Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μαρίν Λε Πεν: Δημοψήφισμα για έξοδο Γαλλίας από ΕΕ εάν εκλεγώ Πρόεδρος.

C353941CF70CB44CD5DDCE1F5F5F4779
«Αν εκλεγώ πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την εκλογή μου, θα οργανώσω δημοψήφισμα που θα …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΛΙΚ κ εχασες το σπιτι σου....

Έρχονται πλειστηριασμοι κατοικιων ον λάιν.

Όπως οι προφορικές απόκρατικόποιήσεις ακινήτων του δημοσίου με ον λαιν πλειστηριασμούς.

Ουτε δικηγορος ουτε αίθουσα δικαστηριου.


ΑΣΤΕΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ.


Είναι.....

Πρώην κομμούνι και νυν ακρονεοφιλελεύθερος .... δεν γίνετε..... Λαμογιο-ξεφτίλας μπορεί.

Για ακόμα μια φορά, ο νυν ευρωβουλευτής της
Νέας Δημοκρατίας πρώην ΛΑΟΣ και πρώην ΕΚΚΕ κ.λ.π. Γιώργος Κύρτσος πηγαίνει κόντρα στην κομματική γραμμή και με δηλώσεις-φωτιά αδειάζει ολοκληρωτικά την κυβέρνηση Σαμαρά με νέες σημερινές του δηλώσεις αφού δεν τους χρειάζεται πλέον, διότι εξασφάλισε το ..πενταετέςπακέτο. 


Μετά από πέντε χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Κάτι θα βρει να βολευτεί. 

Μερικά από όσα είπε σήμερα στον Αθήνα 9,84:

Η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα. Εμείς είμαστε πια η ευρωπαϊκή εξαίρεση, η φοβερή ελληνική ιδιαιτερότητα. Τους έχουμε τρελάνει στο παραμύθι, δεν έχουμε εφαρμόσει αυτά που ....

Παραίτηση-αστραπή Παπούλια από στιγμή σε στιγμή!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ-BLITZKRIEG ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
.... δεν αποκλείεται, καθώς το πολιτικό σκηνικό, είναι πολύ εύθραυστο... και ο ΓΑΠ, καραδοκεί!


Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα.

Aποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού κάνουν λόγο για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει στρατηγικές κινήσεις blitzkrieg το οποίο είναι εμπνεύσεως Βενιζέλου και το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με αυτό .....

Ο Σόιμπλε,ήταν, είναι και θα είναι, ο ίδιος και η γερμανική κυβέρνηση στο σύνολό της, ο παράγοντας που προκαλεί την απόλυτη ασφυξία στην Ελλάδα....

Και τώρα που είναι; Που βρίσκεται άραγε το success story; 
Προφανώς, πήγε να συναντήσει τα Ζάππεια και την επαναδιαπραγμάτευση, σε αυτό που...
ο Ανδρέας Παπανδρέου αποκαλούσε «χρονοντούλαπο της ιστορίας»…

Μετά τις «διαπραγματεύσεις» του Παρισιού, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου οδηγείται πλέον από τους δανειστές κυριολεκτικά στη σφαγή. 

Πριν από λίγους μήνες φρόντισε, για λόγους ακραία λαϊκιστικούς, να προδικάσει τη δήθεν απεμπλοκή του ΔΝΤ από την Ελλάδα, χωρίς φυσικά να έχει συνεννοηθεί με κανέναν. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι ......

Ζητείται λύση για τις δύο πληγές της χώρας..

Όταν η οικονομική κρίση που περνάμε αυτά τα χρόνια ήταν στα πρόθυρα της πατρίδας μας, ο πολιτικός κόσμος και ο συνδικαλιστικός συρφετός* που δημιούργησαν τα κόμματα για να καλύψουν το κενό πολιτικής και να...
διασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία δεν επέτρεψαν τη δημιουργία ενός εθνικού μετώπου, όπως τελικώς έγινε στην Κύπρο, για την «υποδοχή» και την αντιμετώπισή της με έναν οργανωμένο τρόπο.

Αντ’ αυτού, τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο σύνολό τους, συνεπικουρούμενα από τους κομματικούς συνδικαλιστές, έκαναν το παν για να μη ληφθούν εγκαίρως τα μέτρα που ήταν απαραίτητα για την το κατά το δυνατόν ανώδυνη «υποδοχή» και αντιμετώπιση της κρίσης, ανυπομονώντας όχι να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και την πατρίδα αλλά να εφορμήσουν και να καταλάβουν τις καρέκλες της εξουσίας!

Ακόμα πιο μελανό σημείο αυτής της κατάστασης είναι το .....

ΒΙΝΤΕΟ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και ΕΜΕΤΙΚΕΣ δηλώσεις Βενιζέλου σε τουρκικό κανάλι: «Οι τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής είναι για εμάς εθνική κληρονομιά»!!!! – Τι είπε για το τζαμί στην Αθήνα!

Πραγματικά απίστευτες δηλώσεις μετά τις προκλήσεις των Τούρκων στη Στρογγύλη έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τουρκικό κανάλι. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε “Εθνική κληρονομιά” τους τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής, στη δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι Turkish TV- Cine5!!!!!

Πιο συγκεκριμένα:

” Όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς” ανέφερε ο θρασύτατος Αντιπρόεδρος της Ελληνόφωνης Κυβέρνησης και .....

Wall Street Journal: «Η Γερμανία κλέβει τους Ελληνες»

wsj, WAL STREET JOURNAL, O.T.E.,OTE,Κλοπή χαρακτηρίζει η WSJ την αγορά του 10% του ΟΤΕ έναντι 400 εκατ. ευρώ

«Η Γερμανία κλέβει τους Ελληνες». Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Wall Street Journal», βάσει του οποίου η αγορά επιπλέον 10% του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom έναντι 400 εκατ. ευρώ συνιστά «κλοπή».
Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο …«Κυνήγι ευκαιριών στην Ελλάδα» και ξεκινάει με τη φράση «Η Ελλάδα πωλείται «φτηνά» και η Γερμανία αγοράζει», τονίζοντας ταυτόχρονα τις αγοραστικές ευκαιρίες που κυνηγούν και αρπάζουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα, την ώρα που....

Αυτό είναι το άκρως εμπιστευτικό σχέδιο της ΕΕ για την Ελλάδα…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Handelsblatt»…
εμπιστευτική έκθεση της Taskforce στην Ελλάδα.  
Οι Ευρωπαίοι θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα σε μεταρρυθμιστική τροχιά μέσω μιας «πιστωτικής γραμμής με ενισχυμένους όρους», αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Όπως αναφέρει, στόχος είναι να δοθεί στη χώρα «μελλοντικά μια πιστωτική γραμμή με ενισχυμένους όρους», η λεγόμενη…

Συνεχίζεται η… κατρακύλα του πετρελαίου. Το μεγαλύτερο χτύπημα το δέχεται η Ρωσία, καθώς μια τιμή του πετρελαίου κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι προκαλεί στη χώρα ετήσιες ζημιές 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συνεχίζεται η... κατρακύλα του πετρελαίου - Γιατί ο OPEC δεν μειώνει την παραγωγή;Η χτεσινή… κατρακύλα της τιμής του πετρελαίου (κατά 6.7%) συνεχίζεται και σήμερα, έπειτα από την απόφαση του Οργανισμού Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών (OPEC) να μην μειώσει την παραγωγή του πετρελαίου για να βάλει ένα φρένο στην πτώση των τιμών. 
Η αντίδραση της αγοράς ήταν άμεση και οι τιμές του “μαύρου” χρυσού κατρακύλησαν σε ιστορικά χαμηλά.
Πιο αναλυτικά, η τιμή του αργού West Texas Intermediate έχασε και το επίπεδο των …

Το κλινικά νεκρό καθεστώς της Ελλάδας : Mόνον εμείς διασφαλίζουμε τα λεφτά σας, θέλετε να απειληθούν από μια κυβέρνηση της αριστεράς;

Γιατί μας οδηγείτε στη κατάρρευση, αφού μόνον εμείς διασφαλίζουμε την κανονική εξυπηρέτηση και (πλήρη) αποπληρωμή των δανείων που λάβαμε από εσάς; Λέει με αφελές παράπονο στους παράγοντες της τρόικας το κλινικά νεκρό καθεστώς της Ελλάδας!
Δεν σας ενδιαφέρει να πάρετε τα λεφτά των φορολογουμένων σας πίσω; Δεν καταλαβαίνετε πως το δίλημμα είναι πλέον ένα και μοναδικό; Λένε οι αξιολύπητοι σήμερα, τραγικοί πλέον κυβερνητικοί και τα ΜΜΕ που τους  (υπο)στηρίζουν. 
Και συνεχίζουν: Ή στηρίζετε τους φορείς του καθεστώτος που σας έφερε στις ελληνικές πολιτικές και σας έδωσε τη δυνατότητα να ασκείτε ουσιαστική διακυβέρνηση στην Ελλάδα μέσω ημών, και έτσι διασφαλίζετε τα δάνειά σας και τα λεφτά των φορολογουμένων σας, ή δεν μας στηρίζετε εμπράκτως και ενεργά....

Κυβερνητική υποταγή στην τρόικα: Mειώσεις σε μισθούς-συντάξεις, άνοδος του «λαϊκού» ΦΠΑ, νέες απολύσεις στο Δημόσιο.

Με μία σειρά νέων επώδυνων οικονομικών μέτρων είναι έτοιμη η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να επιβαρύνει τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να πείσει την τρόικα να επιστρέψει στην Αθήνα. 

Οι σκληρές παρεμβάσεις θα πλήξουν εκατομμύρια πολιτών, αφού ως φαίνεται η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και….

Δεν πάει άλλο... Πλήρη φτωχοποίηση και υποδούλωση της χώρας επιδιώκει η τρόικα.


  • «Όποιος υποχωρεί σ’ αισχρούς εκβιασμούς και καταπίνει βαριές προσβολές χρυσώνοντας το χάπι της ήττας του, είναι σαφές πως θα εξαναγκαστεί ταχύτατα, σε ολοσχερή εξευτελισμό».
Λίγο πολύ είναι αυτό που ζούμε και θα ζήσουμε ίσως το επόμενο χρονικό διάστημα και ενώ σήμερα η κυβέρνηση θα αποστείλει στην τρόικα τις απαντήσεις της στο τελεσίγραφο που έδωσε χθες. 

Ένα τελεσίγραφο ωμό, εκδικητικό, ιταμό και σε γενικές γραμμές μια ακόμη προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε μια χώρα περήφανη. 

Μια χώρα που μπορεί να είναι χύμα, μπορεί να έχει κάνει τραγικά λάθη στο παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα που έχει κάνει απίστευτες θυσίες. Μια δημοσιονομική προσαρμογή που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια οικονομική ιστορία.

Περικοπές που εξαφάνισαν το 35% του εισοδήματος εν καιρώ ειρήνης και σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έχει καταγραφεί πουθενά. Κι όμως, οι ......

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Foto

Στην εποχή μας, όποιος ελέγχει τα μέσα μαζκής επικοινωνίας ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο συγκροτείται η ίδια η κοινωνία.


Όχι μόνο γιατί αυτά εξελίσσονται σήμερα ως η ισχυρότερη βιομηχανία, ενσωματώνοντας και αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής και ξεπερνώντας με ραγδαία ταχύτητα τους παραδοσιακούς κλάδους και τις πηγές πλούτου και ισχύος· αλλά και γιατί τα ηλεκτρονικά ιδίως ΜΜΕ αναπτύσσουν έναν εξίσου πανίσχυρο και πρωταγωνιστικό ρόλο ως βιομηχανία παραγωγής ιδεών και κατασκευής της επικρατούσας πολιτικής, πολιτισμικής και κοινωνικής αντίληψης και νοοτροπίας.

Κατασκευάζουν την επιθυμητή συναίνεση και κοσμοαντίληψη και συγκαταλέγονται στους κυρίαρχους ιδεολογικούς μηχανισμούς προάσπισης και αναπαραγωγής της επικρατούσας κατάστασης.

Κοντολογίς, η θέση των ΜΜΕ στη σημερινή πραγματικότητα είναι ζήτημα
κεφαλαιώδους σημασίας για τη λειτουργία, την ποιότητα και τις προοπτικές της ίδιας της δημοκρατίας.

Με βάση το άρθρο 15 του συντάγματος του 1975 αναφέρονται τα βασικά κριτήρια για τη δράση και τη λειτουργία της ραδιοτηλεόρασης.

Αυτά είναι «η αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση.......

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Του Δημοσθένη Κούκουνα

 (Άρθρο στο περιοδικό CRASH, Δεκέμβριος 2013, σελ. 154-160)

Στον σύγχρονο νομικό πολιτισμό δεν αναγνωρίζεται η συλλογική ή η οικογενειακή ευθύνη. 

Και καλώς, θα έλεγα. Υπάρχει όμως ένα ζήτημα, τουλάχιστον στην ελληνική πραγματικότητα, με την κληρονομική διαδοχή των πολιτικών οικογενειών. 

Δεν είναι τωρινό φαινόμενο, ούτε καν περιορίζεται στην Ελλάδα. 

Είναι σχεδόν καθιερωμένο οι πολιτικές οικογένειες να διαιωνίζονται και να ασκούν εξουσία. 

Υπό μία οπτική γωνία θα πρόσθετα μάλιστα ότι είναι και ένδειξη δημοκρατικής λειτουργίας. Δεν πρέπει να δίνονται σε όλους ίσες ευκαιρίες; 

Γιατί να μην παρέχεται και στους γόνους των πολιτικών οικογενειών η δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν στην πολιτική;

Αλλά αυτά δεν είναι παρά ......

Πέτερ Μπόφινγκερ: ...το μνημόνιο απέτυχε στο σύνολό του!

Πέτερ Μπόφινγκερ (Γερμανός Οικονομολόγος, μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων της Γερμανικής Κυβέρνησης)
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτερ Μπόφινγκερ είπε: 
«Θα έλεγα ότι το μνημόνιο απέτυχε στο σύνολό του. 
Σίγουρα υπήρχε ανάγκη για δημοσιονομική προσαρμογή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. 
Όμως την ίδια ώρα, η δόση των μέτρων λιτότητας ήταν υπερβολική. Σε καμία άλλη χώρα δεν.....

Βαψομαλλιάς: 5 δισ μέτρα, αλλιώς να δώσουν τα κλειδιά στο ΣΥΡΙΖΑ! Ωραίος ο βαψομαλλιάς... αφού τώρα καθαρίζει μια 30άρα το μήνα! Άντε και γαμήσου τσόγλανε!

Ειρωνεία- Το Γερμανικό Δημόσιο αγοράζει το αεροδρόμιο της Μυκόνου (που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο)

Οι περίφημες επενδύσεις μας έρχονται από τους… δανειστές, αυτούς που με όχημα το τεχνηέντως διογκωμένο χρέος έριξαν στα τάρταρα τις τιμές της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και την αγοράζουν δίνοντάς μας χρήματα τα οποία… τα παίρνουν πίσω λόγω χρέους!  

Στο στόχαστρο αυτή την φορά μπήκαν τα στρατηγικής σημασίας για την χώρα αεροδρόμια. Δημόσιο πουλάει σε δημόσιο! 

Το επιχείρημα ότι πουλάμε σε ιδιώτη για να υπάρξει...

Επιστροφή του βασιλιά ζητάει η Τρόικα.....

Την αλλαγή του πολιτεύματος στην Ελλάδα ζητάει η Τρόικα, μετά το ναυάγιο των συνομιλιών με τους Έλληνες αντιπροσώπους των τραπεζιτών και των εφοπλιστών στο Παρίσι. 

Η Τρόικα ζητάει να επιστρέψει ο βασιλιάς στην Ελλάδα, ώστε αφενός να μη συζητάει με πολλούς και αφετέρου να μπορέσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να εξαντλήσει την τετραετία, ξεπερνώντας τον σκόπελο της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Τρόικα, η Ελλάδα δεν έχει εδώ και χρόνια Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία -αφού οι εκλεγμένοι πολιτικοί ...

Τα ανδρείκελα και η στρατηγική του 4ου Ράιχ… Η αδιαλλαξία των δανειστών (μαφιόζων του χρήματος) αποτυπώνεται στην απελπισμένη κραυγή του ανδρεικέλου τους υπουργού (Χαρδούβελη)...

Τα πλανητικά χρηματιστηριακά κέντρα εξουσίας (Νέα Τάξη), οι ληστές των αγορων και δήμιοι της υφηλίου, δεν άφησαν κανένα παραθυράκι ανοικτό στα κυβερνητικά ανδρείκελά τους στην Ελλάδα: Στο Παρίσι τους συμπεριφέρθηκαν σαν στυμμένες λεμονόκουπες… 

Όλες οι διαπραγματευτικές «γραμμές» της κυβερνητικής συμμορίας κονιορτοποιήθηκαν…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! O Α. Σαμαράς στη μασονική στοά “Three Eyes”... στην ίδια στοά με τον Draghi και την Lagarde * Antonis Samaras (classe 1951, politico, attuale primo ministro della Grecia, affiliato alla “Three Eyes”)

Η μασονία ελέγχει τον κόσμο... ιδού η λίστα...
Έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ "προοδευτικής" και "συντηρητικής" μασονίας. Εμπλεκόμενες όλες οι χώρες... ηγέτες όπως Obama, Merkel, Napolitano... ακόμη κι ο ηγέτης των τζιχαντιστών Abu Bakr al-Baghdadi (Isis). 
Στη λίστα βρίσκουμε και τον Σαμαρά...
Συνωμοσιολογία και αντισημιτισμός... θα πουν ορισμένοι.
Αμ δε... 

Η δήλωση του εθνικού δωσίλογου...και βουλιμικού δολοφόνου με το πριόνι...

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;;;;;;

Γερμανική κατοχή με αγγλικό δίκαιο ...
Η πεμπτουσία της ευρωπαϊκής ιδέας.
Ή μήπως της παγκοσμιοποίησης; 
Ή μήπως της παλιάς καλής αποικιοκρατίας;

Οι πιστωτές της χώρας έχουν πλέον πλήρη δικαιώματα κατάσχεσης σε κάθε μορφή εθνικού πλούτου στη βάση αποφάσεων που μπορούν να εκδώσουν δικαστήρια της Βρετανίας και του Λουξεμβούργου(Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, φύλλο 240, 12-12-2012).
Έσκιζε τα ιμάτιά του .....