Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Θράκη: Σκοπιανοί και «Τούρκοι» μαζί, μήπως έχουν σχέδια… Ουκρανίας;

Το ότι οι Τούρκοι κάτι ετοιμάζουν στην ελληνική Θράκη δεν ξενίζει κανέναν που, στοιχειωδώς, παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Με όχημα το «Κόμμα Ισότητας Φιλίας Ειρήνης – DEB» το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει επίδειξη ισχύος στη Θράκη. Για το σκοπό αυτό οι Τούρκοι, πέραν των τουρκόψυχων της μειονότητας, δεν δίστασαν να επιστρατεύσουν και τους...

Βούλγαρος Αναλυτής: «Η Τουρκία επιβουλεύεται τη Βουλγαρία και την Ελλάδα»

γκριζοι λυκοι
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανακοίνωσε δημόσια το αίτημά του για τμήματα της Βουλγαρίας και της Ελλάδας …
Ο πρόεδρος του ιδρύματος «Αδελφοί Βασιλέβι» της Βουλγαρίας, Βασίλ Βασίλεφ, επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο και σε συνέντευξή του στο βουλγαρικό ραδιόφωνο εκφράζει τους φόβους του για αποσχιστικές τάσεις μέσα στη γειτονική χώρα.
vasil«Η Βουλγαρία πρέπει να προστατευθεί από τέτοιες ενέργειες (αυτονομιστικές στην περιοχή), χωρίς να επηρεαστούν αρνητικά οι σχέσεις μας με τη Ρωσία και την Ουκρανία.
»Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτήν τη σύγκρουση. Ωστόσο, πρέπει να κάνουμε, ως βουλγαρικό κράτος, μια προετοιμασία και να προτείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να αποδεχθεί ένα έγγραφο με το οποίο θα δηλώνεται ότι δεν θα γίνεται

Ο δοσιλογισμός της διανόησης.....

conformity800
Τι κάνει η γοητεία της εξουσίας; Αρκεί να φανεί κάποιος ότι καβαλικεύει το άρμα της και πλήθος διανοούμενοι, καλλιτέχνες και επώνυμοι θα τρέξουν …
.....  ξωπίσου του υπογράφοντας τυφλά σε αμφίσημα κείμενα υποστήριξης χωρίς κανένα άλλο περιεχόμενο εκτός από μια τραγικά υφέρπουσα πολιτική και προσωπική ιδιοτέλεια.
Δείτε τις υπογραφές στην υποψηφιότητα Τσίπρα και χαρείτε όλους αυτούς που όταν ξεσηκωνόταν ο κόσμος, όταν αναζητούσε στήριξη και υποστήριξη στην αναμέτρησή του με την εξουσία, αυτοί είχαν άλλες δουλειές, πιο σημαντικές. 
Το πολύ-πολύ μια λακωνική δήλωση γενικού περιεχομένου κι αυτό ήταν όλο. Άλλωστε δεν κάνει καλό για την δουλειά να τα χαλάμε με τους πελάτες της τέχνης μας.
Δεν έχει καμιά σημασία ότι η πατρίδα είναι υπό κατοχή. Ποιος νοιάζεται από δαύτους; Δεν έχει καμιά σημασία η εντεινόμενη γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού. 
Σημασία εχει ....

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή...

590_9198831f5b249f4c78efb7d0866b12e9
Βολές κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, αποκλείοντας, παράλληλα, οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με αυτά τα κόμματα, καθώς, όπως είπε, και «με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή, ενώ έκανε λόγο για ....

ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ετοιμότητα Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ μετά την ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ πρόκληση στην Μαύρη Θάλασσα !

1
Πρόβες πολέμου στην γειτονιά μας. 


Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας στις τουρκοαμερικανικές προκλήσεις στην Μαύρη Θάλασσα. 


Από εχθές το βράδυ με ξαφνική εντολή, ο ισχυρότατος Ρωσικος στόλος στην Μαύρη Θάλασσα έχει τεθεί σε πολεμική ετοιμότητα, ακόμα και ....

Ο ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ.....Κλ. Παπαδόπουλος: Διορίστηκε από τον Γ. Παπανδρέου, χρηματοδοτούσε τον Ν. Παπανδρέου

408172584027df619c9515818172274f_XL

Στο «φως» έρχεται μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης «άλωσης» του υγιούς κάποτε πιστωτικού ιδρύματος
Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, Κλέων Παπαδόπουλος, διορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της τότε περιόδου, η επιλογή του αποτέλεσε έκπληξη για τους μυημένους στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, καθώς όπως έλεγαν, δεν είχε ακολουθήσει την παραδοσιακή πρακτική ανέλιξης των περισσότερων ανώτατων .....

Η σημερινή κυβέρνηση κρύβει το δυσοίωνο μέλλον που επιφυλάσσει για τους ήδη φτωχούς πολίτες της χώρας μας και που προοιωνίζει τον θάνατο των αστικών κέντρων.

Οι «σιτεμένες» αποκαλύψεις των Financial Times
Στην διατήρηση του οικονομικού και κοινωνικού status της Ευρώπης αλλά και στην αποκατάσταση της τρωθείσας εικόνας του Γ. Παπανδρέου στοχεύουν οι «σιτεμένες» αποκαλύψεις των Financial Times για το παρασκήνιο στο γεύμα των G20 το 2011 στις Κάννες. 
Αποκαλύψεις επί των οποίων εγείρει ενστάσεις το γραφείο του Γ. Παπανδρέου ως προς το πρόσωπό του, ενώ αποκαλύπτονται και σκιώδεις λεπτομέρειες για την δράση και την «συνωμοσία» άλλων πολιτικών
Την εξήγηση θα πρέπει να αναζητήσουμε αφ” ενός σε παλαιότερο δημοσίευμα (12/8/2010) της ίδιας εφημερίδας η οποία ομολογεί «δικός μας άνθρωπος ο Γ. Παπανδρέου» και αφετέρου στην σημερινή συγκυρία των Ευρωεκλογών.
Μ΄ένα άρθρο λοιπόν .....

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Μοναδική λύση η κυβέρνηση εθνικής ενότητας..Θέλουν κατάργηση της Εθνικής Κυριαρχίας μας και υποστολή της Σημαίας .....

Ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα αμφισβητήσει το «επονείδιστο χρέος» είναι η μοναδική λύση για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, λέει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Καμμένος αναφέρει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, και τονίζει ότι η κόκκινη γραμμή είναι τα εθνικά θέματα, ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει ότι..

Στη Σαγκάη ο Πούτιν με φόντο την Ουκρανία

Τη Σαγκάη θα επισκεφθεί την 20ή Μαΐου ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, έπειτα από πρόσκληση του Κινέζου ομολόγου του Σι Τζινπίνγκ προκειμένου να συνομιλήσουν για τη ρωσοκινεζική συνεργασία μεσούσης της κρίσης μεταξύ της Ρωσίας και των χωρών της Δύσης για την Ουκρανία.

«Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα υπογραφεί ....

ΒΙΝΤΕΟ. Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει μετά τις εκλογές λόγω ΠΑΣΟΚ και θα γίνουν εθνικές στα τέλη Ιουνίου!

Κατάρρευση της κυβέρνησης την 26η Μαΐου λόγω ΠΑΣΟΚ βλέπει ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ, στην εκπομπή Ενικός του Νίκου Χατζηνικολάου.
Η είδηση δεν είναι αυτή, καθώς αυτό το γνωρίζουν και ..οι πέτρες. 
Όπως είπε, (αφήνουμε στην άκρη τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί και κρατούμε την εμπειρία του) αυτή ...

Ομολογία σοκ από ΗΠΑ: Η Ευρώπη μας ζήτησε να ρίξουμε τον Μπερλουσκόνι....

Στην σκιά των αποκαλύψεων των Financial Times για την Ελλάδα και τον ωμή επέμβαση του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην ελληνική πολιτική σκηνή ο πρώην ….
…. υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι η Ευρώπη ζήτησε από τις ΗΠΑ βοήθεια για να ρίξει τον Μπερλουσκόνι.
«Υψηλόβαθμοι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας ...

Έτσι λοιπόν διορίζονται οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα;

Να χαιρόμαστε την Ευρώπη της «δημοκρατίας» και της «αυτοδιάθεσης» των λαών. Να τη χαιρόμαστε.
Ενώ τον Οκτώβριο του 2011, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, πρόσφατα εκλεγείς από το 44% των Ελλήνων, αποφάσιζε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για να τοποθετηθεί ο λαός πάνω στο θέμα της συμφωνίας του PSI, την ίδια στιγμή, κάποιοι στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα αποφάσιζαν (εν αγνοία του), αφενός την καθαίρεσή του, αφετέρου το «σκότωμα» του δημοψηφίσματος. 
Τις σχετικές συνεννοήσεις μεταξύ Μπαρόζο, Σαμαρά και Βενιζέλου, εν αγνοία του Γ. Παπανδρέου, μπορεί κάποιος να τις διαβάσει στο γνωστό πλέον δημοσίευμα των Financial Times.
Έτσι λοιπόν διορίζοντα.....

Στις κάλτσες αδέλφια μου, στις κάλτσες!..

..αναφώνησε πριν λίγα χρόνια ο ανελλήνιστος καταστροφέας της Ελλάδας!

Το ίδιο λέμε κι εμείς σήμερα: Στις κάλπες! 

Όλοι! Με θυμό! Με απόφαση!

Ας καταλάβουμε ότι...
η αποχή είναι αυτό που βολεύει, κι αυτό που επιδιώκει το ''σύστημα''.

Γι αυτό και οι ευρωεκλογές ορίστηκαν να συμπέσουν όχι με την ''πρώτη'' Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως θα γινότανε αν πράγματι τους ενδιέφερε η οικονομία των κρατικών εξόδων, αλλά με την ''δεύτερη''.

Έτσι ώστε να έχει ....

Ψήφισε τους πάλι! Έρχονται απροειδοποίητες ηλεκτρονικές κατασχέσεις μισθών και συντάξεων!

Ο «Μεγάλος Αδελφός» θα παρακολουθεί τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, βάσει του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για τα έτη 2014-2017, το οποίο στοχεύει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αλλά κάτι μας λέει ότι αντί για τους φοροφυγάδες, θα πλήξει τους ήδη υπερφορολογημένους πολίτες που δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Κι αυτό γιατί..