Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Για πρώτη φορά μετά τον Β’ΠΠ Γερμανός αξιωματούχος απειλεί την Βρετανία – Τι είπε ο Σόιμπλε.

ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Ή ΑΠΛΑ «ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ»

Φαίνεται ότι τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε έχουν επηρεάσει και τη νοητική του κατάσταση. Αλλιώς δεν εξηγαίται ότι μίλησε στην Βρετανία και στον Βρετανό υπουργό Οικονομικών σα να μιλά σε Τσίπρα και Τσακαλώτο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας απείλησε (χωρίς να προσδιορίσει το διακύβευμα) τη βρετανική κυβέρνηση να μην ....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΣΟΚ: Νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ στο BBC: «Σε 18 μήνες δεν θα υπάρχει ευρώ»

Στο BBC Radio4 παραχώρησε συνέντευξη το απόγευμα της Τετάρτης ο επικρατέστερος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοχ (Ted Malloch), δηλαδή ο άνθρωπος που θα στείλει ο Ντόναλντ Τραμπ στις Βρυξέλλες.

Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής..

Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ....

Προχθές, σε κάποιο κανάλι ρωτήθηκε ένας βουλευτής της ΝΔ, γιατί η ΝΔ δεν πληρώνει τα εκατομμύρια που χρωστά στις τράπεζες και η απάντηση του βουλευτή ήταν αφοπλιστική. «Δεν πληρώνει γιατί υφίσταται και η ΝΔ τις συνέπειες της κρίσης». 

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα:
«Οι απλοί πολίτες δεν...

Ο Σόιμπλε κουνάει το δάχτυλο στους Βρετανούς: Δεν θα γίνετε φορολογικός παράδεισος.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε σήμερα την βρετανική κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να μετατρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο σε φορολογικό παράδεισο σε μια προσπάθεια να προσελκύσει επιχειρήσεις έπειτα από την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαμηνύοντας ότι οποιαδήποτε απόπειρα προς αυτή την κατεύθυνση θα «αποτύχει».

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ δήλωσε πως ..