Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Οι 17 Έλληνες ολιγάρχες που χρωστούν €10.6 δις — Αν προσθέσεις τις αλυσίδες πολυκαταστημάτων και τις τράπεζες …ξοφλήσαμε!!!

undefined

Δείτε το Mega και άλλους 17 Ολιγάρχες που χρωστούν 10.6 δις (και είναι ανέγγιχτοι)

Σ.Σ. Πλήρωνε κορόϊδο το… σώσιμο των τραπεζών από τους πολιτικούς εγκληματίες που ψηφίζεις. Πλήρωνε δίποδο για την ανακεφαλοποίηση ούτως ώστε να σωθούν οι τραπεζίτες και οι ολιγάρχες.

Τρέχα ζώο και ...χειροκρότα τους ΣαμαροΒενιζέλους. Μα πόσο ζώα έγιναν οι Έλληνες Θεέ μου.

H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας…
Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη;

Παραδίδουν στην Τουρκία την επιτήρηση του νοτίου Αιγαίου – «Αλωνίζουν» τα CN-235.

Οι Τούρκοι έχουν… αναλάβει την εναέρια επιτήρηση του νοτίου Αιγαίου απουσία ελληνικών αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας. 

Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην στέλνουν κάποιο CN-235 ή ελικόπτερο να πετάξει στην περιοχή, παραβιάζοντας τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα.

Την εικόνα μάλιστα την στέλνουν στο ΝΑΤΟ σε μία προσπάθεια παγίωσης της κατάστασης που θέλει τους Τούρκους να ασκούν τη θαλάσσια επιτήρηση στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

undefined

Μίας περιοχής πλούσια σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων που αμφισβητεί η Άγκυρα και θέλει συνδιαχείριση με την Ελλάδα.

Χτίζουν τις αξιώσεις της επόμενης ημέρας. Κι απ’ ότι φαίνεται, η κυβέρνηση τη διευκολύνει.

Εδώ και χρόνια η λύση της προμήθειας αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας «καρκινοβατεί», μετά την καθήλωση το 2008 των P-3 Orion, και ενώ είναι πρώτη προτεραιότητα στα εξοπλιστικά προγράμματα πάντα…

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...Πώς λένε το “Θα πάρεις τ’ αρχ**** μου” στα Ινδικά;

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ AmanToMatiMou

house-auction

-Όπως μάθαμε πρόσφατα, οι περήφανες και κοινωνικά ευαίσθητες Ελληνικές Τράπεζες πούλησαν στην φτήνεια τα “κόκκινα” στεγαστικά δάνεια σε διάφορα ξένα funds. Η κίνηση αυτή προσφέρει 3πλή υπηρεσία:

ΠΡΩΤΟΝ οριστικοποιείται οτι η γενική επιδρομή κατά των πολιτών μπαίνει στην τελευταία φάση. 

Από τον Δεκέμβριο, όταν θα γίνει πλέον πράξη η αναστολή πλειστηριασμών Α’ κατοικίας, 500.000 Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους, τα οποία θα καταλήξουν σε διάφορα funds. Και αυτό θα γίνει γρήγορα, άμεσα και στεγνά.

Έκλεισε και τυπικά η πώληση του ΤΤ στη Eurobank. Όταν επανέλθει η Δημοκρατία, θα κλειστούν μέσα και όσοι την έκαναν.


Έκλεισε και τυπικά η πώληση του ΤΤ στη Eurobank

Έκλεισε και τυπικά η συμφωνία πώλησης του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Εurobank. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σήμερα με την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΝΤΤ), στην 
Eurobank.
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), στο πλαίσιο του Μνημονίου, εκπλήρωσε, εντός του χρονοδιαγράμματος, τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις του αναφορικά με την πώληση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η απόφαση ελήφθη μετά από .....

Χάρυ Κλυνν: Κυρία Ράικου, γιατί καλύπτετε τον Πάγκαλο;

“Είναι δυνατόν κυρία Ράικου, τον Θ. Πάγκαλο, που ενώ έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία που τον στέλνουν σούμπιτο εκεί που του αξίζει, να του επιτρέπετε να περιφέρεται και να αποπατεί πολιτικά, ειρωνευόμενος τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα που δημιούργησε η ληστρική πολιτική του κόμματος που μετά πάθους υπηρέτησε;”

Νορβηγοί εμπειρογνώμονες: "Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!"

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο για...100 χρόνια έχει η Ελλάδα!!!

Αυτή την απίστευτη ρήση είπαν οι Νορβηγοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες! 

Οχι μόνο δε χρωστάμε συνέλληνες, αλλά αν φύγουμε απ το γιούρο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όταν πέσει και η πρώτη γεωτρυπανιά, η Ελλάδα θα είναι η ...νέα Σαουδική Αραβία του 21ου Αιώνα!

Τέσσερις περιοχές καταδεικνύουν μεγάλες δυνατότητες και σημαντική δυναμική σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων (φυσικού αερίου και πετρελαίου).

Οι παράγοντες της φορολογικής δικαιοσύνης!

Φορολογική ασυλία για τα 22 μόνιμα εγκατεστημένα στην Ελλάδα στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της Τρόικα, αλλά και για τους 28 μόνιμα εγκατεστημένους στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων της Task Force, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της Κυριακής, η φωτογραφική διάταξη προβλέπει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών, δεν θα λογοδοτούν στις ελληνικές αρχές για οποιεσδήποτε αγορές περιουσιακών στοιχείων μεγάλης αξίας πραγματοποιούν στην Ελλάδα, καθώς απαλλάσσονται από τα τεκμήρια διαβίωσης και το «πόθεν έσχες» της .....

Νέα οδηγία της Ε.Ε: Προηγούνται οι ...πούστηδες στην χορήγηση ασύλου!!!

Μια νέα φάμπρικα νομιμοποίησης «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» στην Ευρώπη (και βέβαια πρώτα και κύρια στην πύλη εισόδου της, στην Ελλάδα μας), ανακάλυψε η γενική εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Ε. Σάρπστον. 

Και πιο συγκεκριμένα, έκρινε ότι οι «αιτούντες καθεστώς πρόσφυγα σε χώρα-μέλος της ΕΕ που διατείνονται ότι διώκονται λόγω του ομοφυλοφιλικού προσανατολισμού τους μπορούν να αποτελέσουν ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, κατά το προσφυγικό δίκαιο της ΕΕ»!

Είναι δυνατόν οι προσδοκίες του δήμιου να ταυτίζονται με εκείνες του καταδικασμένου σε θάνατο ελληνικού λαού; (Οι απαντήσεις να αποσταλλούν στους μισθωμένους "δημοσκόπους" της "κοινής" γνώμης).

Μέρκελ: Μεγάλη πολιτική επίδοση αν μειωθεί ο 

δημόσιος τομέας στην Ελλάδα 

 Με ύφος καγκελαρίου της ….Ελλάδας η Aγκελα Μέρκελ , κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την Πρωθυπουργό της Σλοβενίας Αλένκα Μπράτουσεκ, απεφάνθη ότι  .....

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΛΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 
Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση: ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β') η οποία υπογράφεται από τονΥπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, Εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Χορός διαβόλων και μαγισσών έχει στηθεί στην πλάτη του λαού.

undefined
     Αναμφισβήτητα ζούμε ιστορικές στιγμές.

     Η διάλυση ενός κράτους, η αποσύνθεσή του, η μετατροπή του σε προτεκτοράτο, δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα.


     Τουλάχιστον όχι στον 21ο αιώνα, και σίγουρα όχι στην λεγόμενη ''ζώνη του ανεπτυγμένου Κόσμου''!

     Η χώρα, αν εννοήσουμε ως ''χώρα'' το υγιές και δυναμικό κομμάτι του πληθυσμού, ήδη αργοπεθαίνει.

     Τα ζόμπι που τρέφονται με ακαθαρσίες και ανθρώπινο αίμα, θα προσπαθήσουν μόνον να διατηρήσουν το πτώμα άταφο και αναλλοίωτο για να ασελγούν απάνω του πιστωτές,τοκογλύφου, τροϊκανοί και δωσιλογικές κυβερνήσεις.


     Η οσμή της φορμόλης πλανιέται στην ατμόσφαιρα.

Δεν φοβόμαστε.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

Τέταρτο καλοκαίρι κατοχής..

     Τέταρτο καλοκαίρι καταστροφής..


Του κόσμου ποιος το λύνει το κουβάρι

ποιος είναι καπετάνιος στα βουνά

Μερικοί θα ξυπνήσουν απότομα! Πολύ απότομα!

Δεν είναι πλέον μόνο η ύφεση. 

Τα οικονομικά μέτρα που ανακοινώνονται θα μετατρέψουν την χώρα σε γκαρσονιέρα του Μεγάλου Αδελφού…

Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα νύχια της
παγκόσμιας διαπλοκής. 


Οι ιθύνοντες δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν πως τα σοβιετικά μέτρα δεν θα φέρουν απλά ύφεση, αλλά θα μετατρέψουν την χώρα σε γκαρσονιέρα του Μεγάλου Αδελφού.

Ως εναλλακτική λύση στα υπερβολικά τεκμήρια διαβίωσης παρουσιάζουν στην κυβέρνηση το ηλεκτρονικό περιουσολόγιο που θα επιτρέψει στις φορολογικές αρχές εντός του 2014 να έχουν πλήρη και αναλυτική εικόνα για την ακίνητη και κινητή περιουσία όλων των φορολογουμένων, αλλά και ενημέρωση για τις δαπάνες, τα έσοδα και τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΜΕΤΡΑ-ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

undefined
H μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο «απόθεσης» μεταναστών αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται σε διεθνή φόρα, προκαλώντας ερωτηματικά για την ανοχή που επιδεικνύουν οι ελληνικές αρχές. 

Aπώτερος σκοπός του Σόρος είναι να προκαταβάλει κάθε πολιτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα,
δημιουργώντας τετελεσμένα με τη μόνιμη εγκατάσταση των μεταναστών στη χώρα.
Μην ξεχνάμε επίσης και τον εβραιοΑλβανό τοκογλύφο...

Η εθνοκτονία συνεχίζεται: Φρικτό ρατσιστικό έγκλημα με θύμα γερόντισα μέσα στο σπίτι της. Ως “ληστεία” θα καταγραφεί, αφού οι υπάνθρωποι φονιάδες πήραν και 20 Ευρώ.

undefined
Η Ελλάδα στα νύχια του χειρότερου φασισμού, μετά την κατοχή.

Το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε παρουσίαζε σημάδια έρευνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το κίνητρο να ήταν η “ληστεία”. 


Ναι, όταν κομματιάζεις για πλάκα ανυπεράσπιστη γερόντισσα αλλά
κλέβεις και 20 Ευρώ, θεωρείται “ληστεία” και όχι ρατσιστικό έγκλημα.

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Κορθίου στα Κάτω Πατήσια βρέθηκε 83χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι γείτονες της γυναίκας κάλεσαν την Άμεση Δράση, περίπου στις οκτώ το βράδυ της Κυριακής. 


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε φιμωμένη, ενώ το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε παρουσίαζε σημάδια έρευνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το κίνητρο να ήταν η ληστεία.

olympia

Η Ελλάδα έχει στην ουσία τους λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες ..!!!

Να σταματήσει το παραμύθι με την υπερπληθώρα των δημοσίων υπαλλήλων και να βγουν στην δημοσιότητα τα αποκαλυπτικά στοιχεία μεγάλου πανεπιστημίου της Ελβετίας που απεικονίζει την σχέση παροχών προς τους πολίτες σε σχέση με την αναλογία δημοσίων λειτουργών και πολίτη…

Το βασικό στοιχείο που καθορίζει την παραπάνω αναλογία είναι η τεχνολογική εξέλιξη η οποία με σταθερά βήματα μειώνει την ανάγκη της χρήσης του ανθρωπίνου παράγοντα στις παροχές υπηρεσιών προς τους πολίτες, και το ερώτημα που θα έπρεπε να απαντηθεί είναι αν θέλουμε να έχουμε
κράτη πολιτών-εργαζομένων οι οποίοι θα τα διαχειρίζονται , η θα δημιουργήσουμε κράτη που θα αυτοματοποιηθούν ....

Ο Νταβούτογλου δήλωσε ότι η Τουρκία θα πάρει και Ελληνικά εδάφη.....

Στις 7 Απριλίου 2011 κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και θεμελιωτή του νέο-οθωμανικού οράματος, Αχμέτ Νταβούτογλου σε μέλη του κόμματος ΑΚΡ στο Ικόνιο της Μικράς Ασίας, αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε περίτρανα, τι σχεδιάζει η Τουρκία για το εγγύς μέλλον και τι επιφυλάσσει στους «γείτονες».
Σε μια δήλωση που ξεχειλίζει από πρωτοφανή μεσσιανισμό και αλαζονεία, ο πολύς Αχμέτ έθεσε με απόλυτη σαφήνεια ότι απομένουν 10 περίπου χρόνια μέχρις ότου επιτευχθεί το «σμίξιμο» με τους αδελφούς Μουσουλμάνους και τα εδάφη που απωλέσθηκαν από το 1911, έτος κατά το οποίο ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και Ιταλίας.

Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα (2) ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

undefined
Είτε τα κρύβουν είτε τα αφήνουν σκόπιμα να διαρρεύσουν, μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι η ανθρωπότητα δέχεται εδώ και πολλούς αιώνες έναν μη αντιληπτό και αόρατο πόλεμο από έναν εχθρό ασώματο, ο οποίος μισεί αφάνταστα τον άνθρωπο... 

H ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ‏.....

Κόκκινα δάνεια: "Παρέλαση" ξένων funds στην Αθήνα για να αγοράσουν όσο- όσο... 

Στελέχη έξι ξένων funds έφτασαν στην Αθήνα για να αγοράσουν "κόκκινα" δάνεια από τις τράπεζες - Αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές τα κόκκινα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες και ποντάρουν να
εισπράξουν περισσότερα - Μαζί με τα δάνεια αποκτούν και τις εγγυήσεις που παρείχαν στην τράπεζα οι δανειολήπτες, δηλαδή υποθήκες ακινήτων.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ - «Οι Έλληνες ετοιμάζουν καυτή υποδοχή στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

Η επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, την ερχόμενη Πέμπτη, εν μέσω μίας εβδομάδας-«φωτιά» για την Ελλάδα αποτελεί βασικό θέμα στον γερμανικό Τύπο, τα φύλλα του οποίου απεικονίζουν το κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας και τις «διαθέσεις» απέναντι στον γερμανό
ΥΠΟΙΚ.

Η ιστοσελίδα του περιοδικού Spiegel μιλάει για «ένταση πριν από την επίσκεψη Σόιμπλε στην Αθήνα», κάνοντας εκτενή αναφορά στα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ??

undefined
Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει σε επιστολή της προς τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας γυναίκα αξιωματικού την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουν τα τρία τελευταία χρόνια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τραγική οικονομική κατάσταση που έχει φτάσει στο σημείο τα εν ενεργεία, αλλά και τα εν αποστρατεία, στελέχη να μην μπορούν να διαθέσουν ούτε 50 ευρώ τον μήνα για να πάει το παιδί τους σε κολυμβητήριο έπειτα από ατύχημα! Να μην μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο ή το δάνειό τους, να μην μπορούν να αγοράσουν βασικά καταναλωτικά αγαθά!

Στην επιστολή της γυναίκας του αξιωματικού, που αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», αναδεικνύεται το μέγεθος του προβλήματος, στο οποίο κλείνουν τα μάτια πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!

Τα γεγονότα αναδεικνύουν περίεργες προθέσεις των κυβερνώντων. 

Από την μία προχειρότητα λήψης αποφάσεων και από την άλλη η τυφλή υπακοή στην «λάθος συνταγή» σηματοδοτούν νέα ύφεση και την ανάγκη λήψης νέων μέτρων, τα οποία θα οδηγήσουν σε νέο σπιράλ ύφεσης.

Η εικόνα ξεκαθαρίζει εάν λάβουμε υπʼ όψιν το ενδιαφέρον των Αμερικανών (βλέπε συνάντηση Σαμαρά με Ομπάμα) για την ανάληψη της ....

Οι Γερμανοί ομολογούν ότι το περιβόητο κούρεμα κατέστρεψε μόνο τους Ελληνες. Ομολογιούχους και δημόσιο. Η συμμορία του Παπαδήμου κάποτε θα πληρώσει.

Γερμανία: Πληθαίνουν οι φωνές κατά νέου «κουρέματος»
Απώλειες για τον Γερμανό φορολογούμενο, λόγω νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, προβλέπουν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και καλούν τους συμπατριώτες τους να αντισταθούν, αλλά και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να πει την αλήθεια.
«Αυτή τη φορά δεν θα πρόκειται για νέα δάνεια, αλλά για ελάφρυνση του χρέους με άμεσες απώλειες για τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό», δηλώνει ο εκπρόσωπος των ....

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ:



-Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. 

Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. 

Κι όσο για τη μεγάλη µάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στη ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας.

 Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες – απλώς, ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη δική του πόρτα, αλλά θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα 
εκμεταλλευόμενος τους κινδύνους των άλλων (…)


– Κι ενώ κανονικά όλες οι συζητήσεις γίνονται πριν απ’ τα όποια γεγονότα,εσείς διαβουλεύεστε πάντα κατόπιν εορτής (…)


– Αφήσατε όλον αυτό τον καιρό να κυλήσει µε συνεχείς αναβολές, μετάθεση των ελπίδων σας σε άλλους, αλληλοκατηγορίες και καταγγελίες. Αυτά συνεχίζετε να κάνετε και σήµερα (…)....

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

πατριδα
………Λορέντζος Μαβίλης………..
“Πατρίδα, σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δε λάμπει.
Πώς εις το φως του λαχταρούν η θάλασσα κι οι κάμποι,
πώς λουλουδίζουν τα βουνά, τα δάσ’, οι λαγκαδιές
στέρνοντάς του θυμίαμα μυριάδες μυρωδιές!
Αφρολογούν οι ρεματιές και λαχταρίζ’ η λίμνη,
χίλιες πουλιών λαλιές ηχούν, της ομορφιάς του ύμνοι,
σ’ άπειρ’ αστράφτουν χρώματα
παντού λογής λογής
τ’ αγέρα τα πετούμενα τα σερπετά της γης.
Κι αυτός σηκώνει τ’ αλαφρά της καταχνιάς μαγνάδι,
κι η κάθε στάλ’ από δροσιά γυαλίζει σαν πετράδι,
κάθε αχτίδα του σκορπά με την αναλαμπή
χαρά, ζωή και δύναμη κι ελπίδα όπου κι αν μπει.

Φαντάζεις σαν τον ήλιο σου κι εσύ, καλή πατρίδα,
και μάγια σαν τα μάγια σου στον κόσμο αλλού δεν είδα.
Η γη σου είναι παράδεισος, κι αιώνια γαλανός
γύρω σου καθρεφτίζεται στο πέλαγ’ ο ουρανός.......

Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ. ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΛΛΟΝ.

καταστροφη της Ελλαδας
Ένα βήμα πριν την ολική καταστροφή της χώρας και οι φραπεδάτοι Νεοέλληνες ακόμη δεν έχουν τελειώσει τον καφέ τους.
Είναι η κοινωνία μας που το 2009 εμπιστεύτηκε πανηγυρικά για πρωθυπουργό της χώρας μας κάποιον που δεν ήξερε να μιλάει καλά Ελληνικά πιστεύοντας τον στην προεκλογική του εξαγγελία Λεφτά Υπάρχουν και μας έριξε σχεδιασμένα στο καταστροφικό μνημόνιο !
Είναι η κοινωνία μας που ακόμη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό που κορόιδεψε και συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Νεοέλληνες λέγοντάς τους ότι η ανάπτυξη θα έρθει σε λίγο αρκεί εσύ να ζεις με 300 ευρώ.

Aμερικάνοι: Στην Θράκη υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα shale gas στον κόσμο...

Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα τον Έβρο, στην Ανατολική Θράκη, η έγκυρη αμερικανική στατιστική υπηρεσία ενέργειας, ΕΙΑ, υποστηρίζει ότι έχει εντοπιστεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα shale gas στον κόσμο. 

Αλλά και στο ελληνικό τμήμα της Θράκης, το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), που έκανε μια προκαταρκτική γεωλογική μελέτη, θεωρεί ότι υπάρχει συγγένεια με τα τουρκικά πετρώματα και ότι η πιθανότητα ύπαρξης σχιστολιθικού αερίου είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Το θέμα είναι γνωστό στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, η οποία, αν και το παρακολουθεί στενά, θεωρεί ότι, επί του παρόντος, πρέπει να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι.

Έλληνες μόλις χάσατε τα σπίτια σας! Ήρθαν ξένα funds να αγοράσουν τα δάνειά σας!

Η «τελική λύση» εξολόθρευσης της κοινωνίας μας – Ιδού η «Νέα Ελλάδα»! 

Με την χώρα μας να βρίσκεται σε καθεστώς συνεχούς οικονομικής ύφεσης και αρκετά νοικοκυριά να αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τα ξένα distress funds έρχονται σαν «κοράκια» στη χώρα μας για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία των προβλέψεων του Μνημονίου που οι άνθρωποι που ψηφίσατε έκαναν πραγματικότητα, ώστε οι «οικονομικοί δολοφόνοι» από Αμερική και Γερμανία να κάνουν μπίζνες αγοράζοντας τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς αυτή τη στιγμή ένα στα τέσσερα δάνεια βρίσκονται στο «κόκκινο» και σύντομα το ποσοστό των υποχρεώσεων που δεν θα εξυπηρετούνται θα ξεπεράσει το 30%. 

Εκεί μπαίνουν στο... κάδρο τα distress funds.......