Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τον εχθρό στα σπίτια μας; Με ενοχλεί..

Με ενοχλεί που η ζωή συνεχίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα..


Ο κόσμος βγαίνει, ψωνίζει ό,τι μπορεί να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ, χαζογελάει, κουτσομπολεύει, πίνει και κανένα καφεδάκι στον ήλιο, πηγαίνει κανά σινεμαδάκι, Σάββατο βράδυ κανά ποτάκι, όλα από 
λίγο, μίζερα και τσιφούτικα, αλλά στρωτά. 

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα..

Ή, σαν να συνήθισε..

Μ' ενοχλεί που βλέπω το βράδυ τηλεοράσεις αναμμένες να βλέπουν Μεγκάλο και Ουράνιο κανάλι. Τον εχθρό στα σπίτια μας;

«Εντός του ευρώ δεν θα επανακάμψει η Ελλάδα» ... δήλωση-σοκ από ανώτατο αξιωματούχο του ΔΝΤ.

Το έδαφος καλλιεργεί σταδιακά το ΔΝΤ για να εδραιωθεί η άποψη ότι μόνη διέξοδος για την Ελλάδα είναι η επιστροφή της στο εθνικό νόμισμα.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι σε ανύποπτο χρόνο, ο ίδιος ο Πολ Τόσμεν σε μία από τις συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι "η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση εντός ευρώ είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο".

Σήμερα το ΔΝΤ μέσω διαρροών από κύκλους του, επανέρχεται με στέλεχός του να δηλώσει κατά την συζήτηση που είχε με ξένους δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον ότι "όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε ότι η υποτίμηση εντός ευρώ είναι κάτι που δεν φαίνεται να αποδίδει αποτελέσματα. 


Εντός του ευρώ δεν θα επανακάμψει ....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για την Αθήνα ... ΒΙΝΤΕΟ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Γιώργου Τράγκα.

Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και από τους πολιτικούς παριστάμενους στις συζητήσεις ....

Πετρέλαια και ΑΟΖ... το μεγάλο “δούλεμα” !! Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τι έγινε ρε παιδιά;

...πώς έτσι ξαφνικά βρέθηκαν τόσα πολλά κοιτάσματα;
...Θα φοβόμαστε να σηκώνουμε τις πέτρες μη τυχόν και μας
λερώσει το αναβλύζον πετρέλαιο;

...Η εποχή του Υδροχόου θα είναι και εποχή του Υδρογόνου;


Για κάποιον, ο οποίος έζησε τον σχεδιασμό της ψυχροπολεμικής εποχής, οποιαδήποτε είδηση, που αφορά την ανεύρεση νέων κοιτασμάτων πετρελαίου, είναι αν μη τι άλλο μια "λυτρωτική" είδηση. Οι πολίτες του Δυτικού Κόσμου, ζώντας την απόλυτη εξάρτηση των κρατών τους από τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής, θεωρούσαν σωτήρια οποιαδήποτε ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων.

Η τεχνητή —όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται— πετρελαϊκή κρίση της δεκαετίας του '70 είχε "πείσει" ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι η Δύση έπρεπε να συμβιβαστεί με την έννοια της "εξάρτησης" από πόρους, τους οποίους δεν ελέγχει η ίδια. Είχε "πείσει" ακόμα και τους πιο αντιδραστικούς ότι θα πρέπει να υποταχθούν στους Αμερικανούς, γιατί χωρίς αυτούς οι "άθεοι" Σοβιετικοί και οι "άπιστοι" Ισλαμιστές θα τους εκβίαζαν .

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, Ή ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;‏

Γιατί παραμένουμε σε μια ευρωπαϊκή ένωση που νομοτελειακά μας οδηγεί στον αφανισμό;

Η οικονομική κρίση είναι ένα φυσικό φαινόμενο, ή οφείλεται σε ολέθριες αποφάσεις κάποιων που βαρύνονται με ποινικές ευθύνες;

Είναι δυνατόν να επέλθει ανάκαμψη κάτω από αυτές τις συνθήκες;

Γιατί τα χρέη εφοπλιστών και μεγάλων εταιριών διαγράφονται εύκολα από το εγχώριο τραπεζικό καρτέλ, ενώ ο μέσος πολίτης απομυζάται μέχρις εξαθλίωσης;

Σχόλιο και αποστομωτικά ερωτήματα ....

ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (;)


 Όσο οι υπαίτιοι της ελληνικής τραγωδίας κυκλοφορούν ελεύθεροι, 
όσο δικαστές, εισαγγελείς και ανακριτές αφήνουν ελεύθερους μεγαλοαπατεώνες, όσο δικαστές εκδίδουν αποφάσεις υπέρ των παράνομων μνημονιακών χαρατσιών, όσο οι πολίτες δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά όπως οι "ματσωμένοι", όσο υπάρχουν δικαστές που τα παίρνουν για να εκδόσουν αθωωτικές αποφάσεις για μεγαλολαμόγια, 
όσο δικαστές φορούν "ποδίτσες", όσο δικαστές συνδιαλέγονται με τις πολιτικές και επιχειρηματικές εξουσίες.....
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ!
..Και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί όταν ελευθερωθεί η Ελλάδα.

Πόπη Σουφλή

Ο γιος του Τάσσου μιλά για «διάλυση» και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ρίξει την κυβέρνηση!

Ακόμα το σκέπτεσαι, Νικόλα; 

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ, κι εσύ ακόμα αφήνεις ανοιχτά ενδεχόμενα;

Πόπη Σουφλή

Την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα στο Βατικανό για να συναντήσει αύριο τον Πάπα Φραγκίσκο, συνεχίζεται η έντονη κριτική σε βάρος του με αφορμή την ανάλυση που έκανε για το κοινό ανακοινωθέν για την 
επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό. 

Ο γιος του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. Νικόλας Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο κ. Αναστασιάδης έδωσε ερμηνείες για εσωτερική κατανάλωση, προσπάθησε να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις για μια κακή συμφωνία και, ενώ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να ενημερώσει τον λαό για το περιεχόμενο της συμφωνίας, προτίμησε .....

Γ.Σταθάκης: "Οι Έλληνες δεν πληρώνουν πολλούς φόρους"............ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Στη γραμμή του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα κινήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης και δήλωσε πως «η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, παραδέχτηκε επίσης την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

Τις δηλώσεις αυτές που αναμένεται να προκαλέσουν ...

Ετοιμάζεται ακαριαίος ''θάνατος'' σε κυπριακό και σκοπιανό;;;

Ξαφνικός θάνατος για δύο (εθνικά θέματα)! 

Τα σημαντικότερα! Ο αυτοσυστηνόμενος" (δις ) και ως "αναπληρωτής πρωθυπουργός" και υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Ε. Βενιζέλος ταξιδεύει στα Σκόπια, στο πρώτο ταξίδι Έλληνα υπουργού εξωτερικών στην χώρα που σφετερίστηκε το όνομα, την ιστορία και βέβαια εποφθαλμιά την ελληνική Μακεδονία! 

Ο Βενιζέλος θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στα Σκόπια. 

Αυτό -ιστορική ειρωνεία- γίνεται κατά ...

Περνάμε στην χρυσή εποχή που του «δήθεν», και των ασύστολων ψευδών...!!!

Με αυτήν την πρόταση απαντήθηκε από έμπιστο Σύμβουλο κορυφαίου κυβερνητικού αξιωματούχου, σχετικό ερώτημα,!!!

Η απάντηση αναφέρεται την ολοκληρωτική εφαρμογή του μνημονίου, αλλά και το κλείσιμο και των 
λοιπών ανοιχτών θεμάτων, όπως για παράδειγμα των εθνικών.

Ο φόβος ενός «ατυχήματος» στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, με τον καταποντισμό των φιλομνημονιακών υποψηφίων και το ενδεχόμενο του φαινομένου του ντόμινο, φοβίζει τους δανειστές.

Η δικομματική κυβέρνηση και οι λοιποί κρυφοί και φανεροί υποστηρικτές της ευρισκόμενοι μονίμως «στα τέσσερα κατ’ εντολή Σαμαρά»,όπως υποστήριξε ο παραιτηθείς αχαιός βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, σπεύδει να υλοποιήσει με κάθε κόστος μέχρι κεραίας την οικονομική, κοινωνική και εθνική αποσάθρωση της χώρας .

Παράλληλα με το τσουνάμι των ακραίων νόμων και αποφάσεων, το μνημονιακό σύστημα ως θηρίο που ψυχορραγεί, επισπεύδει την τακτοποίηση με χαριστικές διατάξεις .....

Συνωμοσίες κατά των κρατών.....ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ !!! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ !!! ΠΡΕΠΕ Ι!!! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ !!! ΟΛΟΙ!!!

Αυτή είναι η πραγματικότητα.  

Κι όταν παρουσιάζεται αυτοί οι ίδιοι που διαμαρτύρονταν γίνονται οι υπερασπιστές του συστήματος.  
Και κάποιοι άλλοι γιά να  "σιγουρευτούν" ζητούν να δουν στο τραπέζι λύσεις!  

Μα οι λύσεις δεν δίνονται στο  πιάτο αλλά βρίσκονται μέσα από την συνεργασία των ανθρώπων μέσα από τον διάλογο και την συναφή δράση.  Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα κυριαρχεί η διχόνοια και η μισαλλοδοξία που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να πλησιαστούν και να δημιουργήσουν τις λύσεις.  

Ο κοινωνικός ιστός είναι ...

Lidl: Οι επενδύσεις, τα «μυστικά» κέρδη και η στήριξη Α. Σαμαρά .

Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl μπορεί να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τα κέρδη και τις οικονομικές επιδόσεις της στην Ελλάδα, όταν όμως πρόκειται να μιλήσει για επενδύσεις και τη συνεισφορά της στην οικονομία, το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση, ίσως για ευνόητους λόγους εξαιτίας της αυστηρής κριτικής που δέχεται κατά καιρούς.

— Το επενδυτικό πρόγραμμα των 130 εκατ. ευρώ που υλοποιεί φέτος η αλυσίδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, κι αν έχει κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει τυγχάνοντας παράλληλα και της θερμής κυβερνητικής υποστήριξης, είναι ότι δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο logistic center όλης της Ευρώπης.

— Στο χώρο όπου στεγαζόταν μέχρι πρότινος ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται το «ιρλανδικό μοντέλο» ώστε να μείνουμε φτωχοί για πάντα!

Mέχρι τώρα η τράπεζα δεν μπορούσε να πάρει όλα σου τα εισοδήματα για το δάνειό σου.

Υπήρχε ένα ανώτατο πλαφόν. Υπήρχε μια κάποια προστασία του υπερχρεωμένου νοικοκυριού.

Τώρα αλλάζουν λογική. 


Βάζουν ανώτατο πλαφόν... στη διαβίωσή σου!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΑΝΟΥ ΝΙΦΛΗ ΣΤΟΝ REAL FM97,8

Συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 στην εκπομπή των δημοσιογράφων Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

13-2-2014 Ο Δημήτρης Καζάκης για τα χρέη με τον Κοτρώτσο στο Action 24 LIVE...BINTEΟ

Περι δικαιοσύνης στην κατανομής των χρεών. 

Τα κομματόσκυλα δεν θέλουν να παραδεχτούν πως πρέπει να διαγράψουμε ολα τα χρέη για να ξαναξεκινήσει η οικονομία μας. 

Πιστοί σα σκυλιά στο χέρι που τα τάιζε τα χρόνια της ρεμούλας και της μίζας προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως το να μείνουμε στο ευρώ και στην ΕΕ είναι η μόνη λύση.

Βαδίζει και παραμιλά ο Σαμαράς: Στο 13% η Νέα Δημοκρατία

Την απόλυτη απόγνωση βιώνουν στην Συγγρού, καθώς αντιλαμβάνονται πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πνέει τα λοίσθια, αφού ο Σαμαράς έχει βάλει πλώρη να ρίξει το κόμμα σε επίπεδα “Πολιτικής Άνοιξης”, δηλαδή κάτω από 10%…

Αυτό που ομολογούν εδώ και καιρό οι ξένες πρεσβείες, τα ξένα ΜΜΕ και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, αποκάλυψε με άρθρο του το ενημερωτικό ιστολόγιο periodista.gr.

Τρόμος επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την ....

ΘΑ ΜΑΣ "ΠΙΟΥΝ" ΤΟ ΑΙΜΑ Προκαταβολή φόρου 55% και στους μισθωτούς αν έχουν κι άλλα εισοδήματα

H κυβέρνηση έχει "ρημάξει" τον κόσμο με μια παράλογη φορολογία με ασαφείς διατάξεις ώστε να καταφέρει να τον φορολογεί και ασαφώς. Μείζον θέμα έχει προκύψει με την περιβόητη προκαταβολή φόρου της τάξεως του 55%, αφού τελικά αυτό το παρανοϊκό "μπουγιουρντί" θα το πληρώσουν και οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
 
Οπως προκύπτει από τον τελευταίο φορολογικό νόμο (4172), εξαιρούνται από την προκαταβολή φόρου 55% όσοι έχουν μόνο εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις γενικά και από ιδιοκατοίκηση.
 
Διάταξη που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ...ΤΟΥΣ...!!!

Όλοι εσείς που καταδικάζετε την πολιτική και κοινωνική συνείδηση ενός ολόκληρου λαού στον φαύλο κύκλο της προπαγάνδας που παράγεται από μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι προωθούν, από τα τηλεοπτικά τους κανάλια, τις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Επιτρέψατε σε ξένους μεγαλοκαρχαρίες πρόσβαση σε κυριαρχικά δικαιώματα και ζωτικές λειτουργίες της χώρας προκειμένου να υποδουλώσετε τον λαό φορτώνοντας του το χρέος που δημιούργησε η δική σας κλεψιά, διαφθορά και σπατάλη.

Οδηγήσατε μια χώρα σε πτώχευση και υποθήκη των πλουτοπαραγωγικών της πηγών και υποδομών και ακόμα επιμένετε προκλητικά και ασυγχώρητα πως είστε ικανοί να διαχειριστείτε την μοίρα της.

Σας υποστηρίζουν και σας ακολουθούν μόνο τα πιο χαμερπή, τα πιο ηλίθια, τα πιο χυδαία τμήματα της κοινωνίας: γέροι που πάσχουν από άνοια, βλαμμένοι τηλεθεατές, νοητικά .....