Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σ΄ ένα κράτος ανοχύρωτο και ακυβέρνητο, σιγά που δεν θα υπήρχαν και "μαϊμού" Βουλευτικές συντάξεις!!!

Απ' αυτά τα λαμόγια, θα ζητηθούν πίσω τα κλεμμένα χρήματα;;

Συντάξεις “μαϊμού” δεν καρπώθηκαν μόνο επιτήδειοι τελικά, αλλά και συγγενείς θανόντων βουλευτών, οι οποίοι συνέχιζαν παράνομα να εισπράττουν τις συντάξεις τους και μάλιστα για πολλά χρόνια!

Στο φως ήρθαν και έξι περιπτώσεις βουλευτικών συντάξεων “μαϊμού”…!!! 

Συγγενείς θανόντων βουλευτών...

Χρυσή Αυγή: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες βάφουν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών της Συρίας.


Η Ευρώπη αποφάσισε να τροφοδοτήσει με οπλισμό τους "αντικαθεστωτικούς" και τους μισθοφόρους που σφάζουν ομαδικά αμάχους Σύριους πολίτες. Το διαδίκτυο έχει........πλημμυρίσει με εικόνες ανείπωτης βαρβαρότητας, κανιβαλισμό νεκρών στρατιωτών, αποκεφαλισμούς και ευνουχισμούς, για τους οποίους ευθύνονται οι ευνοούμενοι των ευρωπαίων ηγετών. 

ΙΚΑ: Τι αλλάζει στις συντάξεις....


Στα 67 έτη αυξήθηκε το όριο συνταξιοδότησης για όσους ασφαλισμένους του ΙΚΑ βγουν στη σύνταξη από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και μετά. 

Οι ασφαλιστικοί νόμοι της τελευταίας τριετίας...

(ν. 3863/2010, ν. 4024/2011 και ν. 4093/2012) εκτόξευσαν τόσο τα όρια ηλικίας όσο και τα χρόνια ασφάλισης. 

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;


undefined
Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για όλους μας να σκεφτούμε και να συνειδητοποιήσουμε κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο όμως περνά εντελώς απαρατήρητο μέχρι τώρα, και το σύστημα δεν το θίγει καθόλου, ούτε αφήνει να γίνει η παραμικρή κουβέντα επ’ αυτού.

Εξηγούμαστε:

Η μεγάλη παγίδα της έκτακτης εισφοράς στη δήλωση.


Μια παγίδα για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους αποκάλυψε το βιβλιαράκι των οδηγιών για τη συμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων. 

Στη φορολογική δήλωση, εκτός από...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Κλιμάκωση: Ισραήλ και Ρωσία αντιμέτωποι για τους συριακούς S-300.


Με απειλητική διάθεση κατά της εγκατάστασης των ρωσικών S-300  στη Συρία αντέδρασε ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Moshe Yaalon ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Ρώσου αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Sergei Ryabkov  ότι οι παραδόσεις των αντιαεροπορικών πυραύλων θα γίνουν κανονικά.
 «Δεν πρόκειται να ανατρέψουμε το πρόγραμμά μας για παράδοση των S-300 στη Συρία, παρά την αντίθετη άποψη των ΗΠΑ", δήλωσε το πρωί ο Ρώσος υπουργός για να συμπληρώσει:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ;..(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;)


Ειδικά ιατρεία μόνο για αλλοδαπούς έχει δημιουργήσει ο δήμος Ζωγράφου όπως φαίνεται από την φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης ...
του enikos.gr. "


Δεν ήξερα ότι η υγεία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. 


Αλήθεια ποια είναι η διαφορά στον Έλληνα και στον ξένο μετανάστη; 

«Ελλάδα (δια νόμου) οικόπεδο και αποικία»




  
Σχόλιο ΡΕΣΑΛΤΟ:
  Αφιερωμένο εξαιρετικά στους «ακαδημαϊκούς» των ιδεολογικών ναρκωτικών…


Η «αριστερά» νομιμοποιεί καθημερινά τη μετατροπή της Ελλάδας σε «οικόπεδο και αποικία», διεκδικεί τη διαχείριση του «οικοπέδου» και της «αποικίας» και αυτοί, από το γυάλινο πύργο τους, μιλάνε για «επαναφορά της Αριστεράς»!!!


Και μετά «θίγονται» όταν τους αποκαλούμε «μπράβους» του συστήματος… 



 
«Ελλάδα, οικόπεδο και αποικία» 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ....


"...Οι ευρωπαίοι, ηγετική τάξη και λαός, έχοντας απολέσει την πίστη τους και την αγάπη τους προς την πατρίδα, επιχειρούν να καλυφθούν πίσω από έννοιες κενές περιεχομένου πλέον..."

  Παπαδημητρίου Απόστολος

Συγκλόνισε την Ευρώπη η σφαγή Άγγλου στρατιώτη από Νιγηριανό μουσουλμάνο κάτοικο Βρετανίας. Στην αγριότητα του φόνου και στην προκλητική στάση του σφαγέα, ο οποίος ζήτησε από παρευρεθέντα στη σκηνή να την καταγράψει επικεντρώθηκε η σχετική ειδησεογραφία. 

Έρχεται "στρατιωτικός νόμος" εναντίον διαδηλώσεων.

Δεδομένου ότι γεννήθηκα στην Ελλάδα και οι παιδικές μου μνήμες είναι γεμάτες με εικόνες και ακούσματα απο την εποχή της στρατιωτικής δικτατορίας των συνταγματαρχών, δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς το νέο νόμο εναντίον των διαδηλώσεων που θέλει να περάσει ο Κερκυραίος υπουργός ΠΡΟΠΟ.

Βέβαια η τότε χούντα δεν χρησιμοποιούσε επικοινωνιακά τερτίπια ή "διαβουλεύσεις" για να βαφτίσει το κρέας ψάρι, πράγμα που φυσικά σήμερα κάνει η κυβέρνηση με την βοήθεια των Παναγόπουλων , των Μίχαλων και των άλλων "δυνάμεων του συνταγματικού τόξου" 

Παραθέτω πιό κάτω  ένα  γλυκανάλατο  ρεπορτάζ  έτσι  για να πάρετε  μια γεύση  για το πως προετοιμάζεται το καθεστώς  να αντιμετωπίσει  τον  υπο εξόντωση  ελληνικό λαό: 

Σε νομοθετική ρύθμιση που θα στοχεύει στην επιβολή περιορισμών σε πορείες κάτω των 200 διαδηλωτών, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κοινωνική και οικονομική ζωή των πόλεων, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Τα μπάνια του ''εν μνημονίω'' λαού..


     Από τις πιό γνωστές λαϊκίστικες-προπαγανδιστικές εκφράσεις του μεγάλου Τυχοδιώκτη, ήταν και ''τα μπάνια του λαού''.

     Εννοώντας βεβαίως μιά περίοδο που δεν πρέπει να παίρνονται σοβαρές και μείζονες αποφάσεις για να μην ταράζεται η ησυχία-απάθεια του καθοδηγούμενου λαού.

     Σε πείσμα λοιπόν της συστημικής προπαγάνδας καθώς και της ρήσης του Ουμπέρτο Έκο ότι ''τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις'',εμείς φέτος το καλοκαίρι ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργήσουμε την τεράστια είδηση του γκρεμίσματος της καταστροφικής αυτής και χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών.

ΠΑΚΕΤΟ ....ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ !!!


undefined
     Κοιτάς τα δύο ''κεντρικά'' κόμματα της μεταπολίτευσης και σε πιάνει μία αηδία, μίααπελπισία.

     Έχουν τούτα τ'απομεινάρια κάποια σχέση με τους αρχικούς πολιτικούς σχηματισμούς;

     Είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία που ίδρυσε ο μεγάλος Σερραίος, όπου συνέρρεαν πλήθος προσωπικοτήτων της πολιτικής και των γραμμάτων, από την Δεξιά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς;

     Είναι το ίδιο κόμμα με το σημερινό, που για να παραμείνει βιώσιμο, αγκαλιάζει οτιδήποτε τυχαίο και αμφιλεγόμενο από την άκρα Δεξιά;  

Πού οι πιό ένθερμοι υποστηρικτές του έχουν απομείνει ένας ''μπουμπούκος'', ένας πρώην πελεκοφόρος,  κι ένας πρώην δημοσιογράφος, όλοι τους γραφικοί και φασίζοντες;  

Η Κάθοδος των Μυρίων..


     ..που νομοτελειακά θα γίνει αργά ή γρήγορα, σε δρόμους και πλατείες, θα εξαφανίσει δωσίλογους,προσκυνημένους και βολεμένους.

     Νομοτελειακά, γιατί δεν υπάρχει δράση χωρίς αντίδραση


Δεν υπάρχεικαταπίεση χωρίς εξέγερση. 

Χούντα χωρίς πόθο ελευθερίας.

     Και όταν φτάνει πιά εκείνη η ώρα, δεν υπάρχει λογική και περίσκεψη. Ούτε συμβιβασμός.


     Κανείς δεν σκέφτεται ποιός .....

Αυτή την πολιτική τσούλα, πότε θα την ξεβράσει το "ελληνικό" Κοινοβούλιο; (βιντεο).

undefined
Τόσο μίσος για τη χώρα που γεννήθηκε, τόση απέχθεια για ότι Ελληνικό, τόση συνειδητή διαστροφή της Ιστορίας, δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα, ούτε σ' αυτή την πολιτική γελοία καρικατούρα, ούτε σ' αυτούς που την ψήφισαν και την έστειλαν στη Βουλή.

Η πολιτική σκύλα, πρέπει να είναι ....

Χατζησωκράτης: Το γυαλί ράγισε. Ας μην σπάσει.....

Κι εμείς, Χατζησωκράτη, όταν ελευθερωθεί η πατρίδα μας, από πολιτικά μιάσματα όπως εσύ και το κόμμα σου, θα επιμένουμε να τιμωρηθείτε παραδειγματικά.... τόσο παραδειγματικά, που ούτε καν φαντάζεστε....
Η δική σας φαντασία εξαντλείται εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. 
Η δική μας φαντασία, θα είναι ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ στους τρόπους της τιμωρίας σας...

Πόπη Σουφλή
Dimitris-Xatzisokratis
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Βήματος”, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη Δημοκρατική Αριστερά παραδέχτηκε ότι το κλίμα το οποίο διαμορφώθηκε στο εσωτερικό της κυβέρνησης λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει επιβαρύνει τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων, και ζήτησε να καταβληθεί από όλους προσπάθεια για να μην πέσει η κυβέρνηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΪΟΥ 1453 : ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ "ΠΕΣΕΙ" Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.


alwsi-polhs

Είναι βράδυ της 28ης Μαΐου 1453. Μόλις έχει τελειώσει η δοξολογία μπροστά από την εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας φτιαγμένης από τον Απόστολο Λουκά, αφού όλοι έψαλλαν - ωΐμέ! - για τελευταία φορά τον Ακάθιστο Ύμνο, αναχωρούν για τις επάλξεις αυτοί πού θα υπερασπίζονταν τα Θεοφύλακτα Τείχη που προστάτεψαν για 1000 χρόνια τη Πόλη των Κωνσταντίνων.

Διευκρινίσεις από τον ΕΟΜ για την δωρεά οργάνων.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης ΜΗ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ  31η Μαίου 2013!  ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ!
 ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ - ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

 Πόπη Σουφλή

undefined



Η δωρεά οργάνων γίνεται και θα γίνεται πάντοτε συναινετικά, υπογραμμίζει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) ενόψει της έναρξης ισχύος του νόμου περί δωρεάς οργάνων, την 1η Ιουνίου, που αφορά την αφαίρεση οργάνων από αποβιώσαντες δότες.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΜ καθησυχάζει τους πολίτες και διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του ή ενάντια στην αρνητική του δήλωση.

Να ανοίξει η υπόθεση Ηλιάκη ζήτησε ο Π. Καμμένος.


Να ανοίξει η υπόθεση Ηλιάκη ζήτησε ο Π. Καμμένος
Στην Κάρπαθο βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, προκειμένου να παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας σμηναγό Κώστα Ηλιάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του εν υπηρεσία, όταν το αεροπλάνο του κατέπεσε στο ανοιχτά της Καρπάθου μετά από αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη.

Ο κ.Καμμένος απηύθυνε...

ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ Η Blackwater βρίσκεται στην Ελλάδα για την προστασία της κυβέρνησης - Φοβούνται εξέγερση!!!

Ακόμα ένα δημοσίευμα αυτή τη φορά από το εξωτερικό αναφέρεται στην ύπαρξη και τη δράση της Blackwaterστην Ελλάδα με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ινδική ιστοσελίδα darkernet.in στην οποία αναφέρεται ο φόβος μιας εξέγερσης λόγω της οικονομικής κρίσης.
Το δημοσίευμα αναφέρει και τους φόβους της κυβέρνησης για πραξικόπημα δείχνοντας έτσι ότι .....

Ερχεται τώρα η απίστευτη «εγχείρηση»: το ξαφνικό χειρουργικό χτύπημα-σοκ που θα καταστρέψει ένα έθνος χιλιετιών!...


sxedio
Είναι σαφές ότι η Ελλάδα αμέσως μετά τις δίδυμες εκλογές του Μαΐου-Ιουνίου 2012 πέρασε σε μια Νέα Εποχή. Ύστερα από μία μάλλον παρατεταμμένη περίοδο αναταραχής και λαϊκής διαμαρτυρίας, το διάστημα 2010-2012, με ογκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και το κίνημα των «Αγανακτισμένων», η χώρα πέρασε σε μία κατάσταση φαινομενικής ηρεμίας. 





Σε μία μακάβρια «γαλήνη», η οποία όμως προοιωνίζει πολλά και άσχημα για το μέλλον αυτού εδώ του τόπου... Στο παρόν θα προσπαθήσουμε εν τάχει να εξηγήσουμε το γιατί...

ΚΗΡΥΞΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ. Τ' ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΒΕΛΗ;;;


undefined
Ρε πολιτικάντηδες της Βουλής, ο παπαγάλος στην μπλούζα της Μακρή σας πείραξε; Σας πείραξε ο Ηλιόπουλος που χαρακτήρισε "σούπα" την ερώτηση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Κουβέλης (τι ...πατριώτης αριστερός είναι αυτός!) έχει λυσάξει να φέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Είναι πολλά τα πετρέλαια....πάρα πολλά... Περισσότερα απ την Σαουδική Αραβία.. για αυτό έχουμε την τρόικα και 4 μνημόνια... ΒΙΝΤΕΟ


undefined
Είναι που δεν είχαμε πετρέλαια...για αυτό έχουμε την τρόικα και 4 μνημόνια...

Απ τα πετρέλαια που δεν είχαμε...

Η Νέα Τάξη εναντίον του έθνους κράτους!!!

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 

Ένα ακόμη δείγμα για το πως αντιλαμβάνονται την Νέα Τάξη Πραγμάτων οι απανταχού εντολοδόχοι της διεθνούς τραπεζικής μαφίας είναι και το τελευταίο χτύπημα της κυβέρνησης Ολάντ στην Γαλλία.

Σε ένα κρεσέντο αντιρατσισμού ο γνωστός ανύπαρκτος σφουγγοκωλάριος της Μερκελ, Ολάντ, εκδήλωσε πρόθεση να εξαλείψει την λέξη φυλή από το Γαλλικό σύνταγμα.


Ο άχρωμος άοσμος και παντελώς ανύπαρκτος, όσον αφορά τα οικονομικά της Ευρώπης, Ολάντ, όλη του την μέριμνα και την αριστεροφροσύνη την εξαντλεί στο να πραγματοποιεί ένα προς ένα τα αιτήματα των νεοταξιτών.

OMOΛΟΓΙΑ JOE BIDEN : ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ‏.


Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα. 

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΕΔΩ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ‏ - ΒΙΝΤΕΟ


undefined
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ..!!!
Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ , Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ , ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ .
ΤΙ ΛΕΤΕ , ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ;

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ -Δ.ΜΑΝΤΕΣ

Γερμανός Πολιτικός: «Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ- ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»


Η διάλυση της ευρωζώνης θα συμβεί αργά ή γρήγορα, υποστηρίζει ο πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος Εναλλακτική λύση για την Γερμανία Bernd Lucke.

Η ευρωζώνη «θα διασπαστεί» και «το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο καιρό θα πάρει για να συμβεί» είπε ο πολιτικός σε μια συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt». 

ΤΟ ΗΞEΡΕΣ;;; Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών! Δες τι πρέπει να τρως!!!


ΤΟ ΗΞEΡΕΣ;;; Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών! Δες τι πρέπει να τρως!!!
Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής...

Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία).

Η προπαγάνδα αισιοδοξίας της κυβέρνησης είναι καταστροφική.


Η ξαφνική προπαγάνδα αισιοδοξίας μπορεί να εξυπηρετεί πρόσκαιρα τον λαϊκισμό της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά καταστρέφει το λαό. 

Κυρίως υπονομεύει από...

πριν τα όποια πενιχρά αποτελέσματα θα μπορούσε να δώσει το σκληρό πρόγραμμα που εφαρμόζεται. 

Και αυτό γιατί καλλιεργεί ψευδαισθήσεις σωτηρίας, με αποτέλεσμα να μην αφήνει το λαό να κατανοήσει σε βάθος το όλο πρόβλημα και να επιλέξει

ΦΩΣΚΟΛΟΣ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;‏ ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!


undefined
Κυριολεκτικά έκπληκτος έμεινε όποιος παρέμεινε το βράδυ της Κυριακής στον τηλεοπτικό του δέκτη προκειμένου να παρακολουθήσει μία μίνι συνέντευξη του κ. Φώσκολου στον κ. Τράγκα και στην εκπομπή του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Οι δηλώσεις του Έλληνα καθηγητή (και συνεργαζόμενου με Καναδική Εταιρεία εξόρυξης υδρογονανθράκων) κ. Φώσκολου, ήταν κάτι περισσότερο από σοκαριστικές, αφού σε επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου ομολόγησε πως ένα από τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης (τα οποία βρίσκονται σε βάθος 5 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και όχι του βυθού), έχει φυσικό αέριο που είναι διπλάσιο της Σαουδικής Αραβίας, πως υπάρχει και το πάρα πολύ καλό κοίτασμα του Ηροδότου, ενώ το Ιόνιο με τη σειρά του είναι πάρα πολύ πλούσιο σε φυσικό αέριο.

Αρκεί να μην ξεχάσουμε…

Οι συγκυρίες πάντα υπάρχουν και όταν τις εκμεταλλεύεσαι προχωράς
Κίμων Γεωργακάκης, Πολιτικός Επιστήμων

Ελλάδα και Κύπρος έχουν περάσει για τα καλά στο προσκήνιο με την σύγκρουση συμφερόντων που λαμβάνει χώρα να έχει δώσει περιθώρια ανάσας για την Ελληνική εξωτερική πολιτική. 

Προσοχή! 

Οι πάντες εποφθαλμιούν την χώρα. 

Ωστόσο...

Το πλιάτσικο της χώρας διευρύνεται με τις ΕΟΖ....


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Τα τελευταία τρία χρόνια, οι κυβερνήσεις Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Αν.Σαμαρά, αλυσόδεσαν την πατρίδα μας στα δεσμά των Μνημονίων. 


Αυτά τα μνημόνια που επέβαλαν αυτοί οι πολιτικοί αναρχοσυμμορίτες...

παραχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία και εξαθλίωσαν οικονομικά το λαό μας. 

Έχουν επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα με κύριο αποδέκτη το παραγωγικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι άνεργοι και οι πιο πολλοί εξ αυτών εγκαταλείπουν την πατρίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. 

Η ΕΕ δεν πάει καθόλου καλά...

Είναι εντυπωσιακή η περιφρόνηση των Ισλανδών προς την ΕΕ. Πολύ σοβαρότερη είναι η σχεδόν ασυγκράτητη δυναμική αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ που έχει αναπτυχθεί


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Αγριεύουν ολοένα και περισσότερο τα πράγματα στην Ευρώπη. 


Οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ΕΕ μετέτρεψαν την κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος -δηλαδή τους τυχοδιωκτισμούς των ιδιωτών τραπεζιτών και των ιδιωτών αχαλίνωτων κερδοσκόπων- σε κρίση δημόσιου χρέους, φορτώνοντας τις ζημιές των τραπεζιτών στους ανυποψίαστους πολίτες. 

Η Γερμανία....

Κλείστε τους Τούρκους στα λιμάνια τους.....

Μπορούμε, αρκεί να το θέλει η πολιτική ηγεσία
Γράφει ο Πάρις Καρβουνόπουλος
Η επτάωρη “βόλτα” της τουρκικής πυραυλακάτου στο Αιγαίο και εντός χωρικών υδάτων έρχεται να προστεθεί στην επίδειξη ισχύος με την τουρκική άσκηση Ντενίς Γκορντού στο Αιγαίο. 

Κατά τη διάρκεια της οποίας ο τουρκικός στόλος είχε διαρκώς απέναντί του 19 πολεμικά πλοία του Στόλου μας. 

Κι αυτό...προκάλεσε ένταση και νευρικότητα στην Άγκυρα που προχώρησε στην απροκάλυπτη πρόκληση με την πυραυλάκατο.

Όχι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί η πρόκληση αλλά

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ......!!!Στην Ελλάδα οι τιμές στα ράφια των γερμανικών πολυκαταστημάτων που λειτουργούν εδώ είναι υψηλότερες από εκείνες της Γερμανίας, χωρίς κανείς να έχει παρέμβει μέχρι στιγμής!

Το κερδοσκοπικό πάρτι στα ράφια συνεχίζεται

Μπορεί η κρίση να κρατεί καλά και η χώρα να βρίσκεται για πέμπτο χρόνο σε πορεία ύφεσης, αλλά το «καλάθι της νοικοκυράς» στην Ελλάδα του 1.700.000 ανέργων, των πετσοκομμένων μισθών και συντάξεων, του καταργηθέντος δώρου και του επιδόματος αδείας, των 3.500 αυτοκτονιών και των υποσιτιζόμενων παιδιών και των άλλων δεινών, παραμένει πανάκριβο!

Όπως αναφέρουν στοιχεία του ΟΟΣΑ...

Απίστευτη ανθελληνική πρόκληση Σγουρού: Καλεί τους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα μέσω... «Macedonia» !!!


Απίστευτη πρόκληση για όλους τους Έλληνες θεωρείται η αναφορά σε επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής που κόστισε ένα κάρο λεφτά (κάποιοι μιλούν και για σκανδαλώδες ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ) για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό η αναφορά στο κράτος των Σκοπίων με το όνομα Macedonia!!

Είναι τρομερό και μόνο να...

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Με τα θύματα των αλλοδαπών, ποιος θα ασχοληθεί;»


Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος εξαπέλυσε πυρά κατά του νέου "αντιρατσιστικού", αλλά και κατά ιεραρχών οι οποίοι τάσσονται υπέρ του κατάπτυστου και ελεεινού "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου και υπέρ του να "αγκαλιάσουμε όλους τους λαθρομετανάστες, καλούς και κακούς"!!

Αναλυτικά το μήνυμά του:"Πολύς λόγος γίνεται τις ημέρες αυτές για τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και εχθροπάθεια!  
Συνήθως κάθε φορά που μιλάμε για τον ρατσισμό, το μυαλό μας