Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Εσύ μας κατέστρεψες τσόγλανε και τώρα καμαρώνεις; [ΒΙΝΤΕΟ].

Πίσω από τις αντιρατσιστικές κραυγές, κρύβεται η πράσινη φάμπρικα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε κέντρο δουλεμπορίου...
Φτάνει πια η κατασυκοφάντηση του Ελληνικού λαού. Είναι χυδαίο να βγαίνουν ως κατήγοροι αυτοί που έκαναν το παν να φέρουν την θηριωδία του Μπανγκλαντές στην Ελλάδα προς όφελος των "δικών τους παιδιών". 

Η απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού ήταν το χαλί για να ανοίξει η πόρτα σε αυτό που η Ελλάδα είχε αποτινάξει από την εποχή του Σόλωνα: Το δουλεμπόριο. 

Αυτό το έγκλημα έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που παραμένουν ασύλληπτοι!

Τα...ξαναχαλάνε οι Τούρκοι με τους Εβραίους; Δε το 'ξεραν πως "Αμα έχεις Τούρκο φίλο κράτα κι ένα ξύλο";

Σε νέα δοκιμασία εισέρχονται οι τουρκο-ισραηλινές σχέσεις μετά τη διαφαινόμενη απόρριψη ισραηλινού αιτήματος που ζητά την άδεια για να φιλοξενηθούν ισραηλινά μαχητικά σε αεροπορική βάση της τουρκικής Αεροπορίας η οποία βρίσκεται κοντά στην Άγκυρα.
Το ανωτέρω αίτημα έθεσε σήμερα στην τουρκική ηγεσία ο  επικεφαλής του ισραηλινού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας Yaakov Amidror ο οποίος βρίσκεται  στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη.

Ο βομβιστής που συνελήφθη είχε γίνει Αμερικανός πολίτης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2012! ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..


Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό WBZ Newsradio, κάποιος κάτοικος του Γουότερταουν ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιος κρύβεται σε βάρκα, στην πίσω αυλή σπιτιού. 

Μάλιστα κάτοικοι είπαν ότι είδαν αίμα έξω από τη βάρκα.Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ελικόπτερα.

Ποιος κυβερνά την Ευρώπη;


Το ερώτημα «ποιoς κυβερνά την Ευρώπη» φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερους Ευρωπαίους και δη αυτούς του Νότου, ο οποίοι βιώνουν την πρωτόγνωρη επίθεση του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου. 

Η αρχική εικόνα μιας Ενωμένης Ευρώπης κοινών πολιτισμικών καταβολών, κοινής κουλτούρας, κοινών οραμάτων και βεβαίως αλληλεγγύης προς τους ευρωπαϊκούς λαούς, ξεθώριασε μέσα σε ένα απροσδόκητα ίσως, βραχύ χρονικό διάστημα. 

Σήμερα, έκπληκτοι οι Λαοί της Ευρώπης βιώνουν το πραγματικό, στυγνό και απάνθρωπο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζών, συνεπώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σιωνισμού.

Χοντρή μάσα στα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε.


Λεφτά δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνουν περικοπές ,απολύσεις , μείωση μισθών συντάξεων αλλά για τα χοντρολαμογια των Μ.Μ.Ε που πρέπει να συνεισφέρουν με πλύση εγκεφάλου των χαχόλων υπάρχουν. 

Έτσι σε έγκριση ποσού 13,6 εκατομμυρίων ευρώ για τη διαφημιστική προβολή υπουργείων, Περιφερειών, Οργανισμών και διαφόρων φορέων για το 2013 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

 Ενδεικτικά ποσά ανά φορέα που εγκρίθηκαν είναι τα ακόλουθα:

Ιρλανδία:Το κράτος θα σου πει πόσο θα φας. ''Πέτυχε'' και εκεί το Μνημόνιο.


Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα για όσους χρωστούν και δεν βλέπουν στο ορατό μέλλον κάποιο τρόπο να εξοφλούν το χρέος τους. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, οι πιστωτές δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα για 6 χρόνια αρκεί οι οφειλέτες να επιτρέψουν στο κράτος να αποφασίζει ακόμα και το πότε θα βγουν για φαγητό...

Δοκιμή πυραύλων προετοιμάζει η Β.Κορέα.


Συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά...        
Η Βόρειος Κορέα μετακίνησε άλλους δύο εκτοξευτήρες πυραύλων μικρού βεληνεκούς στις ανατολικές ακτές της, με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν στην υπόθεση ότι προετοιμάζεται για νέα οπλική δοκιμή, μεταδίδει σήμερα το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Γιονχάπ...

"Βάφτιζαν" ελληνικά κρέατα, με κλεμμένη σφραγίδα στο Αγρίνιο.


"Λαβράκι" έβγαλε ο έλεγχος μικτού κλιμακίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε κρεοπώλη-έμπορο της περιοχής του δήμου Αγρινίου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε "ελληνοποίηση" σφαγίων με σφραγίδα που είχε κλαπεί...

Ο Κολλάτος ξανακρέμασε πανό κατά της Μέρκελ και του Χίτλερ έξω από το σπίτι του [ΦΩΤΟ].


- Πήγαν να τον συλλάβουν, πάλι

Ο Δημήτρης Κολλάτος κρέμασε και πάλι πανό κατά της Γερμανίας στο μπαλκόνι του σπιτιού και όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook αστυνομικοί βρίσκονται έξω από το σπίτι του με σκοπό να τον συλλαβουν...

Δείτε τι έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebbok

Ξεσπαθώνει ο μακελάρης της ευρωπαϊκής οικονομίας Σόιμπλε: ...Μοντέλο του μέλλοντος η διάσωση των τραπεζών της Κύπρου.


Ξεσπαθώνει ο μακελάρης της ευρωπαϊκής οικονομίας

Το μοντέλο του μέλλοντος για ανάλογες περιπτώσεις θα αποτελέσει ο τρόπος που διασώθηκαν οι τράπεζες της Κύπρου, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Δικηγόρος δυο offshre εταιρειών ο Δένδιας!


Ανοιχτή επιστολή - κόλαφος για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, από τον δημοσιογράφο Θάνο Πασχάλη δημοσιεύει σήμερα η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Μέχρι στιγμής ο... λαλίστατος υπουργός δεν έχει απαντήσει. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο...

ΕΥΓΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ....Δήμαρχοι στην αγκαλιά του Σόρος [ΠΙΝΑΚΑΣ]


Μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν η είδηση ότι ο Δήμος Aθηναίων αποδέχθηκε τη δωρεά του Οργανισμού Open Society Initiative for Europe (OSIFE)... 

Νέα πρόκληση Πάγκαλου: Δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο.


«Ο Αναστασιάδης έχει την ευθύνη για την διαχείριση αυτών των ημερών, όμως,το ΑΚΕΛ έχει βαρύτατες ιστορικές ευθύνες» , δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και προσθέτει: « Τα υπερήφανα “ΟΧΙ“ είναι ψηφοθηρικές διαδικασίες και ανοησίες»...Σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» της Κύπρου ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι

ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ - ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΛΑΩΝ ...!!!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: 

Το παρακάτω είναι παλαιότερο άρθρο από την εποχή που πτώχευσε η Ισλανδία. 
Το site στο οποίο είχαν δημοσιευθεί οι πληροφορίες για την εβραϊκή διείσδυση στην Ισλανδία έπεσε οπότε χάθηκαν και οι φωτογραφίες. 

Το κείμενο συνοδευόταν και από φωτογραφίες για αυτό και θα σας φανεί κάπως "ξερό". Το σημαντικό είναι ότι οι Εβραίοι πτώχευσαν και την Ισλανδία εκ των έσω και τώρα ακόμη έχουν ανθρώπους τους στην εξουσία. 

Τρανό παράδειγμα η πρώτη κυρία της χώρας, όπως θα δείτε παρακάτω.


Προσθέστε στα παρακάτω και τη πληροφορία ότι κορυφαίος εκ των ιδιοκτητών και μέγας οφειλέτης της τράπεζας Landbanski που χρεοκόπησε παίρνοντας μαζί της όλη την οικονομία της Ισλανδίας ήταν ο Robert Tchenguiz εβραϊκής καταγωγής


Στον λογαριασμό του βρέθηκαν μετακινήσεις δισεκατομμυρίων πριν την χρεοκοπία!

ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΒΑΡΙΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


Ο νεο-φιλελεύθερος καπιταλισμός και η «ελεύθερη αγορά» του, έχουν περάσει στη «φάση» της ολοκληρωτικής καταστροφής και βαρβαρότητας..

Αφού βέβαια πρώτα έκαναν ΕΝΟΧΟ και ΜΙΣΗΤΟ το ΧΡΗΜΑ και τον ΠΛΟΥΤΟ.

Το καπιταλιστικό κτήνος, πληγωμένο βαριά,

"ΞΕΦΥΓΑΝ" ΤΕΛΕΙΩΣ - Κατάσχεση μισθού-ακινήτου για οφειλές άνω των 5 ευρώ!.

Σε κατάσχεση ακινήτου ή μισθού για οφειλή που έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη και ξεπερνά τα 5 ευρώ θα προχωράει η Εφορία σε λίγες εβδομάδες σε ελεύθερους επαγγελματίες και μισθωτούς.

Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο προβλέπεται όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα:

-Κατάσχεση μισθών και ακινήτων για οποιαδήποτε οφειλή υπερβαίνει τα 5 ευρώ και καθίσταται ληξιπρόθεσμη. 


Η Εφορία θα στέλνει στο λογιστήριο της εταιρείας που εργάζεται ο φορολογούμενος ένα σημείωμα

ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΩΣ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ: Διαμάχες που πυροδοτούν έναν Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο!

Διάφορα σενάρια έντασης μεταξύ των χωρών , παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο, απειλώντας να βυθίσουν την ανθρωπότητα σε ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.

Το πρώτο μέτωπο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πυρκαγιά πλανητικής κλίμακας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Άπω Ανατολή, με....

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....Το "φέρε τα λεφτά και σώπα" δεν περνά - Έρχονται νέες κινητοποιήσεις από στρατιωτικούς.


Τα χειρότερα έρχονται. Και σ΄ ότι αφορά στις περικοπές που θα επηρεάσουν καταλυτικά το βιοτικό επίπεδο και των στρατιωτικών αλλά και σ΄ ότι αφορά τις αντιδράσεις. 

Η επιλογή της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το θέμα με την τακτική του “φέρε τα λεφτά και σώπα”, όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα αλλά αντιθέτως 

Επίθεση της τρόικας στις συντάξεις των ενστόλων.

Οι μόνοι που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να εξαιρεθούν από τις δραματικές μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια είναι οι υπάλληλοι της Βουλής, της ΕΥΠ και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών.
Περικοπές στις συντάξεις χιλιάδων ενστόλων στα σώματα ασφαλείας και στο στράτευμα φέρνουν οι προωθούμενες αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις οποίες θα υπάρξει πλήρης διόρθωση στις απολαβές που έχουν σήμερα ένστολοι και στρατιωτικοί, που θα υπολογίζονται πλέον με βάση μόνο τους πραγματικούς βαθμούς αποστρατείας.
Όπως είναι γνωστό, χιλιάδες ανώτατοι και κατώτατοι αξιωματικοί στην...

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ & ΧΑΜΕΝΟΙ Νέα χαράτσια μαζί με τα... μπάνια του λαού.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορεί να δουν το χαράτσι για τα ακίνητα της ΔΕΗ να μειώνεται, ωστόσο δεν θα είναι όλοι κερδισμένοι αφού τα νέα που θα τους έρθουν μέσα στο καλοκαίρι με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ δεν τους χαροποιήσουν όλους. Αυτοί πάντως που τη γλίτωσαν είναι οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων.
Οπως αναφέρει και το Εθνος μετά από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα το ΕΕΤΗΔΕ μετονομάζεται σε Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ενώ έρχεται και οριζόντια.....

Η ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΩΝΑΣΗ ΞΕΣΠΑ "Ντροπή! Να δώσει τα χρήματα ως βοήθεια στην Ελλάδα".

Σοκαρισμένη από την απόφαση της Αθηνάς να πουλήσει το Σκορπιό δηλώνει η νονά της Αθηνάς Ωνάση, Μαρίνα Δοδέρο από το Μπουένος Αϊρες, η οποία έλυσε τη σιωπή της 25 χρόνια μετά το θάνατο της στενής της φίλης και μητέρα της Αθηνάς, Χριστίνας Ωνάση και ξέσπασε όταν έμαθε ....

"Ξεκάθαρες ποινικές ευθύνες για Βενιζέλο - Υποπτος ο Παπανδρέου!".

Ξεκάθαρες ποινικές ευθύνες, για υπεξαγωγή και μη αξιοποίηση της λίστας, πέραν των πολιτικών, καταλογίζει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κεντρικό πρόσωπο των ημερών, στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, αποκαλύπτει ότι έχουν προκύψει στοιχεία και για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτηρίζει «ύποπτο» και ζητάει άμεσα να προσέλθει στη

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ "Νεκροθάφτης των γερμανικών οφειλών ο Σημίτης!".

Eυθεία επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο Μανώλης Γλέζος καταγγέλλοντας τον ότι είναι ο νεκροθάφτης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Μιλώντας στην Real News ο κ. Γλέζος αναφέρεται στην υπόθεση του Δίστομου και στις ενέργειες που έκανε η κυβέρνηση Σημίτη και οδήγησαν στην ανατροπή δικαστικών αποφάσεων που δικαίωναν

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ Η χρεοκοπία της "Δημοκρατίας": "Μεγαλύτερη ασφάλεια - Καλύτερη ζωή είχαμε το 1967"!

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα δημοσκοπικής έρευνας, με αντικείμενο τη διακυβέρνηση της Ελλάδας κατά την εποχή της στρατιωτικής κυβέρνησης του 1967, καταδεικνύοντας πως η δημοκρατία στη χώρα μας διέρχεται περίοδο σοβαρής κρίσης.
Σύμφωνα με το.....

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΙΑ Ουδέποτε παραιτήθηκε η Ελλάδα από τις διεκδικήσεις της! Ξέρουν & τρέμουν οι Γερμανοί...

Αδιάψευστη απόδειξη ότι η χώρα μας ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της κατά της Γερμανίας για τα ζητήματα του κατοχικού αναγκαστικού δανείου, καθώς και των πολεμικών, ιδιωτικών και δημοσίων αποζημιώσεων, αποτελεί γερμανικό έγγραφο-φωτιά που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Το Βήμα και το οποίο απέστειλε η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τον Μάρτιο του 1967.
Με το έγγραφο αυτό η γερμανική πρεσβεία απαντά σε σχετική

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ... Ο Πάγκαλος ετοιμάζει μπίζνες με την καύση των νεκρών μέσω δικής του εταιρείας!.

Το επιχειρηματικό του... δαιμόνιο σχεδιάζει να "αξιοποιήσει" ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην καύση νεκρών.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σκέφτεται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, να κάνει εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής και την Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο

ΕΛΛΑΔΑ.... ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ !!!


Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. 
Δεν υπάρχουν ιδεολογίες. 
Οι Έλληνες καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα τα οποία στην περίπτωση που θέλουμε μπορούμε και τα «ελέγχουμε» με τον πλέον ανέξοδο τρόπο. 
Τον εγκέφαλο. 
Και το κάνουμε πριν μας ελέγξουν ολοκληρωτικά ,εκείνοι που επιθυμούν να ξεχάσεις το χθες, το όνομά σου και από πού κατάγεσαι.

Αναζητώντας έναν ηγέτη…

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί σχετικά με τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν ένα ηγέτη.. 
Σαφέστατα, εκτός κάποιων γενικών και κοινά αποδεκτών χαρακτηριστικών, υπάρχουν και αρκετά επιμέρους στοιχεία της προσωπικότητας του ηγέτη που συνάδουν με τις ιδιαιτερότητες κάθε έθνους. 
Αυτά τα στοιχεία δεν είναι άλλα από την ιστορία κάθε τόπου, τη γλώσσα (που αντιπροσωπεύει τη πολυπλοκότητα σκέψης) και την «αξιακή παράδοση», όπως αυτή εξελίσσεται και αλληλεπιδρά με τα προηγούμενα στοιχεία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Πλάτωνας «Η εξουσία ασκείται κατά το νόμο, κατά τη φύση, κατά το έθιμο, κατά την καταγωγή και κατά τη βία».
Όμως ο ηγέτης γεννιέται ή γίνεται; Είναι εκφραστής ή επιβολέας μιας πραγματικότητας; 

Σοκ από νέα δημοσκόπηση: «Τα πράγματα ήταν καλύτερα στη Χούντα», λέει το 30% των Ελλήνων…




ΣΧΟΛΙΟ Κεφαλο-κλειδώματα: Aν το 30% προκύπτει από ηλικίες (άνω των 50 ετών σήμερα)  που μεγάλωσαν και είδαν από πρώτο χέρι την άνοδο του βιοτικού τους επιπέδου , σήμερα και σε αναγωγή ,αυτό το ποσοστό θα ξεπερνούσε το 70%.

Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα του μηνιαίου βαρόμετρου της Metron Analysis που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και αποτυπώνουν ξεκάθαρα την κρίση στους θεσμούς και τις αρχές της Δημοκρατίας στη σημερινή Ελλάδα. 

Η οικονομική εξαθλίωση και τα μνημόνια έχουν ωθήσει την ελληνική κοινωνία σε τέτοιο σημείο, ώστε περίπου ένας στους τρείς Έλληνες να πιστεύουν ότι ζούσε καλύτερα την περίοδο της Χούντας! 
Συγκεκριμένα, στη διατύπωση....

Πόσο μας κοστίζουν οι δεσμώτες μας;


Πρέπει να είναι κάποιος αφελής ή κάτοικος άλλου πλανήτη για να πιστεύει ότι στις διεθνείς σχέσεις υφίσταται οποιαδήποτε μορφή δικαίου. 

Μόνο η ισχύς μετράει, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. 

Μακάριοι οι κατέχοντες. Γι' αυτό, οι δανειακές συμβάσεις που έχουν... υπογράψει για λογαριασμό της χώρας μας οι κατά καιρούς κυβερνώντες είναι πιθανότατο να αποπληρωθούν - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Οι «δάνειες δυνάμεις», αν δεν βρεθεί κάποιος να τις βάλει στη θέση τους, είναι πρόθυμες, αντί μετρητών, που υποτίθεται ότι τους οφείλουμε, να εισπράξουν πολλά περισσότερα σε «είδος».

Π.Καμμένος στον Γ.Αυτιά 21/04/2013.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-4-2013.










Τα έχει βάλει και με το Χριστό η κα Ρεπούση, γνωστή και ως βουλευτής των 1629 σταυρών

Η βουλευτής με το γατίσιο βλέμμα της ΜΝΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση τα είχε βάλει και με το Θεό τον ίδιο πριν εκλεγεί βουλευτής με το αριθμό ρεκόρ των 1629 σταυρών όπως ανακάλυψαν δεκάδες ιστολόγια.

Εμείς απαντούμε στις ερωτήσεις της.

Ερώτηση
Γιατί να είναι...

Πόθεν εσχες και για την πρώτη κατοικία!.

Ερχεται φακέλωμα και άγρια φορολόγηση
Την επαναφορά του «πόθεν έσχες» στην αγορά των ακινήτων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. 

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του φακελώματος της περιουσίας των φορολογουμένων με το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, που θα μπει σύντομα στην ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Η υποβολή «πόθεν έσχες»....

4.000 € ενοίκιο μηνιαίως, για το «παλάτι» του Τροικανού Μπόμπ Τράα στη Φιλοθέη!

Στη Βουλή το θέμα με τα παλάτια που πληρώνει το κράτος
Εστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου έρχεται στη Βουλή το θέμα της πολυτελούς διαβίωσης του μόνιμου εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα μας Μπομπ Τράα, αλλά και άλλων μελών της τρόικας. 

Με ερώτηση που...

Λιτότητα από λάθος πρόγραμμα!

Βρέθηκε νέο λάθος στην θεωρία Ρογκόφ – Ρέινχαρτ

Στα στοιχεία που βάζουν οι οικονομολόγοι στα προγράμματα των Η/Υ δεν υπάρχουν άνθρωποι, παρά μόνο αριθμοί. 

Κάπως έτσι προκύπτουν άλλωστε και οι θεωρίες που χρησιμοποιούνται από τα κέντρα λήψης αποφάσεων κατά το δοκούν.
Αμφιλεγόμενη

Οπως όλα δείχνουν, οι πολιτικές της άγριας λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη βασίστηκαν σε τέτοιου είδους έρευνες, που μάλιστα αποδεικνύονται λανθασμένες. 

«Αστοί όλων των χωρών ενωθείτε, για να σωθείτε».


Θα ευχόμουν να μπορούσα να συμμεριστώ την αισιοδοξία του πρωθυπουργικού διαγγέλματος μετά το αίσιον πέρας των συνομιλιών με την τρόικα. 

Μια σειρά πραγμάτων όμως με αναγκάζουν να μην εθελοτυφλώ.

Πρώτο και καλύτερο.....

Απογειωθείτε! «Σχέδιο» για έκτακτη εισφορά και στα φωτοβολταϊκά!

Aφού οι Γερμανοί αποφάνθηκαν ότι το τραπέζι του Έλληνα είναι πιο πλούσια στρωμένο από του Γερμανού, πάμε για νέα χαράτσια! 
Το σενάριο της επιβολής έκτακτης εισφοράς και στα οικιακά φωτοβολταϊκά που έχουν εγκατασταθεί από ιδιώτες, φέρεται να εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, "υπό τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται από την τρόικα" για μηδενισμό του ελλείμματος της αγοράς ηλεκτρισμού το 2014. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής»....

Τσουνάμι ανησυχιών πάνω από το Βερολίνο...

Της Ζέζας Ζήκου 

Η απόρρητη έκθεση του Αρείου Πάγου για το «κατοχικό δάνειο» και τις γερμανικές αποζημιώσεις προκάλεσε τσουνάμι ανησυχιών πάνω από το Βερολίνο. 

Η δημοσιοποίηση στα Eλληνικά μίντια της απόρρητης έκθεσης...
που συνέταξε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Παπανικολάου, και η οποία περιλαμβάνει όλα τα νομικά επιχειρήματα και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η χώρα μας για το μείζον ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, προκάλεσε πανικό στο Βερολίνο και πυροδότησε ....

Ευρώ ή δραχμή: μια παραπλανητική συζήτηση και ένα στρατηγικό σφάλμα.

Δύο βασικές τάσεις αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της κρίσης απέναντι στο ευρώ και την ΕΕ (με διάφορες επί μέρους παραλλαγές): 

- κάνουμε ό,τι μας λένε, για να μείνουμε στο ευρώ 
- φεύγουμε από το ευρώ, για να μην κάνουμε ότι μας λένε

Αμφότερες αντανακλούν την προσπάθεια των Eλληνικών πολιτικών δυνάμεων να....

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !


Μπορούμε πλέον να μιλάμε για την Μεγάλη Πέμπτη του ελληνικού λαού και την Μεγάλη Παρασκευή της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σήμερα, μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ποιος είναι ο «εχθρός» του λαού , που μέχρι και χθες κρυβόταν πίσω από προσχήματα και ωραιοποιημένες εκθέσεις ιδεών.

Οι  τελευταίες κυβερνήσεις των αθλίων Εθνοπροδοτών και φαύλων πολιτικών,

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ & ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

              Ανάλυση:
                              ————-
Το πρόβλημα ήταν γνωστό από τη λήξη του Β! Παγκοσμίου Πολέμου.
Όμως οι Γερμανόφιλοι, δοσίλογοι, φοβισμένοι, υποτελείς πολιτικοί , όλων των εποχών, το «έπνιγαν» στα συρτάρια τους, και στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, γιαυτό άφησαν τόσα χρόνια να περάσουν. Ήθελαν να έχουν την υποστήριξη των Γερμανών, στη διατήρηση της εξουσίας. Απόδειξη η αδιαφορία τους για τα εθνικά μας θέματα.

Κύπρος: Το μεγάλο ριφιφί....


Πρώτος σταθμός του νέου ληστρικού καπιταλισμού 
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 
Η ληστρική επίθεση εναντίον ανυποψίαστων καταθετών των κυπριακών τραπεζών, πριν μερικές ημέρες, αποτελεί τη συνέχεια ενός οικονομικού πολέμου, ανάμεσα στον ευρωπαϊκό Βορρά και τον ευρωπαϊκό Νότο, που άρχισε με τη γέννηση της ΕΕ – ευρωζώνης, και συνεχίζεται με ολοένα σφοδρότερες και πιο απροκάλυπτες μεθόδους.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....Τα γερμανικά ΜΜΕ «δεμένα» στο άρμα της Μέρκελ.

 Νοσταλγοί του… Γκαίμπελς ή απλά πολύ προκλητικοί; 
Μια σημαντική μερίδα των γερμανικών ΜΜΕ φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά τη βούληση και τις πολιτικές της γερμανίδας καγκελαρίου, επιδεικνύοντας ένα πρωτοφανές μίσος για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες του Νότου…
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε ένα ακόμα δυσφημιστικό και απαράδεκτο δημοσίευμα για τη χώρα μας, φιλοξένησε αυτήν την εβδομάδα στο εξώφυλλό του μια εικόνα του «τεμπέλη Έλληνα» πάνω στο γαϊδουράκι με τα καλάθια γεμάτα χρήμα, ενώ στο κεντρικό σημείο της ιστοσελίδας του είχε...

ΒΙΝΤΕΟ....και...Η καταστροφή της Κύπρου είναι άλλο ένα βήμα προς τη “νέα παγκόσμια τάξη”.

Η σχεδιασμένη πορεία του κόσμου προς τη “νέα παγκόσμια τάξη” είναι μια καθαρά αγγλοαμερικανική υπόθεση με την ευγενική συνδρομή της Γερμανίας… 

Καθοριστική καμπή το καλοκαίρι του 2013.