Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ?? ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ..!!! Δεν έχει πάτο η εργολαβική καταβόθρα...... Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια;

Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους
20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ, δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε γιαγεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανηγμένο σε m2 τροποποιείται σε…200ευρώ/m2.
Αν διπλασιάσουμε το συνολικό κόστος για απρόβλεπτα και διάφορα ειδικά έργα το συνολικό κόστος τροποποιείται σε 400 ευρώ/m2.

Αυτό σημαίνει ότι για την κατασκευή ενός χιλιομέτρου απαιτείται κόστος 400Χ20Χ1000 = 8.000.000 ευρώ /km.


Επίσης από πρόχειρους υπολογισμούς τα έσοδα σε ετήσια βάση από τις εισπράξεις των διοδίων ανέρχονται σε περίπου 2.177.000.000 δίς ευρώ.

Τα τμήματα του εθνικού μας δικτύου που μπορούν να ενώσουν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια είναι:......

Pε, δε μου τραβάτε τα βυζιά να κατεβάσω γάλα. Άκου...κουμμουνίστρια η Λιάνα Κανέλη...!!

"Την αντι-ΣΥΡΙΖΑ σκυτάλη παρέλαβε από τον παράφρονα Γεωργιάδη και τον γκάου Κεδίκογλου η Λιάνα Κανέλλη! 

Ξέρετε για ποια Κανέλλη λέω. 

Αυτήν που ήταν παλιά στο βουνό... 

H αντάρτισσα… H κόρη του Βελουχιώτη... 

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.....

Ετοιμαστείτε να κάνετε απλή αριθμητική....

Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε με δυο απλά πράγματα που θα σας πω...

Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε επειδή δεν θα σας βγαίνουν οι πράξεις...

Δείτε λοιπόν πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων κάνει τους ανθρώπους δούλους και σκλάβους με το χρήμα...αλλά το χειρότερο είναι με χρήμα που δεν υπάρχει....ΝΑΙΙΙΙΙΙ καλά ακούσατε, κάνουν τους μάγκες με αυτό που λέμε....ΧΡΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΟ....


Κρατηθείτε λοιπόν....

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ....

Όλα δείχνουν ότι για τον Β. Βενιζέλο έχει αρχίσει να τελειώνει η κλεψύδρα...

Τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον θεωρούν ήδη «αρχηγό υπό προθεσμία», ενώ κάθε κίνηση τακτικής στην εσωκομματική σκακιέρα από οποιοδήποτε στέλεχος ή οποιαδήποτε ομάδα προξενεί αναταράξεις, μάλλον ανεξέλεγκτη τρικυμία.

Στην πραγματικότητα ο Β. Βενιζέλος έχει απομείνει με μια ολιγάριθμη ομάδα στελεχών, όπως ο Κουκουλόπουλος, ο Κωνσταντινόπουλος, ο Ρήγας και κάποιους λίγους ακόμα, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία βρίσκεται απέναντί του, χωρίς ωστόσο να έχει και ενιαία στάση και αντίληψη για το μέλλον του Κινήματος.

Αυτό, η έλλειψη δηλαδή ενιαίας στάσης, μπορεί μεν να προσφέρει στον αρχηγό μια κάποια πίστωση χρόνου, αλλά σε καμιά περίπτωση ....

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με 1 δις ευρώ σε κυπριακές τράπεζες!

Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από 
την Δικαιοσύνη.


Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων. 

Το συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στον ΣΔΟΕ, “κρύβεται” πίσω από υπεράκτια εταιρεία με καταθέσεις που αγγίζουν το 1 δις ευρώ, σπασμένες σε τρεις λογαριασμούς.


Στην Κύπρο έχουν ....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Εντυπωσιακό είναι το ότι κρύβουν την αλήθεια των πραγματικά ανέργων στη χώρα μας όλα 
τα ΜΜΕ και αποσιωπούν τον πραγματικό κίνδυνο που ελλοχεύει και ακούει στο όνομα «παράνομοι 
μετανάστες», οι οποίοι στην....
πλειοψηφία τους είναι άνεργοι οι λαθροεργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής πολιτείας οι Έλληνες άνεργοι αγγίζουν το 1.400.000 άτομα με συνεχιζόμενη τάση ανόδου.

Κανένας όμως δεν αναφέρεται στους 1.500.000 παράνομους μετανάστες που ζουν στην χώρα μας οι οποίοι ανεβάζουν το νούμερο κοντά στα 3.000.000…!!!

Οι παράνομοι μετανάστες μετά την ψήφιση το εφαρμοστικού νόμου πέρυσι τον Μάρτιο (2012),αργά και σταθερά προετοιμάζονται, (σύμφωνα με την συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να «καταλάβουν» τις θέσεις των Ελλήνων …!!!

Πολλές αλυσίδες πολυεθνικών ήδη εδώ και μήνες έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται την ανωτέρω συνθήκη και έχουν προσλάβει, χιλιάδες ενοικιαζόμενους εργάτες παράνομους μετανάστες οι οποίοι..

Να τελειώνουμε με τη χούντα του ευρώ, πριν αυτή τελειώσει τη χώρα.

Σύντομα μπαίνουμε στον έκτο χρόνο της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, με τον ελληνικό λαό να πορεύεται στο δρόμο της απέραντης φτωχοποίησης, της δυστυχίας, της υποτέλειας. 

Η κατάληψη της χώρας από ξένους επιβουλείς της ανεξαρτησίας της, δεν έγινε με τις κλασικές συνταγές της 
στρατιωτικής βίας, με εισβολή τάνκς από το εξωτερικό ή το εσωτερικό, όπως το 1940 με τις Χιτλερικές ορδές ή το 1967 με τη χούντα των συνταγματαρχών. 

Στη μεταμοντέρνα της έκδοση, η υποδούλωση του ελληνικού λαού, επιτεύχθηκε με ένα πιο αποτελεσματικό όσο και ύπουλο μέσο, αυτό του ελέγχου του νομίσματος και μέσω αυτού ολόκληρης της....

Ο Θηβαίος στρατηγός Επαμεινώνδας (420-362 π.Χ.)

Ο Επαμεινώνδας ήταν ο πιο σημαντικός στρατιωτικός και πολιτικός ηγέτης της αρχαίας Θήβας (420-362 π.Χ.). 

Σύμφωνα με την γνώμη του Κικέρωνα, ο Επαμεινώνδας ήταν ο μεγαλύτερος άνδρας που είχε αναδείξει η Ελλάδα. Γεννήθηκε στην Θήβα, το 418 ή 420 π.Χ. 
Η οικογένεια του, αν και φτωχή, ήταν πολύ αρχαία και αριστοκρατική και ο πατέρας του Πολυμνήδας ανήκε στους επονομαζόμενους Σπαρτούς, οι οποίοι εθεωρούντο απόγονοι του Κάδμου.
Έλαβε άριστη εκπαίδευση στη μουσική, φωνητική και ενόργανο, όπως επίσης και στον χορό. 

Εκπαιδεύτηκε επίσης και στην γυμναστική στην οποία προπονείτο για αντοχή και ευκινησία. 

Ήταν κάτοχος όλων των αρετών που οι Έλληνες τόσο πολύ εκτιμούσαν.

Ξεχώριζε για την ηθικότητά του, τη σωφροσύνη, την απλότητά του και την πλατιά μόρφωσή του με δάσκαλό του τον περίφημο παιδαγωγό Πυθαγόρειο Λυσία του Τάραντα, ο οποίος .....

Εντυπωσιακή ανακάλυψη:Η Ευρώπη έχει αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου 40 φορές μεγαλύτερα από όλη τη Γη.

Εντυπωσιακή ανακάλυψη:Η Ευρώπη έχει αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου 40 φ
Η Ευρώπη έχει αποθέματα πετρελαίου φορές μεγαλύτερα από όλη τη Γη και πίδακες νερού τουλάχιστον 20 φορές πιο ψηλοί από το Εβερεστ εκτινάσσονται προς το διάστημα τη στιγμή που λίγο πιο «κοντά» υπάρχουν λίμνες μεθανίου με περισσότερους από όλους τους υδρογονάνθρακες του πλανήτη μαζί.
Οχι δεν πρόκειται για κάποιο φουτουριστικό σκηνικό από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για τις τελευταίες σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις που αφορούν τον δορυφόρο του Δία Ευρώπη και τον δορυφόρο του Κρόνου Τιτάνα.
Εικόνες του τηλεσκοπίου «Hubble», σύμφωνα με την «Καθημερινή», έδειξαν για πρώτη φορά ότι μεγάλες ποσότητες υδρογόνου και οξυγόνου στο νότιο ημισφαίριο του δορυφόρου του Δία φαίνεται να σχηματίζουν ...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Crash» (Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ) : Στο Αμβούργο θα κριθούν η ΑΟΖ και το Καστελόριζο!

Στο Αμβούργο της Γερμανίας θα κριθεί σε εύθετο χρόνο η τύχη του Καστελόριζου, και θα διευθετηθεί το σύνολο των Ελληνοτουρκικών διαφορών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Crash» στο τεύχος που κυκλοφορεί. 
Ο σχετικός οδικός χάρτης, ο οποίος…έχει καταρτιστεί από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον στενό συνεργάτη του Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα, έχει ως στόχο να αξιοποιήσει η Ελλάδα την ευνοϊκή για αυτή γεωστρατηγική συγκυρία στη Μεσόγειο, να εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό πλούτο της και να λύσει οριστικά τις διαφορές της με την Τουρκία.
Τα ενδιάμεσα στάδια 
Αυτή η διαδρομή θα έχει ως τελική κατάληξη την παραπομπή της διαφοράς μας για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ με την Τουρκία σε ad hoc διαιτητικό δικαστήριο που θα συσταθεί στην έδρα του Δικαστηρίου της Θάλασσας, στο γερμανικό λιμάνι του Αμβούργου.
Τα ενδιάμεσα στάδια, κατά το ρεπορτάζ είναι: 
Πρώτον, η διακήρυξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης (κατά τη διάρκεια της Ελληνικής προεδρίας) για τα ευρωπαϊκά θαλάσσια σύνορα και την ΑΟΖ στη Μεσόγειο, γεγονός που θα προκαλέσει επενδυτικό ενδιαφέρον από ξένες εταιρίες εξόρυξης .....

«Βόμβα» από τον Τόμσεν (μεταξύ σοβαρού και αστείου!) :«Αφού θα φύγετε από την κυβέρνηση, γιατί δεν παίρνετε τα μέτρα;»

«Αφού θα φύγετε από την κυβέρνηση, γιατί δεν παίρνετε τα μέτρα που χρειάζονται;» φέρεται ότι είπε, κατά πληροφορίες, μεταξύ σοβαρού και αστείου (!), στις αρχές της εβδομάδας ο Πολ Τόμσεν της τρόικας στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. 
Το πιο σημαντικό είναι ότι η…παραίνεση του «σκληρού του ΔΝΤ» έγινε σε μια στιγμή που το Ταμείο κόπτεται παντού ότι δεν ζητάει οριζόντια μέτρα και περικοπές μισθών και συντάξεων για την Ελλάδα.
Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ταξίδι στην Αθήνα της τρόικας (με μειωμένη δύναμη) έγινε χωρίς προοπτική να υπάρξει συμφωνία. 
Πικρόχολα σχόλια 
Περισσότερο στόχος ήταν να φανεί ότι δεν υπάρχει αντίθεση της τρόικας με την κυβέρνηση, κάτι που δυνητικά θα αύξανε τα πικρόχολα σχόλια στον διεθνή Τύπο σε βάρος της Ελλάδας.
Στο οικονομικό επιτελείο θεωρούν απίθανη (προσώρας) τη συμφωνία με την τρόικα και ήδη προετοιμάζονται για εκδόσεις έντοκων γραμματίων τον Ιανουάριο του 2014 για να πληρώσουν τα 2 δισ. ευρώ των «ακούρευτων» ομολόγων.
Η Ελλάδα αναμένει καταρχάς τη δόση του ...

Μπούφους Καναπεδάτους Τηλεόπτικους.....


Φίλε τηλεθεατή,
Μάθε ότι, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα, ανάμεσά τους φυσικά και τις λεγόμενες Ειδήσεις, ή μάλλον κυρίως αυτές, θα πληρώνεις στο εξής κάτι παραπάνω.
Θα έλεγα ότι τούτο θα συμβεί, επειδή το τραβάει το τομάρι σου, αλλά καλύτερα να πω ότι τα γυρεύει ο πισινός σου, δεδομένου ότι αυτός κυρίως τέρπεται, όταν βυθίζεσαι στον καναπέ: ο πισινός σου! Ακόμα και όταν βρίζεις, όταν απειλείς ότι θα σπάσεις την τηλεόραση, ότι θα της πετάξεις το τασάκι, και διάφορα άλλα τέτοια θαρραλέα, τέρπεται τότε κι ευωχείται ελόγου του κατεξοχήν.
Το πόσο παραπάνω θα πληρώσεις επακριβώς μένει να διευκρινισθεί....

Το «αριστερό» αυτό παπούτσι του 4ου Ράιχ πετάει...

Για το ΣΥΡΙΖΑ, το «αριστερό» αυτό παπούτσι του 4ου Ράιχ, έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. 


Από πολύ παλιά και από την αρχή προσδιορίσαμε το ρόλο του: 

Αυτόν της αναπαλαίωσης του ΠΑΣΟΚ, την κάλυψη του «κενού» από την κατάρρευσή του, αλλά σαν καρικατούρα… 

Σήμερα μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν…

Το παρακάτω σχόλιο είναι αποκαλυπτικότατο. 

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2720.html 

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΗΣΤΕΣ!

Θρασύτατοι έχουν γίνει οι ευρωσυμμορίτες της ΕΕ εναντίον των Ελλήνων
Αποθρασυμένοι πλήρως από τη δουλοφροσύνη της κυβέρνησης των σύγχρονων «Τσολάκογλου», του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του πανάθλιου τσούρμου των υπουργών τους, θέλουν να κατακλέψουν ό,τι ανήκει σε αυτή τη χώρα
Να αρπάξουν τις καταθέσεις οποιουδήποτε χρωστάει στην εφορία χωρίς καν δικαστική απόφαση, ακόμη κι αν έχει κάνει ρύθμιση των οφειλών του(!),αποφασίζουν οι ντόπιοι δωσίλογοι και οι ξένοι επικυρίαρχοι. 
Την κλοπή των καταθέσεων όλου του κόσμου, αν οι τράπεζες δεν πάνε καλά εξαιτίας των χρηματοπιστωτικών παιχνιδιών των τραπεζιτών, εισηγείται ο ίδιος ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, ο Ολλανδός Γερούν Ντείσελμπλουμ.
 Η αρπακτικότητα και επιθετικότητα των ευρωπαίων ληστών δείχνει δύο τουλάχιστον πράγματα: