Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ψεύδους από τον Παπανδρέου! Η Μέρκελ μας έβαλε στο ΔΝΤ!!!


Συνεχίζει τον οχετό του ψεύδους θεωρώντας ότι απευθύνεται σε μπαμπουΐνους.


Εντέλει, δεν ήταν μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης του το μνημόνιο, αλλά εκβιασμός της Μέρκελ.


Δεν ήταν “πιστόλι στο τραπέζι” αλλά λουκάνικο φρανκφούρτης στην …καρέκλα!

Αυτό που δεν μας είπε ο κύριος Παπανδρέου είναι γιατι ο Στρως Καν και ο Σαχινίδης λένε τα ακριβώς αντίθετα; Θέλουν το κακό του; Γιατί και οι δύο παραδέχονται πως ήταν καθαρά δική του επιλογή το ΔΝΤ, προϊόν μυστικών συνομιλιών;

Είναι δεδομενο πως όταν επανέλθει η δημοκρατία, ο κύριος Παπανδρέου θα έχει την τύχη του….

Να γιατί πληρώνεις χαράτσι στο ακίνητο σου! Επιτέλους το εξήγησαν.....

Ο σύμβουλος του Στουρνάρα, καθηγητής Καραβίτης .....
(που μας κάνει τεράστια ..
εντύπωση το πως του επιτρέπουν ακόμη να τοποθετείται δημοσίως), δήλωσε ότι ο φόρος ακίνητης περιουσίας επιβάλλεται γιατί ....

Reichenbach - Ενδείξεις αύξησης της ρευστότητας από τις τράπεζες στην πραγματική οικονομία - Oι μεταρρυθμίσεις θα πλήξουν συμφέροντα αλλά είναι αναγκαίες.

 Διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις είναι λέξεις κλειδιά για την κυβέρνηση, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης.

"Υπάρχουν κάποια δείγματα από την πλευρά των τραπεζών για την αύξηση της ρευστότητας και τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας", δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Η. Reichenbach.

"Διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις είναι λέξεις κλειδιά για την κυβέρνηση, όχι γιατί το λέει η τρόικα αλλά γιατί αυτός θα είναι ο καταλύτης για να περάσει η ελληνική οικονομία σε μια νέα φάση, μια φάση πιο ανταγωνιστική, πιο ελκυστική για ....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1843 Ο «Γέρος του Μωριά» περνά στην Αιωνιότητα.

"Όταν αποφασήσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε:
 
«Που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;», αλλά, ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση."
 
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες μορφές της Επαναστάσεως του 1821. Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1770 στο Ραμαβούνι Μεσσηνίας και ήταν ο γιός του Κωνσταντή που πήρε μέρος στην ένοπλη εξέγερση του 1770 και έδωσε το Αίμα του για την Πατρίδα στον πύργο της Καστανίτσας.
 
Γόνος Ηρώων ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης εισχώρησε στα σώματα των κλεφτών της Πελοποννήσου και έγινε καπετάνιος μόλις στα 15 του χρόνια.
 
Ως απεσταλμένος της Φιλικής Εταιρίας σήκωσε ....

OMOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΙΝΕΙ" ΤΟΝ ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλος: Εντολές Αμερικανών για αντιρωσικό μέτωπο, Κυπριακό, & Σκοπιανό.

Στην πρόσφατη επίσκεψη του ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλου στις ΗΠΑ αναφέρεται ομογενειακή εφημερίδα της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, η οποία δημοσιεύει ότι ζητήθηκε από τον Τζον Κέρι,η Ελλάδα να συντονιστέι με την ΕΕ σε αντιρωσικό μέτωπο!Ζήτησε νέο Σχέδιο Ανάν γιατί οι συνθήκες ελιναι κατάλληλες επειδή ο ελληνικός λαός σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει "γονατίσει", και για τον ίδιο λόγο ζήτησε να κλείσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων!
 
Δηλαδή ο "σύμμαχός" μας οι ΗΠΑ, μας ζητάνε να απεμπολήσουμε τα ζωτικά μας συμφέροντα και την ιστορία μας, και να στραφούμε εναντίον των ομόδοξων Ρώσων, σε κοινό αντιρωσικό μέτωπο των οποίων οι πολίτες κάθε καλοκαίρι αφήνουν στην χώρας μας τα περισσότερα χρήματα.
 
Είναι γνωστό ότι ο Ε.Βενιζέλος ακολουθέι δικιά του ανεξέλεγκτη ατζέντα ως ΥΠΕΞ. Άλλωστε σε προηγούμενη επίσκεψή του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη είχε συναντηθεί με τον Α.Νταβούτογλου, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να πραγματοποιηθεί τετραμερής διάσκεψη μεταξύ ελληνοκυπριων και τουρκοκυπρίων με εγγυητές Ελλάδα και Τουρκία. 

Επί του πρακτέου εκπρόσωποι των Τουρκοκυπρίων θα έρχονταν στην Ελλάδα και Ελληνοκύπριοι θα πήγαιναν στην Τουρκία, νομιμοποιώντας επί της ουσιας τους Τουρκοκυπρίους.
 
Έτσι εξηγείται και η εμμονή ξένων κέντρων εξουσίας για καταστροφή και εκμηδενισμό της Ορθοδοξίας, ώστε να μην υπάρχουν πληθυσμοί που να βλέπουν με καλό μάτι την Ρωσία. Για αυτό....

Το παιχνίδι των εταίρων μας με τα 10 δισ. ευρώ... που μάς χρωστούν !

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προβαίνει σήμερα το site reporter.gr. Αναφέρει πως κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης μας χρωστούν 10 δισ ευρώ και πως  αυτή είναι η "ευχάριστη έκπληξη" του κ. Στουρνάρα...
Οι Γερμανοί ωστόσο τα εμφανίζουν ως δώρο από τον Σόιμπλε- δηλαδή ως χρηματοδότηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις- ενώ είναι υποχρέωση τους…
Όπως αναφέρει το reporter.gr, αυτά τα 10 δισ. ευρώ, τα οποία θα είναι το "λουκούμι" για να γλυκάνουν την επόμενη δανειακή σύμβαση που δεν θα ονομάζεται μνημόνιο μεν, αλλά θα είναι μια δανειακή σύμβαση που θα τρέχει σε αντάλλαγμα με τις διαρθρωτικές αλλαγές, δεν είναι δώρο, αλλά συμβατική υποχρέωση των ευρωπαϊκών Κεντρικών Τραπεζών που δεν τηρήθηκε εκ μέρους τους.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποια ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, αξίας περίπου 5,5 δισ ευρώ (τα οποία ονομάζονται ομόλογα ANFAS) που δεν περιλαμβάνονταν ....

Ο Ζακ Ντελόρ «εκτελεί» τον Κώστα Σημίτη ... Καταλογίζει ευθύνες στον πρώην Πρωθυπουργό για ασύντακτη και βιαστική είσοδο στο ευρώ.


Η αποδοχή που απολάμβανε ο κ.Σημίτης από κατ' εξοχήν φιλοευρωπαϊστές πολιτικούς, φαίνεται ότι κλονίστηκε σοβαρά με την εκδήλωση της κρίσης.

Μπορεί ο πρώην Πρωθυπουργός να έχει αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική από το 2007 (γιατί στο παρασκήνιο είναι κάτι παραπάνω από ενεργός), αλλά στην Ευρώπη αρχίζουν να ανοίγουν στόματα και ιδιαίτερα για την περίοδο που η Ελλάδα, μπήκε στο ευρώ, με μία καθαρά πολιτική απόφαση του κ. Σρέντερ.

Μπορεί όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να «μαγείρευαν» τότε τα στοιχεία που αφορούσαν τους δείκτες της οικονομίας τους, να έκρυβαν προβλήματα κάτω από το χαλί αλλά η Ελλάδα ήταν αυτή που αποδείχθηκε ο αδύναμος κρίκος.

Ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν κ. Ζακ Ντελόρ, ήταν αποκαλυπτικός. Με γαλλική αβρότητα, επεσήμανε ότι .....

Τα ειδικά δικαστήρια.

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Τα αμερικανικά επίσημα έγγραφα που αναφέρονται στο τι συνέβη στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων, δείχνουν ήδη τον προδοτικό ρόλο που έπαιξε ο τότε υπουργός Εξωτερικών της

Ελλάδας στην εν λόγω εμπλοκή.

Αυτός που δεν διαπραγματεύθηκε και παρέδωσε το Αιγαίο στις γκρίζες ζώνες και στην επιθετική διάθεση των Τούρκων.
Είναι ο ίδιος που, ως γνωστόν, έλεγε ότι την Ελληνική σημαία θα την πάρει ο άνεμος…

ΟΙ αμερικανοί, όπως διαφαίνεται από άλλα .....

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ... οι δικαστές θα βγάζουν ότι αποφάσεις γουστάρει αυτός !

Οργή στο Μαξίμου για τα επικίνδυνα παιχνίδια των δικαστών.

Οι πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας για τα Ειδικά Μισθολόγια έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και την οργισμένη αντίδραση του Αντώνη 
Σαμαρά.

Ο Πρωθυπουργός σε συνομιλία με στενούς συνεργάτες του αλλά και στη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χαρακτήρισε τις αποφάσεις υπονομευτικές για την οικονομία της χώρας στην πλέον κρίσιμη περίοδο που διαπραγματεύεται με τους Γερμανούς για το δημόσιο χρέος.

Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν αποφάσεις με πρόσχημα το γράμμα του νόμου και να αγνοούν την...

... απαιτούν κατασχέσεις των καταθέσεων!!!

Εδώ Βερολίνο.

Πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές ότι το ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, αποφάσισε να καλύψει, υπό προϋποθέσεις βέβαια και μόνο δια τη παροχής νέων δανείων ύψους 22-
25 δισ. €, τις τρέχουσες υποχρεώσεις του Ελληνικού κράτους έναντι των δανειστών του καθώς και έναντι των κατόχων ληξιπρόθεσμων Ελληνικών ομολόγων.

Η πρώτη προϋπόθεση που θέτουν οι Γερμανοί, είναι να παρθούν από την Ελληνική κυβέρνηση και τα υπόλοιπα 57 μέτρα από τα συνολικά 153 που είχαν συμφωνηθεί στις προηγούμενες δανειακές συμβάσεις.

Οι Γερμανοί φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να απαιτήσουν επιπλέον για την χορήγηση του νέου δανείου, αντί της σύναψης ενός νέου μνημονίου, την κατάθεση εγγυήσεων σε ειδικό συμβολαιογραφικό τραπεζικό λογαριασμό του Λουξεμβούργου με αποκλειστικό σκοπό την εξασφάλιση των δανειστών αναφορικά με την εκπλήρωση στο ακέραιο τόσο της νέας όσο και των παλαιοτέρων δανειακών συμβάσεων, ακόμη και στην περίπτωση εκείνη που ....

Η ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Η ένταση που από μήνες έχει συσσωρευτεί στις διεθνείς συναλλαγές των αναπτυσσομένων χωρών φαίνεται ότι οδηγεί σε νέα συναλλαγματική και χρηματοπιστωτική κρίση, της οποίας η Αργεντινή ίσως αποδειχθεί ο καταλύτης...

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αργεντινή υποτίμησε το ‘επίσημο’ πέσο κατά 15%, ενώ το ‘ανεπίσημο’, ή ‘μπλε΄, πέσο υποχώρησε ακόμη περισσότερο. Η κίνηση αυτή έφερε με μιας αναταραχή στις αγορές συναλλάγματος και άλλων αναπτυσσομένων χωρών, όπως η Τουρκία, η Νότια Αφρική και η Βραζιλία. 

Οι κεντρικές τράπεζες της Ινδίας και της Νότιας Αφρικής ήδη ανέβασαν τα επιτόκια για να προστατεύσουν τα νομίσματά τους. Εκεί όμως που τα πράγματα πηγαίνουν ταχέως....

ΚΑΖΑΚΗΣ : Φοβού τους χρεολόγους...

Μια δήλωση του κ. Γ. Σταθάκη, βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και οικονομικού συμβούλου του κ. Τσίπρα πυροδότησε ξανά την συζήτηση για τον αν το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι επαχθές, ή όχι.

Η δήλωση του κ. Σταθάκη, ο οποίος είναι καθηγητής οικονομικών, έγινε στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλείται «Στο Κόκκινο» και στον επικεφαλής του, κ. Αρβανίτη. Σε μια στιγμή ο δημοσιογράφος ρωτά τον κ. καθηγητή, αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται το χρέος, ή αν θα πρέπει να επανεξεταστεί; 

Κι ο κ. καθηγητής απαντά:

«Υπάρχουν δύο κατηγορίες χρέους αυτό που μια χώρα δανείζεται ελεύθερα από τις αγορές και το διμερές αυτό που μας δανείζει κάποιος για κάτι συγκεκριμένο όπως τα εξοπλιστικά προγράμματα. 


Διμερές χρέος δεν έχει η χώρα. Έχουν οι χώρες του τρίτου κόσμου που δανείζονται από την παγκόσμια κεντρική τράπεζα για να φτιάξουν ας πούμε σχολεία. 

Αν τα χρήματα αυτά δεν φθάσουν ποτέ στη χώρα γιατί ο πρωθυπουργός τα πήρε και πήγε στον Ισημερινό τίθεται θέμα επαχθούς χρέους οπότε αυτό το κομμάτι του χρέους διαγράφεται. 

Στην περίπτωση της Ελλάδος το επαχθές χρέος είναι περιορισμένο. Είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο εξηλεκτρισμός του ΟΣΕ που δεν έγινε ποτέ. Άρα είναι ένα 5% του χρέους που θα πρέπει να το κοιτάξει κανείς αλλά ένα μεγάλο μερίδιο του χρέους πάνω από το 90% είναι παραδοσιακό χρέος των αγορών δηλαδή των ομολόγων.

Εκεί δεν έχει νόημα και δεν υπάρχει και η διαδικασία, όπως στο επαχθές, δεν υπάρχει η νομική διαδικασία να το αμφισβητήσει κανείς. Το αν τα έργα αυτά τα χρησιμοποιούσε η κυβέρνηση για να κάνει ακριβά έργα ή ολυμπιακούς δεν μπορεί να ενταχθεί σε μια διαδικασία ουσιαστικής αναθεώρησης.

ΙΔΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

· Τα δύο θανατηφόρα σενάρια των οικονομικών δολοφόνων της ΕΕ
· Η συμμορία των τοκογλύφων της Ευρώπης κάνει τις τελευταίες πρόβες για την κατάσχεση του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων

· Σόϊμπλε-Μέρκελ έχουν αποφασίσει πώς θα σφάξουν τη χώρα μας, ερήμην της κυβέρνησης Σαμαρά και του λαού! 

Του Μάκη Βραχιολίδη


vrachiolidis@yahoo.gr
Στην τελική και καθοριστική του φάση εισέρχεται το σχέδιο του οικονομικού στραγγαλισμού της Ελλάδος και του λαού της. 


Η μυστική συνάντηση που είχαν προ ημερών στο περιθώριο του Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Γερμανίας, καθώς επίσης και ευρωπαίοι αξιωματούχοι, έγινε για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, εξουδετερώνοντας τις όποιες αντιδράσεις. 

Επειδή θα πρόκειται για ληστεία...

Τα ανδρείκελα προωθούν την ΑΠΟΧΗ για να διασωθούν…

Ένα σωσίβιο σχετικής διάσωσης των δωσίλογων ανδρεικέλων είναι η ΑΠΟΧΗ. 

Προσπαθούν, λοιπόν, με διάφορα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα να την αυξήσουν, ποντάροντας και πάνω στη ΓΕΝΙΚΗ αηδία του κόσμου για το σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Έτσι η αποχή από «κοντέρ» καταγραφής της απόρριψης, ΓΕΝΙΚΑ, του καθεστώτος, μετατρέπεται σε «όπλο» διάσωσης της καταρρέουσας κυβέρνησης.

ΣΗΜΕΡΑ, τα επιτελεία της παγκοσμιοποιημένης κακουργίας του 4ου Ράιχ αξιοποιούν, προς όφελός τους, όχι μόνο τα κοινοβούλια- «γλάστρες», ΟΧΙ μόνο τις εκλογικές αυταπάτες, αλλά και τις εκλογικές απορρίψεις του καθεστώτος:ΑΠΟΧΗ

Η κυβέρνηση, λοιπόν, «μαγειρεύει» διάφορα ....

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ένα όνειρο των Ναζί που έγινε πραγματικότητα.

Τους επιτρέψατε να σας εξαπατήσουν. 

Θέλατε τα χρυσά κουτάλια. Συνεχίστε μέσα στο μαντρί, να πιστεύετε ότι η ευρωπαϊκή ένωση επινοήθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και όχι από πριν.

Λένε ότι η ευρωπαϊκή ενότητα χτίστηκε για να ξεπεράσει τον εθνικισμό και για να επιδιώξει την πρόληψη των πολέμων, ότι ο ναζισμός ήταν μια μοιραία εμπειρία για την Ευρώπη και ότι η Ευρώπη θα πρέπει να είναι το αντίθετο του ναζισμού.
Θα συνεχίσουν να προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι τα έθνη θα οδηγηθούν στον εθνικισμό, ο οποίος είναι κακός από μόνος του, διότι, με τη σειρά του, οδηγεί στον πόλεμο.
Η άνιση κατανομή του πλούτου και η χρεοκοπία του καπιταλιστικού συστήματος αποκρύβεται εσκεμμένα. 
Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ....