Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ !!!

Το έχω πει πολλές φορές, αλλά δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω...


Την πρώτη ευθύνη για το κατάντημα της χώρας, το φέρουν οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ1


Αυτών το κεφάλι πρέπει να πέσει από τη θέση του...

Κρατείστε ονόματα, για να ξέρουμε τι... θεσούλες θα πάρουν για τις αποφάσεις που βγάζουν...


Εδώ ο Πικραμμένος έγινε Πρωθυπουργός... ο Μενουδάκος και η.. ομήγυρης, τι θα γίνουν;;;


Πόπη  Σουφλή

undefined
Απόφαση βαρύνουσας πολιτικής σημασίας με μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο, σχετικά με το κούρεμα των ομολόγων του Δημοσίου που έγινε τον Μάρτιο του 2012, έλαβε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία με μεγάλη πλειοψηφία έκρινε ότι...
η αμφιλεγόμενη διαδικασία του PSI κινείται εντός των ορίων του Συντάγματος και των νομοθετικών προβλέψεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι ανώτατοι δικαστές

Μόνο ΕΣΥ με την Πίστη και την Αγάπη σου, μπορείς να την Αναστήσεις.Έρχεται το «ποθούμενο» για την βασανισμένη Ελλάδα;


Κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά Έλληνα, δεν θέλεις να το πιστέψεις, αλλά είναι κοινό μυστικό…ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.


Την χτύπησαν, την λοιδόρησαν, την περιέπαιξαν, την έβαλαν πάνω στο σταυρό και τώρα ρίχνουν κλήρο για να μοιράσουν τα ιμάτιά της…και όλα της τα παιδιά σκορπιστήκαν από τον «φόβο των ιουδαίων».

Κάποιοι είπαν :«Δεν την θέλω τέτοια την πατρίδα», «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας», «Θα φύγω, δεν έχω ελπίδες εδώ έτσι που την κατάντησαν την χώρα»..

Οι πράσινοι βρικόλακες ξανά υπουργοί......

Ξανά ρεσάλτο του ΠΑΤΣΟΚ στα δημόσια Ταμεία. 

Ενα χρόνο μετά την κατάρρευση της προδοτικής κοινοβουλευτικής ομάδας που υπηρετούσε τους ιουδαίους τοκογλύφους, επιστρέφουν σαν βρικόλακες. 

Η διπλή λαϊκή ψήφος αποδοκιμασίας του 2011, στα καθάρματα που ρήμαξαν τις ζωές μας δεν ήταν αρκετή. 


Το ΠΑΤΣΟΚ, παίρνει ένα στα τρία υπουργεία και υφυπουργεία. Φάτε κόσμε..

Τα πράσινα καθάρματα, με καινούρια κουστούμια, επιστρέφουν στις υπουργικές καρέκλες και στα υπουργικά αυτοκίνητα. 

Το ΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ, πεινασμένο  δυνατό, και έτοιμο να χιμήξει και πάλι στο…. γλυκό. 

Αφεντικό εγώ δεν φταίω...

Ο μπλάκ λέιμπελ Ψαριανός και ο κολεγιόπαις, Νίκος Μπίστης , ύψωσαν τη σημαία του... αντάρτικου στη ΓΟΜΑΡ, μετά τις δηλώσεις του Κυρ Φώτη Κουρέλη, που ακολούθησε τη γραμμή της «Πρεσβείας». 

Ο κυρ Φώτης έφυγε διότι, η προσεχής «δημοκρατική διακυβέρνηση», χρειάζεται ένα «σοβαρό» πρόσωπο για πρωθυπουργό μιας και το παιντί, ο 160 εκατοστών μίστερ Αξελ , που «γουστάρει την οικονομική πολιτική Ομπάμα, με την οποία φλερτάρει», όπως του λένε από την ΚΚΕ λτδ , δεν μπορεί. 

Οι «επαναστάτες» όμως έχουν δικά τους συμβόλαια με ποινικές ρήτρες.

Οι εκλεκτοί ενός ηλίθιου λαού......

Κυβέρνησαν επί 38 ολόκληρα χρόνια την Ελλάδα. 

Κατάκλεψαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, καταχρέωσαν τη χώρα, αποποιήθηκαν της εθνικής της κυριαρχίας και την οδήγησαν τη χώρα στα σαγόνια  των τοκογλύφων, στην αγκαλιά του ΔΝΤ και στην κόλαση των μνημονίων… 
Και τώρα.....

Κατά συρροή οικονομικοί δολοφόνοι....

killers+eu+1

Στις αρχές Απριλίου μια τριπλή αυτοκτονία βύθισε στο πένθος την ιταλική λουτρόπολη Τσιβιτανόβα Μάρκε.

Η 68χρονη Άννα Μαρία Σοπράντσι και ο 62χρονος σύζυγος της, Ρομέο Ντιονίζι, οι οποίοι ζούσαν με μια σύνταξη των 500 ευρώ, δεν μπορούσαν πια να πληρώσουν το νοίκι τους.

Παλαίμαχος οικοδόμος, ο Ντιονίζι δεν μπορούσε ούτε δουλειά να βρει ούτε να βγει στη σύνταξη, καθώς η κυβέρνηση είχε αυξήσει το όριο συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια. 

Στις 5 Απριλίου οι δύο σύζυγοι άφησαν ένα απολογητικό σημείωμα στο αυτοκίνητο κάποιου γείτονα, προτού κρεμαστούν στην αποθήκη τους.

Μόλις έμαθετα νέα ο αδελφός της Σοπράντσι, Τζουζέπε, ρίχτηκε στην Αδριατική και πνίγηκε».

Με αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό ξεκινούσε το κύριο ρεπορτάζ των New York Times υπό τον τίτλο «Η λιτότητα σκοτώνει».

"Έλληνας" δικαστής τάχθηκε ενάντια στην ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και στα συμφέροντα της χώρας!!! (Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις σωστές θέσεις...)


undefined

Το Ροζάκης δεν είναι το πραγματικό του όνομα, ούτε και είναι Έλληνας....... Ροζεστάϊν λέγεται και είναι εβραικής καταγωγής και φίλος του Ααρόν Αβουρί .

Για αυτό και ψηφίζει εναντίον των ελληνικών συμφερόντων συνεχώς.. Διαβάστε σχετικά παρακάτω....

Ο ελληνικός λαός θέλει να διεκδικήσει και να καταστήσει σεβαστά τα δικαιώματα της χώρας και κατ'αυτό τον τρόπο έχει προσπεράσει την φοβική κυβέρνηση:

Ενθάδε κείται ψηφοφόρος.......

undefined
Σήμερα αποτίω φόρο τιμής, αλλά και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου, στον παλαιό και διαχρονικό εκείνον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο!

Σήμερα βρίσκεται (ακόμα;) υπερασπιζόμενος τί;
    
 Ένα φάντασμα της πάλαι ποτέ μεγάλης νεοδημοκρατικής παράταξης, με έναν ''αρχηγό'' της πολιτικής βαρυχειμωνιάς, και πρωτεύοντα στελέχη ακροδεξιά βύσματα ''εκ μεταγραφής'', και παλαιούς ''ταλιμπάν'' του φερτού αρχηγού.

     Και το χειρότερο;

''Εθνική συνευθύνη''...... Έρχεται κι η ώρα της εθνικής...συνυπευθύνης..

undefined
     Το καινούργιο τσιτάτο ''κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης'', είναι ανάλογης σοβαρότητας με την σημερινή μας φωτογραφία!

     Ακούγοντας την συγκεκριμένη μπουρδολογίακαταλαβαίνει κανείς  αμέσως ποιός συμμετέχει στην κυβέρνηση αυτή:


     Ο εθνικός μπουρδολόγος Ευάγγελος!

     Το παραγεμισμένο με λίπος κι εγωισμό τούτο ασκί της πολιτικής, έχοντας προς το παρόν αποφύγει τα χειρότερα, επιδίδεται στο αγαπημένο του σπόρ:


εκτοξεύει απίθανες αρλούμπες μαζί με σάλια, με ύφος σοβαροφανές και αυστηρό,κουνώντας το δάχτυλο σ' όποιον αποτολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντία του! (αυτό το δάχτυλο που, όπως πολλές φορές έχουμε ξαναπεί, κάποτε θα λειτουργήσει ως τάπα,,)......

ΒΙΝΤΕΟ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : "Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ....












Διασυρμός Σαμαρά από Liberation: "Αυτός ο ανίκανος φέρει την πλήρη ευθύνη για ΕΡΤ, ενώ δεν μπορεί να πείσει ούτε έναν επενδυτή!"

Η πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η Ευρώπη φέρει μερική ευθύνη για τη διάλυση του Ελληνικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, γράφει ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Libération, ERIC DECOUTY, ενώ παράλληλα κάνει ευθεία επίθεση στον Σαμαρα:

"Η θλίψη του λαού της Ελλάδας, η οποία έχει χυθεί πάνω σε ολόκληρη την ήπειρο, είναι η κατάλληλη αντίδραση σε μια πράξη που δεν είναι καθόλου αντάξια μιας Δημοκρατίας. 

Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη. 

Επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι εκείνος που ενήργησε χωρίς καν .....

Έθνος παραλάβαμε, έθνος έχουμε καθήκον να παραδώσουμε.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Τα τελευταία χρόνια όποιος αναφέρει την λέξη έθνος αμέσως χαρακτηρίζεται εθνικιστής και φασίστας.

Κατ' αρχήν ο εθνικιστής δεν έχει καμία σχέση με τον φασίστα, κακώς ταυτίζουμε τις δύο έννοιες.
Αν δεν υπήρχαν τα εθνικιστικά κινήματα τον 17ο και 18ο αιώνα θα ήμασταν ακόμη υπόδουλοι των Οθωμανών.

Η παρερμηνεία της έννοιας εθνικιστής γίνεται σκόπιμα απ' τους λεγόμενους προοδευτικούς. Τι σημαίνει προοδευτικός; είναι πολιτική έννοια; ταυτίζεται, όπως μερικοί θέλουν, με την αριστερά;

Πού θα πάνε τα 3,2 δισ. της δόσης;;;;

Σε αποπληρωμή ομολόγων που αγόρασαν σε εξευτελιστικές τιμές ξένα funds και τώρα τα πληρώνονται στο 100% της τιμής τους και μάλιστα «ακούρευτα» - Η κυβέρνηση και οι δανειστές, μας δουλεύουν ψιλό γαζί - Διαχειριστής αυτών των...
ομολόγων η Deutsche Bank!

Κατά περίεργο τρόπο όλη αυτή η πολιτική κρίση των τελευταίων ωρών, καθώς και οι δηλώσεις περί «τεχνικών προβλημάτων» εκταμίευσης της δόσης των 3,2 δισεκ. ευρώ, έρχονται σε ένα timing, όταν η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει ομόλογα που κατέχουν ξένα hedge funds και που επίσης κατά περίεργο τρόπο έμειναν εκτός PSI!

Guardian: Η Ελλάδα θυσιάζει τους επιστήμονες της...

Για «ανθρωποθυσία» των νέων Ελλήνων επιστημόνων λόγω της λιτότητας κάνει λόγο η βρετανική εφημερίδα Guardian, η οποία επισημαίνει πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αφήσει απλήρωτους 750 νεοεκλεγέντες λέκτορες πανεπιστημίου, εδώ και τέσσερα χρόνια.
Το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής εγκατάλειψης και αδιαφορίας προς τους νέους επιστήμονες, έχει ως αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλο κύμα φυγής προς το εξωτερικό, αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα παραθέτει και στοιχεία: 
Την έκτη χρονιά ύφεσης στη χώρα, οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρουσιάζουν ανεργία της τάξης του 56,5%, ενώ ήδη 130.000 απόφοιτοι επιστήμονες ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, σε χώρες όπως ....

Σαν τα πουλιά σκορπίσαμε...

Σαν τα πουλιά σκορπίσαμε καθένας κι έναν δρόμο, άλλος εδώ κι άλλος εκεί μ’ έναν σταυρό στον ώμο….» ένα παλιό ρεμπέτικο τραγουδάκι.  
«Α ρε Ελλάδα πόσο φτηνά ξεπουλάς τα παιδιά σου, σαν τους ζητιάνους τρέχουν στην Ευρώπη να βρουν δουλειά». 
Αυτό το SMS μου έστειλε η κόρη μου που  εργάζεται σαν γιατρός στην Ελβετία εδώ και χρόνια και μου έφερε δάκρυα στα μάτια. 
Κι ας  ξόδεψες Ελλάδα γι αυτά τα παιδιά για να τα σπουδάσεις και τώρα τα δίνεις έτοιμη τροφή στους «βάρβαρους» της Ευρώπης...

Έκλεισαν και την Μαράσλειο ......

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΣ !!!!!!

Ένα-ένα κομμάτι απ' την Ιστορική Μνήμη του έθνους μας γκρεμίζεται...


Σε λίγο καιρό θα βαδίζουμε, σκιές του εαυτού μας, κινούμενοι σκελετοί...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ "ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ" ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή θα πραγματοποιήσει σεμινάριο στις βασικές τακτικές αυτοάμυνας και μάχης " σώμα με σώμα" για πολίτες, με διεθνώς αναγνωρισμένο εξειδικευμένο εκπαιδευτή αυτοάμυνας και jujitsu .

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:

Ο νοσηρός Σιωνισμός προωθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!

Το Εβραϊκό λόμπι αφού κατάφερε να απαλείψει την εποχή του Σημίτη το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τώρα θέλει να στερήσει από τους Έλληνες και το δικαίωμά τους να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους.
Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι.
Οι Έλληνες Όρθόδοξοι Χριστιανοί αντικρύζουν και θα αντικρύζουν όχι με μίσος αλλά με οίκτο τους Εβραίους! Κι αυτό γιατί τους αγαπάμε και τους ευγνωμονούμε αιωνίως.
Γιατί θα με ρωτήσετε; Οι Εβραίοι κρατούσαν στα χέρια τους ένα μεγάλο ανεκτίμητο θησαυρό... τον οποίο μας δώρησαν χωρίς μάλιστα να πληρώσουμε τίποτε! 

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΑΝΑΛΥΣΗ).

Ο ΧΟΝΤΡΟΣ… Ο ΧΑΖΟΣ… ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ - Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, δεν αποτελούν ένα αυτοτελές γεγονός κι ένα πολιτικό κεφάλαιο που μόλις έκλεισε για τη σύγχρονη πολιτική μας ιστορία…


Τα πρόδρομα φαινόμενα που οδήγησαν σ αυτές, και οι χειρισμοί που πρόκειται ν ακολουθήσουν, παραπέμπουν με ακρίβεια μαθηματική σ ένα νέο κεφάλαιο πολλαπλά επικίνδυνο που μόλις τώρα ανοίγει για τον τόπο.

Μετά την κατάρρευση του ελεεινού δωσίλογου (ΓΑΠ)και το μεταβατικό πείραμα Παπαδήμου, οι χορογράφοι των εξελίξεων που διόλου δεν είναι αφελείς, εμβαθύνοντας στο γεωπολιτικό τους πείραμα, κλήθηκαν να επιλύσουν έναν πολυσύνθετο γρίφο. Ας δούμε τα μέρη που τον συναποτελούν…

Το σχέδιο των χορογράφων…