Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κατσέλη: Υπάρχει σενάριο καταστροφής....ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;;

«Όχι μόνο δεν υπάρχει success story, αλλά υπάρχει σενάριο καταστροφής, ακόμη χειρότερο από ότι έχουμε βιώσει» τονίζει σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας και πρώην υπουργός στις κυβερνήσεις
του ΠΑΣΟΚ.

«Το πρωτογενές πλεόνασμα μειώνει την ανάγκη νέου δανεισμού, (αλλά) δεν επιλύει τα βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας που είναι η παραγωγική αποσάθρωση, η βαθιά ύφεση για έκτη συνεχή χρονιά, η υψηλή ανεργία και το πρόβλημα του χρέους που διογκώνεται» επισημαίνει.

Η πρώην υπουργός Οικονομίας εκτιμά ότι «η ύφεση το 2013 δεν θα περιοριστεί στο -4%, θα είναι πιο βαθιά, γιατί δεν βλέπω τις πηγές της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. 

Πάγκαλος: Να καταργηθεί η 28η Οκτωβρίου...

Υπέρ της κατάργησης των εκδηλώσεων για την εθνική εορτής της 28ης Οκτωβρίου τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εισηγούμενος τη διατήρηση μόνο της 25ης Μαρτίου ως εθνικής εορτής.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην παρέλαση της

28ης Οκτωβρίου, τονίζοντας πως θα έπρεπε να καταργηθεί.

«Κατ' αρχήν, είναι εντελώς γελοίο και απαράδεκτο να γίνεται σχολική παρέλαση. Το θεωρώ απαράδεκτο.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης της Ελλάδος! - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακαλούμε προωθήστε την ιδέα (της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ). 

Είναι ο μόνος αναίμακτος τρόπος να ελευθερώσουμε την Ελλάδα. 


Αν και εσείς το επιθυμείτε αυτό, είναι η ιδανική στιγμή να το πετύχουμε, καθώς η πλειοψηφία του λαού είναι έτοιμη να ακολουθήσει.

Διαδίδουμε με κάθε τρόπο το μήνυμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ακόμα και μετά τις 28 Οκτωβρίου 2013 για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να φτάσει η αλήθεια σε αρκετούς πολίτες.


Κατεβάσετε στον υπολογιστή τα βίντεο (π.χ με downloadhelper) 
Δείξτε το σε φίλους, συγγενείς, και πλατείες, μοιραστείτε τους συνδέσμους(Links), ανεβάστε το ξανά με άλλο όνομα, δημιουργήστε DVD και μοιράστε τα σε ανθρώπους χωρίς σύνδεση. 


Εκτυπώστε φυλλάδια με τους βασικούς στόχους και μοιράστε τα. Έφτασε η στιγμή της απελευθέρωσης. 

TI ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;; Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ....ΛΕΕΙ: Ταξίαρχος της ΠΑ προς Αρχηγούς Επιτελείων: «Παραιτηθείτε τώρα!!!» (Ένα Επίκαιρο Άρθρο)

Παραιτηθείτε τώρα πριν είναι αργά…  Κύριοι Αρχηγοί πως είναι δυνατόν να παραμένετε ασυγκίνητοι και απαθείς μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους σας;

 Πως ανέχεσθε να ηγείσθε σχηματισμών και να είστε υπεύθυνοι χιλιάδων ψυχών, που είναι σε απόγνωση, που έχουν απαξιωθεί και που το ηθικό τους έχει καταρρακωθεί;

Πόσο πιο κάτω περιμένετε να φτάσουν οι μισθοί και οι συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ)...

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Άφησαν το ακριτικό Αγαθονήσι χωρίς καθηγητές - Το παραδίδουν στους Τούρκους.

Η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας αφήνουν το ακριτικό Αγαθονήσι χωρίς καθηγητές και αναγκάζουν τις λιγοστές οικογένειες που έχουν μείνει στο νησί να το εγκαταλείψουν για να μπορέσουν να μάθουν τα παιδιά τους γράμματα. 
Το παραδίδουν στους Τούρκους και στους λαθρομετανάστες που το χρησιμοποιούν ως πύλη εισόδου για την προώθηση τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Ενάμιση μήνα μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων το υπουργείο Παιδείας δεν έχει τοποθετήσει ακόμη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του νησιού εκπαιδευτικούς βασικών ειδικοτήτων. 
Φιλόλογος και μαθηματικός δεν υπάρχουν, αλλά έστειλαν...

BINTEO - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.... ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Η Αξία του κοπρίτη......

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του:

- Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι’ αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;

Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του.

Παίρνει στο τηλέφωνο τον Βενιζέλο (Υπουργό Οικονομίας):


- Βαγγέλη, θυμάσαι τον γιο μου; 

Αν δεν το αντέχετε να είστε Έλληνες, φύγετε...! O πρώτος Εθνικός ύμνος της Ελλάδος!

Σε Δύση και Ανατολή, σε Βορρά και Νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο Εθνικός Ύμνος: 

Είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της Ελληνικής ιδιαιτερότητας. 

Πιθανώς, αν...
οργανωθεί ένα συνέδριο από ιστορικούς και ψυχολόγους, ίσως και ψυχιάτρους, να καταφέρουν οι επιστήμονες να μας πουν το γιατί. 

Είτε όμως γίνει το συνέδριο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι το, με διεθνείς προδιαγραφές, παράδοξο, είναι το να ενοχλεί ο Εθνικός ύμνος μιας χώρας κι όχι το αντίστροφο. 

Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική. 

Η λογική βάση της οποίας οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει περίπου να ντρέπονται για την εθνική τους ταυτότητα όχι μόνον είναι εντελώς απαράδεκτη αλλά είναι και απόλυτα αντιπαραγωγική: πώς μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, ακόμα και στην ίδια την οικονομική δραστηριότητα, ένας λαός που πρέπει περίπου να απολογείται για την αγάπη του και το σεβασμό του προς την ίδια του την πατρίδα; Πρέπει λοιπόν κάποτε .....

Τα σούργελα!!


Εδώ και δύό μέρες η χώρα γέμισε δημοκράτες!!
Αντιφασίστες και...προοδευτικούς!!

Αυτό που έχει ακολουθήσει τη δολοφονία του αείμνηστου Π.Φύσσα
μόνο σαν πανηγύρι μπορεί να θεωρηθεί.

Σύσσωμα τα ΜΜΕ άρχισαν τους "ύμνους προς
την δημοκρατίαν"!!
Ναι!! Τα ίδια ΜΜΕ που, εδώ και 39 χρόνια
θεωρούν τη Δημοκρατία εργαλείο διαπλοκής
και ........άλλοθι ατιμωρησίας.

Και οι "δημοσιογράφοι"!!
Ω!! Ναι!!

Αυτοί οι ιμάντες μεταφοράς κυβερνητικών αποφάσεων
και εντολών αφεντικών, διαπλεκόμενων,
εργολάβων και....