Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Λύση ο τρόμος...

Ο φόβος των αγορών όπλο των πολιτικώνΣε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ξανά η Ελλάδα καθώς οι πολιτικές διεργασίες στο εσωτερικό της χώρας, οι υψηλοί τόνοι και οι άκομψοι χειρισμοί σε κεντρικά ζητήματα «αγχώνουν» τις κεφαλαιαγορές και προκαλούν «ανατριχίλα» στις Βρυξέλλες. 
Με κεντρικό ζητούμενο την επίτευξη της δυνατόν καλύτερης συμφωνίας για την επόμενη ημέρα ο Αντώνης Σαμαράς επισπεύδει τις διαδικασίες για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και ο Αλέξης Τσίπας ετοιμάζεται να……

Ποιος θα νικήσει στο “chicken game”;

_47741244_jex_676673_de27-1Γράφει ο Ceteris Paribus
Η τρόικα «εκβιάζει» την κυβέρνηση και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, ζητώντας καθαρή λύση εδώ και τώρα στο ζήτημα της πολιτικής αβεβαιότητας, ώστε να υπάρξει συμφωνία με καθαρό το πολιτικό τοπίο και υλοποίηση των νέων δεσμεύσεων.
Με τη σειρά της, η κυβέρνηση «εκβιάζει» τους βουλευτές με το δίλημμα…

Πολέμησε και αντιστάσου έξυπνα.....

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ... ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ TO "FORMAΤ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Διαχρονικά, ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του μόνο χρήματα, έχει αέρα κοπανιστό. Ο άνθρωπος που έχει χρυσό, καλλιεργήσιμη γη, σπόρους & πόσιμο νερό, κρατά την τύχη στα χέρια του. 

Ο χρυσός… πλέον έχει συσσωρευτεί στα χέρια της ελίτ της γήινης πυραμίδας. Είναι συγκεντρωμένος στα παγκάρια των ¨ιδιωτών¨. 


Η ανθρωπότητα έχει στην κατοχή της το χάρτινο αντίκρισμα του χρυσού, δηλαδή τα χαρτονομίσματα, τα οποία ουδεμία αξία έχουν σε σχέση με τον πραγματικό πλούτο και τα υλικά αγαθά πρώτων αναγκών. 

Ακόμη και ο χρυσός των κρατών, δεν βρίσκεται στην κατοχή των κυβερνήσεων τους, αλλά σε άγνωστα ιδιωτικά χέρια. Όσο και αν.....

Εκλογές Προέδρου δημοκρατίας, Εθνικές εκλογές, και άλλες ηλιθιότητες...

Εκλογές Προέδρου δημοκρατίας, Εθνικές εκλογές, και άλλες ηλιθιότητες...
Άνθρωπε μου καλησπέρα...

Χάθηκα ναι, βαρέθηκα, μπούχτισα, αηδίασα μπορώ να πω με όλους και με όλα.

Είμαι όμως εδώ και παρακολουθώ στενά όλες τις εξελίξεις.

Μιλάνε για εκλογές, ωραία ! Επέτρεψε μου να γίνω αγενής και να πω στα π@π@ρια μου.

Δεν με νοιάζει ρε, πως το λένε.

Πως να με νοιάζει η εξέλιξη μίας βεντέτας που όπως και να έχει θα ρίξει κάτω εμένα και τους συνανθρώπους μου;

Πως να με νοιάζει η .....

Ἔχεις κλάψει ποτέ γιά αὐτόν τόν τόπο;

Ἔχεις κλάψει ποτέ γιά αὐτόν τόν τόπο;
Ἔχεις αἰσθανθεῖ τόν πόνο τοῦ Γέρου μας γιά τίς προδοσίες πού ὑπέστη;

Τήν μοναξιά τοῦ Ὑψηλάντου ὅταν ἐγκατελήφθη;

Τόν πόνο τοῦ Ὀδυσσέως ὅταν φίλια χέρια τόν στραγγάλιζαν;

Τήν ἀγωνία τοῦ ......

Η Χρυσή Αυγή έβγαλε βίντεο ντοκουμέντο με τον... Σαμαρά (;) να φέρεται να λέει να "γαμ......" τους βουλευτές του Λαικού συνδέσμου

Η Χρυσή Αυγή έβγαλε βίντεο ντοκουμέντο με τον... Σαμαρά (;) να φέρεται να λέει να "γαμ......" τους βουλευτές του Λαικού συνδέσμου
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής υπάρχει ένα βίντεο όπου ακούγεται μια φωνή που μοιάζει με του Σαμαρά να λέει:

"Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμ....." 

ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ! "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της"!

Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη...προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.

Σε συνέντευξή του στην ...

Απίστευτο! Νόμο του ..1927 επικαλέστηκε ο Στουρνάρας για να μην πληρώσει ΕΝΦΙΑ η ΤτΕ ...δηλαδή οι Ρότσλντς!

stournarasΗ Τράπεζα της Ελλάδας( Ροτσιλντς).. αντί να πληρώνει φόρους στο δημόσιο, πληρώνει κάθε χρόνο μέρισμα από των κερδών της αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ, τονίζοντας ότι η απαλλαγή από τον φόρο είναι «δημοσιονομικά ουδέτερη».

Ο κ. Στουρνάρας που ως τέως Υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, επικαλείται νόμο του ..1927 (!) με τον οποίο «η ΤτΕ απαλλάσσεται παντός φόρου ή τέλους»  δηλαδή οι Ρότσιλντς.....

Τι αναφέρει η ανακοίνωση;

«Σύμφωνα με τη ...

Βόμβες Καμμένου: Εχω δεχτεί και εγώ πιέσεις-εκβιασμούς και …προσφορές!

καμμενος
 Σε δηλώσεις-βόμβα προέβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σήμερα, σε συνέντευξή του. Ειδικότερα, ο ίδιος είπε πως: «Ο κ. Δήμας παραμένει αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχει επιβραβεύσει όλες τις επιλογές Σαμαρά, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου που έκανε το PSI και ουσιαστικά ενίσχυσε την παραμονή της τρόικας στη χώρα και την καταστροφική πολιτική, που έχει οδηγήσει στην απώλεια της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας. 
Ο κ. Δήμας, πιστεύω, ότι δεν μπορεί, με κανένα τρόπο,...

Η Ευρωζώνη είναι το πιο σκληρό κομμάτι της παγκοσμιοποίσης....Ηγετικό αυτό ρόλο, τον έχει αναλάβει η Εβραιογερμανική ελίτ, στον δε υπόλοιπο κόσμο τον έχει αναλάβει η εβραιοαμερικανική ελίτ.

Πολλοί Έλληνες αλλά και γενικότερα πολλοί ευρωπαίοι αναρωτιούνται εξ αιτίας της κρίσης, πως τα καταφέρνει η γερμανική κυβέρνηση να επιβάλει τη βούλησή της σε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ οι υπόλοιπες κυβερνήσεις να την ακολουθούν σαν υπνωτισμένες, παρά την καταστροφική για τους λαούς πολιτική που επιβάλει; 
Ακόμα και αυτά που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, τα έχει σχεδιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόϊμπλε!!!
Η απάντηση κρύβεται στον τρόπο.....

Εμείς με ποιον είμαστε ;Άραγε όλο αυτό το ζοφερό τοπίο με το οποίο μας έχουν «αλυσοδέσει» μπορεί να διαλυθεί ;

Το χειρότερο πράγμα για ένα λαό που έχει χάσει τα πάντα, είναι να απελπιστεί τόσο σε σημείο που να θεωρεί πως κάθε κίνηση αντίστασης του είναι χαμένη, πως κάθε προσπάθεια αντίδρασης του είναι μάταιη, πως κάθε σκέψη να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο είναι καταδικασμένη ουτοπία. 
Ο λαός αυτός, ζαλισμένος και «υπνωτισμένος» από ένα σύστημα που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να τον αποπροσανατολίσει και να τον καθηλώσει, είναι καταδικασμένος σε ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !! ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ....