Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Όσοι πιστεύουν οτι η Τουρκία θα παρατήσει την Μπίζνα των 6 δις $ στο Αιγαίο…Κοιμούνται με τα Τσαρούχια!

Η Τουρκία δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για να πατάξει τα δίκτυα παράνομων διακινητών.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Πάρκο στην Κωνσταντινούπολη έχει γίνει δημοφιλές για τους παράνομους διακινητές. Εκεί κλείνουν τις συμφωνίες τους. Έχει γίνει γνωστή ως η πλατεία των λαθρεμπόρων.

Δεκάδες λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται εκεί σχεδόν κάθε απόγευμα, έχοντας μαζί τους τα λιγοστά τους υπάρχοντα και πλαστικές σακούλες με σωσίβια, που αγόρασαν επί τόπου.
Μεταξύ των λαθρεμπόρων είναι και πολλοί Σύροι, όπως ο Αλή από τη Χομς, που δήλωσε: «Οι λαθρέμποροι συμφωνούν για το σημείο που θα πάνε τα λεωφορεία και ζητούν από .....

Το Ναυτικό Μαγειρεύει 3.000 Μερίδες Φαγητού για τους Πρόσφυγες!!! (Βίντεο)

Σε αυτό το σημείο έφτασαν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας οι ανθελληνικές κυβερνήσεις…

Περίπου 3.000 μερίδες φαγητού, ετοιμάζονται καθημερινά, στη Ναυτική Βάση ....

Έτσι οι Τούρκοι μας στέλνουν καραβιές τους πρόσφυγες (βίντεο).

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2016/03/douleboroi-630x400.jpg
Η δημοσιογράφος Τζενάν Μουσά (Jenan Moussa), ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Al Aan TV που εδρεύει στο Ντουμπάι, πήγε στη Σμύρνη και «ανακάλυψε» τα κυκλώματα διακινητών προσφύγων.

Δηλαδή, τι ανακάλυψε, όπως η ίδια δείχνει στο ρεπορτάζ της όλα γίνονται φανερά λες και είναι νόμιμα. Μια ακόμα απόδειξη ότι η Τουρκία εμπαίζει τη διεθνή κοινότητα.


Οι διακινητές χρησιμοποιούν, όπως αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ της, ειδικό....

Σύρος πρόσφυγας : Χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες έρχονται κατά ομάδες στην Ε.Ε ως πρόσφυγες για να την χτυπήσουν μελλοντικά (Βίντεο) .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqE9UKQNthYveq9_kgzyRzpUnDpXaw6dYjNjV27CkfFVO0StuzYuCpd4wADsYChmBeKcGTLabaCrfGuGWhTkVM-xtj2p9dCXrivdNJwgVDN7LYfib9o9E2QrVpbbwqM8mm5J4QsZbAuRI/s640/0.jpgΜιλώντας στα αγγλικά, ο Σύρος πρόσφυγας αποκαλύπτει το σατανικό σχέδιο του ισλαμικού κράτους..

«Οι ισλαμιστές τρομοκράτες, υποστηρίζονται από την Τουρκία και έρχονται κατά ομάδες στην Ευρώπη,ως πρόσφυγες,με σκοπό να φέρουν και εδώ τον τρόμο που προκάλεσαν στη Συρία»!

Δείτε το βίντεο..

Για να χαίρεσαι μετά το Βατερλό πρέπει να είσαι ή ανόητος ή Εφιάλτης.

http://im1ns5.27210.gr/sites/default/files/imagecache/620x320/article/2016/10/197539-16361634.jpg
Κι αυτός ο απίστευτος τύπος δηλώνει ικανοποιημένος, μετά το χθεσινό φιάσκο στη Σύνοδο Κορυφής...

Ικανοποίηση, μετ’ επιφυλάξεων, αλλά πάντως ικανοποίηση, εκφράζει η ελληνική κυβέρνηση για την «επί της αρχής» συμφωνία στο προσφυγικό που δρομολόγησε....

ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! Η Μερκουρη μιλά για ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην εκπομπή των Λοβοτομημένων ξανθιων που εκπορνεύουν την Νεολαια! (vid).

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/03/eirini-merkouri.jpg?w=750ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!!

Στην Ελλάδα μπορει να βγαίνει ο κάθε κομπογιανίτης (με το αζημειωτο) να κάνει αστρολογικές προβλέψεις,ο κάθε κατσαπλιάς να πούλαει την Γιογκα στην κάθε λοβοτομημένη ηλιθια των Βορειων Προαστείων που δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτα του αντρα της.

Να πουλάς το προτυπο της χαζης ξανθιας που θα πιάσει το πλούσιο κελεπούρι.

Να εισαι ο μετροσέξουαλ χαλαρός τύπος που πήρε το Καγιεν για να προβάλεις το φαλικό συμβολο που του λειπει.

Μπορεις να είσαι στην πλούσια κοινωνία του κουτόχορτου και της κόκκας και μιλάς για τον Βούδα

Αλλα ....

Κίσσινγκερ: Πρέπει να ξεκάνουμε τους Έλληνες!

http://www.prisonplanet.gr/images/anexigito/facenation-KISSINGER.jpgΣε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής:

- Ο Πούτιν έχει ελλατώσει τα χτυπήματα στη Συρία, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις που μαζεύουν στην περιοχή αυξάνονται μέρα με τη μέρα, από τους υπηρέτες τους, με πρωτεργάτες τους Σαουδάραβες φίλους τους και εξοπλίζοντας όλο και περισσότερες βάσεις στην περιοχή.

- Όλη η Ευρώπη έχει γεμίσει Ισλαμιστές προωθώντας το Ισλάμ, ως το μέσο που θα ....

Έτσι σώθηκε το έθνος - Αυτό ’ναι το μυστικό της Ελλάδας.

http://www.schizas.com/site3/images/users/63/2015/03/imgres_copy_copy.jpgΤο ελληνικό γένος, αν σώθηκε ως τα σήμερα, αν επέζησε ύστερα από τόσους εχτρούς,ύστερα από τόσους αιώνες κακομοιριά, σκλαβιά και πείνα, το χρωστάει όχι στη λογική.Το χρωστάει στο θάμα. 

Στην ακοίμητη σπίθα που καίει μέσα στα σωθικά της Ελλάδας.Θυμηθείτε το ’21. Ευλογημένη η σπίθα αυτή, που αψηφάειτις φρόνιμες συμβουλές της λογικής κι όταν φτάσει το Γένος στα χείλια του γκρεμού, βάζει φωτιά σε ολόκληρη την ψυχή και φέρνει το θάμα

Στα θάματα χρωστάει η Ελλάδα τη ζωή της.

Πατρίδα! πατρίδα! αναστενάζει ο Μακρυγιάννης, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και....

ΦΕΡΧΟΦΣΤΑΝΤ: «Δίνουμε τα κλειδιά της Ευρώπης στην Τουρκία – Οι αποφάσεις της συνόδου παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο».

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/03/ekso.jpgΣκληρή κριτική στην καταρχήν συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και Τουρκία άσκησε ο πρόεδρος της Ομάδας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών (ALDE), στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχόφσταντ.

Μιλώντας την Τετάρτη στην Ολομέλεια του Σώματος, παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις και της υπουργού Άμυνας της Ολλανδίας Τζανίν Χένις-Πλάσκερτ, ο κ. Φερχόφσταντ δήλωσε πως οι αποφάσεις στις Βρυξέλλες παραβιάζουν κατάφωρα το διεθνές Δίκαιο και τη Συνθήκη της Γενεύης, καθώς η Τουρκία είναι αυτή που ...

Αντιδρούν οι κάτοικοι του κέντρου στην εκμίσθωση κατοικιών από ΜΚΟ για πρόσφυγες.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/40011/shalat-sujud__article.jpg
Από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS (www.praksis.gr) δημοσιοποιήθηκε η ακόλουθη πρόσκληση ενδιαφέροντος:

«Το Σωματείο PR.A.K.S.I.S στα πλαίσια του Προγράμματος «RELOCATION SCHEME AND EMERGENCY REPORT» αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα, μονοκατοικίες σε όλη την Αττική με προδιαγραφές φιλοξενίας από 4 έως 6 άτομα. Να είναι άνω των 60 τ.μ, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ και κληρονομικές εκκρεμότητες. 


Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ιδιωτών - ιδιοκτητών, επαγγελματιών και εταιρειών διαμεσολάβησης θα υπάρξει επιτόπια εκτίμηση και ....

Πότε θα χρεοκοπήσει ξανά η Ελλάδα;

http://news.analyst.gr/wp-content/uploads/2016/03/165-400x323.jpgΗ κυβέρνηση θα πάρει την πολυπόθητη αξιολόγηση, την οποία είχε η ίδια απορρίψει το Φεβρουάριο του 2015, όταν ακόμη έλεγε πως θα διώξει τη Τρόικα. 

Έτσι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει επίσημα to 2016, αφού ανεπίσημα είναι ήδη προ πολλού χρεοκοπημένη, όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα – αφού απλά θα συνεχιστεί το μαρτύριο της σταγόνας, θα ακολουθήσουν επόμενα μνημόνια και ακόμη μεγαλύτερες οδύνες.

«Θα μπορούσε να είχε σωθεί η Ελλάδα;» αναρωτούνται πολλοί, ειδικά όταν.....

Για πρώτη φορά στα χρονικά το ιερατείον έδιωξε ευρωβουλευτή από την Ολομέλεια.

http://s.nbst.gr/files/1/2016/03/synadino-eleyftherios__article__article.jpgΠρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΕΚ, ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Πρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, με απόφαση του προέδρου του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς.

Ο λόγος είναι η παρέμβαση του ευρωβουλευτή για το προσφυγικό, όπου ανέφερε ότι ....

Η σωστή αποξήρανση των βοτάνων και η σωστή αποθήκευσή τους.


  • Κόβουμε τα υγιή κλαράκια από το φυτό
  • Απομακρύνουμε τα ξηρά ή άρρωστα φύλλα
  • Τα τινάζουμε μαλακά για να διώξουμε τυχόν ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως έντομα ή ζουζούνια!
  • Αν το θεωρούμε απαραίτητο, τα ξεπλένουμε με νερό και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας (για τη ρίγανη αυτή η πρακτική δεν ενδείκνυται!).
  • Απομακρύνουμε τα φύλλα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του κλαριού, σε απόσταση μέχρι ....
  • Οδηγός Καλλιέργειας για αρχάριους κηπουρούς.

    http://www.enallaktikos.gr/img32494_c0702b0066b9fccb9ddd92e31e716370.jpg1. Στρωμάτωση των σπόρων σε δισκάκια σποράς (ξύλινα ή φελιζόλ )

    Μάρτιος
    Ο σπόρος πριν την σπορά πρέπει να απολυμανθεί για να μην μεταφέρει ασθένειες (βακτήρια ) στα έτοιμα φυτά: Εμβαπτίζουμε τους σπόρους σε νερό θερμοκρασίας 50 οC για 25 λεπτά (δοκιμάζουμε με το χέρι - να μην δέχεται το νερό το χέρι μας).

    Διαδικασία  

    Γεμίζω τα δισκάκια σποράς με απολυμασμένο εδαφικό μίγμα  (τύρφη σπορείων ) .


    Ακολουθεί σπορά στα πεταχτά ή σε γραμμές . Προσοχή όχι πολύ πυκνή σπορά μπλέκονται οι ρίζες και δεν  θα  

    τραυματίσω τα νεαρά φυτά όταν θα χρειαστεί να τα βγάλω  για μεταφύτευση σε κυπελάκια η σε γλαστράκια .


    Κοσκινίζω πάνω από.....

    Νότης Μαριάς: Οικονομικό εμπάργκο κατά Σκοπίων και Αλβανίας για το προσφυγικό.

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrVRecbTBTMLbypqMINjCtAddzug6CjRMBg73Lt_VApHpaQkBFAbqIk-6KV_aIKGpwClzsqnb9x1hct0DNaqPg0sTbwRWx_qrWkSzvRCVNEkH2r9oHAxtPiGRAGEKaVsMeHgh9pBzSe1E/s400/marias.jpgΤην επιβολή οικονομικού εμπάργκο κατά των Σκοπίων και της Αλβανίας ζήτησε μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

    Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς η κυβέρνηση οφείλει να αναζητήσει τρόπους προκειμένου οι σκοπιανοί και οι αλβανοί να ανοίξουν για τους πρόσφυγες τα σύνορά τους τα οποία έχουν κλείσει παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο όπως έχει ήδη επισημάνει με δηλώσεις του o Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπάν κι Μούν

    Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να αποδεχτεί, συνέχισε ο Νότης Μαριάς την «ασφυξία» που επιβάλλουν τα τσιράκια των αυστριακών στα βαλκάνια και για το λόγο αυτό η επιβολή οικονομικού εμπάργκο σε Σκόπια και Αλβανία αποτελεί την αναγκαία πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου να μην μετατραπεί η Πατρίδα μας σε....

    Άγαλμα στην Τουρκία η κυρία Τασία.

    http://aftovi.27210.gr/mediafiles/2015/05/xristodoulopoulou3.jpgΤου Γιώργου Κράλογλου

    Μετρώντας οι Τούρκοι τα, πολύμορφα, κέρδη της εξωτερικής τους πολιτικής, με το στρίμωγμα που κατάφεραν στην Ευρώπη αδειάζοντας τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να στήσουν γιγαντιαίο άγαλμα της κυρίας Τασίας λόγω της πολιτικής της στο μεταναστευτικό. 

    Τα φτωχά "κέρδη" του ΣΥΡΙΖΑ με τους πρόσφυγες ως (πιθανούς) οπαδούς του... δεν συγκρίνονται με αυτά των Τούρκων.

    Το κλείσιμο των συνόρων της Ευρώπης στα Σκόπια (έστω και με τους χθεσινούς αστερίσκους των Βρυξελλών) δεν είναι είδηση. Είναι επιβεβαίωση παλαιάς είδησης. Είδηση δεν είναι επίσης ούτε τα βλακώδη για χαλάρωση των δανειστών στην αξιολόγηση και στο χρέος. Γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

    Και εδώ θα .....

    Iδρυτής Stratfor: Ο πλανήτης να ετοιμάζεται για έναν μεγάλο συστημικό πόλεμο.

    http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2016/03/fritman-630x400.jpg
    Τον κίνδυνο να ξεσπάσουν πόλεμοι μεταξυ κρατών επισείει ο στρατηγικός αναλυτής της γεωπολιτικής σκακιέρας και ιδρυτής του φημισμένου «Stratfor», Τζορτζ Φρίντμαν, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του με τον «Business Insider.

    Ο ιδρυτής της «Geopolitical Futures» και συγγραφέας του «The Next 100 Years», Φρίντμαν, προειδοποίησε ότι οι καταστροφικές διακρατικές συγκρούσεις υπήρξαν ένα επαναλαμβανόμενο χαρακτηριστικό της παγκόσμιας πολιτικής και θα μπορούσε εύκολα να επιστρέψουν και στις μέρες μας.

    Ο Φρίντμαν τόνισε ότι υπήρξαν και προηγούμενες περίοδοι της ιστορίας κατά τις οποίες οι διεθνείς αναλυτές πίστεψαν εσφαλμένα ότι τα έθνη δεν θα χρειάζεται πλέον να καταφεύγουν στην «λύση» του άμεσου πόλεμου.

    Όπως αναλύει, οι διακρατικοί πόλεμοι είναι ....