίμαχο ζήτημα με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
 
Στο τραπέζι των συζητήσεων και σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων έχουν ανοίξει εκ νέου το θέμα των αλλαγών στον κατώτατο μισθό, αλλά και της εκπροσώπησης των εργαζομένων στην κήρυξη των απεργιών, ενώ στην εργασιακή ατζέντα έρχεται να προστεθεί και μια νομοθετική ρύθμιση που ανοίγει την πόρτα για απασχόληση με συμβόλαια αντί συμβάσεων εργασίας χωρίς ....

Προειδοποίηση αμερικανικών εταιρειών σε Μ.Ομπάμα: "Τυχόν κυρώσεις στην Ρωσία θα καταστρέψουν εμάς"!


Η αμερικανική βιομηχανία απηύθυνε επιστολή-προειδοποίηση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα, αναφέροντας ότι τυχόν επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας θα πλήξει πρώτα και κύρια την ... αμερικανική βιομηχανία και τον καλούν να δείξει ρεαλισμό και να αποφύγει οποιεσδήποτε κινήσεις οι οποίες την μεν Ρωσία ελάχιστα θα την ενοχλούσαν, τις δεν ΗΠΑ θα τις κτυπούσαν καίρια!
Οι Αμερικανοί επιχειρηματίες πιστεύουν, ότι ακόμα κι αν τελικά επιβληθούν κυρώσεις, θα είναι κυρώσεις "για την τιμή των όπλων" και μόνο, οι οποίες δεν θα αγγίζουν, ουσιαστικά, τα .....

ΒΙΝΤΕΟ. Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.!!!

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Η ιστορία επαναλαμβάνεται οπως ακριβώς έγινε πριν απο 190 χρόνια, η διαφορά είναι οτι τότε στις διαπραγματεύσεις είχαμε τον κορυφαίο πολιτικό όλων των εποχών της Νεώτερης Ελλάδας και έναν απο τους κορυφαίους του κόσμου ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ενω σήμερα έχουμε τον χειρότερο όλων των εποχών του οποίου τα αποτελέσματα θα τα δούμε σύντομα...


Οτι έχτισε ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ με κόπο το 1823 σε συνεργασία με τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , βιάζονται να το γκρεμίσουν οι σημερινοι δοσίλογοι Γερμανόφιλοι πολιτικοί ...!!!

Όταν ο Καποδίστριας ξεκίνησε τις ....

ΟΙ ΗΠΑ ΘΥΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ: 1.000 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ! ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ S-500 ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!

Οι κινήσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θύμωσαν την Αρκούδα, η οποία ξεκινά νέα γιγάντια "Άσκηση", αυτή τη φορά στην Αεράμυνα της Δυτικής Περιφέρειας, ενεργοποιώντας 1.000 συστήματα πυραύλων διαφόρων τύπων και Όπλων και κινητοποιώντας 3.500 Στρατιώτες, με επίκεντρο το περίφημο πεδίο δοκιμών Kapustin Yar, 450 χιλιόμετρα ανατολικά της Ουκρανίας, σε απόσταση δηλαδή ικανής βολής...

Πρόκειται για την μεγαλύτερη Ρωσική Άσκηση Αεράμυνας στα χρονικά, η οποία αποτελεί απάντηση στις Νατοϊκές ενισχύσεις σε Πολωνία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Ρουμανία!

Η περίοδος διεξαγωγής της μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς θα καλύψει χρονικά το κρίσιμο Δημοψήφισμα της 16ης Μαρτίου και την αναμενόμενη Ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσική Επικράτεια και θα διαρκέσει δε μέχρι τον Απρίλιο!

KAPUSTIN YAR: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΟΚΙΜΩΝ

Το Kapustin Yar, είναι το κάποτε μυστικό και άκρως απόρρητο και πάντοτε κορυφαίο πεδίο Δοκιμών των Ρωσικών Ατομικών, Πυρηνικών Όπλων, καινοτόμων Τεχνολογιών και εκτόξευσης Πυραύλων στην περιοχή .....

Τα αμερικανικά «γεράκια» στοχεύουν την Ελλάδα

Ξεκαθάρισμα όλων των Ελληνικών εθνικών θεμάτων, εις βάρος της Ελλάδας 

Μία παλιά γνώριμη της ελληνικής διπλωματίας από τη δράση της οποίας η χώρα μας δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, αναλαμβάνει στρατηγικό ρόλο στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, δίπλα στον πρόεδρο Ομπάμα. Η Βικτόρια Νούλαντ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα θυμάται καλά αυτή την τραχιά αξιωματούχο, η οποία το 2008 ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ και σήμερα προήχθη σε υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις. 

Λίγο πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κώστας Καραμανλής έβαλε στην ένταξη των Σκοπίων το όνομα «Μακεδονία», η κυρία Νούλαντ έκλεισε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες επί τρίωρο την τότε Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών και τον Σκοπιανό ομόλογό της Μιλόσοφσκι και μαζί με τον....