Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τα χαμαιτυπεία ωχριούν.

Ο Μπενύτο αποκάλεσε τον ταλαίπωρο Κακλαμάνη "Π___στόγερο".

 Μέσα φυσικά στο "ναό της Δημοκρατίας" που λέγεται κοινοβούλιο.

Οι καθεστωτικές πόρνες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους αποσιώπησαν το γεγονός, αφενός για να μην φανεί η έκταση της σήψης κι αφετέρου για να μην τρωθεί ο ιερός χαρακτήρας του "ναού" που κοσμεί το "εκλεκτό" πολίτευμά μας...
Συγκεκριμένα ο ευτραφής εθνοσωτήριος δωσίλογος και βουλιμικός της εξουσίας είπε:...

Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ!

Όταν απετυχε η επανασταση του 1770,τα Ορλωφικα καθως ονομαστηκαν,οι Τουρκοι ανελεητα εσφαζαν τον αμαχο πληθυσμο.

Αναμεσα σε αυτους που εφευγαν για να γλιτωσουν ηταν η μανα του Θοδωρου Κολοκοτρωνη.

Αν και ετοιμογεννη ετρεχε με το πληθος,στην Μεσσηνια κι επειτα πηρε τον δρομο να ανεβει στο Ραμοβουνι.

Την επιασαν οι πονοι,ξαπλωσε κατω απο ενα δεντρο κι εφερε στον κοσμο ενα αγορι.

Οταν πηγαν τα συγχαρηκια στον παππου του,τον Γιαννη Κολοκοτρωνη,πως απεχτησε αρσενικο εγγονι,αντι να χαρει κουνησε θλιβερα το κεφαλι του και ειπε:

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κασιδιάρη-Αθανασίου.....

Σκληρή κόντρα εκτυλίχθηκε πριν λίγη ώρα στην Βουλή ανάμεσα στον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή την ποινική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε πως η κοινή του καταγωγή με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που χειρίστηκε την υπόθεση, είναι συμπτωματική και αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία μαζί της όταν έγιναν οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της δικαστικής έρευνας.
Η δήλωση του κ. Αθανασίου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καταγγέλλει ωρυόμενος, «Ομολογεί παρέμβαση. Αυτό είναι ομολογία εκτροπής».
Δείτε το βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ......ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!! ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

Τον ισχυρισμό ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.
Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε ....

ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ......Η καταγγελία του Κασιδιάρη κατά του Μπαλτάκου -Ολόκληρος ο διάλογος....

Τον ισχυρισμό ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε ....

Δείτε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Εξελίξεις στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ.

Εξελίξεις στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ . ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΕΛΗΞΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΡΩΣΙΑ/ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
2)ΜΕΣΑ ΑΠΟ 7 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΣΒΕΩΝ.
3)ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
4)ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ....

Ακούς Έλληνα… Στα 1.430 ευρώ τον μήνα ο κατώτατος μισθός στη Γερμανία.Αυτή είναι η αλληλεγγύη της Ε.Ε και η σύγκλιση των οικονομιών τους...ΟΥΣΤ !!!

Ακούς Έλληνα… Στα 1.430 ευρώ τον μήνα ο κατώτατος μισθός στη Γερμανία
Εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας ο νόμος, ο οποίος θεσμοθετεί τον κατώτατο μισθό που θα εφαρμοσθεί το αργότερο μέχρι το 2017 και αποτελεί πρόγραμμα-κλειδί της τρίτης κυβέρνησης Μέρκελ.
Το επίπεδο της κατώτατης.....

Μπαράζ συμφωνιών Ρωσίας με Κίνα και Ινδία – Xαστούκι στο Δολλάριο της Δύσης.


Μπαράζ συμφωνιών Ρωσίας με Κίνα και Ινδία – Xαστούκι στο Δολλάριο της Δύσης
Μετά την Κίνα νέα γιγαντιαία συμφωνια Ρωσίας – Ινδιας στους υδρογονανθρακες. Από την τεράστια αυτή συμφωνία αποκλείεται η αποπληρωμή σε δολλάριο!!! Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται απανωτές..
Σύμφωνα με Ρωσσικές πηγές , μετά την επιτυχημένη διαπραγμάτευση της Gazprom με την Κινεζική κυβέρνηση , και τις υπογραφές για ένα κολοσιαίο συμβόλαιο προμήθειας φυσικου αερίου που σύντομα θα πέσουν, η Ρωσσικη Rosneft βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κρατική Indian Oil για την από κοινού εξερεύνηση και...

Κι ευχαριστώ τον κύριο Τόμσεν..

     Δεν υπάρχει πιό ελεεινήσυνομοταξία από τουςμισθοφόρους,
     ..αυτούς δηλαδή πουσκοτώνουν επί πληρωμή!


     (και οι π@υτάνες επί πληρωμή εκδίδονται, αλλά εκείνες

τουλάχιστον προσφέρουν ευχαρίστηση!)

     Σε όλη την ροή της Ιστορίας οι μισθοφόροι αντιμετωπίστηκαν από εχθρούς και φίλους σαν καθάρματα,
     ..σαν άτομα χωρίς καμία ηθική υπόσταση, πιό κοντά στα ζώα παρά στον άνθρωπο!


     Για όσους μάλιστα απ' αυτούς έδρασαν ....

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟ-ΧΑΛΔΑΙ’Ι’ΚΗ ΜΟΡΦΗ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αγαπητοί αναγνώστες άρθρα σαν το παρακάτω είναι πάντα επίκαιρα όσο ο ελληνισμός και η Ελλάδα είναι σκλαβωμένοι από τους υπεύθυνους για την γενοκτονία του. 

Το είχα ανεβάση στην παλιά ιστοσελίδα που μου κατέστρεψαν και κάπου κάπου τα ξανά ανεβάζω.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 E-Mail: chaziteo@t-online.de D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513

05.10.2010

Η ελληνικη κοινωνια σημερα κινδυνευει περισσότερο από ποτέ, γιατι δεν φυλασσεται από κανεναν. Οι φυλακες της κοινωνιας αυτής είτε αλληθωριζουν
απεναντι στα οσα συμβαινουν είτε κοιμουνται στον ύπνο του δικαιου είτε συνειδητα προδιδουν την πατριδα τους.
Ο γραφων πιστευει ότι φυλακες της ελληνικής κοινωνιας συνειδητα προδιδουν και γι’αυτό οδηγησαν την πατριδα μας στο σφαγειο του ΔΝΤ.

Η "νομενκλατούρα" της Πατρίδος μας.....κοιμάται τον ύπνο του ... Νατοικού Δικαίου.

Ενισχύονται τα TU-22M3 Backfire Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως στα άμεσα σχέδια του Ρωσσικού Υπουργείου Αμύνης είναι η τοποθέτηση αριθμού μαχητικών αεροσκαφών TU-22 στην χερσόννησο της Κριμαίας.

Κανείς όμως από την Δύση δεν έδωσε σημασία , όσο θα έπρεπε τουλάχιστον , στην συγκεκριμένη κίνηση. Με σημερινό του άρθρο ο Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής και γνώστης των Ρωσσικών σχεδιασμών ....

ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΝΑΤΟ!!!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ!!!

Η προειδοποίηση της Μόσχας ήλθε καθώς οι υπουργοί Εξωτερικών της Συμμαχίας συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες, με τον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας Άντερς Φο Ράσμουσεν να διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν τα ρωσικά στρατεύματα που έχουν συγκεντρωθεί κοντά στη ρωσο-ουκρανική μεθόριο να αποσύρονται προς....

Έρχονται νέα σκληρά μέτρα το Φθινόπωρο.

-Διαβάστε ολόκληρη τη συμφωνία με την τρόικα -Δεσμεύσεις για επίτευξη δημοσιονομικών στόχων και προώθηση μεταρρυθμίσεων

Μπορεί από την κυβέρνηση να διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα, ωστόσο η επικαιροποιημένη συμφωνία με την τρόικα περιλαμβάνει νέες δεσμεύσεις από την Ελλάδα.


Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά νέα μέτρα.

Η επικαιροποιημένη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές φέτος και μάλιστα σύντομα. Εντούτοις επισημαίνει και σειρά δεσμεύσεων της κυβέρνησης για επίτευξη ....