Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

4 χρόνια φυλάκισης στον Παπαντωνίου και την γυναίκα του, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος! Όπως και ο Σημίτης…!!!

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. 
Η ποινή είναι...

Π. Ρουμελιώτης: «Προσχεδιασμένη και καταστροφική η υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ»

Η διάσταση απόψεων μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και τροικανών έγκειται στο γεγονός ότι οι υπογραφές μας για τα προαπαιτούμενα πρέπει να εφαρμοστούν με τους εκπροσώπους των δανειστών να ...

ΟΧΕΤΟΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΩΝ ...Ιδού οι πραγματικές θέσεις του "Ποταμιού": «Να εξαλειφθεί ο όρος «'Εθνος» από το Σύνταγμα»!!!!

Ιδού ποιες είναι πραγματικά οι θέσεις του "Ποταμιού", που θέλει να καταργήσει από το Σύνταγμα την αναφορά στο "Έθνος"! 

Τα αντεθνικά σχέδια αυτών που προωθούν με "ποταμίσιες" δημοσκοπήσεις το "Ποτάμι" αποκαλύπτονται!


Στο διάλογο...για την συνταγματική αναθεώρηση ο εκ των επιφανών στελεχών του Ποταμιού και συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, συνταγματολόγος Σταύρος Τσακυράκης, είχε μεταξύ άλλων....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Αντισταθείτε… Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια!!!!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που δημόσια, ο Τζο Μπάιντεν, αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, είχε πλέξει το εγκώμιο των Αμερικανο-Εβραίων, για μια σειρά από ενέργειές τους, που οδηγούν στην ανάπτυξη της κοινωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι ευρέως γνωστό και...
στο διαδίκτυο υπάρχουν ουκ ολίγα δημοσιεύματα και λίστες με ονόματα, ότι οι Εβραίοι ελέγχουν μεγάλο, αν όχι το μεγαλύτερο μέρος από τη βιομηχανία του θεάματος στο Χόλιγουντ. 

Οπως είναι -επίσης- γνωστό, πως άσκησαν τεράστιες πιέσεις, έμμεσα ή άμεσα, προκειμένου να .....

Ξαφνικό ταξίδι-μυστήριο υψηλόβαθμης ομάδας του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Αθήνα!

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Alexey Meshkov, ταξιδεύει εσπευσμένα στην Ελλάδα με τους επιτελείς του στην Ελλάδα και τη ερχόμενη Δευτέρα και θα...
έχει συνομιλίες με κλειστό κύκλο Ελλήνων υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εξωτερικών της ομάδας των οπίων θα προΐσταται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβυς Αναστάσιος Μητσιάλης.


Ένα τέτοιο ταξίδι και τέτοιου είδους σύνθεση των δύο ομάδων συνήθως αποτελούν προοίμιο εξελίξεων και προετοιμασίας συμφωνιών. 

Άλλωστε σε .....

Πως είπατε; Οι Σαμαροβενιζέλοι κέρδισαν τη «μάχη» για οικονομική ανάσα των πολιτών; Τέλος στην επιστροφή φόρου με… άνωθεν εντολή!!!

Στη «Νέα Ελλάδα» των Σαμαροβενιζέλων…

Όσοι περιμένετε επιστροφή φόρου, καλύτερα να το ξεχάσετε!


Το υπουργείο Οικονομικών...
λόγω της «μαύρης» τρύπας που έχει παρατηρηθεί στα έσοδα έχει δώσει ανεπίσημα εντολή να υπάρξει στάση πληρωμών σε ό,τι αφορά στις επιστροφές φόρου.

Μάλιστα, στο «πάγωμα» των επιστροφών ....

Ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Θάνος Ντόκος, δήλωσε ότι η πρόταση για ονομασία του κράτους των Σκοπίων, ως «Άνω Μακεδονία», είναι μια καλή βάση για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος, αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους-που μεταφράζει το echedoros-a.gr- επικαλούμενο την τηλεόραση Νόβα των Σκοπίων!

Ο πρωθυπουργός της FYROM, Νίκολα Γκρούεφσκι...

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ! Θέλουν να κρατήσουν τον υπόδικο Γεωργίου από την πίσω πόρτα!

Η ΕΛΣΤΑΤ για μια ακόμα φορά βορά στους όρους των δανειστών για την επιτυχή αξιολόγηση και χρηματοδότηση της χώρας!

Σήμερα που...
οι δανειστές αναμένουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η ΕΛΣΤΑΤ θα παραμείνει θύλακας τους με τον Γεωργίου στην ηγεσία της την επόμενη μέρα.

Έτσι ζητούν ως προαπαιτούμενο μεταξύ άλλων, ότι τον Αύγουστο του ’15 που λήγει η θητεία του Γεωργίου, ο νέος Πρόεδρος να μην προταθεί από τον τότε Υπουργό Οικονομικών και να εγκριθεί από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, αλλά να προτείνεται από μια «ανεξάρτητη»…... επιτροπή που θα συσταθεί και θα απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους αγνώστου....

Τρώει κοψίδια, στύβει τη χώρα... Κι ανεχόμαστε τους γερμανοτσολιάδες να έχουν υπερυπουργό τον εκπρόσωπο του Δ' Ράιχ!

Ο
«Φούχτουλος», «Καμηλιέρης» ή «Χλαμύδας» και οι πιέσεις για γερμανικές μπίζνες με φθηνά εργατικά χέρια στα σκουπίδια, την ενέργεια και το νερό.

Τρία χρόνια συμπληρώνει στην Ελλάδα ο «Φούχτουλος», «Καμηλιέρης» ή «Χλαμύδας», το μακρύ χέρι της καγκελαρίου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο «Ελ Ντοράντο» της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τρία χρόνια επαφών, παρασκηνίου, κρασοκατάνυξης και κατανάλωσης κοψιδιών, με στόχο να «ψήσει» εκείνους τους ως έτοιμους από καιρό εκπροσώπους της ......

Συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στον ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika FM 90.1

20 Νοε 2014
Συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στον ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika FM 90.1 στο

«Είμαστε ΚΥΡΙΑΡΧΗ χώρα, δε θα παρακαλάμε τους τροϊκανούς ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ»

«Με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η τρόικα δεν θα ξαναέλθει στην Ελλάδα, είναι οριστικό, είναι απόφασή μας, τα μνημόνια θα καταργηθούν και θα διαπραγματευτούμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους που θα πετύχουμε», τόνισε το πρωί της Τρίτης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας τους δανειστές υπαλληλίσκους.

«Να φύγει η τρόικα το συντομότερο δυνατό και να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Δεν θα παρακαλάμε τους τροϊκανούς υπαλληλίσκους της τρόικας, είμαστε .....

«Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση, αποκεφαλίζεται»

«Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αποκεφαλίζεται».
 Tα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Μελά, σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στον κ. Μελά -ο οποίος μια μέρα μετά ....

Λέει τεμπέληδες το 70% των Δ.Υ. ο εκπρόσωπος των κλεφτών....

Ως «βάρκα με κουπιά που έμπαζε νερά» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης την ελληνική οικονομία, μιλώντας την Πέμπτη σε εκδήλωση του Harvard Business School of Greece, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι τώρα η κυβέρνηση θα τη μεταμορφώσει σε ταχύπλοο!

«Η ελληνική οικονομία ήταν μια βάρκα με κουπιά που έμπαζε νερά. Με τις προσπάθειες των τελευταίων δύο ετών γλιτώσαμε τον πνιγμό, την επισκευάζουμε και θα την ....

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.
Είναι όμως και η πλήρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.


Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. “Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”. Τα καθάρματα των CDS και των ακούρευτων ομολόγων.
Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.


Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι ......

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!


Δείτε τον θαρραλέο-ανένταχτο δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο που καλύπτει με βιντεοκάμερα την εκδίκαση της ένστασης κατά της συνταγματικότητας των κυβερνήσεων από το 2009-2014 που ξεκίνησε χθες στο ΣτΕ. 
Ζήτησαν να σταματήσει να βιντεοσκοπεί και ο δημοσσιογράφος αντέδρασε. 
«Την δουλειά μου κάνω όπως κι εσείς τη δική σας κύριε Πρόεδρε», απάντησε, ενώ ακούστηκε να βγει και από την αίθουσα….

Ο δημοσιογράφος τελικά κάλυψε τη συνεδρίαση με κάτω την κάμερα, χωρίς να φαίνονται δηλ πρόσωπα. 

Τα όσα ακούστηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης δείχνουν την προδοσία αντισυνταγματικότητας που βιώνει ο ελληνικός λαός επί 5 χρόνια. 
Δείτε το βιντεάκι:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ταξχου(ε.α) Στέργιου Σμυρλή σχετικά με την ένσταση της Πατριωτικής Ένωσης –Ελληνικής Λαϊκής Συσπείρωσης, που εκδικάζεται σήμερα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο
Κύριε Πρόεδρε,  κύριοι Δικαστές,
Για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα η παρούσα δίκη είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της Πατρίδος μας, η δε αξία της αποφάσεώς σας είναι σημαντικότερη αυτής που πάρθηκε την 28η Οκτωβρίου 1940 εναντίον του Φασιστικού Άξονα.
Όπως όλοι γνωρίζουμε η Πατρίδα μας πνέει τα λοίσθια, προσβληθείσα από τον επάρατο ιό της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η  προσβολή από τον ιό και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος της χώρας δεν ήσαν γεγονότα τυχαία, αλλά είχαν ....